Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SLYM
veterán
sziasztok, a limitek miatt gondoltam megcsinálgatom a szokásos dolgokat, mint email ellenőrző kód visszaküldése, ID+közüzemi számla elküldés, bankkártya, stb. 3-ból 1 sikerült ezekből, illetve az is folyamatban. küldettem magamnak az email-eket, frissítgettem stb, vártam 2 napot, de csak nem jön meg az email-emre az a kód, meg aztán a raiffeisen kártyámról valamiért nem tudja levenni a pénzt a paypal, így ez a rész sem sikerült. mondom írok nekik egy levelet, visszajön egy 8 oldalas auto email a szokásos hibákkal. nice, élő emberrel még nem sikerült leveleznem. szóval tényleg nem jó a raiffeisen bankkártya a paypal-nek? illetve nektek sem jön a kód a yahoo-s email-etekre? ha esetleg igen, mit csináljak, hogy valaki élő ügyfélszolgálatossal is tudjak beszélni, ne csak egy gép küldözgesse a szokásos bullshitet? thx
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs