Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
togvau
senior tag
semennyivel nem húz le, 0 forint a számlavezetési díj, az orbán adót hagyták meg (tranzakciós adó), de azt meg revoulton keresztüli utalással kerülöm meg. Amúgy a banki árfolyamhoz képest inkább 5 forintot húz le a paypal (+ a beérkezésnél a 3%)...
De még mindig arra vagyok leginkább kíváncsi, hogy hogy lehet német, vagy bármilyen EUR-os paypal accountot regelni ottani lakcím nélkül?
[ Szerkesztve ]
hitler, sztálin, micro usb
-
togvau
senior tag
csak épp ha német accountot akarsz regisztrálni, jön is a "gyanús tevékenységet észleltünk" és add meg a német lakcímedet...
#39759 Transferwise, revolut, payonneer (az nem vált, de kapsz kártyát, és kiveheted, vagy elköltheted. én szlovákiába jártam ATM-hez, ott vettem ki az EUR-t). Igazából minden jobban vált ennél a lehúzós bandánál, még a normál bankok is.
-
togvau
senior tag
Az összefoglaló 15. pontjában írtak, csak USD-re működnek, EUR-ra nem. Ugye?
-
togvau
senior tag
-
togvau
senior tag
van valami változás, lehet-e már withdrawolni forint helyett másban, ha magyar lakcímem van?
EUR- szeretnék EUR bankszámlára.Esetleg trükközés, amivel elkerülhető a paypal lehúzós váltás?
-
togvau
senior tag
Nem, éppen ezt írtam meg a kedves üzenetben, hogy mi van ha valaki nem katona, nincs útlevele, és nincs jogsija, főleg nem kevesebb mint 6 hónapja kiállítotz. Ezen kívül bankszámla kivonat vol még lehetőség, aminek stimmelnie kell a beállított bankszámlaszámmal... ami nem is volt beállítva...
Dehogy nincs pofátlan lehúzás, 8% a pénzváltási jutalék (az után, hogy 2%-ot már akkor lehúznak, ha valaki fizet neked), amit kötelezően velük kell csináltatni, nem mondhatod azt, hogy a forintos bankszámládra eurot küldjenek, és majd a bank átváltja, sem azt, hogy az euros bankszámládra euroban vennéd le a pénzt.
Egy kamu indokkal kötelező mindent velük forintra konvertálni. Ez olyan lehúzás, amit normál bank nem engedhet meg magának.Bizony, nem a vevőt húzzák le, hanem a kereskedőt, ezért is szoktak drágábbak lenni a dolgok, ha paypallal fizetsz.
[ Szerkesztve ]
-
togvau
senior tag
Ha paypal-ék, account létrehozás után rögtön limitálnak, és olyanokat kérnek ami nincs (6 hónapnál fiatalabb jogsi, vagy katonai igazolvány, vagy útlevél), majd mikor küldök nekik ehelyett egy jókívánsáokkal teli képet, azután 2 héttel a belépés után írják, hogy mivel megszegtem a felhasználási feltételeket, ezért végleg tiltva az account, akkor honnan tudom, hogy melyik feltételt szegtem meg egy account létrehozásával, amit limitáltak szinte abban a pillanatban ahogy a létrehozás utolsó pontját leokéztam?
Ennyire paranoiások már amiatt, hogy páran elkerülték a pofátlan lehúzásaikat?
[ Szerkesztve ]
-
togvau
senior tag
az accounton lévő pénzt lopják. De a banki nemzetközi átutalás is olcsóbb a paypalnál mindent egybevetve, csak nem olyan egyszerű, hogy pár kattintással tudjon utalni a vásárló.
#31052 igen, a 3,4% az már pofátlanul sok, főleg a szinte semmiért. De erre még jön a csak erősen trükközve megkerülhető ~6%-os "kedvező" devizaváltás, aminél még kb a turistalátványosságnál álló arab/ukrán pénzváltó is kevésbé pofátlan.
Miért is nem használhatok proxyt (ami lehet nem is az, csak rendszerük azt TIPPELI)? Nem, nem az én biztonságom miatt történik a dolog, különben:
-kapnék értesítést az email címemre arról hogy ez van, és hogy az általam elindított withdrawot is visszafogják ezért. De nem kapok, csak akkor látom ha belépni próbálok (de nem lehet).
-egyszerű emailes azonosítással bizonyíthatnám, hogy nem nyúlta le senki az accountot (de nem, mert ehhez is be kéne lépni, amit nem lehet)
-mondhatnám azt, hogy ne "vigyázzanak" rám ennyire, mert én nem igénylem.
-lenne esély belépni az accountra, de nincs, mert ahhoz be kéne lépni, de nem lehetSzóval nem, nem gondolom, hogy a paypal a biztonságra hivatkozva próbál biztosítani, hiszen ismerem annyira, hogy tudjam hogy ez csak ürügy a lehúzásra, lopásra, mint most is. A tranzakciók pedig gyönyörűen követhetők, egy egyszerű adatbázis lekérdezéssel a paypalon belül...
Pl a pénzváltást a transferwise-on keresztül intézném, de a paypal blokkolja, és csak a lehúzós "kedvező" devizaváltását engedi használni.
[ Szerkesztve ]
-
togvau
senior tag
Ez de szép: paypal "biztonsági okokból" zárolta az accountot, mert egy számukra gyanús ip címről volt belépés (proxyn keresztül), így belépni nem lehet, felkínálja hogy hívd őket, vagy írj nekik, amit viszont nem lehet addig amíg be nem lépsz, mert ezekre kattintva rögtön felhozza a belépést, amit ugye nem lehet. Új jelszót kérni SEM lehet.
Ez a legújabb lopási módszere a paypalnak, nem elég nekik hogy pofátlanul magas díjakkal húzzák le az embert.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- XPEnology
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 8. nap: Ghostrunner 2
- Autós topik
- Iqos cigaretta
- Milyen notebookot vegyek?
- DIGI internet
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- További aktív témák...
Állásajánlatok