Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
válasz Darko_addict #29940 üzenetére
Már írtam, nem tudsz a kártyák közt pénzt pakolgatni, a folyamatot az előbb leírtam.
Vagy az USA Mastercard-al fizetsz vagy a magyar kártyával, az elköltendő pénz a hozzájuk tartozó bankszámlákon van, a PayPal abból semmit sem lát.
Ezt írja a PayPal fizetési hibára:
The billing address you've entered for your PayPal account is different than the one on your card statement.
What to do: Check your card statement to ensure both addresses match. If you are sure you've entered the information correctly, please call the card company to find out what they have on file. Sometimes, after a recent move, the information may take longer to be updated.
ha végig gondolod, van a kérdésedre megoldás, de kérdéses, hogy akitől kaptad a kártyát az meg fogja-e változtani magyar címre, nem tudom milyen szabályaik vannak.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Kutya topik
- PlayStation 5
- Autós topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- OpenMediaVault
- Képregény topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H 2025.11.28.-ig gyári gari.
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
- Eladó Bontatlan ! Apple Macbook Air 2024 M3 15.3 éjfekete szín
- 4K GAMER PC - i9 14900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest