Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerisz23
őstag
Sziasztok!withdraw limitnél naptól napig számít vagy hónaptól hónapig az eltelt idő?
Mármint lekértem pénzt mondjuk 10.-én mikor lehet legközelebb? -
válasz
AllTheBest
üzenetére
Ugye kártyával fizettél eredetileg?
Ha igen akkor Összefoglaló, Gyakran ismételt kérdések PayPal-el kapcsolatosan
3. Kérdés: PayPal fiók szerint megkaptam a refund összeget. Ennek mekkora átfutási ideje van, hogy a kártyához tartozó számlaszámomon látható legyen?
Nem látszik az egyenlegen a refund összege.
Válasz: 1-3 banki munkanap, ha az 5. napon sincs a bankkártyához tartozó számlán, hívni kell a bankot.
A visszatérítés - refund - automatikusan, ahonnan indult a pénz, oda fog visszakerülni. Ha az egyenlegről, akkor oda, ha bankkártyáról, akkor arra bankszámlára, amelyhez a kártya tartozik.
Nem lehet a kártyás fizetés pénzét a PayPal egyenlegre irányítani, ott parkoltatni. -
AllTheBest
őstag
Sziasztok! Geabest-től kaptam vissza a pénzem, paypal-on ott van a myaccount/activity résznél, hogy +120 usd, de még sincs ott az egyenlegemen... Ez ilyenkor hogy van? Ma reggel kaptam az e-mailt, hogy visszakaptam a pénzem.
-
printpro
csendes tag
Némileg megoldódott. atua-nál van a pont.
Űgy tűnik az otp-nél elég régóta nem váltottam jelszót, így az én jelszavam még 11 karakter volt. Ez otp-t nem zavarta működésben de trustly-t igen. Most megváltoztattam otp jelszavam, rövidebbre, így már átengedett. Vagyis kicsit tovább, jutottam, most csak a bank nem elérhet. Remélem ez a hiba már nem az én oldalamon van.Szerk: V/ Még sosem próbáltam trusly-val feltölteni. Trust pay-t használtam amíg működött. Utána meg sima top up-ot.
-
printpro
csendes tag
Segítségre volna szükségem. Szeretnék feltölteni némi pénzt paypal-ra. Trustly-val. Otp bank-nál vagyok, van Otp direkt elérésem.
Amikor eljutok az " azonosítókódot, a számlaszámot és a jelszót" lépésig. Bemásolom Számla számom, azonosítót elfogadja (zöldel jelzi) Viszont az OTP direkt jelszavam-ra piros lesz a mező és nem enged tovább.
Milyen jelszót vár? Mi lehet a probléma? -
válasz
light0416
üzenetére
Nincs ilyen lehetőség, csak a bankkártya hozzáadás után a vásárlások esetén lehet banki konverziót állítani.
Itt a magyar fiók esetén a devizát forintra konvertálva küldi ki a forintos bankszámládra.
Pár napja volt erről szó, nem mindig jobb a banki árfolyam.
Egyébként sem középárfolyamoznak, ha lehetne hasonlítani (nem egészen lehet, ezt is leírtam, hogy mit kell figyelembe venni) neked a bankod számlakonverziós deviza vételi árfolyamát kell megnézni és ahhoz viszonyítani. -
attiati
veterán
Ismerosom kuldott emailre egy paypal szamlat. (Egyszerubb igy fizetnem neki, mint bankszamlara utalni)
Viszont masik email cimre kuldte a szamlat, mint ami a paypal mailem.
Ki tudom egyenliteni ezt igy? Megoldhato valahogy? (Uj paypal szamla nyitasa nelkul)
Nem szeretnek most mar varialni, hogy kuldjon uj szamlat vagy hogy adja meg siman a paypal cimét.
-
light0416
tag
Sziasztok!
Adott az a helyzet, hogy a paypalomon $ van és ezt szeretném a banki számlámra kivenni, viszont azt szeretném hogy a bankom váltsa át (középárfolyamon már ha így van) ne pedig a paypal, erre van lehetőség?
Köszönöm!
-
Rebell
senior tag
ez az 1529 es itt a status még állítható. Nem havi díjas
a 3090 cancelled.Szóval akkor az email, nem a 3090es re vonatkozik, (pedig azt hittem, h az első lett érvénytelen.) hanem arra ami aktuális.... köszönöm
bár ezt nekem honnan kellene tudnom, hogy ezt én zárjam manuálisan

esetleg érdemes tt várni 1-2 napot hátha zárják?
Jövök 1el!

-
hege21
aktív tag
Nem tudok belépni nem jön az sms

Már 5x jelszót is reseteltem
Másnál megy? -
válasz
Rebell
üzenetére
Azt kérték, hogy erre nyomj Cancelt. Mert egyébként minden hónapban lefogja vonni.
A 3090-re megcsinálták, de gondolom az 1529-es is nem havi díjas játék, hanem egyszeri fizetésű.
Itt csak olyan lehet aktív, amire havonta kell díjat fizetni. Mivel számlázó rendszerük az egy tételes fizetésüeket is havi díjasként vonja le, ezért lenne szükséges.
Nem igazán kell írni nekik, ha nem havi díjas akkor cancel. -
válasz
Rebell
üzenetére
Ha a letöltött játékokat tudod használni, akkor nincs gond, kifizetted és megkaptad a terméket. Ezzzel neincs mit tenni, kész.
Van egy olyan része a PayPal-nek ahol a havi előfizetések vannak, mintha azt sztornózták volna. GYIK 9.kérdésnél leírva hogy tudod megnézni és itt írnák hogy azt Cancel.
Ha belépsz a PayPal-re nézd meg hogy mi az állapota a vásárlásoknak. -
Rebell
senior tag
Sziasztok,
légyszi Help. Új vagyok még Paypal téren.. Szóval be regisztráltam a Paypal-ra.
Megadtam a Bankkártya adatokat. Debit vagy Credit?.. Credit kiválasztva. (OTP-s Bankkártya)
PSN store-ból ki választottam a játékot. a Paypal le is húzta a pénzt a számlámról. mondom tök jó, működik. (Játékot is le tudtam a PS-re tölteni)
MA ez fogadott emailben. Sony Interactive Entertainment Network America LLC has cancelled a Billing Agreement with you.
Miért is? Le is vonták a pénzt.. hol keressem a hibát? köszönöm. üdv..
ui: az email előtt még vettem még1 játékot, azt is lehúzta bankszámláról..
-
válasz
karika2011
üzenetére
No ezt nem értem. Nem emlékszel arra hogy adtál a fiókhoz bankkártyát?
Ha belépsz a PayPal fiókodba akkor jobb szélen a Bank accounts and cards-nál ott a kártya típusa és az utolsó 4 számjegye. Ha rákattintasz akkor látható az érvényessége is. -
válasz
karika2011
üzenetére
Most mire gondolsz a megnézéssel?
-
válasz
karika2011
üzenetére
Oké. Beléptél a PayPal-re és úgy akartál fizetni?
A PayPal-n van másik fiókhoz megadva, vagy legalábbis azt érzékeli, nem az eBay-n.
Az eBay- nem tárol kártyaadatot.
Azért nézz rá a PayPal fiókodra ne legyen olyan vásárlás amiről te nem tudsz.
A PayPal-n kérdezheted meg, hogy miért kapod ezt az üzentet amikor fizetnél. -
válasz
karika2011
üzenetére
Ez a kártya már egy másik fiókhoz hozzá van rendelve.
-
karika2011
csendes tag
Üdv
Ezt az üzenetet kapom a paypal-on ha fizetni szeretné vásároltam már akkor nem volt semmi gond !! Mi lehet a probléma?We’re sorry, this card can’t be added to additional PayPal accounts. Please add a different card.
-
válasz
peter889
üzenetére
Nem magyar a fiókod? Mert akkor vagy egyenleg vagy a hozzáadott bankkártya a közvetlen pénzforrás, nem a bankszámla. Csak a pontosság kedvéért, mert szeretném megelőzni, hogy tévesen következtessenek a szöveg láttán. Mert nem lehet bankszámláról fizetni, hiába adja hozzá valaki a magyar fiókhoz.
-
peter889
őstag
válasz
aytukabozs
üzenetére
Köszi a választ. Közvetlenül a bankszámlámról vonódott le.
Megtettem a reklamációt. -
törölt tag
sziasztok,az lenne a kérdésem hogy a PP fiók hitelesitésénél a PP elfogadja a kötelező gépjármű biztosítási csekket a lakcím igazolására? mert azon rajta van a lakcímem.
köszönöm a választ. -
válasz
trialboj
üzenetére
Ha jól értem akkor van az egyenlegen AU $ egyenlegen X összeg abból vásárolsz.
Ha €-ban szeretnél fizetni akkor az egyenlegen konvertáld át €-ra és majd azt megtéve elsődlegesnek fizess €-ban.
Az egyenleg váltásnál jobban jársz mintha a vásárlási árfolyammal fizetnél.
A magyar fiókoknál nem megy a más deviza egyenleg és más vételár deviza vásárlás ha a pénz az egyenlegről megy, csak így konverzióval.
Vásárlásnál 1 € = 1,63 AU $ az 1 AU $ meg 0,67 €.
Egyenleg váltásnál 1 € az 1.51 AU $, az 1 AU$ meg 0,62 € A látszat ellenére ezzel jársz jobban, mert a vásárlási a fenti értékben kerül levonásra, emez meg jóváírás és amikor fizetsz nincs semmiféle konverzió az egyenlegen.
Persze ha adtál hozzá kártyát akkor lehet máshogy is számolni.
Amikor fizetek az 1,51 Au $-al akkor 1.01 €-ban számolja, pedig 1 €-t tettem az át arra az egyenlegre. -
trialboj
őstag
Üdv,
Mi a legjobb megoldás az ausztrál dollár kezelésére? Egy ottani cég ezzel a valutával fizet nekem, viszont mikor én paypalon keresztül, EUban vásárolok, ott általában euroban fizetek, és a paypal legalább 3-5 AUD árkülönbséggel váltja át ilyenkor.
Pl tegnap vettem valamit 185€ ért, de 301 AUD fizettem érte
azt írja 1 AUD = 0,62 EUR, ahogy én számoltam úgy a 301 AUD 192€ kellett volna legyen.Nagyon köszönök minden tanácsot.
-
válasz
peter889
üzenetére
Kedves peter889 figyelmedbe ajánlom az Összefoglaló ezen részét és az ott lévő leírást. 9. PayPal Dispute és Claim indítás leírása
Mivel nem a vásárlás napja számít, hanem a megérkezés várható idejének utolsó napja, amelytől az eBay vásárlói védelmed indul, amíg az nem jár le, ott kell rendezni a problémákat. természetesen az eBay Összefoglalóban is van leírás: 3. b) eBay-en Case indítás, ha a vásárolt termékkel gond van -
aytukabozs
addikt
válasz
peter889
üzenetére
Hát ez eléggé veszett fejsze nyelének hangzik.
Kicsomagolásról mindíg érdemes videót készíteni, hogy kéznél legyen a bizonyíték.
Valamint azonnal jelezni a problémat az eladónak.Ezek hiányában gondolhatja az eladó, és a vitarendezés során a paypal is, hogy a sérülés már a használat közben keletkezett.
Semmiféle hosszas böngészésre nincs szükséged, a lapcsalád talán legjobban megszerkesztett összefoglalójú topicjában vagy ugyanis!
Nyisd le, és látni fogod amit keresel. -
peter889
őstag
Sziasztok!
SOS segítséget szeretnék érni.
Vásároltam ezt:[link]ORDER DATE
Sep 20, 2017
Az első használatnál a power adapter szétjött és össze kellett celluxozni.
A csomagolás sérült volt (szerintem nem amiatt keletkezett a hiba)
Amúgy semmi baja. Működik.
Hamarabb akartam reklamálni, de nem volt időm és energiám, hogy foglalkozzak ezzel a problémával, az angol tudásom is sekélyes, meg aztán, nem vagyok gyakorlott vásárló.Szeretném $2.18 visszatérítést kérni, annyiért lehet rendelni külön.
Kérlek benneteket szíveskedjetek leírni lépésről-lépésre, hogy hogyan tudom megtenni?
Úgy emlékszem a Paypalon lehet megtenni.
Biztosan leírtátok már világosan itt, de nincs energiám, hogy hosszas leírásokat böngésszek.
Köszönettel várom a válaszotok.(Utóbbi hónapok során 3 rendelésem érkezett meg külföldről, de csak a bajom van velük (korábban ez nem volt ennyire így). Egyelőre szüneteltetni fogom a vásárlásaimat, mert nekem nem éri meg a bosszankodást; nincs energiám reklamálgatni, inkább nem veszek semmit. Tegnap a „derék” német eladó a 2 db. rendelt távirányító helyett egyet küldött. A német precízség…Hülyének nézik az embert.)
