Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomrRRR
senior tag
Sziasztok.
A refund (pénzvisszafizetés) lehetőség mennyi ideig él, ha a pénz, úgy lett elküldve, hogy (Make a payment in a few seconds Send money to a friend) ?
-
válasz
Zsolt_974
üzenetére
Vásárlási összeg nincs limitálva, amennyi pénz a PayPal egyenlegen vagy a hozzáadott bankkártyán rendelkezésre áll az a limited.
Nincs költsége sem a vásárlásnak.
Ha simán küldenek pénzt -nem valaminek a vételára- akkor neked nincs költséged, ha vételárként kapod, akkor a vevő országától függően 3,4%-5%+ 90 Ft jutalékot vonnak le.
Ha adtál hozzá bankkártyát akkor a pénz küldés és pénz fogadási limit az amit az Összefoglaló Tippek röviden 2. pont Limit linkjénél kiír, ha igazolod ,magad -személyes, lakcím és banki adat- akkor nincs limit, csak a pénzmosási törvény szerinti ellenőrzés. -
Zsolt_974
tag
Sziasztok!
Paypal fiókhoz csatolva van egy bankkártya tudok is vele vásárolni(Ebay... stb.). Semmi gondom nincs vele működik a dolog rendesen.
Kérdéseim a következők:
- ha fogadok pénzt a paypal-ra ennek van részemről valamennyi költsége?
- a paypal számlán lévő (nem a csatolt kártyánl!!!) összegből szeretnék vásárolni akkor van-e valamilyen limit és költség?A vásárlás ~500-1000 EUR értékű lenn és nem szeretnék olyan hibába esni, hogy nem tudom egyszerre kifizetni esetleges napi, vagy másmilyen limit miatt.

Segítségeteket előre is köszönöm!

Üdv Zsolt
-
Truman
senior tag
Sziasztok!
Nektek sem küld SMS -t a paypal? Nekem kéne a bejelentkezéshez, többször próbáltam, most még a telefonszámom utólsó számjegyeit sem mutatja, azt mondja néztek vissza később.
-
válasz
bitpork
üzenetére
Mivel ez üzleti vállalkozás azonnal ott volt náluk a pénz.
Azt javaslom, hogy küldd el nekik a PayPal tranzakció azonosítót erre a vásárlásra, nehogy "véletlenül" ne találják meg. (Az adott vásárlási sor kinyitva és alul a bal alsó részen a Transaction ID.)
Nagyobb a valószínűsége annak, hogy nincs raktáron a kiírásuk ellenére. -
válasz
bitpork
üzenetére
Általában azonnal, pár mp, ha kezdő vagy az utóbbi időben keveset adott el akkor majd 21 nap múlva fér hozzá a vételárként kapott összeghez a te vásárlói védelmed biztosítása érdekében, de neki ott az egyenlegén a pénz miután te kifizetted, tehát az árút a fizetés után rövid időn belül el kell küldeni neki
Ha üzleti fiókja van vagy te barátként küldöd a pénzt akkor nincs várakozási idő, de az utóbbi esetén neked nincs vásárlói védelmed.
Ennek van valamilyen táblázata, minimum-maximum ideje? Nincs ilyen, kivéve a fent említett esetben a 21 nap. -
bitpork
nagyúr
Szévasztok ösmét!
fizetős pali milyen gyorsan adja a tőlem kapott pézt az eladónak? Ennek van valamilyen táblázata, minimum-maximum ideje?
-
vigyori78
őstag
Sziasztok.
Megváltozott a lakcímem, ezt beállítottam de megyét nem tudok sehol beállítani !
A régi címemnél volt megye is amivel létrehoztam a PayPal fiókom.
Tudna valaki segíteni ebben.
Köszi. -
herrká
senior tag
Köszönöm. Nem értek hozzá. Nem tudom miként küldte. Csak nem láttam az általad írt szöveget sehol. A gyerekem intézte az egészet. Ez egyébként a CS:GO vagy mi, és ebben különböző fegyver festések vannak. Van egy oldal, ahol ezeket csereberélik. Ez az első eladása a srácnak. Nyerte a játékban, de inkább eladta. Jobb a lóvé most neki.
Withdraw funds menüpontot próbáljam meg? Mindjárt nézem az összefoglalóban. Még egyszer köszi a segítséget! -
válasz
herrká
üzenetére
Ott a Withdraw funds menüpont, ha azzal megy a bankszámlára a dolog, akkor menjen.
Eladásról volt szó, ha a vevő nem vételárként, hanem barátként küldte a pénzt, azzal lemondott a vásárlói védelemről és akkor nincs 21 nap.
Én mint eladó nem vonom meg ezt a jogát, nem a barátom, hanem a vevőm.
Annyit még azért megjegyeznék, hogy van utalás a PayPal szerződési feltételek közt, hogy ha valaki anyagi haszonszerzésre használja, akkor úgy is kell működni a felhasználónak, mint eladó.Nem vettem kötözködésnek.
-
herrká
senior tag
-
válasz
Madycsa
üzenetére
Hány munkanap telt el miután megjelent a refund tétel a PayPal egyenlegen? Ha 5 napnál több, akkor majd írom privátban hogy mit kell tenni.
Nagyon sokszor írtam már, hogy a bankszámlának van kártyája. Fizetéskor a bankkártya átjáró a a vevő bankszámlája és az eladó bankszámlája közt, visszafelé -refund esetén- nincs a bankkártyára szükség, a pénz a bankszámlák közt mozog. -
Madycsa
tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám volna, hogy vásároltam az ebayen és nem érkezett meg a termék. Kértem vissza a vételárat, elvileg vissza is térítette az eladó. Időközben lejárt a régi bankkártyám amivel akkor fizettem, természetesen rögtön rögzítettem az újat és levettem a régit.(Amikor megkaptam az új kártyát)
Viszont ahogy nézem a paypal refundnál a régi kártya adatai van. (az utolsó 4 szám) A pénz nem érkezett meg a számlámra.Ilyenkor mi történik, mi a teendő?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
atua
aktív tag
-
-
Most azzal én nem tudok mit kezdeni, hogy neked a banki dolgaid limitálva vannak. Ez egy normál OTP-n belüli utalás lenne.
Nem tudom milyen limitek vannak a számládra be állítva. A current limit 0.00 Ft az kevésnek tűnik.
A Trustly-n megadott OTP számlának a főszámlának kell lenni amire kapod a fizetést és amiről mondjuk utalod a rezsiköltséget. A normál OTP számlák ebben a tekintetben általában nincsenek limitálva, azért gyanús az a szöveg amit feldobott.
Chrome-ban alapértelmezett a felugró ablak tiltása és ezért nem szoktak sikerülni a dolgok. Csak azt kellett volna megtenned a Firefoxban -pár egér kattintás- amit leírtam neked.De többeknek a leírás alapján sikerült a Trustly-s módszerrel feltölteni az egyenleget.
-
Troy.
addikt
Helyzet a következő:
Megpróbáltam még egyszer 5.000 Ft-tal, chrome alól. Hasonlóan mentek a dolgok, mint a másik böngészőben, majd kiírt egy ilyet:[kép]
Folytattam, majd legvégül egy másodpercre kiírta hogy sikeres tranzakció (vagy valami ilyesmi, tényleg gyorsan váltott), majd megint "töltött" a trustly. Utána kinyomtam.
Paypalon egyelőre nincs pénz, számláról nem vonták még le, viszont a tranzakcióknál megjelent mindkettő. Állapotuk várakozás.
Más OTP-s használta már? -
herrká
senior tag
Sziasztok! A 30468-as hsz-emben kérdezett eladás lezajlott. Pár napja a PayPal-en van a pénz. Hogyan tudom ezt elérhetővé tenni? Magyarul átutalni a bankszámlára, hogy felvehessük a gyerkőcnek? Teljesen amatőrök és új felhasználók vagyunk, valami "kisiskolás fokon" segítsen már valaki, hogy hová kattintsunk?
Köszönöm! -
Firefox, Jobb felső sarok 3 vízszintes vonal a Menü, Beállítások, Tartalom, Felugró ablakok középen, ne legyen pipa bejelölve.
Ezek is bekavarhatnak Comodo tűzfalam, meg Adguard engedni kellene a dolgot bennünk.
Nyugodtan mehet az F5 frissjtés, ha a pénzt áturtalta akkor az ott lesz a PayPal-n, ha nem akkor meg nem történt semmi. Max 5 perc után már érvénytelen az utalási kérés. -
Troy.
addikt
Most akartam a Trustly-val áttenni pénzt (OTP). Beírtam az adataim, majd kaptam egy sms-t, beírtam hogy mennyi pénzt szeretnék rátenni, volt egy QR kódos azonosítás, de azóta nem csinál semmit. Csak annyit ír, hogy ne zárjam be a böngészőt.

Még jó, hogy első próbálkozásra 13.000-t akartam rátenni.Szerintetek?
-
BBéci
legenda
Sziasztok!
8-10 évvel ezelőtt volt Paypal regisztrációm, vásároltam párszor, de azóta nem használtam. Közben bankot, postafiókot váltottam, a régi jelszavamra nem emlékszem.
Most egy csúnya átverés után ismét szeretnék PayPal-t használni! Mi a célszerű, újra regisztrálni, vagy valahogyan feléleszteni a régit? -
válasz
Új teló
üzenetére
Banki utalás.
Hát nem tudom mit adtál el, de majd ha a bankszámlámon az adott vételár akkor megy a motyó. Az hogy bármely banknál letétbe és majd ha feladod akkor férsz hozzá ez komolytalan, igen csak átverés gyanús.
Kanadában is akkor küldik a megvett dolgot, ha a vételárat megkapja az eladó. -
Borítékoltam, hogy valami játékos oldal téma. De ha megnézed hogy kinek lett címezve amit megvettek, akkor egyértelműen jelezheted a gondot a PayPal-nek.
Közben utána néztem, nem találtam ilyen "feltörést", egy csomó bank használ ilyen kétlépcsős azonosítási rendszert, ha nem lopják el a mobilt is hozzá a belépési adatokhoz fizikailag képtelenség belépni, feltörni és ha mégsem lenne biztonságos, nem használnák a bankok sem. -
ro_bert17
őstag
Köszönöm a válaszod!

Ugye ez euro alapú vásárlás lesz, nem nagy összeg (~90 euro).
Kell még valamire oda figyelnem?Most hogy így olvasom a fórumot még az jutott az eszembe, hogy kicsi az esélye, hogy a közeljövőben használjam az accountomat. Célszerű sms azonosítást beállítanom, aztán maradhat a fiók? Vagy van még egyéb teendőm?
-
croli
aktív tag
Mióta használod a Lastpasst? Én valamikor 1 vagy 2 éve olvastam hogy feltörték őket és elég sok jelszót elloptak. Javasolták hogy a master jelszót azonnal változtassa meg mindenki.
De amúgy a két lépcsős azonosítást lehetetlen feltörni lényegében. Pont a Paypal-nál biztos nem fordulhat elő ilyen...
Amúgy már egy erős jelszó akadályoz abban hogy feltörjék, a két lépcsőssel meg tényleg lehetetlen. Még életemben nem hallottam olyat hogy a kétlépcsőst feltörték. A Samsung retina szkennerét hamarabb feltörték mint ezt valaha is fogják...
Szóval javaslom az erős jelszó használatát amit csekkolj is le a Howsecureismypassword oldalán. -
Erre én se tudok mit mondani, a Paypal felé még nem írtam, de fogok, mivel ilyen nem fordulhatna elő.
Közben már visszaszereztem az eladótól a pénzem, illetve úton van visszafelé (Blizzard).
Csak megjegyzem, hogy a Blizzardnál is kétlépcsős azonosításom volt, emailben küldenek kódot, hogy egyáltalán beléphessek, de oda is beléptek, jelszótárolót használok (Lastpass), azt onnan megtudhatták, de az email címem jelszava egyedi és sehol nincs eltárolva. A Google adatai alapján sem lépett be a levelezésembe rajtam kívül senki.
Mindjárt újra telepítem a telefonom, mert nem tudok már mire gondolni. -
Akkor Guiness rekord történt, te leszel a világon a legelső ember akinek a kétlépcsős azonosítását feltörték.
Hogy a fenébe fértek hozzá a telefonodhoz, leklónozták? És ezzel együtt megszerezték a PayPal azonosítóiodat?
Ne haragudj, ezt egyszerűen nem hiszem el, nem lehetséges ilyen.
A PayPal mit írt vissza ebben a témában?De az utolsó kérdésedre ott a válasz az Összefoglaló 9. pont, 2. Nem mi vásároltunk, nem mi engedélyeztük a tranzakciót. Unauthorized transaction témájú dispute.
-
válasz
Botigta
üzenetére
A kettő független dolog. Illetve annyiban nem, hogy mivel felénk nem műkődik az amit az eBay Help-ben olvashatszt, hogy az eladó küld előre kifizetett postai címkét ha vissza lehet neki küldeni dolgot. Ezért a PayPal így segíti ezt a régiót.
Nem kötődik a dolog az eladóhoz. Te visszaküldöd és a PayPal rögtön a feladás után visszaadja a postaköltséget. Az eBay dolgok esetén viszont meg kell várni amíg meg is kapja. -
Botigta
aktív tag
És a Paypal fiókodban látod, hogy vásároltak? Számomra hihetetlen...
Ha te kapsz sms kódot, akkor más hogyan kaphatna? Szerintem ez képtelenség...
-
Sziasztok
Feltörték valahogy a Paypal fiókomat, jó kérdés, hogy, mivel kétlépcsős azonosítás van beállítva rajta, így ha a jelszavam megszerzik, akkor se szabadott volna tudniuk belépni. Én be se tudok, csak sms megerősítés után. A bankkártyám persze rögzítve volt, hogy milyen biztonságos, le is vásároltak vele 100 dollárt, mit lehet ilyenkor tenni? -
ro_bert17
őstag
Sziasztok! Van egy német webshop, ahonnan vásárolni fogok a napokban. Kártyás fizetés csak mastercard, és visa számlával lehetséges, vagy paypal. Nekem maestrom, meg amexem van. Beugrott hogy van pp regisztrációm, beléptem aktualizáltam a kártyám 260Ft-ért. Vagyis a fiókhoz csatolva van egy amex kártya.
A kérdésem az lenne, hogy amikor majd megrendelem a terméket, és fizetéskor a PP-t választom, akkor az összeget az AMEX kártyámról fogja leemelni közvetlen ugye?
Bocsi a láma kérdésért, átolvasgattam az összefoglalót, de nem vaqyok biztos ügymenetben, és már nem emlékszem rá régen hogy használtam a paypal fiókot.
-
Botigta
aktív tag
Kedves V/
Bocs, ha le van írva, de elkerülte a figyelmemet:
Tehát ha vissza akarok küldeni egy eleve hibásan érkező terméket (Ebay), akkor hiába írja az eladó a Return Policy-ben, hogy a buyer fizeti a visszaküldést, a Paypaltól vissza tudom azt igényelni?
Köszönöm
-
válasz
csaba17
üzenetére
Ha két PayPal egyenleg közt megy a pénz akkor ingyenes, ha a bankkártyád a pénzforrás akkor van csak díja. Az Összefoglaló 6. pont leírásban vannak minták.
Erste esetén Trustly-vel gyors feltöltés az egyenlegre és onnan már ingyen küldöd a fogadó fél PayPal egyenlegére.
A banki utalás drága, ha külföldre akarsz utalni akkor a Transferwise a legolcsóbb -
csaba17
senior tag
helósztok
egy kérdés: ha az usába küldenék 20$-t akkor a legegyszerűbb, ha a kinti illető csinál egy paypal fiókot ugye?
néztem, 0,98$ a költsége, gondolom ha netbankból utalnék az ő számlájára akkor nem ennyi lenne a költség.
keresgéltem az erste oldalán, de nemigazán találtam erre vonatkozó infót meg biztosan drágább lenne.köszi.
-
joe-ker
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy problémám,utaltam egy pp számlára,a pénzt levonta,amire küldtem számla az megszűnt,valahogy vissza lehet kérni a pénzt?
Előre is köszi! -
Értem. Sokan azért szeretik a PayPal-en történő fizetést, mert van vásárlói védelem. Nem biztos, hogy díjazza majd a bankiutalást.
Bár részemről nem világos a dolog, én mindig beépítem az eladási árba az eBay, PayPal jutalékot, amít így a vevő fizet és én nem "bukok" semmit. Ezért nem igazán tudom értelmezni a bukási szituációt. A költségeinket beépítjük mindig az árakba. -
Most amit kaptál vételárként azt küldöd vissza? Az miért jó? A jutalék miatt még sem adod el?
Ha refund akkor sztornózzák a tőled levont jutalékot és a küldő az eredeti összeget amit küldött kapja vissza.
A lényeg az, ha te mint eladó vételárat kapsz, akkor neked attól függően, hogy mely országban él a vevő jutalékot kell fizetned, ez 3,4%-5,5 % +90 Ft, amit automatikusan vonnak a beérkező pénzből. -
mc-4
aktív tag
Küldtek x összeget és a paypal levont majd 10e forintot. Ez normália dolog?
-
mc-4
aktív tag
Sziasztok!
Ha én küldök számlát és az küldi a pénzt érte, akkor a paypal von le valakitől pénz?
-
croli
aktív tag
Küldtek még januárban 10 dollár és forint volt az alapértelmezett így átváltotta pontosan akkori árfolyamon 2553 forintra és fel van véve minden valuta amit használok: HUF, EUR, USD, GBP, CAD, AUD, így nem értem mi lehetett a baj. Azóta USD a primary és nincs semmi baj. Ha Unicreditben töltök rá akkor az a forintszámlára érkezik ha utalnak USD-t akkor az oda. Többit meg mostanában nem is használtam.
Vagy azt lehet azért csinálta mert payments-ként küldték és nem mint Friends and Family? -
Ez szerintem megint valami hiba lehet mint az hogy minden pénzt amit kapok átvált a primary valutára...
Ha fel van véve az adott deviza a PayPal balance-k közt akkor az abban érkező devizát nem váltja át. Ilyen hiba nincs.Az itt látható képen az adott bejövő devizák mennek a a megfelelő balance-ra.
Ezt írják és ez a kezdetektől így van: When you add a new currency, any future payments you receive in that currency will be credited to that balance. Your primary currency is the default currency for sending and requesting payments.
Ha nem így lenne, akkor ha van € balance-d és kapsz €-t, ami €-ként megérkezőként küldtek és a forint számlára könyvelnék meg kell kérdezni, hogy miért nem a meghírdetett feltétel szerint könyvelték le.
Ha te küldesz pénzbekérőt, számlát az arra küldött pénz az elsődleges devizára konvertálva kerül az egyenlegre. Mint amikor a küldő meghatározza, hogy a címzett milyen devizában kapja. Mert erre is van lehetőség. -
croli
aktív tag
Ránéztem. Hiába van 3 e-mail is beállítva csak egyet lehet választani és elvileg mindennek oda kellene érkezni ahogy elnéztem, de mégsem ez történik. Érdekes

Elvileg pedig mindig a beállított e-mailre kéne küldje a következőket:
Make a payment
Request a payment
Receive a paymentAhhoz képest ha "Receive a payment" van akkor mégis oda küldi az e-mailt amelyik e-mailt megadtam hogy arra küldjék és nem pedig az általam beállítottra.
Ez szerintem megint valami hiba lehet mint az hogy minden pénzt amit kapok átvált a primary valutára... -
Akkor a logikám jött be, de azért ránézhetnél, hogy csak az általános értesítőkre lehet meghatározni hogy mire menjen és a vásárlásikra nem? A fogaskerék ikon és a Notifications rész, most nekem csak egy e-mail cím van és ezért nem voltam biztos a beállításban. De régebben kettőt használtam és gyanús hogy a Payments-nél volt állítási lehetőség.
-
croli
aktív tag
Arra van lehetőség hogy egy bizonyos e-mail címet állítsak be mint értesítési cím?
Van 2 e-mail címem
xy@gmail.com
z@gmail.com
Én azt szeretném ha pénzt kapok mindig az xy@gmail.com-ra jöjjön az értesítés akkor is ha a z@gmail.com-ra küldik a pénzt. -
Talala
senior tag
válasz
Talala
üzenetére
Bocsi a sok offért! Csak közben megpróbálok magam rájönni a dolgokra. Paypal accounthoz hozzárendeltem a virtuális kártyám. Bankon belüli utalással (otp) Trustlyn keresztül utalnék a virtuális számlámról pénz paypalra melynek a végén ez az üzenet fogad:" A kiválasztott számla nem folyószámla. Kérjük, hajtsa végre újból a kifizetést és válasszon egy másik számlát." Csak valós számláról lehet utalni rá?
-
Talala
senior tag
Sziasztok! Most csináltam paypal accountot az itteni leírások alapján. DE a telefonszámot elrontottam (a 36 lemaradt előle). Módosítani próbáltam, kaptam is sms-t beírtam a kódot, de a telefon szám maradt a régi.
Mos meg ezt írja, ha módosítani próbálom: "You must have a confirmed mobile phone." Belépési védelmet szerettem volna aktiválni mikor észrevettem a hibám.
Még azt kérdezném, hogy melyik a leggyorsabb utalási módszer paypal-ra? -
válasz
laceszgamer
üzenetére
Nem a PP volt. Nálam a netszolgáltatómnak van néhány szervere ami szokott olyan "fekete lyuk szindrómát" csinálni, hogy működik, csak nem jól, például a sebességmérés az nem növekszik méréskor hanem folyamatosan csökken az érték, a feltöltések meg elvesznek a nagy semmiben.
-
laceszgamer
addikt
Sikerült, restart megoldotta, fura ilyet még sosem csinált PP.
-
válasz
laceszgamer
üzenetére
Frissítettem 55.0-ra, működik.
Akkor lehet hogy netszolgáltató probléma, router , kapcsolat vagy gép újraindítása.
Esetleg nézz rá a tárolt jelszóra. -
válasz
laceszgamer
üzenetére
Nem, eddig is és most belépve is működik. Firefox 54.0.1
Töröld a böngészőben a PayPal sütiket és a böngésző gyorsítótárat, majd újra indítva próbálkozz. -
laceszgamer
addikt
Lehalt a Paypal? Nem enged bejelentkezni egész este, mindig Something wrong felirat jön ki.
-
válasz
szaki7
üzenetére
Amiről itt a Prohardveren írok az a magyar regisztráció. Ha közlöd hogy a tied nem az, akkor a válaszom az hogy nem tudom. A normál regisztrációnál van Top up, az üzletinél meg minek?
Ha ez mobil app-os oldal, akkor lépj be böngészőn keresztül talán lesz top up.
De a Transfer money mit ad fel?
De ha ránézel az általam feltett képre és az általad látható képre akkor egyértelmű, hogy te más verziót használsz, eleve a felső menüsor nem stimmel.
Ha megadnád hogy milyen a PayPal fiókod akkor hamarabb kapsz segítséget. Nem kell találgatni. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- UGREEN NASync DXP6800 Pro NAS, i5 1235u (10-mag), 8/32GB DDR5, 6 lemezhely, 2x10G, 2x Thunderbolt 4
- Z840 - 2x E52697 v4 18 core 2.3GHz - 1000w tap - 32 GB DDR4 - 3 év garanciával
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
- LENOVO LEGION PRO 7 16" WQXGA i9-13900HX RTX 4080 32GB 2TB NVMe SSD MAGYAR VÁSÁRLÁS/SZLA/BILL.
- ASUS ROG Strix G18 Gamer laptop , i9 14900HX , 16GB DDR5 , 2K 240HZ , RTX 4060
- AOC Q27G4XF 27 2560x1440 QHD Monitor 2026.10.27-ig Garancia Házhozszállítás
- INTEL Core i7-13700F 3.40GHz LGA-1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) OEM CPU!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- APPLE MacMini 7,1,i5-4278U,8GB RAM,1TB,macOS Monterey
- BESZÁMÍTÁS! Powercolor RED Devil RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én volta a tudatlan. Köszönöm a segítséget!