Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Gazdaság, jog  »  PayPal (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:35:44

LOGOUT.hu

A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9701) mad-banzai


mad-banzai
újonc

Sziasztok

Ha nem akarom megadni a bankkártyaszámomat a paypalon csak számlaszámot akkor csak 126,000 Ft küldhetek évente . Látom 2 lehetőségem van a összeg növelésére kártyaszámot adni vagy premierből business accountot csinálni . Van valakinek business-je, jár az plusz költségekkel ? Írják hogy a valuta váltásnál van valami költség, de nem vagyok jártas így nem tudom mekkora összegről beszélnek.
Előre is köszi a válaszokat.

(#9702) Hintalow válasza mad-banzai (#9701) üzenetére


Hintalow
senior tag

Szerintem business fiókot csak cégként lehet használni.

Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.

(#9703) PREM1Z


PREM1Z
tag

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem hol érdemes nyitni bankszámlát ha foleg paypalra használnám? Az otp-t azért nem választanam mert sok volt a probléma a webkártyával és hasonló dolgaik miatt. Az unicredit ugye kozvetlen a paypalhoz kapcsolodik esetleg ezt probálnám meg de hallottam olyanokat hogyha $-ba vásárolt valaki előtte átváltották EUR-ba és utána $-ba és így a váltogatások miatt megugrott az ára az adott cuccnak.Szerintetek érdemes unicreditnél nyitni számlát vagy máshol lenne érdemes? Illetve milyen kártya szükséges hozzá? Köszi előre is mindenkinek a segítséget előre is!

(#9704) gegg


gegg
tag

Sziasztok ! Mastercard os kártyával vásároltam paypal on keresztül és első vásárlásnál a vásárolt összegen felül még 2*229 forintot is levett. Ezt máskor is lefogja venni vagy csak elsőnél ?

(#9705) somnia válasza PREM1Z (#9703) üzenetére


somnia
őstag

Szerintem nem rossz az Otp.
Ott válthatsz AMEXET és akkor ha dollárban fizetsz, nincs kétszeri konvertálás.

(#9706) Kernel válasza mad-banzai (#9701) üzenetére


Kernel
nagyúr

Az a limit csak kezdetben van, a tesztfiókomban még látszik is:

De miután kétszer utaltam pénzt a PayPalra (nem is sokat, 5 + 20 000 Ft), automatikusan "Verified" lettem, azt akkor külön jelezték is, hogy most már örülhetek.

[ Szerkesztve ]

Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.

(#9707) csoki98 válasza KTU (#9700) üzenetére


csoki98
tag

szerintem is az lesz hogy felhívom a bankot. lehet kellett volna egy próbaterhelést csinálni? mert én rögtön 46 ezret raktam rá :F ja és MKB netbankkal küldtem

"Gondoltál már arra, hogy az univerzum, amiben élünk, talán egy agysejtje egy ismeretlen lénynek?" Poco F3

(#9708) Kernel válasza csoki98 (#9707) üzenetére


Kernel
nagyúr

Épp ezért én először csak 5000-ret utaltam, de az sikerült is, utána már csak ismételni kellett az elmentett sablonból (partnerlista).

Amúgy biztos vagy benne, hogy a fontosabb dolgok stimmeltek? ID-szám a közleménybe, számlatulajdonos neve azonos?

Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.

(#9709) csoki98 válasza Kernel (#9708) üzenetére


csoki98
tag

mindent ellenőriztünk és nem volt hiba

"Gondoltál már arra, hogy az univerzum, amiben élünk, talán egy agysejtje egy ismeretlen lénynek?" Poco F3

(#9710) harry válasza Fandango (#9555) üzenetére


harry
veterán

Nálam is ez a probléma, regisztrált PayPal fiókban le akarom cserélni meglévő gmail címet egy másikra, szintén gmail. Na most ezt komolyan nem lehet? Régi cím megkapja az értesítőt, új nem. Nem megy át másik szerveren közben, nincsenek szűrők, átirányítások, online felületen sem látszik, spamben sem, sehol.

Az lenne a célom vele, hogy a régi gmail-es címre reigsztráljak egy másik PayPal accot, amit ugye nem engedett, mert ehhez van kötve, és ezért akartam lecserélni - no de ha le is cserélem másra, akkor az új fióknál ugyanúgy nem kapnám meg gmail címre az értesítőt? Eddig megjött, de nem tudom, ha újra regisztrálom, változik-e a helyzet.

Mert akkor regelek egy új címet, pl. yahoo, aztán ahhoz készítem a paypal accot. Jobb híján, de ezt nagyon nem szeretném.

Theoretically, this damn thing oughta work now.

(#9711) Fandango válasza harry (#9710) üzenetére


Fandango
veterán

Ezt a problemat en se ertem, miert nem tudjak megoldani. Irtam a PP supportnak meg multkor azota is varom a valaszt. :(((

(#9712) harry válasza Fandango (#9711) üzenetére


harry
veterán

Próbaképp regisztráltam egy új gmail címet, ezzel megy... :D wut

Lehet az bezavart, hogy a meglévő accnál, amit hozzáadtam volna cím, annak a meglévő címe egy recovery volt, avagy lényegében nem teljesen függetlenek egymástól... de egyrészt, fogalmam sincs, ez hogyan látszódhat 'kifelé', és miért lenne zavaró, mert átirányítást nem tartalmaz; másrészt teljesen szétválasztottam a két fiókot (recoveryből kivettem), de így sem ment. Próbáltam fordítva is, hogy minden új címre jövő levelet továbbítsa, az sem működött.

Néztem még olyat is, hogy esetleg országfüggő a dolog... az a bizonyos másik cím, amit megadtam volna, magyarként lett létrehozva, de azt is átállítottam már angolra.

De most egyelőre az új regisztrált gmail címmel meg tudtam erősíteni a paypal accomat... nem értem.

Most összerendelem a kettőt gmailben, meglátjuk mi lesz, noha egyelőre több ilyen jellegű levél nem fog jönni tudtommal.

[ Szerkesztve ]

Theoretically, this damn thing oughta work now.

(#9713) Fandango válasza harry (#9712) üzenetére


Fandango
veterán

Amit en megadtam emial az teljesen uj cim, elotte sehol nem hasznaltam, adtam meg. Ezek utan akkor lehet csinalok megint egy uj cimet, meglatjuk azt elfogadja e.

(#9714) harry válasza Fandango (#9713) üzenetére


harry
veterán

Bankkártya hozzáadásról is kaptam levelet... eddig jó. Noha ezt az új címet gmailen belül hozzárendeltem a régimhez, ez elvileg még nincs teljesen kész, de remélem utána is rendben lesz.

[ Szerkesztve ]

Theoretically, this damn thing oughta work now.

(#9715) cocka válasza horvathd (#9681) üzenetére


cocka
veterán

Nézd meg, hogy az osztrák oldalon milyen lehetőségek vannak a Top Up menü alatt.

Nem értem miért kell itt szenvedni a top uppal, mikor sima bankkártya hozzáadása is elég. Vesz egy nemzetközi elfogadású cnps tranzakciókat is támogató kártyát és beregeli az osztrák accountjához. Nagy kaland.

Amugy adott bank fiokjaba beslattyogva is kene elvileg legyen lehetoseg befizetni. Legalabbis itthon - szemelyivel - mukodik, ha minden igaz.

Feltéve, hogy az adott banknál vezetsz számlát, mert bár elviekben befizetni is lehetne a paypal számlára, meg közleményt is írhatsz (valahogy) a befizetéshez, a sima befizetést nem tudják azonosítani ellentétben a folyószámláról érkezett pénzzel. Arról nem is beszélve, hogy Pityi Palkó is befizetheti a pénzt személyesen, neki pedig biztos nem fog megegyezni a neve a nemlétező "forrásszámládhoz" rendelt névvel. Azért írtam, hogy nemlétező, mert ha van számlád és a top upos szarakodást választod, akkor értelemszerűen átutalod és nem befizeted a pénzt, ami kellő azonosítás híján úgy sem érne célba. Arról nem is beszélve, hogy egy befizetett összeget visszautalni sem lehet, mert nincs hova.

sokan épp azt kedvelik

Mert gyorsabb, egyszerűbb és lényegében nincs 1-2 napos várakozási idő. Hozzáteszem az új 4 órás átutalási rendszerben. :D

Az átfutási időről jut eszembe. A múltkor vasárnap utaltam lóvét (netbankban) egy ismerősömnek és bankon belül azonnal odaért. Na mondom végre már, hogy itt tartunk, legalább bankon belül.

Mhalacka

Mikor adják vissza a pénzemet, mert még negatívba van a számlám.

Ebben az a szopó, hogy egy játék account eladása nem tartozik a visszafizethető árukategóriába, magyarul egy nem kézzel fogható fizikailag sem létező árura a vevőnek egyszerűen nem jár refund, továbbá a paypal seller protectiont sem veheted igénybe ilyen esetekben.

Gondolom ezt sűrűn olvasgattad előtte:

https://cms.paypal.com/al/cgi-bin/marketingweb?cmd=_render-content&content_ID=ua/UserAgreement_full&locale.x=en_US#9.%20PayPal%20Seller%20Protection.

Gondolom emailben ment a cucc és gondolom ez azért nem esik bele a téríthető kategóriába, mert egyszerűen személyiségi jogaid sérülnének, ha az email accountodban turkálna valaki ezügyben, a róla készült kép meg manipulálható. (bár, hogy én mit gondolok az a lényegen nem változtat)

A pp egyenlegrol az elso olyan vasarlasnal szamitja be, amikor a kartyat ft-ban terhelned.

Ja vagy withdraw-val visszakéred a számládra.

Szerintem business fiókot csak cégként lehet használni.

Ez meg hülyeség, én nem vagyok cég, mégis business van. :P

Szerintetek érdemes unicreditnél nyitni számlát vagy máshol lenne érdemes? Illetve milyen kártya szükséges hozzá?

Isten őrizz! Csináltatsz egy MKK-s kártyát (évi 4000 jelenleg) bemégy a cibhez, nyitsz online számlát + köszönöd szépen sima bankkártyát nem kérsz, csak netest. Kész.

[ Szerkesztve ]

(#9716) Kernel válasza cocka (#9715) üzenetére


Kernel
nagyúr

Különféle igények vannak. Tegyük fel, csak alkalomszerűen vásárolok, amellett nem okoz számomra gondot a netbankos átutalás (sablonból pár kattintás), ugyanakkor a szóban forgó közüzemi számlához még bankkártyát sem igényeltem, mert nincs rá szükségem, nem is akarok másikat csináltatni, éves díjat fizetni.

Van ugyan egy befektetési bankkártyám egy másik banknál, de azt Internetes játékokba nem szívesen vonnám be, hiszen normális ember nem kockáztatja a vagyonát.

Végeredmény: esetemben az általam kedvelt átutalásos módszer tökéletesen működik, kényelmes is.

Unicredit személyes befizetéssel kapcsolatban egyébként olyasmit olvastam, hogy manapság már nem lehetséges, de régebben is felemás eredmények voltak. Például egyik fórumozónál megérkezett a pénz, aztán mire vásárolni akart, nem tudott, mert nem engedte a rendszer felhasználni a keretet. Egyértelmű információkat senki sem ír. Nem mintha engem érintene, csak az érdekesség kedvéért néztem utána.

Elvileg a pénzmosási törvények miatt mindenképpen egy létező banki számlához kell kapcsolódnia a PayPal-nek, ami csak egy virtuális számla, ahol alapesetben személyes azonosítás sincs. Míg egy banknál mindenképp személyesen azonosítanak, szerződést kell aláírni. Még olyan banknál is, ahol az online számlanyitást reklámozzák (mint Demján Sándorék a Gránit Banknál), a törvény miatt egy személyes találkozóra ott is szükség van. Felkeresnek otthon, ha kell.

Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.

(#9717) cocka válasza Kernel (#9716) üzenetére


cocka
veterán

Egyértelmű információkat senki sem ír.

Hát szerintem elég egyértelműen leírtam, hogy befizetni egyáltalán nem javasolt! Nem tudják visszakeresni a befizetőt és a bank meg gondolom személyiségi és egyéb jogokra hivatkozva nem bocsáthatja rendelkezésre a megfigyelő kamerák által készített videofelvételt, melyről esetleg a befizetőt azonosítani lehetne.
Szóval semmiképp nem járható út sajnos, hiába kérik el a személyidet a befizetéshez, az kevés. Ha olyan sok helyen működne a készpénzbefizetés az adott bankban dolog, akkor nem is tartanék fenn számlát, mert minek. (max. netes vásárláshoz) Csak ugye nyilván hót véletlenül kitalálták egyes szervezetek, hogy 10032000- és társai kezdetű MÁK-os számlaszámokra kell befizetni, azt meg személyesen nem tudod megtenni, csak átutalással. :W

Nem dohányboltok kellenének ide, hanem nemzeti befizetőhelyek, mert tudomásom szerint a MÁK-nak nincsenek legalább megyeszékhelyeken pénztári befizetőhelyei. :B

(#9718) Kernel válasza cocka (#9717) üzenetére


Kernel
nagyúr

Mármint arra értettem, hogy a keresések során nem láttam olyan fórumozót, aki egyértelműen állítja, hogy ő rendszeresen begyalogol a Unicredithez és így használja. Régebbi fórumos bejegyzés akadt ugyan, amit vagy hiszek, vagy nem, de mára amúgy sem aktuális.

Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.

(#9719) cocka


cocka
veterán

Mondjuk visszatérve a Mhalacka-féle esetre, ebből az a tanulság, hogy ELVILEG mindenkinek el KÉNE olvasnia a User Agreementet. Ha nem is minden egyes részét, de az olyan alapvető dolgokat, hogy meddig lehet dispute-ot nyitni, meddig lehet claimmé alakítani stb.. Magyarul az egyik azt jelenti, hogy vitát nyit, a másik meg kb. azt, hogy kárigényt bejelent.

Meg a hatályokról, mire terjed ki a Paypal vevő/eladó védelem stb.. Alap, hogy ezeket az ember ismerje szerintem mielőtt ész nélkül elkezd paypalozni.

[ Szerkesztve ]

(#9720) Mhalacka válasza cocka (#9719) üzenetére


Mhalacka
csendes tag

Ne érts félre, ezekkel tisztába van az ember, nagyjából mikor beregel, de az én esetem már ott tart, hogy "Being Reviewed By PayPal", jelen esetben nem írt 1 kibaszott szót sem a vevő, csak refundolt, miközben a Paypal azt állítja, hogy vissza adja ha nem ír a vevő a claimbe, nem tudom mennyit tökölnek rajta de közel -60 euróba vagyok, és addig nem adhatok el cuccokat, mert ráterheli jogtalanul a negativ balancera.

(#9721) Hintalow válasza cocka (#9717) üzenetére


Hintalow
senior tag

A businessnél csak tippeltem (bár így nem értem mi értelme van a premiernek)

Az unicreditnél lévő befizetéssel az a baj, hogy vagy megy, vagy nem.
Azért nem jó ajánlgatni, mert eőfordul akár többször is, hogy simán működik (gondolom az áll a háttérben, hogy a gördülékenység miatt a paypal is sokszor "szabadosan" kezeli a munkafolyamatait)
Viszont ha azt mondják hogy nem, akkor reklamációnak helye nincs, mert ugye le van írva, hogy csak utalás.
Ráadásul ha befizetéssel fut rá valaki a jóra, az külön szívás, mert simán leparkoltatja a pénzt gondolom a paypal pár hétre, plussz egy ilyen esetben visszautalni sem tudják, mert nincs hová...
Részemről befizetést csak saját felelősségre, és nem ajánlani másnak.

Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.

(#9722) A Zéé válasza Hintalow (#9721) üzenetére


A Zéé
addikt

Sziasztok!
Nem tudom, hogy volt-e már valakinek hasonló, de szerdán kaptam egy olyan emailt, ami szerint többszörös behatolás történt a fiókomba, és több hibás belépési kísérlet, ezért újra meg kell adnom a belépési, és számlaadataimat.

Akkor nem volt időm foglalkozni vele, most eszembe jutott, és alaposabban megnéztem. Küldtek egy html űrlapot, ami pont úgy néz ki, mint a PayPal eredeti oldala, és elvileg azt kellett volna kitöltenem.
Majdnem be is ugrottam, csak gyanús lett, hogy a levél aláírásában PayPal Singapore volt, és csak egy egyszerű szöveges email volt, nem a megszokott html formátumú. Viszont benne volt egy csomó paypalos link, ami megint csak erősítette, hogy akár még igaz is lehet a mail. Megnéztem a feladót, és admin@fanapay.com címről jött az üzenet.

Jelentettem az emailt a paypalnak, egyenlőre válasz még nincs, de gondoltam leírom ide, hogy óvatos legyen mindenki.

Just a simple Lineman...

(#9723) Kernel válasza A Zéé (#9722) üzenetére


Kernel
nagyúr

Meg ilyenkor nem árt arra is gondolni, hogy a PayPal nem küldözgetne levelet, hanem egyszerűen feltartóztatna a belépés után, ha gondja lenne. És még ilyenkor is érdemes ellenőrizni a címsorban, nem történt-e URL-eltérítés, vagyis valóban a PayPal állít meg, vagy csak egy hamisított oldal.

Ha viszont be tudunk lépni, akkor nincs gond.

Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.

(#9724) axioma válasza A Zéé (#9722) üzenetére


axioma
veterán

De hat otvenszer leirja a pp, hogy onnan tudod hogy tole kapod a levelet, hogy a valodi nevedet is tudja. Volt benne valodi nev? Mert ha igen, akkor szukul a kor, akkor valamelyik korabbi partner lehet csak...

(#9725) A Zéé válasza axioma (#9724) üzenetére


A Zéé
addikt

Nem volt név, bár bevallom amikor először olvastam fel se tűnt, hogy nincs ott.
Amikor nem csak átfutottam, hanem el is olvastam rendesen, egyből gyanús lett a dolog, nem adtam meg semmit, csak kattoltam a cuccra, amit ki kellett volna tölteni, de az teljesen megegyezett a pp kinézetével.

Just a simple Lineman...

(#9726) BullZeye


BullZeye
veterán

Évek óta használom a PayPalt, számtalan dolgot rendeltünk már külföldről. Viszont most már nagyobb értékben is vásárolok, ahol 1-2% dollár/huf eltérés is több ezer forintos differenciát jelent.

Mi a lehető legolcsóbb módja a dollárral történő vásárlásnak? Unicreditnél vagyunk, és eleinte nagyon kedvesen váltották a dollárt, viszont az utóbbi pár évben azt tapasztaltam, hogy direkt várnak napokat is akár, míg átváltják a dollárra a forintot a paypal számlájára, hogy minél szarabbul járjunk. (arról nem is beszélve, mikor a napi átlagot 220forintért váltották mi 226 forintot fizettünk, mert PONT véletlenül abban az órában váltották mikor a legmagasabban járt, itt persze több tízezer forintot buktunk emiatt)

Mivel és hogy érdemes a PayPal-ra dollárt tölteni, hogy a lehető legjobban legolcsóbban jöjjek ki? Mi a véleményetek? Tényleg szeretnék a bankokkal úgy kicseszni ahogy csak lehet....

(#9727) horvathd válasza BullZeye (#9726) üzenetére


horvathd
aktív tag

PayPal-ra dollárt nem tudsz tölteni, csak forintot, amit majd a PayPal vált át a saját árfolyamán dollárra.

Ha a napi árfolyamváltozást szeretnéd elkerülni, akkor azt tudod tenni, hogy a bankodnál nyitsz egy dollár devizaszámlát és kérsz hozzá egy deviza alapi bankkártyát, és ezt adod meg a PalPal-nak. Viszont a devizaszámlának és az új kártyának vannak költségei, így utána kell számolnod, hogy megéri-e neked.

"The Kid just rages for a while."

(#9728) pusi1981


pusi1981
aktív tag

Szamla tortenetnel nem latja nev szerint az otp hogy leemelt lovet a kartyamrol.
Konkretan 1000 forintot raraktam hogy a kezdo penzt le tudja vonni es igy be azonositsa a kartyat.
Le is vonta a 300 forint koruli osszeget de az otp-nel a szamla tortenetnel nem latom a reszletekben hogy mi vonta le sot meg a levonas tenyet sem latni csak a vegosszegem mar nem 1000 forint hanem csak 771 forint.
Ergo csak remenykedni tudok hogy a paypal vonta le...
Junius 26-an vonta le, azota csak be kellett volna azonositani a paypal levonast nem
Nektek is igy szorakoztak ...... Ne idegeskedjek.....A heten rendelnek Kinabol 45000 hufnak megfelelo telefont minidealrol ...

Az irasert bocsi angol bill. rol irok.

[ Szerkesztve ]

(#9729) BullZeye válasza horvathd (#9727) üzenetére


BullZeye
veterán

Ez van most, deviza számla, dollár alapú, és ha veszek valamit akkor a számlán lévő forintot váltja dollárba, és így bankom vált, de ritka köcsög módon, ezt szeretném elkerülni. :)

Paypalnak ezek szerint van valami számlaszáma ahova küldhetem a forintot, és paypal átváltja dollárba?

(#9730) horvathd válasza BullZeye (#9729) üzenetére


horvathd
aktív tag

Dollár alapú devizaszálán hogy is van forint?

A PayPal rosszabbul vált mint a legtöbb bank, így csak azért előre feltölteni nem érdemes.

"The Kid just rages for a while."

(#9731) Mhalacka


Mhalacka
csendes tag

Sziasztok!

A sztori vége az lett, h megnyertem a claimet és vissza adták az eurót. Lenne még 2 kérdésem, mikor tudom újra withdrawolni a pénzemet, mivel nem szeretném hozzá adni a kártyámat véglegesen, akkor várjam meg az utolsó withdrawtól (ami junius 17.án volt) számítótt 30 napot? Vagy hogy működik ez? Az adott hónapra bontja le? Illetve még van e olyan módszer paypalon, hogy ne tudják visszakérni a pénzt "send as gift" opció működik nálunk? De ezt sehol sem találtam. Köszii

(#9732) kaliber válasza BullZeye (#9729) üzenetére


kaliber
aktív tag

Dollár elszámolású számla lesz az, nem pedig "dollár alapú" deviza számlán csak deviza lehet.
Csak úgy tudod kivédeni az átváltási veszteséget ahogy "horvathd" írta.

Miért jársz futni? Mert az élet rövid, a futástól kicsit hosszabbnak tűnik :)

(#9733) eriklili


eriklili
tag

Sziasztok!
Eddig sokszor fizettem a PayPal - n keresztül, még tegnap is, de mától valami változás van, mert nem tudok fizetni.
Elfelejtettek értesíteni a változásról véletlenül nem tudtok valamit!
Előre is köszi! :W

Eriklili /Anna

(#9734) Franky2Ster


Franky2Ster
senior tag

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni,mivel nem 100%-os az Angol tudásom így nem könnyű a helyzet.Limitálták az accountomat.Kérdés mit hogyan tovább?Már próbáltam írni email-t nekik de még mindig ott tartok,ahol elkezdtem.

Ezt a két üzenetet látom mikor belépek:

Jun 30, 2013 : You're only allowed to have one personal and one business account. In addition, we noticed one or more of the following problems:

You provided information that we believe was false, inaccurate, or misleading; or
You sent or received payment that was potentially related to fraudulent activity; or
You have more than one account with a negative balance; or
You are in violation of the User Agreement, the Commercial Entity Agreement, the Acceptable Use Policy, or another agreement you have with PayPal.

Our decision was based on terms outlined in these agreements.

Because of this, we've limited your accounts and can no longer offer our services to you. You'll still be able to log in to view your transaction history, but you won't be able to send or receive payment.

(Your case ID for this reason is PP-002-449-251-xxx.)

Jun 28, 2013 : When you signed up for your PayPal account, you agreed to our User Agreement and Acceptable Use Policy. Because some of your recent transactions violated this policy, we've had to permanently limit your account.

Please remove any references to PayPal from your website.

You'll be able to withdraw any money in your account 180 days after your last transaction. We'll email you when it's ready to be withdrawn.

(Your case ID for this reason is PP-002-445-934-xxx.)

(#9735) horvathd válasza Franky2Ster (#9734) üzenetére


horvathd
aktív tag

Először is a kérdés, hogy elkövetted-e a levélben lévő dolog közül valamelyiket. (Több fiók, hamis adatok, stb.)

"The Kid just rages for a while."

(#9736) Franky2Ster válasza horvathd (#9735) üzenetére


Franky2Ster
senior tag

Igen csináltam több Ebay fiókot mivel a rendes Ebay fiókomon csak 10 dolgot adhattam el egy hónapban.De ezt nem tudtam,hogy nem rendelhetem hozzá ugyan azt a fiókomat több Ebay -hez.

(#9737) thesound


thesound
őstag

Extreme digitalnál fizetett már valaki PayPal-lal? Végigment a rendelés megjött a visszaigazoló mail az edigitaltól, de semmi PayPal-os ablak nem volt a rendelés folyamán, semmi. Vajon ebből mi lesz? :U (mindenesetre írtam nekik)
(eddig még egyetlen oldalon sem volt gondom a PayPal fizetéssel)

Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán

(#9738) Sakab


Sakab
senior tag

Sziasztok, meg kell szüntetnem a paypall-os acc-om de maradt rajta 16 dollár. Mi módon tudnám azt vissza utalni a kártyámra? Vagy ha nem lehet hol tudnám levásárolni? Ebay kilőve...kitiltottak. Csak nem szeretném hogy elvesszen kis pénz is pénz. köszi előreis

(#9739) Kernel válasza thesound (#9737) üzenetére


Kernel
nagyúr

Elképzelhető, hogy nem automatikusan irányít át, hanem neked kell benézni a PayPal-fiókba, ott megtalálod a listában és valahogy ki lehet fizetni, de ez csak tipp.

Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.

(#9740) #57919488


#57919488
törölt tag

Regisztracio utan, hogy nez ki a dolog? Van egy fiok amit utana azonnal tudok hasznalni ha utalok ra xy osszeget vagy varni kell meg valamire?

(#9741) Kernel válasza #57919488 (#9740) üzenetére


Kernel
nagyúr

Lehet rá pénzt utalni saját számláról (Top Up), vagy kártyát csatolni hozzá. Utalás esetén a számlatulajdonos nevének egyezni kell a PayPal-en regisztrált névvel, betartva a [last name = családnév] szabályt.

Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.

(#9742) Reaper04


Reaper04
aktív tag

Sziasztok!

Szeretném a segítségetek kérni:

Lejárt a bankkártyám érvényessége, illetve váltottam is bankot.

Kitöröltem a meglévő kártya adatokat, és megpróbáltam hozzáadni az új kártyámat, de azt írta nincs engedélyezve, holott igen.
Most nemrég eszembe jutott hogy a bankot is be kellene írni. A régit innen is töröltem, majd az újat beírtam.
Ezt elfogadta.

Megpróbáltam megint a kártyát regisztrálni, de nem sikerült most sem, ugyan azzal a hibaüzenettel.
Megnéztem a banki adatoknál, azt írta hogy "Account checking".

Most van az hogy ellenőrzi a számlát, hogy valódi-e. Megterheli egy kis pénzel (~400huf), majd jóváírja a paypal egyenlegemen??
És csak ezt követően tudom majd regisztrálni a kártyámat? (nem dombornyomott - és az előző sem volt az)

Én úgy emlékszem régről, hogy amikor a kártyát adtam hozzá, utána lehetett hitelesíteni a kártyát, úgy hogy levont 1 dollárt.
Miért nem tudom hozzáadni a kártyát? :O

Segítsetek légyszi :R

(#9743) #57919488 válasza Kernel (#9741) üzenetére


#57919488
törölt tag

Melyik ajanlottabb? Kartyat hozza csatolni vagy inkabb utalni?
Amugy gyorsan megvan a dolog vagy varni kell valamire? Pl. online hozzaferesre vagy hasonlora gondolok :)

(#9744) lupus_l válasza thesound (#9737) üzenetére


lupus_l
aktív tag

Én vásároltam az Extreme Digitálnál PayPal fizetési móddal. Egy katasztrófa... kb 3 nap múlva küldenek linket a fizetéshez, amikor a csomagot összekészítették. Személyes átvételnél (üzletben) figyelj oda, hogy a tranzakciós kód meglegyen, mert különben nem veheted át a csomagot.

(#9745) #57919488


#57919488
törölt tag

Mivel kartyat nem tudok hozzacsatolni mert nem megfelelo ezert maradna csak az utalas.
Viszont a banknal meg van 2 sor amibe kell irni:
Kontonummer vagy IBAN. (gondolom ide kell a szamlaszamot irni)
A masik pedig:
Bankleitzahl vagy BIC. (nem lattam a PayPal oldalan semmit amit itt elfogadna :F)

[ Szerkesztve ]

(#9746) Kernel válasza #57919488 (#9745) üzenetére


Kernel
nagyúr

Itt írnak erről: [link]

Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.

(#9747) cocka válasza #57919488 (#9745) üzenetére


cocka
veterán

Wikipédia a barátod:

[link]

(#9748) csoki98


csoki98
tag

Na, bementem az unikreditbe és ott azt mondták hogy 1-2 hét míg megjön a pénz a pp számlára :W
Mert, hogy először amerikába elmegy a pénz és onnan vissza vagy valami. Hát mindegy még 1 hét biztosan

"Gondoltál már arra, hogy az univerzum, amiben élünk, talán egy agysejtje egy ismeretlen lénynek?" Poco F3

(#9749) horvathd válasza csoki98 (#9748) üzenetére


horvathd
aktív tag

Ehhez képest többünknek az utalást követő napon a PayPal egyenlegünkön van a pénz, úgy hogy más bankból utalunk a PayPal Unicredites számlájára.

[ Szerkesztve ]

"The Kid just rages for a while."

(#9750) axioma válasza csoki98 (#9748) üzenetére


axioma
veterán

Ugyintezok neha a sajat bankjuk kondicioit sem ismerik igazan normalisan... sztem egyszeruen hasznald, es kiderul. Amugy meg kartyat hozzakapcsolni, es akkor nulla ido.

Útvonal

Fórumok  »  Gazdaság, jog  »  PayPal (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.