-
válasz
mrterminator
üzenetére
Akkor a lakcímkártyát kell jobban elmagyarázni. Az a lényeg hogy több oldalról igazolva legyen hogy amit megadtál a regisztráció során az egyértelműen hozzád köthető legyen.
Az már más okmánya ha a név nem egyezik, az nem lesz jó. -
válasz
mrterminator
üzenetére
Nem ki, hanem feltöltögeted az okmányokat. a szig mindkét oldala, egy legutóbbi közüzemi számla a nevedre címedre, amelyek egyeznek a fiókban megadottakkal, lakcímkártya cím oldala, de ezt meg kell magyarázni mert külföldön ilyen nem használatos, a legutóbbi bankszámla kivonat eleje, ahol név, cím, számlaszám látszik, ha kellene bankkártya, akkor azt az oldalt amin a cvv kód van azt semmiképp, az első 4 és az utolsó 4 szám ha látszódik az elegendő, de atöbbin nem lehet "radírozás".
Nem váltasz át másik -üzleti kategóriára- hanem nem "névtelen" lesz a PayPal fiókod.
Ha van a fiókhoz bankszámla, bankkártya hozzárendelve és elfogadják a dolgokat akkor nem lesz limited, még az éves 2500 € sem. Csak olyan "korlátozás" amit a pénzmosás elleni törvény ír elő. -
válasz
mrterminator
üzenetére
-
mrterminator
aktív tag
Üdv!
Olvastam vissza már, de nem tiszta még.
Kérdésem az lenne, hogy kaptam e-mailt átléptem a 1800 EUR limitet és a látom is harangon a figyelmeztetést.
Még nem csináltam semmit, mi a teendő? Sajnos úgy tudtam 2500 EUR a limit. (nem business acc)
Köszönöm előre is.

-
válasz
123sylaar
üzenetére
Ha visszaolvasol az eBay topikban és itt is másoknak is volt, van ilyen gondja, ott írtam javaslatokat. Véleményem szerint nem PayPal probléma, mert akkor máshol fizetve PayPal-l szintén előjönne. eBay- PayPal fiók összerendelés, böngésző beállítás, addblocker, vpn és privát böngészési mód bekapcsolt állapot is okozhatja.
-
123sylaar
aktív tag
Tisztelt hölgyeim és uraim!
A problémám a következő: ebay-en való vásárláskor kiválasztom , hogy paypal-al szeretnék fizetni és fel is dobja a kis ablakot, hogy jelentkezzek be.Meg is történik, de csak gondolkodik, nem történik semmi. Illetve egy idő után a következő üzenetet dobja fel:
"Don't see the secure paypal browser? We'll help you relaunch the window to complete your purchase"
A paypal a saját oldalára beenged, csak ebay-en nem műkszik. Próbáltam már vírusirtó nélkül is, de nem megoldás.
Esetleg volt már másnak is ilyen és mi rá a megoldás?Üdv.: Krisz
-
válasz
anonymus89
üzenetére
Én is így jártam, hiába jött a számlás, amaz ütötte meg a szemem és én is azután kezdtem keresni a másikat, amikor elolvastam az utalást rá. Nincs ezzel gond.
De ha mégsem kaptad meg akkor az a járható út amit írsz, megjegyzés a vásárlási azonosítót írd.
Első körben a "Pay for goods or services"-t kell választanom gondolom aztán megadnom a pay@banggod.com-ot. Aztán dollárban adjam meg nekik a végösszeget?
Note-ban érdemes beírni megrendeléshez kapcsolandó adatokat?Ha kifizetted akkor a tranzakció azonosítót küld el válaszul az OS同步)Other after-sale inquiry,OrderID:........ e-mail-re
-
válasz
-secret-
üzenetére
Mert regisztrációnál kell országot választani, azután megjegyzi. A PayPal fiók ország függő. Gondolom valaki felvilágosította őket, hogy Magyarországon a címzésben a megyének nincs semmi haszna, sehol nem használják.
Ezt nem kell tudnia, értelmetlen lenne, de mint írtam mivel a regisztrációs mező minden országra egységes ott beírható, új cím esetén nem. -
válasz
anonymus89
üzenetére
Ez a második levél, az előtte érkezőben van fizetés aminek ez a tárgya: Invoice from Banggood Technology Co. , Limited
Ez amit idézel nem ezzel a tárggyal kezdődik: OS同步)Other after-sale inquiry,OrderID:........
-
Megyét/tartományt most már nem kell állítani cím hozzáadásnál?
-
válasz
nemgyuri
üzenetére
Ha MKB.
Akkor még rosszabb lehet az árfolyam, mert pénztári deviza eladási árfolyamon számolnak el.
Náluk most az árfolyam 268.79 Ft/ 1 $ akkor 26786,31 Ft a példa összege.
Viszont ha forintba jön a terhelés akkor: Nemzetközi kártyahasználat esetén, ha a bankkártya használat devizaneme HUF, árfolyam vizsgálat nincsen, a Bank a bankkártya használat HUF-ban kifejezett teljes összegét számolja el a számlán.
Itt is megérheti, ha forintra állítod. (26702 Ft a 26786,31 Ft helyett)Átállítod és annyi, forintba megy bankod felé a terhelés fizetéskor. Ez lenne az elmélet.
-
válasz
anonymus89
üzenetére
Ezt kérdezheted a Banggood topikban is mert van olyan. De akkor itt válaszolok. Máshogy kell csinálni.
A topik Összefoglalóban ott van ez a rész: 2. Kapcsolatfelvétel kérdések és problémák esetén a Contact us menüben.Kattints erre.
Itt tölsd ki megfelelően, kell az vásárlási azonosító, az Order number.
Válaszd a Your Topic: After-Sale - Other after-sale inquiry
Szöveg: Hi! The package arrived, I would like to pay. Please send me an invoice. Best Regards,
Csatolod a képet a csomagcímkével, mert kell egy kép. Elküldöd.
Ezután kapni fogsz tőlük egy e-mailt benne egy PayPal számlára vonatkozó linkkel,kattintasz erre a szövegre középen View and Pay Invoice, majd a megjelenő számla bal első részén ott a Pay gomb, beléptett a PP-re és kifizeted.
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni első visszautalásom lenne BG-re mert időközben 60. napra megjött a csomag.
Szóval visszaszeretném utalni a vételárat és a virtuális bankkártyáról szeretném levonatni az összeget.
Első körben a "Pay for goods or services"-t kell választanom gondolom aztán megadnom a pay@banggod.com-ot. Aztán dollárban adjam meg nekik a végösszeget?
Note-ban érdemes beírni megrendeléshez kapcsolandó adatokat?
Az útmutató alapján a következő lépés a fizetési eszköz megadása lenne ha jól láttam.Tudnátok segíteni?
-
válasz
nemgyuri
üzenetére
Nem egészen világos a PayPal konverzió, ha kártyával fizetsz a PayPal a devizás összeget engedi tovább, nincs konverzió, feltéve, hogy a PayPal-n a bankod van deviza váltásra beállítva.
Ezért az 1. pont kilőve.
De akkor itt egy példa nálam.
Ez 99,99 $, fizetés a pp hozzáadott kártyával, banki váltás: 26510.38 Forint, Forintra állítva 26702 Ft. Több.Hogy a K&H a külföldről jövő forintos terhelés esetén mit fog lépni nem tudom, de nálad azért meg kell nézni, hogy nem-e rosszabb ha ő váltaná a devizát. (Mert drága cég)
Ők a deviza I. eladási árfolyamon számolnak, ami ma 267,88 Ft /$ így neked 26785,32 Ft lenne a példám szerinti összeg.
Egyértelmű, hogy ha tényleg a forint jön át, akkor te jobban jársz 83,3 Ft-al, ha forintra állítod, de ez ugye minden nap változik. -
nemgyuri
csendes tag
Lehet, hogy láma kérdés, ezesetben bocsánat, de nem találtam a GYIKben rá választ.
Több éve vásárolok ebayről a banki konverziót részesitve előnyben, most először tervezek vásárolni Gearbestről, hongongi warehousbol 97,59 USD értékben.
GB-en találkoztam most először azzal, hogy be lehet állitani HUF-ra a pénznemet, igy most 3vásárlási opciót tudok paypallal:1. GB-en USD / PayPal konverzio -> ekkor 26 850 Ft jön ki
2. GB-en USD / banki konverzió
3. GB-en HUF ekkor a PayPal kb 26ezer Ft-ra hozza ki a végösszeget, konverziót nem tüntet fel
Az világos hogy a 2. opció jobb mint az első, de ha a 3.-at választom mi történne pontosan? Jobb lenne mint a 2. esetben? Nyilván valamilyen konverzió lenne valahol. Forint alapú KH Maestrom van PP-hoz rendelve.
Előre is köszi!
-
válasz
maestro87
üzenetére
Az átváltási árfolyamba van beépítve a PayPal-n, a bankok esetén még van ahol ez külön költségként, a deviza átváltásárfolyam mellett fizetendő. Adok érte X forintot és még felszámolok X-re Y %-ot, de minimum Z-t.
Vásárlás ellenértékeként bejövő pénz jutaléka az én költségem,más pénz fogadáskor meg a küldő költsége lehet, de nem erre gondoltam.
Változó, most én is meglepődtem, hogy a PayPal $ árfolyama ennyivel jobb, de délutánra megváltozhat. A pénz piaci folyamatoktól függően.
De legtöbbször egy kicsit a banki árfolyam a jobb, de nem nagy az eltérés.Ha a pénztári devizavételi árfolyamot nézzük akkor ott van nagyobb mérték, de ez nem olyan, ezért nem is lehet összehasonlítani azzal.Ugyanúgy az MBN árfolyammal sem hasonlítunk, az is más dolog.
Pl: € 311,64 Ft a $ 265,93 Ft és akkor húha, lenyúl a bankom, meg a PayPal, mondaná az egyszeri ember. Próbálja meg az MNB-nek eladni devizáját.A PayPal-n inkább a vásárlási árfolyam és a banki kártyás vásárlási árfolyam közt van lényeges mértékű eltérés.
-
maestro87
őstag
Még nincs dollár az egyenlegemen, de küldenének és érdekelne, hogy folyószámlára kérjem vagy PayPal-ra. Mondjuk ha PayPal-ra kérem, akkor lehet többet tudok majd kivenni forintban ha magasabb lesz az árfolyama...
Ha csak csekély eltérés van árfolyamban a kettő között, akkor lehet jobban járok most a PP-lal. Jól gondolom?
Devizaszámlám szerintem nincs.
Milyen jutalék? Azt nem a küldő fél fizeti mindkét esetben ha nem hárítja át rám (márpedig nem fogja)? -
válasz
maestro87
üzenetére
Kiírja, amikor ki akarod küldeni az összesítő képernyőn, onnan még visszaléphetsz.
Banki árfolyamhoz nincs értelme hasonlítani. A számlakonverziós deviza vételi lenne a neki megfelelő, csak éppen a PayPal egyenleg és maga a havidíj nélküli PayPal számla nem feleltethető meg egy forintos bankszámlának, mert ez inkább deviza számla lenen és ott máshogy megy az egész.
A hozzávetőleges árfolyam megtekinthető a balance konverziós számolónál.
Most a $ = 259,94 Ft, az € = 302,65 Ft A bankom meg 259,13 Ft-al és 302,40 Ft-al számolná el most, meg persze mínusz a banki költségeim ráeső hányada.
Nem sokkal rosszabb, ha hozzászámolod a bankod költségeit egy deviza számla esetén.
Aki a jutalékot sokallja az deviza számlára is kérheti a pénzeit a PayPal helyett. -
maestro87
őstag
Withdraw-nál a PayPal milyen árfolyamon konvertálja át a dollárt forintra? Sokkal rosszabb mint a banki árfolyam?
-
válasz
cidalain
üzenetére
Bocsi igazad van
, nem fizetési probléma az övé, de én érzek igazságot az észrevételében. Nem nevesíteném a webshop-ot de van amelyik problémás esetben amikor refundot kér a vásárló, akkor a PayPal megkeresésére úgy reagál, hogy szerinte jogtalanul követelik ezt rajta, a vevő csaló. Sajnos -vagy nem sajnos- a PayPal-nak ezt a szerződési feltételek szerint vizsgálni kell és addig akár korlátozhatják a fiókodat, ha te lennél az áldozata a szemét cégnek. -
válasz
jilian
üzenetére
Közben ránéztem és is, most az e-mail cím és a lakcím gyors linkje nem működik és a igazi teljes profil oldal, megint javítanak valamit.
nem volt szándékos a félrevezetés.
Az is lehet, hogy amikor a magyar nyelvet behozták a nyelvi felsorolásban és nem lehetett használni normálisan, ugyanúgy a Time zone beemeléssel a menübe rontottak el valamit. Mert ott van, de nem lehet változtatni, akkor meg minek
-
Sordoran
addikt
Igen, emlékszem, hogy írtad, neked 45 perc volt. Nekem is ment még a nyáron, most nem. Ha sima utalással csinálom (Netbank-ból sablonnal), akkor most éjfélkor lenne jóváírva. Összességével gyorsabb ez igen, de pont az "instant" mivolta miatt használom/használnám.
Remélem megoldják majd, illetve munkaidőben gondolom még mindig megy tökéletesen. -
válasz
Sordoran
üzenetére
11.-én írtam, hogy tegnap (10-én, ez péntek) 45 perc volt és azt is hogy hétfőn reggelre saccoltam, hát tovább tartott. De ha a Top Up-al utaltad volna akkor szerda a valószínű a pénz egyenlegen való megjelenésére, ahhoz viszonyítva még ez jobb.
Megértelek és nem tudom mit rontottak el, mert amíg nem került át a Citi Bank ügyfélköre, addig banki napon 2-3 perc, de maximum 45 perc volt és a hétvégén is működött a dolog 1 órán belül. -
jilian
addikt
Nem tudom az újat elsődlegessé tenni.

Belépni már be tudok vele.De a régi email cím mellet csak a + jel van, semmi más.
Az új mellett van a kuka.
Próbáltam onnét is ami a tippeknél van , dettó.
szerk.!
Sikerült!
Az új emailre kellett kattintani és akkor dobta fel, hogy be akarom-e állítani.Elvileg nem várok rá semmit, igaz egy vásárlásomra még várok.
-
Sordoran
addikt
Véget ért a kálvária, tehát szombat délután 17:51-kor elutalt 4ezer forintomon egész hétvégén ült a bank, majd ma reggel elutalta, viszont paypal-on csak most fél 6kor lett jóváírva. Nagy kár, legközelebb ha kiírja a Trustly (vagyis a bank), hogy csak következő banki nap teljesül az átutalás, elhiszem neki.

Mármint, elhiszem neked is, hogy ez fals infó, és neked átment már így is, de én nem kockáztatok többet. Csak idegesítem magam.
Illetve az Erste megcsinálhatná rendesen, elvileg ez bankon belüli utalás lett volna, tehát ha akkor nem ülnek rá, akkor nem lett volna gond. -
válasz
jilian
üzenetére
Talán tedd meg az újat elsődlegesnek. Ez is az rész amit célszerű a gyors linken elérve megoldani.
Összefoglaló, Tippek röviden, 2. PayPal direkt elérési linkek, ha a hagyományos oldalnál nem tudod elérni, nem megy az adott résznél a módosítás és az E-mail címek karbantartása link.
De ugye erre az azonosítóra már nem vársz semmit sem vissza? -
jilian
addikt
Helló!
Meg szeretném változtatni (törölni) a belépési email címem de annál tovább nem jutok, hogy engedi az újat hozzá adni.
Nem tudom a régit likvidálni, csak az új mellet van kuka.
-
-
stefi68
addikt
Ide is leírom mert témába vág ...
eBay-es vásárlással akadt problémám:
Eljutok odáig, hogy fizetési mód -> PayPal -> kis felugró ablakban, hogy Paypal azonosítás, de onnan nem jut tovább. Pörög a kis kör körbe-körbe, de semmi.
Paypal-ba be tudok egyébként gond nélkül lépni, tehát kizárva az hogy nem jól tudom a jelszavam, vagy ilyesmi.
Kipróbáltam már itthon, munkahelyen, mobilról eBay alkalmazásból, de mindig ugyanaddig jutok, hogy Paypal azonosítás.
Kipróbáltam azt is, hogy elírom a felhasználónevem v. a jelszavam. Azt természetesen észreveszi és jelzi.
Találkoztatok már hasonlóval?
-
válasz
anorche1
üzenetére
Tényleg már nagyon sokszor írtam, hogy nem bankkártyára megy a pénz vissza, hanem arra a bankszámlára amelyhez a kártya tartozik, ha törlöd a kártyát a fiókból a pénz akkor is megtalálja a bankszámládat.
A bankkártya nem tud pénz fogadni külső utalásról, nem az a funkciója.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- AKCIÓ! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
- Samsung Galaxy S23 256,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ez az 1529 es itt a status még állítható. Nem havi díjas
a 3090 cancelled.