Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
válasz DarkByte #10372 üzenetére
Nem ástam bele magamat az Android 12 programkódjába de elég annyi, hogy a Simple valójában leragadt az Android 9 full supportnál...
Android 10 és 11-en bár elfut de az NFC-s fizetés kódja android 9... ezért nincs pár telefonon érintéskor előugró ablak...
Ezek alapján képzeljük el milyen minőségi lehet az app a grafikus felület alatt. -
tomp
félisten
válasz DarkByte #10372 üzenetére
Kijött nekem az Android 12. Kipróbáltam a Simple-t. Továbbra sincs érintéskor előugró Simple ablak. Azaz továbbra is android 9-es a kódbázisa. Részemről ez kuka...
Ellenben frissítés után az első dolog amit csináltam a telefonnal az vásárlás volt. GPay-el. Érintem, jön a GPay ablak+hang. Hibátlan. -
Mercutio_
félisten
válasz DarkByte #14336 üzenetére
Minek utalsz?
Revo app-on belüli feltöltés funkciót használva $ esetén nem ugyanúgy bankkártyás vásárlásnak minősül, mint forintnál?Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
donbig
tag
válasz DarkByte #16663 üzenetére
Net helyett Smart-ra váltottam most. Van Wise-om, így a netes vásárlások miatt a webkártyát felesleges volt megrendelnem, ez havi 134 ft. Gpay alatt is Wise van. Prémiumot ajánlgatták nekem is, de ha nem teljesíti az ember a feltételeket nagyon húzós, vagy lehet újra csomagot váltani.
"Ember, most jövök ki a templomból!"
-
freelancer68
tag
válasz DarkByte #16663 üzenetére
Én arra jutottam. hogy egyelőre maradok a prémium plusz csomagban, de lemondom (ha lehet) a prémium bankkártyát. Mivel van otp bonusgold hitelkártyám, azt használnám illetve ezzel tölteném a revolut kártyámat. Kp-t keveset használok. Ha mégis kell akkor revoluttal 75K-t vehetek fel. Illetve nem tudom, mi van akkor, ha a hitelkártyát beteszem a google walletbe vagy curve mögé, akkor minek látja az otp a kp felvételt (direkt hitelkártya kp felvétel húzós).
-
donbig
tag
válasz DarkByte #16670 üzenetére
De, természetesen be lehet tenni Gpay-be, nálam ez inkább túlzott óvatoskodás, hogy a Wise van mögötte. Gondold át jól mit szeretnél, a webkártya sztem akkor nálad is felesleges. Külön ügyintéző csinálta a számlacsomag váltást és a TBSZ-nyitást, kb. 45 perc volt. Igen, néha talán próbálnak terelgetni, de nekem ez nem volt zavaróan nyomulós és azonnal elfogadták, hogy van saját elképzelésem pl. a befektetéseimet illetően.
"Ember, most jövök ki a templomból!"
-
-
yogibear
addikt
válasz DarkByte #16876 üzenetére
Én nem számlát váltottam, csak kártyát cseréltettem, mert MC kellett a Band 6 még nem ismeri a Visat-t és így olcsóbb volt, mint új karperecet venni, ami akkor még egy éves sem volt.
Ha akkor leadom 1,5-2 hétig nem lett volna kártyám, max a Curve és alatta a webkártya...
A számlámnál tényleg egy ideig 2 bankkártyám volt, mikor a MC működött mindennel, (szimpli app csere is kellett ugye), akkor lementem 5 perc alatt törölték a Visa-t de meg is tartották, mondjuk nem is kértem vissza érvénytelenítés után...ha kiszámlázzák a rendes díját
Nézd meg webbankban hány kártyád van a számládhoz rendelve...
Ha még mindig él a régi, az ott lesz, ahogy nálam is MC és Visa is volt pár hétig paralel...
Ha nincs ott, akkor törölték és nem vonnak le érte díjat...[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
DarkByte
addikt
válasz DarkByte #16864 üzenetére
Ez jól öregedett. Ma meg is jött. Egzakt 1 hét volt. Tök jó hogy lehet app-ból aktiválni, így már be is kötöttem mindenhova (és fizettem a súlyadót is próbaképp ).
Új Simple-ből viszont a régi kártyát képtelen vagyok kidobni. Kutya elrágta a kábelt kép. Sebaj, majd eltűnik amikor akar..
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz DarkByte #16892 üzenetére
"Új Simple-ből viszont a régi kártyát képtelen vagyok kidobni. Kutya elrágta a kábelt kép. Sebaj, majd eltűnik amikor akar.."
Ez van nekem is, január óta, de már eljutottam oda, hogy az appot dobtam ki Telekom Mobilvásárlás lett helyette a buszjegyekhez, a Simplepay felület meg általában beadja a Gpay-t is.[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
Llew
senior tag
-
-
yogibear
addikt
válasz DarkByte #18026 üzenetére
úgy fognak QR-kódozni mint a sicc
Jah, nyugdíj utalásakor azért állnak sorba napokig az automatánál, mert a kártya is csak a kp felvételre van, utána sétál át a túloldalra a postára feladni a sárga csekkeket... dugó is van ilyenkor rendesen a nyitva lévő pár ablaknál...
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
vnorbi
aktív tag
válasz DarkByte #18026 üzenetére
"Adnak az üzletek mondjuk 1-2% kedvezményt..."
Hát, nem tudom. Az MNB szerint mindössze 0,1-0,2 százalékkal lesz olcsóbb az üzleteknek a qvik a hagyományos kártyaelfogadáshoz képest (a 10-20 bázispont ezt jelenti). Ebből nem jön ki az 1-2 százalék kedvezmény osztogatása a vásárlók felé. Tulajdonképpen azon csodálkoznék, ha lenne üzlet, aki ilyen kicsi bizonytalan nyereség reményében verné az asztalt, hogy az elsők közt akarja bevezetni.
-
freelancer68
tag
válasz DarkByte #18418 üzenetére
Árfolyam+ jobb árat ad még a sepa utalási díjjal is, mint a revolut. Ráadásul ez 600K-ig vált jól, míg az ingyenes revolut 350K-ig.
Tegnap reggel 8:40-kor 405.57 volt az árfolyam.
100 euro 40557 Ft-ba került + 122 Ft költség, azaz 406.79 Ft-ba került 1 euro. Revoluton ez több volt 408 körül.Most 1 euro
Otp-n 408.27FtRevolut-on 410.67Ft
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁR ALATT Lenovo ThinkPad Pro dokkoló állomás (40AH) Töltővel együtt + Ajándékkal
- iPhone 14 pro -128 gb - deep purple - független - szép állapotú!
- Szép! Dell Latitude 7420 -50% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i5-1145G7 16/256 FHD IRIS Xe
- X1 Carbon 7th 14" 4K IPS i7-8665U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Ryzen PC v3 , R5 4500 , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 320GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest