Hirdetés
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Öregszem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SLYM
veterán
sziasztok, a limitek miatt gondoltam megcsinálgatom a szokásos dolgokat, mint email ellenőrző kód visszaküldése, ID+közüzemi számla elküldés, bankkártya, stb. 3-ból 1 sikerült ezekből, illetve az is folyamatban. küldettem magamnak az email-eket, frissítgettem stb, vártam 2 napot, de csak nem jön meg az email-emre az a kód, meg aztán a raiffeisen kártyámról valamiért nem tudja levenni a pénzt a paypal, így ez a rész sem sikerült. mondom írok nekik egy levelet, visszajön egy 8 oldalas auto email a szokásos hibákkal. nice, élő emberrel még nem sikerült leveleznem. szóval tényleg nem jó a raiffeisen bankkártya a paypal-nek? illetve nektek sem jön a kód a yahoo-s email-etekre? ha esetleg igen, mit csináljak, hogy valaki élő ügyfélszolgálatossal is tudjak beszélni, ne csak egy gép küldözgesse a szokásos bullshitet? thx
[ Szerkesztve ]
-
SLYM
veterán
Confirm your email address
1 Choose Account Type2 Enter Information3 Confirm4 Done
For your security, PayPal asks that you confirm your email address.Step 1. Go to your email
We sent an email to: ...@yahoo.com.
Step 2: Click The Confirm Email Button
Click the Confirm Email button in the email and log in to PayPal.
Click here if the button does not appear in the email.
Step 3. Enter your password.
You will be asked to enter your password. You will need your password every time you use PayPal.
Then you will have confirmed your email address!You can also request a new confirmation number to be sent to your email address.
ha belekattintok akkor ez jön ki:
Confirm Email
Because some email programs do not support hypertext links, we have also enabled you to confirm your email address by entering a unique confirmation number. The email message we sent you contains this number.itt nekem nem tudom milyen számnak kéne jönne, pedig lelkesen nyomkodom a "request a new confirmation number" "gombot"
akkor még próbálkozok a kártyával, hátha
[ Szerkesztve ]
-
SLYM
veterán
megy ez, gondoltam abból nem lehet baj, ha ma is kérek egy ilyen levelet az email-emre, ugyanazt csináltam, mint a napokban, most mégis megjött a levél. az azonosításom még folyamatban, ezt még megvárom, aztán megint megpróbálkozok a kártyám regisztrációjával
[ Szerkesztve ]
-
SLYM
veterán
sziasztok, ha valaki angliából utal nekem forintot (HUF), akkor abból a pénzből amit ő elutal, mennyi forint (HUF) érkezik meg a forint (HUF) alapú paypal számlámra? (az övé font (GBP) alapú, ha ez számít) milyen díjak vannak egy ilyen utalásnál? köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
SLYM
veterán
köszi.
vett tőlem valamit egy aukciós oldalon.
mi a különbség egyébként a családi és a sima vásárlás között, hogy 3% fee az eltérés? jelent ez előnyt a vásárlónak, ha így fizet?
ha felveszem a világ összes pénznemét akkor igaz, hogy sosem lesz költség, de a konverziós díjat gondolom majd mindig ki kell fizetnem, mert forintban lesz a számlám ugye? (máshol ez 1.95%, de lehet trükközni ezzel egy devizaszámlával, meg lehet ezt úszni valahogy?)
az utolsó mondatodban említetted, hogy egyenlegről. nekem a megfogalmazásból úgy tűnt, hogy az egyenleg mellett van valami más is. kifejtenéd ezt kicsit részletesebben? (más ha volt emögött ilyesmi, ha én értettem félre, akkor semmi)
ha sok a kérdés, akkor valami összefoglaló is jó lesz, csak nem találtam ilyet az első postban, meg pár dolgot beírtam itt a keresőbe, de azzal se lettem előrébb, ha nincs magyarul semmi, akkor kihámozom a linkben az angol szöveget
[ Szerkesztve ]
-
SLYM
veterán
Sziasztok! Paypalon keresztül bonyolítottam egy adásvételt, de nem Ebay-es kör volt, hanem emailben beszéltük meg. Nem tudom ez számít-e valamit. Viszont 5.-e óta nem jött meg a belföldi csomagom (tracking numberem sincs) és az eladó nem is ír egy ideje, van egy sanda gyanúm, hogy le lettem húzva. A refund ilyenkor is működik? (nem barát opcióval, hanem simán küldtem a pénzt Paypal-on keresztül). Mennyi időt adhatok ilyen esetben emberünknek, amivel még nem csúszok ki semmilyen refunddal kapcsolatos időlimitből? Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
SLYM
veterán
GLS futár, ha arra gondolsz. Megrendeled, másnap kijönnek érte, harmadnap kézbesítenek. Standard. Tehát ezt a kört alapul véve 6 napja lett volna megrendelnie a futárt. De ez egy dolog, az emailre 2 napja nem válaszolás meg a másik. Ez így azért gyanús. Ráadásul kb 550$-ról beszélünk, azt meg csak nem felejti el az ember. Mindegy, 2 nap még belefér, azzal lesz meg a 2 hét.
[ Szerkesztve ]
-
SLYM
veterán
Sziasztok! A tracking infót egy bizonyos ideig lehet csak hozzáadni egy eladáshoz? Eltűnt ez az ikon rengeteg eladásomnál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
- Samsung Galaxy S24 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest