Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ledgeri

nagyúr

válasz V/ #47984 üzenetére

Legalább helyesen csinálnád amit akarnál:
    Nem "Törlés volt kérve, majd adatok kérése is arról hogy, mi maradt vagy törődött"! Nem!
    Én akartam töröltetni a fiókom (ez a rész azt jelentené, hogy ez csak a motivácíó és nem a cselekedet maga), de előtte az adataimat lekértem (ez a cselekedet, ami megtörtént), az értesítés megjött, hogy kész, mikor rákattoltam, hogy letöltöm, a rendszer hirtelen nem akart tudni azonosítani. NEM UGYANAZ!

Az sem, hogy itt nem "inaktív fiók inakktivitásáról van szó" (mint mikor valaki nem lép be a google fiókjába és azt törlik 2 év után), hanem aktívan belépegetett fiókról, amin tranzakció nem történt egy ideje. Nem ugyanaz! Nem ugyanaz, hogy valaki talán meghalt, vagy kómában fekszik 5 éve, vagy félévente belép, és egy évvel az egész előtt még emailcímet is cserélt a 11 éves fiókján.

Nagyon szép az a másolgatott földrajti cím, csak nem mindegy, hogy mennyire komyolan vesszük, hogy melyik korban is élünk, és hogy mennyire éri meg és kinek az, hogy üzenezváltásonként 850-5200 forintot kéne fizetni a diskurzosért, és várni heteket a válaszra, VAGY ebből a pénzből 20-40 forintos percdíjjal kell egy emberkével beszélgetni, de persze mindig mással (hogy újra el kelljen mondani mindent), sjátköltségen, vagy ingyen, hetente egy órában (díjcsomagom) megtudni, fél óra alatt, hogy akkor megint mennyit várhatok (és hogy az aktuális ügynök miben is tud többet mint eg másik), vagy, hogy lenne egy emailcím, és egy ticket/hibajegy-szám, hogy aki ránéz az egyből lássa az egészet, egyből, és válaszoljon amint lehet, nem várva adott napszakra, vagy a másikfélre.

Az összefoglalásodban csupán a kulcstényezők nincsenek a helyükön, így valakinek, valahol biztos, hogy hasznos..., de nem az én problémámat írja le!

Új hozzászólás Aktív témák