- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szigpet8283 #37106 üzenetére
Ha magyar lakcímet tudtál beírni, akkor magyarországi, ez esetben a PayPal egyenleg az alap fizetőeszköz, az hogy miért nem látható nálad sem a Pénztárcánál, sem a főoldalon azt sajnos nem tudom.
Én magyar regisztrációk esetén ilyen problémával nem találkoztam, senki nem jelzett ilyet.
Esetleges megoldások:
- Annyit még kipróbálhatnál ha angol nyelvre állítód majd ki és belépsz, akkor esetleg elő kerül-e, mert annak ott kell lenni.
- Ez lenne a Automatic top up, Pénz hozzáadása oldal linkje. Belépés után kattints rá. Itt kell látod az adatokat amivel fel lehet tölteni utalással az egyenleget, de azt nem garantálom hogy ha megérkezik a pénz akkor látszódni fog a Balance rész a képernyőn.
- Másik számítógépen belépni.
- Valamilyen Androidos eszközön böngésző és PayPal.Ha továbbra sincs Balance akkor törölni a fiókot és újat készíteni. Mondjuk ezen a linken kezdve, Sign Up.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- UTOLSÓ 4db! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- 10magos! Fémvázas! HP EliteBook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest