Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gsx-rr
veterán
Van esetleg olyanra lehetoseg ,hogy valakit leinformaljak?
Mar tobbszor volt tobb ezer dollaros tranzakciom valakivel,aki eltunt.
Pedig akartam meg uzletelni vele. -
Gsx-rr
veterán
Mi a menete ,vagy mit kellene ,hogy csináljak?
vettem valamit 2 hónapja. Nem érkezett meg és 1 hónapja hitegetnek. 3 napja jeleztem a paypal felé.
Ott az eladó válaszolt ,de különféle hazugságokat mond ,állandóan ellenkező dolgokat.
Hogy a vonattal volt baj,most a kamionnnak volt balesete.Hogy kaphatom vissza a pénzem,ha már nem akarom a terméket? nem pár dollárról van szó.
-
Gsx-rr
veterán
Van egy forintos kártyám hozzárendelve a paypalhez és hozzáadtam ma egy dolláros kártyát. de amikor pénzt akarok küldni a forintos kártyárol akarja konvertálni.
Mit kellene beállítanom?
-
Gsx-rr
veterán
Hogy lehet az ,hogy van olyan vásárlásom ami nem jelenik meg a paypal oldalán az előzményekben.
Amazon-ról vásároltam ,de sehol se látom. Van más ilyen tétel is. -
Gsx-rr
veterán
Sziasztok!
Eladnék valamit amit paypal-en akar a vevő kifizetni.
Ha átküldi akkor azt simán tudom a kapcsolódó Magyar forintos kártyámra átutalni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Gitáros topic
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Jövedelem
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Szuper Áron! HP Elitebook 850 G8, I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET
- Philips Evnia 49M2C8900L Super Ultrawide Monitor!49"/5120x1440/QD-OLED/144hz/Gsync-Freesync/Ambiglow
- RITKASÁG!!! 32GB (2x16) Crucial Ballistix 3200MHz CL16 SODIMM 2031-ig ALZA GAR!
- iPhone 17 Pro 256GB gyári független hibátlan 2028.12.29. Apple jótállás
- MSI RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 VENTUS 2X Eladó!
- PXN V9 Gen 2 Kormány+Pedál+Váltó BONTATLAN!
- MacBook Pro 14" 2024 M4 Pro 24GB RAM, 10 CORE CPU, 10 CORE GPU, 1TB SSD, Space Black 27% Áfa, 0459AR
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- ÚJ 27% - Corsair iCUE SP120 RGB ELITE Triple (CO-9050109-WW) ARGB ventillátor szett!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest