Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Amikor a Samsung Galaxy AI írja meg helyettem a blogot...
- Bakancslista Route 66 Chicagótól Los Angelesig 3.
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiir
tag
válasz
lopertpeter #4596 üzenetére
Köszönöm szépen, jól ketyeg
-
kiir
tag
válasz
attires #4409 üzenetére
Asus RT-AC57u-ra (vagy 1200GU-ra) éppen van egy kéthetes verzió, köszönhetően a moderátor úrnak -- de ha ha senki más nem jelentkezik igénnyel, én mindig örülök egy frissítésnek
-
kiir
tag
Jelentem: cache-törlés után már minden rendben van ezzel. Köszi a fordítónak és a tanácsadóknak is. Én meg engedélyt kérek meghunyászkodni.
-
kiir
tag
válasz
attires #4306 üzenetére
Ez nekem nem volt jó. Kb. 15 percet volt fönt, jól megszenvedtem vele, mire leszedtem. A mélyben működni látszott: volt internet és belső hálózat -- nyilván a meglévő beállításaim alapján. A felhasználói felület viszont szétcsesződött nálam: a felület villódzott, a menüpontok alól a fülek hiányoztak (már amennyire a villódzástól látni lehetett), és a módosításokat sem igen akarta bevenni (gondolom a villódzás ütemében kellett volna nyomkodnom a gombokat).
Nem bonyolódtam bele, hogy mi az oka, lehet akár nálam is (vírusírtó, reklámblokkoló, akármi), bár máskor ilyet még nem láttam. Szóval ez csak egy visszajelzés akar lenni.
-
kiir
tag
válasz
Intruder2k5 #4112 üzenetére
Kedves Intruder2k5!
Mindig örülök, ha látom, hogy új verzió jött az Asus routeremre. A tiedét és atilav2-ét szoktam használni, és nagyon köszönöm, hogy karbantartjátok még ezt a régi vasat.
Most viszont az történt, hogy az Asus AC-RT57U-m nem veszi be sem a neki való FW-t, sem az 1200GU-ét. Ezt mondja:
"Firmware upgrade fail. You can see details in system log. Please check the version of firmware and try again."
A logban meg ez van:
"httpd[442]: Firmware update: Firmware image size is invalid!"
Más nem jelzett még vissza erről esetleg? A hiba lehet nálam is, az én tudásom csak az új FW betallózásáig terjed. -
kiir
tag
válasz
LiteCross91 #3442 üzenetére
Az upgrade simán menüből megy, ha jól tudom. Utána viszont érdemes teljes törlést csinálni és elölről beállítgatni a dolgokat, mert elég nagy a verziókülönbség. Lásd például itt.
-
kiir
tag
válasz
LiteCross91 #3440 üzenetére
Itt a fórumon két iskola van.
Intruder2k5 kolléga az Alexey-repo utolsó állapotára esküszik, ami azonban már egy éve nem frissül, és feltehetően nem is fog. Itt találod.(Intruder2k5 úgy fordítja, hogy belekerül némi plusz-szolgáltatás is, de ha jól értem, ez neked nem fontos.)
Attilav2 pedig átállt egy Mahtab Uddin nevezetű csóka frissítéseire, aki a lényegen nem változtat, de azért sporadikusan jelentkezik egy-egy frissítéssel, és már foltozott néhány biztonsági rést. Ezt meg itt találod.
Én az utóbbit használom, és nincs vele bajom.
-
kiir
tag
Jelzem, ez a bombcrazy a hanwckf forkja. Amiről meg ment itt korábban a szörnyülködés, hogy Kínába telefonál -- lásd pl. ezt a hozzászólást. De én nem értek hozzá, csak jó a memóriám
.
-
-
kiir
tag
válasz
trance89 #2863 üzenetére
Általános WDS-specifikáció. Mondjuk itt egy link, de száz ilyen van még. No persze éreztem akkor is, hogy jobb lenne megkérdeznem
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest