Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
Legalább helyesen csinálnád amit akarnál:
Nem "Törlés volt kérve, majd adatok kérése is arról hogy, mi maradt vagy törődött"! Nem!
Én akartam töröltetni a fiókom (ez a rész azt jelentené, hogy ez csak a motivácíó és nem a cselekedet maga), de előtte az adataimat lekértem (ez a cselekedet, ami megtörtént), az értesítés megjött, hogy kész, mikor rákattoltam, hogy letöltöm, a rendszerhirtelennem akart tudni azonosítani. NEM UGYANAZ!
Az sem, hogy itt nem "inaktív fiók inakktivitásáról van szó" (mint mikor valaki nem lép be a google fiókjába és azt törlik 2 év után), hanem aktívan belépegetett fiókról, amin tranzakció nem történt egy ideje. Nem ugyanaz! Nem ugyanaz, hogy valaki talán meghalt, vagy kómában fekszik 5 éve, vagy félévente belép, és egy évvel az egész előtt még emailcímet is cserélt a 11 éves fiókján.
Nagyon szép az a másolgatott földrajti cím, csak nem mindegy, hogy mennyire komyolan vesszük, hogy melyik korban is élünk, és hogy mennyire éri meg és kinek az, hogy üzenezváltásonként 850-5200 forintot kéne fizetni a diskurzosért, és várni heteket a válaszra, VAGY ebből a pénzből 20-40 forintos percdíjjal kell egy emberkével beszélgetni, de persze mindig mással (hogy újra el kelljen mondani mindent), sjátköltségen, vagy ingyen, hetente egy órában (díjcsomagom) megtudni, fél óra alatt, hogy akkor megint mennyit várhatok (és hogy az aktuális ügynök miben is tud többet mint eg másik), vagy, hogy lenne egy emailcím, és egy ticket/hibajegy-szám, hogy aki ránéz az egyből lássa az egészet, egyből, és válaszoljon amint lehet, nem várva adott napszakra, vagy a másikfélre.
Az összefoglalásodban csupán a kulcstényezők nincsenek a helyükön, így valakinek, valahol biztos, hogy hasznos..., de nem az én problémámat írja le!
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- HOPPÁ! HIFIMAN Arya Unveiled - Over-ear planar fejhallgató - ÚJ! BONTATLAN!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
- Eladó ZOTAC Gaming GeForce RTX 5070 Ti SOLID OC
- Apple watch Ultra megkímélt kiváló akku dobozos
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / 16GB DDR4 / RTX 3050 / 512GB SSD!
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Asus Zenbook 13 laptop Oled kijelző!
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest