Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• RECSKA

veterán

Sziasztok!

Beléptem ismét a P4 táborba. Régen volt egy 2.6 HT-s P4-em, azt sajnos el kellett adnom, aztán átnyargaltam az XP-khez, de most egy 1.4-es Tualatin Celeron után ideje volt egy picit nagyobb ugrást csinálni.

A mostani cucc egy 3.0 Prescott , G1 , 0 forintos Abit IS7-V2 lappal, meg 512MB noname rammal. Nem nagyon próbálgattam a rendszert, de azért megnéztem, hogy a 250-es FSB megy-e a picikének. :D És ment! Ezen nem is csodálkoztam, hála a G1 steppingnek, ennyit minimum elvártam tőle. Csak amikor nyomtam a Superpi 32M tesztet, rájöttem, hogy 1.375V helyett bezony csak 1.34V megy a procinak. Azért az már nem olyan rossz. :D

3766MHz-en , 1.34Volttal, 5:4 visszaosztásban , i848P csipszel nyomott mindenféle finomság nélkül 1.29-et Superpi 2M-ban. :D Teccik. :D MAjdnem jobban, mint a régi P4-em. Az 3500-at vitt, dual rammal meg IC-7el ment, mint atom. :D Remélem tavasszal megkapja majd a maga kis DFI alaplapját, és sikerül találnom olcsóé 500MHz-es Ramokat. De ez még a jövő.

U.I.: Azért 19eFt-ért nem volt rossz a proci ( ÚJ! ) és alaplap... Szerintem! :D

Új hozzászólás Aktív témák