Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- joghurt: frenda dsttöytoi
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#65537792 #37172 üzenetére
Nem azzal van gond. Egy magyar nyelvű hirdetési felületen aki nem tud maygarul és vásárol már gyanús. De tedd a következőt, ha megint lesz "érdeklődő" kérd el a PayPal e-mail címét, a nevét és lakcímét ahova küldeni kell a dolgot és ezeket ha megkapod akkor küldöd a PayPal pénzbekérőt, nem kell fáradoznia a bonyolult fizetésekkel és lesz vásárlói védelme is. Nem fog a lehetőséggel élni. Ez a pénzbekérő nem kerül neked pénzbe, annyit gyártasz amennyit akarsz, ha majd fizetnek akkor majd a beérkező pénzből vonják a jutalékot, de az ilyenek nem küldenek semmit.
-
válasz
#65537792 #37169 üzenetére
Ez is hasonló.
Küldhetné a PayPal fiókodra, azt nem értem hogy miért nem te küldtél neki egy PP pénzbekérőt, azt is tudja bankkártyával fizetni.
Valójában ha utal és te nem küldöd el bankja az OTP-től visszakérheti a pénzt, így semmi értelme nincs ilyen "igazolás" kérésnek. Az a link egyébként milyen oldalra visz? Mail the tracking information to our customer care service by Click Here as soon as possible.
Nekem az aláírás is tetszik: Charles Wilson Director Of Ministry In-Charge of Banking Service -
válasz
#65537792 #37163 üzenetére
Nem így működik a banki utalásos dolog, főleg ha kártya a pénzforrás. Írsz neki hogy ha majd az OTP leigazolta a megérkezést, akkor feladod, ugyanúgy ahogy a bolti kereskedelemben is előbb jön a pénz azután megy a termék.
És ezek sem így működnek együtt: All transactions are being monitored by the FBI, FSB and the INTERPOL to ensure that there is no fraudulent activity EU-ban FBI és Interpol? -
lupus_l
aktív tag
-
joiner007
aktív tag
Sziasztok!
Egy rendszeres havi kifizetést paypalról bonyolítottam. Egy időre inaktiváltam. Most szeretném újraaktíválni de nem tudom, hogy kell. Légyszi segítsetek.
Köszönöm
-
törölt tag
Sziasztok!
Hirtelen nem tudom hova írjam, de sokaknak lehet tapasztalata ezzel.
Árulok egy laptopot. Egy cseh ember venné meg. Kaptam egy e-mailt, hogy addig nem kapom meg a pénzt amíg nem küldök bizonyítékot erre az e-mail címre: services-hsbcbanking@europe.com.
E leendő vevőtől meg ezt kaptam:
Be akar scammelni?
-
válasz
rudi666 #37155 üzenetére
Annyival jársz jobban, ha a fontot átteszed a $ egyenlegre. A $ és font közti konverzió árfolyama nem olyan nagy eltérésű mint a forinttal való móka.
Ezután egy kicsit nehézkes, de hozzárendelheted a Trarnsferwise több pénznemű számlájának $ számláját.
Azért nehézkes mert nem mindenkinek csinálja meg a PayPal. Pontosabban volt akinek nem sikerült, volt akinek meg igen, nekem is sikerült. Az Összefoglalóban van egy leírás, 15. PayPal-ról TransferWise számlánkra $ küldés konverzió nélkül -
Golden9
veterán
A PayPal deviza árfolyamait hol lehet megnézni? Csak forintom van rajt, így csak a forint-euro váltásét látom. Köszönöm a választ.
-
-
rudi666
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy sikerült eladnom valamit ebay-en (uk), és fontba kaptam meg az összeget.
Ezt szeretném kivenni, de ugye magyar bankszámlára ezt csak úgy tudom megtenni, hogy vicc árfolyamon váltja a paypal forintra.Nem pár ezer forintos tétel, ezért jó lenne valami megoldást találni a dologra.
Én transferwise-ra gondoltam, viszont mint kiderült, egyre jobban el lehetetleníti a paypal az embereket a normális árfolyamon történő pénz váltástól. Olvastam hogy régebben még megoldható volt másik országban lévő számlát is csatolni a fiókhoz, de most már szinte lehetetlen.Amennyiben valaki tud rá valami jó megoldást hogyan jussak a pénzhez normális árfolyamon, abban az esetben hálám örökké üldözni fogja.
-
VMatteo
őstag
válasz
fjudors #37153 üzenetére
Igen igen, csak ezt anno megbeszéltem az eladóval hogy nincs meg a termék, anno én kértem egy másikat. Kb 2 hét telt el amíg tönkrement, majd kiszereltem a kocsiból és megreklamáltam. Közben dobtam bele a kukába és vitte el az a nagy autó.
Ha meglenne a hibás termék, akkor sem postáznám nyomkövetési számmal, úgy gondolom 6€-t talán nem az a tétel amit vissza kell küldeni. Nagy zsivány a vevő, tudja hogy nincs termékem azért kéri vissza -
fjudors
aktív tag
válasz
VMatteo #37150 üzenetére
elvi síkon:
azt írtad, az eladó videót kért a kábel megsemmisítéséről...nem tudom, mennyi idő telt el a tönkremenetel, és a reklamáció között...
a pp védelem és vita-rendezési felület.de itt az eladó nem zárkózott el a rendezéstől, még visszapostát se kérta garanciális ügyintézés feltétele a termék megléte...az, hogy milyen bizonyítékot kér az eladó, az az ő döntése
ha annyira bagatel a tétel, hoy nem éri meg tárolgatni pár napig, akkor minek reklamáltad meg?
bemondásra elég kevés helyen intéznek garanciát, harmadik fél (pp) nem fogja azt mondani, hogy nem kell visszajuttatnod... -
Watcher45
tag
válasz
VMatteo #37150 üzenetére
Nézd lehet, hogy ha teljesíted amit az eladó kért akkor nem kell a paypal-hoz fordulnod. Ha tényleg azt akarta, hogy vágd el a kábelt és mégis kellett volna a paypal döntése ott lett volna az adu a kezedben, hogy az eladó kérésére széttrancsíroztad, így felesleges a visszaküldés.
-
VMatteo
őstag
válasz
Watcher45 #37149 üzenetére
igen igen, igazatok van. De most egy 1800Ft-os kábelt rakosgassak, őrizgessek, hogy majd ha úgy ítél a paypal, vissza tudjam postázni??? Szerintem ez is nonszensz. Akkor itt már nem tudom jelezni, hogy nincs mit visszapostázni, mivel ahogy azt leírtam a vitában is, kidobtam a terméket??
Elvi síkon:
Visszaküldöm, majd vmikor talán ezt a paypal kifizeti nekem, de az eladó bunkó, és nem veszi át, vagy letagadja? Ilyenkor mi történik? -
-
Krogoth
senior tag
Szerintem bukta.
Mivel bizonyítod, hogy tényleg rossz és nem csak kamuzol?
Itt kevés a becsület szavad. -
VMatteo
őstag
Sziasztok!
Gyorsan vázolnám az esetet:
1. vettem Eu-ból 2000Ft-ért AUX kábelt a kocsi gyári fejegységéhez.
2. tönkrement kontakt hibás lett, kidobtam. (2 hónapot bírt egy KÁBEL)
3.írtam először ebayen az eladónak hogy tényállás van, rossz a termék refundot szeretnék. Ágaskodott, hogy küldjek videót ahogy szétvágom a kábelt, különben nincs mit tenni, sajnálja. Írtam neki, hogy nem tudok ilyet küldeni mert a kábelt KIDOBTAM, lévén szemét. Hát akkor ő sajnálja.
4. Paypal-on vitát indítottam, leírtam mindent, mint most itt. Erre írja a Paypal, hogy küldjem vissza a terméket, csatoljak csomagszámot, ha megkapja a vevő és átveszi folytatjuk. Sehol se látok lehetőséget, hogy írjak, hogy KIDOBTAM A HIBÁS TERMÉKET, hiszen nem gyűjtök szemetet.
Most már csak azért is szeretném viszontlátni azt a pár €-t, mert felcsesz ez a hozzáállás. Mit tehetnék?Köszönöm ha valaki segít!
-
MR ME
aktív tag
Sziasztok!
Egy egyszerű kérdésem lenne csak, ha mér elhangzott ezerszer akkor elnézést....
Szóval csak annyit kérdeznék, hogy google play áruházban lehet fizetni PayPal-al? Magyar aplikációra, megoldható?
Előre is köszönöm!
-
-
nem okozhat kárt, mivel emiatt nem akadhat meg utalás
ha akarná se tudná ellenőrizni a paypal a nevetés igenis van köze, mert ezzel vezeted félre a kérdezőt, holott, kizárt hogy ez lenne az oka a sikertelen utalásnak
attól, hogy nincs jobb ötleted, ez biztosan nem okoz problémát
mondom ezt 10+ év aktív paypal használat után -
válasz
LuckyL #37139 üzenetére
Ez cég meghatározza hogy az adatot hogyan kéri, leírja hogy ha nem úgy történik, akkor az "büntetést" von maga után, amit 1500 Ft-ban határoztak meg.
Ettől eltérni természetesen eltérhet az ügyfél, csak ez nem lenne logikus viselkedés.
Ennek semmi köze ahhoz hogy a magyar bankrendszer hogyan működik (nem is a topik témája, a PayPal dolgaival foglalkozunk elsősorban), ez van előírva, ezt kell csinálni. Nem kell azt vizsgálni hogy miért van ez a szabályuk.
Ha szerinted a magyar bankrendszerben nem kell név, attól függetlenül a PayPal szabályainak nem figyelembe vételére történő javaslat anyagi kárt okoz az illetőnek, azt pedig gondolom senki sem szeretné. -
válasz
LuckyL #37136 üzenetére
Ha az utolsó 8 számjegy 0, akkor náluk sem kell beírni, ezért utalnak a 16-os számra.
Ha igaz lenne amit írsz, akkor minek emelik ki a névegyezést szerinted?Győződjön meg róla, hogy a név és a bankadatok egyeznek a bankszámlához megadott adatokkal. Ellenkező esetben a tranzakció nem megy végbe, és díjat kell fizetnie.
Tartsuk már be a kérésüket.
-
válasz
chungee #37135 üzenetére
15 nap, de ha ez az hivatalos pénzforgalmi számlája és a számlaszán nem lett elírva, anyit meg lehet próbálni hogy alul, Contact Us (Kapcsolatfelvétel), Email Us
Ezt a témát, altémát választvaLeírni a problémát hogy egy betű elírva és megkérni hogy nézzenek utána hogy hol tart a pénz. Meg kell adni a bankszámla adatokat, a PP tranzakció azonosítót, időt összeget. Erre kapsz egy automata választ arra válaszul az Üzenetközponton keresztül ugyanezt leírva válaszolni, azután ember ügyfélszolgát fog reagálni.
Ha ez valahogy rendeződik, akkor törölni ezt a bankszámlát és helyes adatokkal felvinni. Bár a PayPal regisztrációs nevet adja fel alapból és annak jónak kell lenni, ha eltérés lenne akkor elsőként a helyes névre kellene igazítani a regisztrációs adatokat és csak azután bankszámlázni.
-
válasz
chungee #37132 üzenetére
A képen akkor az látszik hogy az asszony PP-jére megérkezett a 4935 Ft. Ez a pénz el lett utalva az asszony PP egyenlegéről az asszony OTP 8425 szám végződésű számlájára.
A számlát az előtt szoktuk hozzáadni mielőtt küldenénk pénz és ügyelünk arra hogy a PayPal-on lévő vezeték és keresztnév az ugyan az legyen mint a bankszámla tulajdonos neve. megvárjuk amíg ez a számlaszám rendben megjelenik a bankszámlák közt (ez természetesen a pénzforgalmi számla, nem egy bankkártya alszámla) és azután kezdeményezünk pénz küldést.
Ha valami el lesz rontva akkor ugyan a pénz visszakerül, de 1500 Ft-ot levonnak belőle a téves adatközlés miatti utalás meghiúsulás miatt, nekik az utalás pénzbe kerül, alapból azt természetesen nekünk nem kell fizetni, mert az ilyen de szabályos utalás ingyenes.
Ha 30-án indult kell 2-3 banki munkanap mire megjelenik a fogadó számlám, akkor is ha jó minden. -
chungee
addikt
Asszonynak regiztem pp fiókot. Saját pp-mről küldtem pénzt az asszony újdonsult pp-jére. És arról próbálunk lehívni. Meg van erősítve az email. Csak annyi hogy a bankkarit nem rendeltem hozzá, mert nem vásárlásra kell, hanem csak fogadásra. Lassan megyek ki dolgozni és így akarok küldeni pénzt haza, de ez így megy akkor...
-
-
chungee
addikt
Estét!
Asszonynak csináltam pp fiókot. Nem rendeltem hozzá bankkarit, mert csak azért csináltam neki. Hogy utalni tudjak neki, nem vásárlásra van. Meg lett erősítve az email stb. Csináltunk próbautalást. De máig nem érkezett meg a pénz
Benyelte a rendszer
[link]
-
Hogy lehet optimalizálni a vásárlásnál felhasznált pénzeket?
Egy kicsit hosszú lesz a szöveg.
Hozzárendelünk egy bankkártyát a PayPal fiókunkhoz. Ekkor lehetőségünk lesz arra, hogy beállítsuk hogy vásárláskor ne a PayPal devizaárfolyama legyen használva, hanem a kártyakibocsájtó, a bankunk váltsa a devizát, ez ugyan bankonként változó, de jellemzően kevesebb mint a PayPal árfolyam.
Azt a kártyához állandóra be lehet állítani és vásárláskor automatikusan a deviza összeget továbbítja a PayPal a bank felé nincs konverzió.
Ha esetleg pénzt akarunk küldeni (ez másik funkció) ott kell kézileg beavatkoznunk a váltás miatt, de ott is a bankunk válthatja a devizát. Ezt nem lehet előre beállítani, ezért kell küldés folyamatában, az elküldés előtt kell ezt megtenni.Annak ellenére hogy van bankkártya előfordulhat hogy valahogyan került pénz az egyenlegünkre és azt akarjuk felhasználni. Itt csak a PayPal árfolyam vehető igénybe.
Azt tudni kell hogy az egyenleg esetén két árfolyam létezik, az egyik a vásárláskor történő devizaváltás és az egyenlegek közti váltás. A lényeg az röviden ha valamit 100 €-ért meg akarunk venni akkor ha vásárláskor történik a váltás ott rosszabb az árfolyam.
Ha mondjuk forint egyenlegen van, akkor abból ekkor többet használunk el, mintha egyenlegek közt átkonvertáljuk és €-ban fogjuk kifizetni.Én a következőt szoktam tenni. Kapok forintot az egyenlegre azt rögtön az € egyenlegre teszem át. Én azt tapasztalom hogy az € jobban tartja a szintjét a többi devizához viszonyítva. A forinthoz viszonyítva még inkább.
Ha devizában jön a pénz €, $, £az marad az egyenlegén. Ezután azt használom mindig (az lesz fizetés előtt az elsődleges egyenleg) amiben fizetni kell. Ha csak €-om van akkor meg fizetés előtt átkonvertálom az adott deviza egyenlegre és azt megtéve elsődlegesnek fizetem.
Ha nem elég akkor kipótlásra kerül a kártyáról, de mivel ott a banki váltás van beállítva, az ott lesz konvertálva.
Ha ezek devizák vannak használva (forint rögtön € lesz) akkor a bankközi deviza piaci konverziókhoz kell viszonyítani a PayPal váltását és az egyenlegek közti váltással nem igazán nagy eltérések lesznek.
Most pl. xe.com Universal Currency Converter
1 USD = 0.886682 EUR
1 EUR = 1.12780 USD
1 GBP = 1.11507 EUR
1 EUR = 0.896807 GBPA PP-on forint -> € egyenleg 333,57 Ft/ 1€ a vásárlási 338,4 Ft/ 1€ (100 €-hoz vagy 33357 Ft kell vagy 33840 Ft lesz vásárláskor felhasználva)
Visszatérve a fenti árfolyam táblához a PP-on az €->$ esetén 0,91 $ = 1 €, 0,023-al rosszabb mint a bankközi árfolyam, font esetén 1 EUR = 0.8718 GBP lenne, látható hogy itt 0,025-el meg jobb.Röviden, ha tudjuk használjuk a bankkártyát, egyenlegről meg mindig egyenlegek közti konvertálás után fizessünk a szükséges devizában.
-
Shy
tag
Sziasztok!
Az imént vásároltam úgy paypallal, hogy nem volt elegendő összeg a paypal fiókomon és a bankkártyámmal lett kipótolva az összeg. Az USD dollárt kb EUR árfolyamon váltotta a paypal így fizettem ki, nem nagy bukó de azért szeretném kérdezni ezzel tudok még valamit csinálni vagy bukó? Köszi
-
válasz
sklopp #37120 üzenetére
Adathalász. Látod. Ha van fiókod ettől függetlenül, főleg ha link is van, akkor nem azt használod, belépsz a fiókodba, ha ők korlátoztak akkor látni fogod.
Ha meg nem használod a PP-t akkor ne foglalkozz vele, tedd spam listára és töröldA GYIK be is van egy lista:
Ezek a PayPal hivatalos e-mail címei:
service@paypal.com
service@intl.paypal.com
paypal@mail.paypal.com
webform@intl.paypal.com
paypal@e.paypal.com, de ezt csak akkor használják, ha a felhasználási feltételek változnak.
Jöhet még felhasználói értesítés erről a címről: member@paypal.com -
sklopp
őstag
Üdv urak!
Már a második emailt kapom a témában, a két üzenet:1. Your paypal account has been blocked temporarily . It usually means that we need some more
informaon about your account or recent transacons please Acvate your account so we can confirm
that you own the account
What do I have to do?
To acvate your account, just confirm your informaon.(It only takes a minute.)
Confirm now2. PayPal
We detect unauthorized Login Attempts to you PayPal account from other Ip adress.
Please re-confirm your identity today or your account will be Locked ,
To re-confirm your PayPal account , We recommend that you go toVerify Now
Mi a teendő ilyenkor? Meglehetősen csalás-szagú a dolog, egyrészt mert egy régi, már nem használt címemre érkeztek, másrészt soha nem volt, most sincs Paypal számlám.
Az első service@paypal.bg címről jött, a második service@paypal.H címről. -
válasz
Golden9 #37117 üzenetére
Granit Bank, ezt csak neked "fontos" információ. És nem IBAN szám, hanem ami ilyesmi 12100011-18000012 és ha van a végén még valami az, kötőjel nem kell. Ha csak nem tekintik virtuális számlának és azt nem szokták engedni.
Ide azért írod be, ha majd az egyenlegeden lesz pénz amit a bankszámládon szeretnél látni, akkor ki tudod választani hogy erre a bankszámlaszámra legyen utalva. -
Golden9
veterán
A bankszámla csatolása oldalon a Gránit Bank nevét, és a számlaszámot milyen formában kell megadni, hogy elfogadja?
10 féle kombinációt próbáltam, de sehogy nem jó.
Ha nem sikerül csatolni, attól még megérkezik rá a saját számlámról az átutalás?
Köszönöm a választ. -
-
Golden9
veterán
"Országon belül nem IBAN-os szám kell"
A számlaszám bemásolása után magától átírja."A pénzösszeg az hol lenne megadva?"
Az előző kép a sablonkészítős oldal, ez az átutalásos:Ha a PayPal számlát csak Steames, Euros vásárlásokra használom, akkor a PayPal fióknál állítsam át az elsődleges pénznemet €-ra?
Ha a bankomból átutalom a forintot a PayPal Unicredit Bankos forintszámlájára, akkor ennél az átutalástípusnál nekem mindenhogy a PayPal árfolyamán lesz átváltva €-ra, vagy később még változtathatok rajta?Köszönöm a választ.
-
válasz
Djuree #37111 üzenetére
A Resolution Centerben az adott Dispute sor View és ott vannak az opciók, de egyszerűsített a dolog. Te kértél valamit azt teljesíti akkor a megoldás történt választandó Mark....resolved, ha nem felel meg amit írt, akkor meg a PayPal felé "Escalate" vagy változtatsz az okon, külön chat az eladóval nem igazán van.
-
Djuree
félisten
üdv!
az létezik hogy nem tudok egy esetre válaszolni? irtam hogy nem érkezett meg, erre az eladó küldött egy válasz üzit én meg arra válaszolnék de nem tudok, nincs ilyen gomb.
-
válasz
szigpet8283 #37106 üzenetére
Ha magyar lakcímet tudtál beírni, akkor magyarországi, ez esetben a PayPal egyenleg az alap fizetőeszköz, az hogy miért nem látható nálad sem a Pénztárcánál, sem a főoldalon azt sajnos nem tudom.
Én magyar regisztrációk esetén ilyen problémával nem találkoztam, senki nem jelzett ilyet.
Esetleges megoldások:
- Annyit még kipróbálhatnál ha angol nyelvre állítód majd ki és belépsz, akkor esetleg elő kerül-e, mert annak ott kell lenni.
- Ez lenne a Automatic top up, Pénz hozzáadása oldal linkje. Belépés után kattints rá. Itt kell látod az adatokat amivel fel lehet tölteni utalással az egyenleget, de azt nem garantálom hogy ha megérkezik a pénz akkor látszódni fog a Balance rész a képernyőn.
- Másik számítógépen belépni.
- Valamilyen Androidos eszközön böngésző és PayPal.Ha továbbra sincs Balance akkor törölni a fiókot és újat készíteni. Mondjuk ezen a linken kezdve, Sign Up.
-
válasz
Golden9 #37107 üzenetére
A Kedvezményezett neve = BofA re, ezért csak a nevük kellene a PayPal Pte Ltd
Országon belül nem IBAN-os szám kell, csak a 10918001 00000001 15050684
A Transfer ID az Átutaló azonosítójánál mint Személyazonosító nem biztos hogy jó, ezt miért igényli a bankod azt nem tudom, de ilyen bonyolult, felesleges adatos utalási sablont már rég láttam.
A kiegészítő adatoknál nem tudom kellenek-e, szerintem feleslegesek. A bankod dolgait nem ismerem.
Az a lényeg hogy a Közlemény legyen jelölve és oda a Transfer ID beírva.
A pénzösszeg az hol lenne megadva?Nálam csak ennyi van és ebből a Megbizás azonosítót sem töltöm ki, az úgyis csak nekem tájékoztató szöveg. és ezt menti el sablonként is.
-
Golden9
veterán
Köszönöm. Pénzforgalmi számla, de bankkártya még nincs hozzá.
A Gránit bankos "Napközbeni forint átutalás (Sablon)" kitöltéséhez szeretnék még segítséget kérni.
A PayPaltól kapott adatok:
Kedvezményezett neve: BofA re: PayPal Pte Ltd
Bank: Unicredit Bank Hungary Zrt., Budapest
Bankszámlaszám: 10918001-0000000115050684
Átutalás azonosítója: Ez egy 15 karakteres azonosító.Ha így lesz kitöltve a Gránitos sablon, az jó lesz?
:
Sablon neve: (Gondolom ide bármilyen fantázianév beírható.)
Megjegyzés: (Szintén bármi írható.)
Átutaló azonosítója: (Lehet választani, "Személyazonosító" vagy "Szervezetazonosító) Szerintem a személyazonosító. + Beírom a PayPaltól kapott 15 karakteres azonosítóm.
Tényleges fizető fél neve: Valódi nevem, pl: Arany Dénes
Tényleges fizető fél azonosítója: (Lehet választani, "Személyazonosító" vagy "Szervezetazonosító) Szerintem a személyazonosító. + Beírom a PayPaltól kapott 15 karakteres azonosítóm.
Kedvezményezett neve: BofA re: PayPal Pte Ltd
Jóváírandó számla száma: 10918001-0000000115050684
Jogosult bankja: Unicredit Bank Hungary Zrt., Budapest
Kedvezményezett azonosítója: (Lehet választani, "Személyazonosító" vagy "Szervezetazonosító) Szerintem a szervezetazonosító. + Beírom: BofA re: PayPal Pte Ltd
Tényleges kedvezményezett neve: Valódi nevem, pl: Arany Dénes
Tényleges kedvezményezett azonosítója: (Lehet választani, "Személyazonosító" vagy "Szervezetazonosító) Szerintem a személyazonosító. + Beírom a PayPaltól kapott 15 karakteres azonosítóm.
Partnerek közti egyedi azonosító: A PayPaltól kapott 15 karakteres azonosítóm.
Közlemény, postai azonosító, egyéb azonosító, hármasból lehet választani. Szerintem "Közlemény", és beírom alá a PayPaltól kapott 15 karakteres azonosítóm.
Átutalás jogcíme: (A választhatóakból szerintem az első: ) ACCT CASH MANAGEMENT/SAJAT SZÁMLÁK KÖZÖTTI ATUTALAS
Átutalás jogcím kategóriája: (A választhatóakból szerintem az első: ) CASH KÉSZPÉNZÂTUTALÂS
Fedezet elkülönítése engedélyezett: Szerintem igen.Köszönöm a segítséget.
-
szigpet8283
csendes tag
-
Golden9
veterán
Szia/sztok!
Ezt a " régi felületen előcsalt My Profile My money"menüt hol lehet előhozni?
Szintén Gránit bankos forintszámlát szeretnék hozzáadni, de a "Bank csatolása" oldalon mindig hibaüzenetet ad.
Ha nincs csatolva a forintszámla a PayPal fiókhoz, attól még fel lehet róla tölteni?Előre is köszönöm a segítséget.
-
válasz
szigpet8283 #37102 üzenetére
Magyarországi a fiók?
A megerősítő e-mailt azt megkaptad és a benne lévő linken aktiváltad a fiókot?
Ha törlöd ezt a bankszámlát akkor sem kerül elő az egyenleg rész?
De írták már hogy az okmányokat elfogadták és nincs limitálva a fiókod? -
válasz
szigpet8283 #37100 üzenetére
A böngészőből törölni kellene a PayPal sütiket és a böngésző gyorsítótárat.
A Pénztárca menüpontra kattints felül.Jobb oldalt lesz az PayPal egyenleg, ott a Pénzátutalás.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest