Hirdetés
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fireqpeg
üzenetére
Üdv!
Nem hiszem, hogy konkrétan a ruTorrent "kifagyna", inkább valamiért a kapcsolat szakad meg a kliens és a ruTorrent között. Fel van telepítve a rutorrent-plugin-httprpc kiegészítő? Ha nincs, akkor próbáld meg feltenni, ha pedig fent van, akkor próbáld meg törölni.
Elég rég használtam már rTorrent + ruTorrent párost, de nem volt vele semmi gondom.
-
fireqpeg
csendes tag
válasz
fireqpeg
üzenetére
Ne foglalkozzatok amit írtam, utána néztem nincs semmilyen lehetőség mérni az IO-t. Mivel a package listán lévő programoknál ami feltelepül (amiket korábban felsoroltam) hozzá mR.Phyton professzor úr nem kompatibilis. Mert ő újabb verzió... Csak akkor annyit nem értek mi értelme van megcsinálni így ha nem működik ez a funkció???
-
attires
tag
válasz
fireqpeg
üzenetére
Szívesen!
Csináltam egy (DIR-860L) 1100MHz-es verziót is (ha merész vagy).
. Nálam az RM-AC2100 1100MHz már több mint egy hónapja fut.Szeptember végéig biztos nem fogok fordítani, kivéve még a kért MIR3G verziót, ami kb. 1 óra múlva a tárhelyemen lesz)
Mindenkinek szép nyarat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:87%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Nálam az RM-AC2100 1100MHz már több mint egy hónapja fut.
Leforgott a december 5-ei állapotú sergey hadzhioglu féle