- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spec
őstag
De igen, csinált próbaterhelést. Jóvá is hagytam, rendben meg is történt. Viszont az általad írt kódot én sehol nem látom. Csak annyi van hogy simple card check, és ennyi. Amúgy a rögzített kártyánál sincs hova beírni, nincs ilyen opció. Egy van, az hogy törlés. De mindegy is, már visszaálltam a Simple Classicra, nekem az NFC fizetés miatt kell. Azért köszi!
-
Spec
őstag
Sziasztok!
Valakinek sikerült már az új Simple alkalmazást valahogy rábírni, hogy működjön az NFC-s fizetés? A Simple Classic esetében gond nélkül működik a dolog. Gondoltam ha már úgyis resettelték az alkalmazást ennél a biztonsági malőrnél, akkor kipróbálom az új Simple-t, de az meg sem jelenik az alapértelmezett NFC fizetési szolgáltatásnál, csak a GooglePay.
Amúgy a bankkártyát hozzá tudom adni, de pl. arra is azt írja, hogy "Nincs azonosítva", pedig sikeresen megcsinálja a 100 Ft-os tranzakciót is. Nem jövök rá a trükkjére...
Most visszatettem a Simple Classicot, az megy megint gond nélkül. -
Spec
őstag
Éppen ezt írom, hogy én megkérdeztem erről a Tesco-t (lásd válaszukat előző üzenetben), és azt írják, hogy NEM ŐK határozzák meg a kedvezmény mértékét. Igaz nem pont így írták le, de én ebből ezt olvasom ki. Azt írják, ez az OTP programja.
Írtam az OTP-nek is, meglátjuk mit válaszolnak. Ha ők meg azt válaszolják, hogy a Tesco befolyásolja a kedvezmény mértékét, akkor valamelyik kamuzik.
Ekkor mindkettőjük levelét csatolva írok egy szívhez szóló levelet a Fogyasztóvédelmi Hatóságnak, és a Gazdasági Versenyhivatalnak és/vagy a PSZÁF-nek -
Spec
őstag
válasz
canniball #2860 üzenetére
Visszatérve még az a Tescos vásárlási visszatérítés témára, kicsit utánamentem a dolognak, mert nem hagyott nyugodni. Megkérdeztem a Tesco-t hogy mégis mi alapján döntik el, hogy kinek mennyi kedvezményt biztosítanak. Kaptam egy nesze semmi, fogd meg jól választ (jobbra nem is számítottam), de az kiderül belőle, hogy szerintük nem rajtuk múlik a kedvezmény mértéke, hanem az OTP-n.
Idézem:
"Tisztelt ... úr!
Köszönöm, hogy megtisztelte központunkat a levél alján szereplő megkeresésével.
Kérem, engedje meg, hogy tájékoztassam, hogy az Ön által igénybevett „OTP kártyák vásárlási kedvezménye” kezdeményezés nem a mi projectünk. Azt az OTP irányítja. A kedvezmény igénybevételének részletei az OTPdirekt internetes szolgáltatásban érhető el.
Hasznos információkat az alábbi link alatt talál:
OTP_Kedvezmenyprogram_szabalyzat.pdf
Üdvözlettel:
...
Kapcsolati irodai asszisztens"Szerintem megkérdem erről az OTP-t is és meglátjuk ők mit válaszolnak. Ha ők meg a Tescora mutogatnak, akkor valaki hazudik
-
Spec
őstag
Szinte soha nem veszek tesco gazdaságos, value termékeket. Igyekszem minél minőségibb, és főleg hazai termékeket vásárolni. Általában nem a legolcsóbb termékeket veszem. Azt gondolom, ilyen szempontból elég tudatos vásárló vagyok.
Ami igaz az igaz, arra is törekszem, hogy a lehető legjobb akciókat kifogjam, és a külön Tesco kedvezményekkel, kuponokkal, leárazásokkal is előszeretettel variálok. Igyekszem kihozni a náluk elköltött pénzből ár/érték arányban a maximumot. Lehet ezért minősítettek le, mert hiába költök náluk sokat, arányában a haszonkulcsuk kisebb azon amit én vásárolok -
Spec
őstag
Már elég régóta (értsd 10+ éve) vagyok az OTP-nél. Net számlacsomagom van. Pénz az volt rajta utalás előtt is, bőven 1250 fölött. Nem nagyon szokott mínuszban lenni, erre ügyelek. Ami a fura, hogy közvetlenül az utalás után jött az újabb sms értesítő, és "átutalás / kp. felvétel" indokkal szedte le az 1250-et.
-
Spec
őstag
válasz
canniball #2856 üzenetére
Köszi, nem tudtam, hogy többféle kedvezmény is létezik. Mondjuk ez alapján nem tudom hogy minősít a Tesco, mert szerintem nálam jobb ügyfele nem sok lehet. Egyrész 90%-ban csak Tescoban vásárolok, napi szinten is, meg a heti nagy bevásárlásokat is ott intézem. Nem túlzok, ha azt mondom, hogy szerintem havi szinten 100k+ hagyok náluk simán, folyamatosan. Emellett érdekes, hogy akkor legkissebbet adják nekem. Biztos úgy vannak vele, hogy egy amúgyis hűséges ügyfelet, nem kell "megfogni" nagyobb kedvezménynel. :-/
Majd kipróbálom, hogy pár hónapig máshova megyek vásárolniA másik kérdésre... Nem volt díjköteles kp. felvét, mert nyilatkozta ma havi 2 ingyenesről, és ehhez tartom is magam. Átutalás volt, de azután azonnalráterheli a díját is, és nem a következő hónapban. Ez közvetlenül a fizetés jóváírása után érkezett.
-
Spec
őstag
válasz
Oliverda #2854 üzenetére
Ez milyen kedvezmény egészen pontosan? Mert nálam a vásárlási kedvezmények között van Tesco vásárlási kedvezmény, amit minden hónapban újra kell aktiválni. Amikor kezdődött ez a vásárlási kedvezményes dolog, akkor 10.000 Ft-onként adott 500 Ft-ot vissza (5%), amit kb. 4-5 hónap után levittek 250 Ft-ra (2,5%). Ez mondjuk elég patkányság volt, de most ez a verzió van. Ilyen 20%-os visszatérítéssel még nem találkoztam.
Más... Az e havi fizetési átutalásomról kaptam egy sms értesítést (ez ok), ami után szinte azonnal kaptam egy újabb sms értesítést miszerint levont az OTP 1250 Ft-ot "átutalás / kp. felvétel" címszó alatt. Mi ez a marhaság? Arra hogy jóváírás érkezik a folyószámlámra, ráadásul bankon belül, mert a munkáltatómnak is OTP-s számlája van, mióta számolnak fel pénzt, főleg 1250 Ft-ot? Hallott már erről valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Lenovo G70-80 17.3" HD+ (1600x900) i3-5005U GeForce 920M 8GB 128GB+1TB magyar bill 1 hét gar
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- DELL Latitude 5400 CHROMEBOOK , i5-8. GEN 8GB/64GB CHROME OS, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, 27%ÁFÁS
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF F17 FX707VV 17.3" FHD IPS i7-13620H RTX 4060 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS dokkoló 210-AZBV + DELL 180W AC töltő
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest