- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
dptrsk
addikt
-
DS39
nagyúr
-
Noxy
veterán
-
Noxy
veterán
-
Noxy
veterán
Nem levont hanem zárolt.
Ebből az összegből terheli a parkolás végén a park.. díjat. A maradékot meg feloldja.
Parkolásra meg vannak sokkal jobb app-k, amik nem zárolják az egésznapos parkolást, + sokkal kevesebb kényelmi díjat kérnek.
Pld: Mobiliti, Cristo, Parkl app-k.
(Mobiliti 65 Ft kényelmi díj, Simple 109 Ft.) -
herdsman12
őstag
-
viktorhu
veterán
-
herdsman12
őstag
Nem értem mire készülsz...
Asszony telefonján üzemel az app és a Te telefonodra küldi a kódot?
Egyébként a közös számla használatának van(?) saját azonosítós használati lehetősége, akkor meg akár használhatnátok mindketten saját azonosítóval a közös számlát.
Aztán lehet, hogy ezt csak én találtam ki, majd a végére járok előbb-utóbb. -
Peter.70
addikt
-
Noxy
veterán
-
DS39
nagyúr
Ezt ma én is észrevettem, hogy nem ajánlja fel hogy lépjen be vagy regisztráljon a simple-be.
Arra tudok gondolni hogy idővel elengedi az OTP ezt a saját fizető app dolgot, mert nem költséghatékony és csak kapják a savat. (A Google Pay engedélyezése óta gondolom ezt)
Persze lehet mindez csak az én vízióm. -
axioma
veterán
-
csako
veterán
Valószínűleg sehol, a régiben nézelődj.
-
namenlos
tag
-
namenlos
tag
-
viktorhu
veterán
-
axioma
veterán
-
axioma
veterán
-
zolnagy
őstag
Nem akartam visszatérni a témára, de most van egy tapasztalatom a bakkártyás fizetéssel, ami ellentmond az eddigi elméleteknek, hogy mikor kér, mikor nem jóváhagyást. Szóval vásároltam egy olyan webshopban, ahol még eddig sosem és nem kért semmi jóváhagyást, egyből levonta az összeget.
Tegnap meg befizettem a rezsidíjakat a díjneten és eon oldalán, ahol mindig is szoktam és mindegyiknél kért jóváhagyást. -
DS39
nagyúr
-
viktorhu
veterán
-
viktorhu
veterán
-
blg
senior tag
-
leslieke
Jómunkásember
-
Nikaré
őstag
-
leslieke
Jómunkásember
-
INGJOKE
veterán
-
Peter.70
addikt
-
Hosssszu
őstag
-
rothfb
veterán
-
kp78
veterán
-
emeritus
tag
-
leslieke
Jómunkásember
-
Peter.70
addikt
-
SzGee
aktív tag
dehogy a Te károd, minden esetben a Bank kötelezettsége a kártérítés, hacsak be nem tudja bizonyítani, hogy a Te szándékos magatartásod okozta a kár bekövetkeztét, ráadásul T+1 napos kötelezettséggel
A Pft. 44. § (1) bekezdésének értelmében, amennyiben a fizető fél pénzforgalmi szolgáltatója a fizető fél által jóvá nem hagyott fizetési műveletet teljesít, úgy azután, hogy tudomást szerzett vagy tájékoztatták a műveletről, haladéktalanul, de legkésőbb az ezt követő munkanap végéig köteles megtéríteni a fizető fél részére a jóvá nem hagyott fizetési művelet összegét, és a fizetési számla tekintetében a megterhelés előtti állapotot helyreállítja azzal, hogy a jóváírás értéknapja nem lehet későbbi, mint az a nap, amikor a jóvá nem hagyott fizetési művelet teljesítése megtörtént, vagyis a fizető fél számlavezető pénzforgalmi szolgáltatója teljes kártérítésre köteles, kivéve, ha az adott helyzetben észszerű okból csalásra gyanakszik, és ezen okról írásban tájékoztatja az MNB-t.
-
dptrsk
addikt
-
KubanitoS
veterán
-
dptrsk
addikt
mely esetekben fordulhat elő, hogy csupán a bankkártyán szereplő adataimmal is tudok az interneten vásárolni?
-ha nem EGT-n belüli elfogadóhelvnél vásárolsz
-rendszeres, előfizetés jellegű tranzakciók esetén, ahol automatikusan történik a fizetés (ebben az esetben az első alkalom nem képez kivételt az erős ügyfélhitelesítés alól)
-egygombos tranzakció esetén, azaz, ha korábban a kártyaadatok mentésre kerültek
-olyan tranzakciók esetén, amit a banki rendszer, több paraméter alapjén alacsony kockázatúnak minősít -
GabN73
addikt
-
zolnagy
őstag
Válaszolt az OTP fejlesztő a levelemre.
A későbbiekben belekerül a lekötés létrehozás/feltörés az app-ba.
A kimaradt űrlapjaimat meg kivizsgálják, kértek tőlem képernyőfotókat, hogy melyik űrlap maradt ki. Elvileg a migrálásnál a duplikációkat szűrik, de nekem ezek nem duplikációk. Na majd meglátjuk, mi lesz belőle, mindenesetre korrekt, hogy visszajeleztek. -
csako
veterán
-
herdsman12
őstag
-
DS39
nagyúr
-
DS39
nagyúr
-
DS39
nagyúr
-
KubanitoS
veterán
-
Peter.70
addikt
-
hhgygy
senior tag
-
blg
senior tag
-
zolnagy
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Gaming notebook topik
- Építő/felújító topik
- Házimozi belépő szinten
- Mindenféle könyves (és olvasós) Off topic
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Projektor topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 1000GB 1 év garancia
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - GAMING PC! i5-12400F / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest