Hirdetés
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ace_ventura
tag
válasz
robyeger
üzenetére
Köszi, megvan a proci, és alapfeszen (1.3875V) 255 FSB-vel 4,5 órán át is bírta a Prime95-öt [link], szóval a teljesítményével nagyon meg vagyok elégedve.
Viszont a hőmérsékletével már nem annyira, mert 3.83 GHz-en 100%-on terhelve 72-74 fokos volt (ezt már orvosoltam, lásd alább), ami az előző 2.8 GHz-es Northwood-omhoz képest kb. 10 fokkal több, pedig a G1-ről azt olvasni, hogy a régebbi Prescott-okhoz képest kevésbé melegszik. Szétkaptam az egész gépet, újra pasztáztam a procit, és a házban az elülső Antec TriCool venti fordulatszámát felvettem közepesre, így már az 1 GHz-el lassabban üzemelő Northwood hőmérsékletét hozza terhelve. [link]
Sajnos azonban terheletlenül még mindig 54 Celsius fokos. Ez vajon miért nem ment le szintén?
Kiegészítő info: a procin a konfigomban olvasható 5 hőcsöves Thermalright XP-120 hűtő van, amin egy Papst 4412 FGL csücsül, tehát nem gyári hűtéssel próbálom a tuningot.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad topik
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- AI, GitHub Copilot, Claude, Gemini
- Eredeti játékok OFF topik
- Futás, futópályák
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! 7800X3D / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest