Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- macOS PC-re Összefoglaló
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
félisten
Sziasztok!
Egyik unokatesóm interneten árulja az autóját és minap jelentkezett nála egy külföldi vevő. Paypal-en keresztül szeretné a fizetést intézni. A kérdésem az lenne, mert bevallom, nekem picit gyanús a dolog, hisz miért akarna valaki külföldi személy Magyarországról autót venni (egy sima VW golf-ról van szó, semmi extra), hogy hol lehet itt csapda? Ha Paypal-en átutalja a pénzt, akkor azt vissza tudja tartani valamilyen módon?
Köszi előre is a segítséget.
-
-
azozo
senior tag
válasz
Stanley-B. #7646 üzenetére
Már meséltem,nekem nem jött össze a webkártya hozzárendelés
De miután utaltam a paypalra utána verified lett -
Stanley-B.
őstag
De akkor ez nem régóta van így igaz? Mert most segítettem ismerősnek és ahogy nézem, hogy mit kell tenni a verified státuszért, nem lehet megkerülni a kártya csatolását, de kb 3-4 hónappal ezelőtt még simán kreáltam egy verified PayPalt kártya nélkül (igaz ott meg személyitől kezdve a beszkennelt közmű számláig mindennel szétszivattak, de meglett végül).
-
Bahama
aktív tag
válasz
Stanley-B. #7643 üzenetére
Tudtommal igen. Ez lehet "virtuális" kártya, akinek nincs dombornyomott
pl: otp webkártya -
laccerot
tag
Hali mindenki. Egy olyat szeretnék kérdezni hogy hozzárendeltem egy city bankos mastercadot a paypal om hoz, levonták a 400 Ft ot beadtam a kódot minden jó. Ezzel most tudok egyből fizetni ebay en mondjuk 10dolláros cuccot? Vagy valahol be kell állítani hogy vonja le a kártyáról?
-
Stanley-B.
őstag
Verified státuszt csak úgy lehet kapni, ha hozzárendelünk egy kártyát a PayPal-hoz?
-
nyunyu
félisten
válasz
wlanbolha #7632 üzenetére
Nekem attol lett korlatozott a fiokom, hogy toroltem a hozzarendelt bankkartyat, es ujat probaltam beregisztralni.
Korlatozas feloldasahoz eloszor validalni kellett az uj kartyat (hetvege miatt csak 5 nap utan sikerult, hala a 24/7-ben mukodo bankrendszernek
)
Aztan valtoztatni kellett a jelszot, illetve 2 uj security questiont megadni.
Ezek utan kb. 1 nap atfutassal feloldottak a fiokomat.Ja, passwordot resetelni akkor is lehet, ha nem ismered sem a jelszot (en ismertem, de a @ karakter jol megszivatott), sem a regi questionokre a valaszt. (pl. ekezetesen irtam-e anno az anyamat.
)
Ilyenkor validalt bankkartya szam alapjan is tudsz azonositani, es az email cimedre kerni egy resetelo linket.
Ugyan a PP azt irja, hogy csak a fiok letrehozasakor hasznalt email cimre kuldhet linket, valojaban mukodik az aktualisan bejegyzett cimmel is.
(ISP valtas miatt nalam nem ugyanaz a ketto, de ment mindegyikkel.) -
thumb
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet a paypal-os oldalon disput-ot indítani. Rendeltem egy cuccost kínából és 4 nap után sem adták fel, szóval az lenne a kérdés, hogy amit oly sokan leírtak hogy visszakérik az árát az hogyan és hol lehet megtenni? Csak egy gombnyomás vagy írni és indokolni is kell valakinek valamit?nagyon köszönöm
-
azozo
senior tag
Hmm ezt jó hogy mondod...
Nekem nem jött ösze a webkártya regisztrálása/én hibám elrontottam az ellenörzés igy azzal nem tudok reggelni a paypallal/ ,inkább átutaltam a pénzt a paypalra.
Regisztrálva a Mastercardos van.
annak is van virtuális számlaszáma nekem végül az van a paypalnál,
Csak a mastercardost nem tudom hozzá csatolni. -
Bahama
aktív tag
Sziasztok!
Van egy paypal fiókom ami OTP webkártyával van összekötve.
Van is rajta pénz, viszont szeretném kivenni.
Meg is adtam a webkártyás számlát, viszont nem sikerült a tranzakció:"Invalid Bank Account Information"
Ma voltam bennt az OTP-nél, és azt mondták, hogy a webkártyára nem lehet pénzt fogadni, hanem a fő számlára kell kérni.
Szeretnék hinni az OTP-s munkatársnak, de inkább megkérdezlek titeket is, mert nem szeretnék megint 1000 forintakat elbukni sikertelen átutalással. -
Tom5
addikt
Story
Mai napig nem érkezett meg az utalás ami lassan két hete történt. CIB bankom online felületénél elkönyvelt az utalás. Most hallom, hogy Paypalnál nem látni, hogy melyik számláról kitől jött az utalás? Nem lehet beazonosítani? Ilyenkor mi a rák van? A levegőben levő pénzemmel mi lesz ilyenkor?Kideritettem, hogy CIB-nél ilyen tranzakciokhoz internet kártya kell. Igényeltem is egyet, valamikor küldik.
-
-
wlanbolha
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék tőletek,mert már hosszú hónapok óta haldoklik a paypalom,most viszont szükségem lenne rá.Ami a lényeg,bármit is csinálok a hozzáférésem korlátozva van,és az uristennek se tudok mit csinálni.Ha kilépek belőle legközelebb csak ugy tudok belépni ha megváltoztatom a jelszót.Törölni nem tudom,mert korlátozott fiókot nem lehet törölni..Tud valaki valami okosat?Előre is köszönöm Nektek!Üdv........
-
-
hevizms
addikt
válasz
Winner_hun #7628 üzenetére
Köszönöm.
Ezzel kapcsolatban csak ezt találtam a neten.
http://www.ingyen-tarhely.info/paypal/szamla/penzbetet/
Ezt így kell csinálni ahogy a cikkben van?
Azt irják benne hogy még nem tesztelték ezt le,igaz 2009-es a cikk,gondoltam esetleg már azóta próbálta már valaki. -
hevizms
addikt
Sziasztok.
Megtudja valaki nekem mondani hogy a paypal számlára lehet bankban személyesen pénzt befizetni vagy csak átutalással megy a dolog?
Arra gondoltam hogy az unicredit bankban személyesen a paypal számlaszámára fizetném be -
GyéBen
tag
Pár órával egy topupos befizetés után egy ilyen tartalmú e-mailt kaptam:
Dear xxx yyy zzz,
Your recent PayPal transaction was declined because you do not have a valid payment method added to your PayPal account.
If you have used PayPal to send a payment before, it may be that the credit or debit card you added to your account has expired.
Ilyenkor mi a teendő? (Soha nem volt hozzárendelve a fiókhoz bankkártya, és jelenleg sincs. Előzmény: Steam-es vásárláshoz nem volt elég fedezetem, és be akarta kérni a bankkártyaszámomat (a PayPal), de ekkor nem adtam meg semmit sem.)
-
nyunyu
félisten
Bravo, sikerult jol kizarnom magamat a PayPalrol.
Megadtam az uj bankkartyam adatait, mire limitaltak a fiokomat, amig jelszot+kerdeseket nem valtoztatok.
Uj jelszavamban direkt volt @ karakter, viszont a login kepernyon ezt NEM lehet bevinni!
Igy az uj jelszoval egyszer sem sikerult belepni.
Probaltam resetelni, es ujra meg ujra megadni, hatha eredetileg elgepeltem, de arra meg azt irta, hogy ez az aktualis jelszavam.Vegul sokadik jelszo reseteles, immaron @ nelkul sikerult csak belepnem.
Megirtam nekik a problemat, kivancsi vagyok, javitjak-e ezt a bugot.
Ugyfelkapun sem mukodik a @, de ott eleve nem is lehet olyat uj jelszonak megadni.
-
Tom5
addikt
Sziasztok!
CIB számláról utaltam Paypal-ra kedden. A bankom el is könyvelte az utalást szerda estére, a paypal-ra viszont még mindig nem érkezett meg a pénz. Utaláskor valami kód be lett irva a közleménybe. Barátomnak utaltam szóval nem gáz, csak idegesít hogy most mi van....
-
qssoi
csendes tag
Sziasztok,
Tud valaki segíteni, hogy mi történhetett vagy mi a megoldás. Szerényke az angol tudásom.
Vásároltam Paypallal. Kifizettem a terméket, majd az eladó közölte velem, hogy még sincs az a termék, válasszak egy másikat. Nemleges válaszom mellett kértem egy refund moneyt. (a paypal fiókomban látszik, hogy levonták -95$) Ez jelenik meg a tranzakció mellett:"Confirm receipt: Within the expected arrival date, please confirm if you have received the purchased merchandise. We are here to help if you have any problems with your purchase."
köszi
-
bdtom
csendes tag
válasz
Winner_hun #7605 üzenetére
Köszi a választ, akkor a topup -os feltöltés is sikeres lehet!?
-
thumb
aktív tag
-
thumb
aktív tag
-
thumb
aktív tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne; rendelek egy terméket külföldről és a paypal-on pont annyi pénz van amennyibe a termék és a szállítás kerül. Behozzák ok de mondjuk fentakad a vámon nem megy át ingyenese hanem fizetni kell érte akkor én azt honnan tudom meg vagy az összeget hogy fogják megkapni tőlem? Azt is a paypal-os számlámról vonják majd le?köszönöm előre is
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Winner_hun #7606 üzenetére
Ugyanazt dobta, de tudom mit akarsz linkelni. Azt tudom mi mit jelent. Csak változtatni akarok rajtuk. Tehát elindítottam egy fizetést, amit vissza szeretnék vonni, mert 5 napja várakozó állásban van. Egy másikkal tudnék fizetni, csak nem akarok, mert lehet utána meg ezzel is fizet, duplán meg nem akarok.
-
Jaay
csendes tag
válasz
Winner_hun #7604 üzenetére
Neee kanyarodjunk a CIBhez. Azt anno nem tudtam megcsinálni, csak megemlítettem.
OTP-s webkártyáról van szó. Le is vette a lóvét, csak nincs meg a közlemény vagyis csak annyi, hogy előjegyzett tranzakció. (Pár hónapja megújult az OTP direkt és egy kusza kezelhetetlen sz@* lett...)
-
Winner_hun
félisten
válasz
JoolsNOS #7598 üzenetére
Hmm nem az jön be a linkre amit linkeltem. Lehet így már jó, de ez csak egy leírás hogy melyik kifejezés mit jelent. Reggel nem nagyon néztem hogy mennyire részletes, úgy emlékeztem hogy kicsit bővebben vannak a dolgok leírva ott.
-
Jaay
csendes tag
válasz
Winner_hun #7596 üzenetére
Ja azt tudom. CIB-es kártyám is van csak az nem volt jó a PPhez. Most megvan már a terhelés a netbankon, de a közleményben csak annyi van a tételek mellett, hogy előjegyzett tranzakció... Agyam eldobom, annyival értelmesebb a CIBnél az online felület.
Ennek is utánajártam, de egyenlőre semmi. Ha van tipp jöhet!
-
bdtom
csendes tag
Sziasztok, lenne egy fontos kérdésem, bizonyára tudtok segíteni!
Fogadni szeretnék Paypal on keresztül külföldről pénzt, hozzá kell rendelni kártyát vagy számlaszámot az accounthoz, hogy ez megtörténhessen?
A friss számla aktíve de unverified!
Azt szeretném, hogy ha megjön a pénz, rögtön le is vásárlom, aztán annyi is. Ezért nem kívánnék semmit hozzárendelni, De ha kell...?????
Thx, ha kapok segítséget -
adster
tag
Gondoltam megosztok már egytanulságos sztorit: a minap egy külföldi webshopon kiválasztottam egy cipőt, az oldal egyébként ingyenes szállítást biztosít szinte bárhová, annak ellenére, hogy angliai székhelyű a cég.
Tegnap éjszaka végre rá is szántam magam, hogy megveszem, mivel a forint egész jól állt még PayPal-on is, a hivatkozott oldalon pedig 10% kedvezmény volt meghirdetve.
A lényeg az egészben, hogy az egyébként természetesen angol fonttal operáló oldalon pár egyéb valutában is meg tudod nézni a kívánt termék árát, így az egyszerűség kedvéért én euróra váltottam a megfelelő menüben, mivel azzal könnyebb számolni, így nézelődtem általában az oldalon.
A cipő, amit kiválasztottam 77,63 euróba került, ami 10% kedvezménnyel 69,867 euro = (B)(B)20.258 Ft(/B)(/B) (290 Ft-os árfolyammal számolva) ugyebár.
Le is adtam hát a rendelést, majd ezt követően még azt is felfedeztem, hogy az oldalon lehetőség van a rendelés törlésére az azt követő egy órán belül.Ezután viszont valahogy eszembe jutott, hogy kíváncsiságképpen megnézzem a cipő árát fontban is, mivel az is jó árban volt, gondoltam esetleg lehet pár forint eltérés az összegek között.
Akkor döbbentem le teljesen, amikor a cipő áraként 55 fontot hozott ki, ami kedvezménnyel 49,5 font, ami pedig 359 Ft-os árfolyammal számolva 17.771 Ft!!!!!
A különbség kb. 2500 Ft!
Ezt követően gondoltam gyorsan élek is a törlés lehetőségével, mivel még időben voltam, és hát 2500 Ft-ot megér, hátha bejön, aztán még egyszer megcsinálom, immár fontban.
Miután azonban beléptem, a törlés lehetősége eltűnt a menüpontról, majd az ügyfélszolgálatnak jelezve természetesen csak a szokásos sablonos marhaságokat kaptam, hogy "már becsomagolták", "utólag nem tudnak mit tenni"... mindezt kb. 25-30 perccel később.
Arra a világ minden kincséért sem voltak képesek kitérni, hogy akkor miért használják azt a szövegezést, ami az egy órán belüli lemondás lehetőségét ajánlja, mivel az én reakcióm még bőven egy, de leginkább fél órán belül érkezett.
Ezt követően már arról kaptam értesítést, hogy a terméket feladták.Álmomban sem gondoltam volna, hogy a honlapon alkalmazható többféle valutát ekkora különbséggel használják, illetve azt sem, hogy ha az ember 2500 Ft-tal olcsóbban akar hozzájutni ugyanahhoz a termékhez ugyanabban a boltban, akkor elég lehet csak egy másik valutára váltani az oldalon.
Mert gondolom úgy is működött volna a PayPal-os oldalon, ha a terméket fontban vásárolom meg, a PayPal úgyis átváltja forintba, amikor levonja az árát.
Jópofa...
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest