Új hozzászólás Aktív témák

• freeland0806

aktív tag

Sziasztok!
    Először is szeretném jelezni, hogy nagyon durván kezdő vagyok a témában, szóval előre is elnézést ha hülye kérdést teszek fel.
    Szóval csináltam egy paypal accot. Teszt célból, mert később szeretném használni nagyobb összegekre is, tanulgatom hogyan működik, ezért rakattam rá egy ismerőstől egy 1000rest. Úgy olvastam, hogy saját bankszámlára díjmentesen ki lehet venni a pénzt. Amikor kiszeretném venni a pénzt csak bankszámlát enged csatolni. Megadom a bankszámla számom (K&H-s egyébként) és a következő hibaüzenet fogad: "A számla társításához egy kis segítségre van szükség. Vegye fel velünk a kapcsolatot, és segítünk, de egy másik számlát is társíthat."
    A kérdéseim:
    - Miért nem engedi csatolni a számlaszámom?
    - Írni nem lehet nekik, csak telefonálni? Én sajnos úgy láttam, de az a baj az angolom nem a legjobb és akkor finoman fogalmaztam.
    - Nincs megoldás arra, hogy családtagok számlaszámára utaljak díjmentesen? Mindenképpen saját kell? Csak mert ilyenre is sort kerítenék majd ha lehetséges.
    - Revolutra van valami megoldás Paypalról utalni (szintén díjmentesen)?

Ezek lennének a kérdéseim, de az első és legfontosabb hogy miért nem engedi társítani a K&H-s számlám.
    Köszönöm szépen előre is ha segítetek.

Új hozzászólás Aktív témák