Hirdetés
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
intelfan
aktív tag
válasz
Qkackca
üzenetére
semmi gond nem merült fel a lapcserénél...zalman paszta van rajta (nem ezüst) ami a videókari zalman AlCu700jához járt
bios most nem tudom melyik a legfrisebb..én jan végén feb elején cseréltem el..akkor a legújabb volt rajta
PC Probe 2 vel az a bajom hogy minden beállítás után dobni kell egy restratot
bezzeg a giga tunning center..hmmhmm....itt még javúlhatna az asus kicsit
everesttel nem tudom mennyire éri meg megpróbálni az újabbat..mert igazából minden hőfokmérő ami be tudta azonosítani a sensort kb ugyanazt mérte minimális szórással...
abba már nagyjából belenyugodtam hogy fölémér a lap...csak az a bajom hogy nem tudom mennyivel, mivel digi mérőm nincs és sztem ismerősi körben sem mászkál senki lézeres hőmérővel
szóval ha valakinek van P5B Deluxe Wifi lapja D930 as procival és dobna nekem pár hőértéket azt megköszönném

Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen videókártyát?
- Kuponkunyeráló
- Számotokra mi volt az év játéka 2025-ben?
- Hobby rádiós topik
- One mobilszolgáltatások
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest