Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
brunnehilde
senior tag
válasz Har_melin #20894 üzenetére
Nem volt gondom über Atzirivel sem. Szóval ne aggódj. A Vaal Temple mapon a triót is legyalultam gond nélkül, meg gyakorlatilag az összes bosst, beleértve az über Eldert is. Szóval nem csak atombiztos a védelme, de ez a legjobb buildem boss killingre is, amióta csak játszom. Jaja, én már futottam vele igen extrém mapokat is, hexproof, life és mana regen nélkül, enfeeble, temporal chains, 3-4 ilyen modból egyszerre, és élve maradtam.
- Mana cost nem fog gondot jelenteni. Max pár pont bukás a passzivon. A resistek megoldhatóak azért onnan is, akkor a 35%-os purity of elements nem kell. Bőven lesz ott mana. Vagy egyszerűen kiveszem a Blood and Sandet.
- A dmg se jelent majd problémát, már kiagyaltam valamit, ami pótolhat egy 30-40%-os DPS csökkenést is. Minimális movement speed és AoE csökkenés mellett.Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest