- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
yogibear
addikt
válasz
Andris... #19955 üzenetére
Egyrészt mi a különbség az "SMS alapú digitális üzenet" és a "Mobil aláírás SMS" között?
Az első az amikor kapsz sms-ben pl. napi egyenleget, vagy bármilyen beállított üzenetet a számla pénzmozgásáról... Nem logikus?
Annál lesz minden sms fizetős, nálad 45 fabatka...
A mobil aláírás sms meg 28 fabatka, ha alap csomag... plusz csomag esetén nulla fabatka... oda van írva:
[link]Tehát júliustól nem nézhetek rá a pénzügyeimre korlátlan mennyiségben külön eseti díj nélkül?
Ránézhetsz, ha plusz csomagod lesz, de annak havidíja van, ami számlacsomag függő, hogy mennyi... ez is oda van írva...
Például: NET számla esetén a plusz csomag havi 325 fabatka, Smart számla esetén 649... egyelőre... ebben a díjban benne foglaltatik az ingyenes mobil aláírás sms díja...
Hogy kezdésnek melyik csomagba raknak, arra is ott a táblázat, minden számla esetén csillaggal jelölve, hogy melyikkel kezd... ha alappal, akkor azonnal lehet váltani pluszra, visszafelé csak a köv. hónaptól...
Szolgáltatási csomag módosítást az Ügyfél az OTP InternetBankban és az OTP MobilBankban a Beállítások menüben kialakított karbantartó funkció keretében tud módosítani. Plusz csomagra váltás a sikeres visszaigazolást követően azonnal beállításra kerül és elérhetővé válnak a csomag keretében biztosított plusz szolgáltatások. -
vnorbi
aktív tag
válasz
Andris... #19753 üzenetére
Csak olyan termékre fogadja el a Tesco kassza a SZÉP kártyát, ami szerintük a lakásfelújítás kategóriába esik (festék, szerszám, világítás-víz-gáz-fűtés alkatrészek).
https://www.tesco.hu/zones/kampanyok-nyeremenyjatekok/segitseg-a-felujitasban
Miután kiválasztod, hogy SZÉP kártyával fizetnél, akkor mondja meg, hogy a vásárolt termékek mekkora részére fogadják el a kártya.
-
axioma
veterán
válasz
Andris... #19753 üzenetére
volt harom, osszevontak lett egy, ez a "klasszikus", ami most a szallashely
aztan inditottak az aktiv magyarokat azt talan iden, de annak ha jol tudom kisebb az eves korlatja is meg konkretan sportolasra kene elhasznalni, arra csak az szokott kerni penzt aki mar tudja mire hasznalja (mig az osszevont, szallashely cimen levot kb. barmire, pl. napi meleg kajara egy csomo elfogadohelyen, vagy amekkora keretek vannak egy csaladi nyaralas egyetlen szallasszamlaja, konnyu elhasznalni) -
vnorbi
aktív tag
válasz
Andris... #19089 üzenetére
Nézz utána az ÁSZF-ben, de általában nem szokott következménye lenni a nemfizetésnek azon túl, amit eredetileg írtak (a hozamból folyamatosan elvonják azt az összeget, amit a befizetett tagdíjból vontak volna el).
Ha engednél a zsarolásnak, akkor duplán megvámolnának, mert a hozamokból már negyedévente levonták a részüket, és ha még befizeted azt is, amit utólag kérnek, abból is elvonják ugyanazt az összeget saját maguknak működési és likviditás tartalék címszóval.
-
vnorbi
aktív tag
válasz
Andris... #18986 üzenetére
Igen, ha 10.000-et fizetsz be, abból rögtön jóváírnak 9.401 forintot, aztán a következő évben az adóbevallás során visszaigényelsz 2.000-et (a 20%-ot), így 11.401 forintod lesz a 10.000-es befizetésből (plusz a pénztár által végzett befektetési tevékenység eredménye, ami lehet pozitív és negatív is).
-
vnorbi
aktív tag
válasz
Andris... #18983 üzenetére
Az OTP Magánnyugdíjpénztár 2012-ben megszűnt. Az OTP Önkéntes nyugdíjpénztár még létezik, most OTP Nyugdíjpénztárnak hívják. Mindegy, hogy te fizetsz be rá vagy a munkáltatód utal a részedre, havi 20 ezres befizetés alatt 5,99%-ot a pénztár megtart magának, a többit írja jóvá az egyéni számládon, de ha fizetsz SZJA-t, lesz 20% adóvisszatérítésed a befizetésekre, és ez még így is pluszos lesz végül.
Díjtáblázat, részletek az oldal alján:
https://www.otpnyugdij.hu/hu/penztartagoknak -
karlkani
aktív tag
-
namenlos
tag
válasz
Andris... #18898 üzenetére
Pontosabban van egy Mastercard webkártyád, az akciósan díjmentes. Viszont van mögötte egy webkártya számla is, aminek már van számlavezetési díja. Egyébként valóban halott már ez a kostrukció, főleg a Revolut mellett, pont azt olvastam valahol, hogy emiatt le is fogják váltani.
-
-
tomp
félisten
válasz
Andris... #18844 üzenetére
Igen mert amit beraktál képet ott a fizetési kérelem és a qvik az 2 különálló tranzakció típusra gondolnak amelyek díjmentesek.
De az, hogy az otp-nél díjmentes legyen a fizetési kérelem szimplán úgy állították be a rendszert, hogy qvikként menjen végbe. Semmi extra.
Minden fizetési kérelem qvik de nem minden qvik fizetési kérelem. -
Andris...
tag
válasz
Andris... #18694 üzenetére
Egy kis ventillálás. Megtaláltam azt az opciót a netbankomban, ahol ezt a tételt le lehet mondani, de gondoltam, biztosra megyek, és megpróbálok kapcsolatba lépni az ügyfélszolgálattal, hogy tuti nincs benne semmi csavar (pl. megemelkedik a havidíj a lemondással, vagy bármi. Tudjuk, hogy az utolsó bőrt is lehúznák az emberről, ha egy picit figyelmetlen). Kezdtem a chat bottal, aki közölte, hogy 16 ügyfél várakozik előttem, de 5 percenként majd jelez, hogy állunk. 8 perc után jelzés nélkül kidobott a chatből (nem a netbankból, figyeltem, hogy végig aktív maradjak). Ezután vettem egy mély lélegzetet, és felhívtam a telefonos ügyfélszolgálatot. 18 perc után egy ügyintéző hölgy jelentkezett, akinek tűpontos definíciókkal, tőmondatokban felvázoltam a kérdésemet, mire közölte, hogy átkapcsol egy kollégájához. Újabb 14 perc zenehallgatás után, 32:00-nál letettem a telefont, és netbankon keresztül megszüntettem az "Elektronikus utalás 100e Ft-ig" terhelési tranzakciót. És ez az ország legnagyobb bankja. Minősíthetetlen.
(És ki tudja, milyen apró "meglepi" jelenik majd meg a számlatörténetemben januárban, pl. kedvezmény lemondása előzetes figyelmeztetés nélkül: -10.000. -.-' )
-
KubanitoS
veterán
válasz
Andris... #18696 üzenetére
Ahogy írták is ezt otthonról is elintézheted a netes webkincstáron, vagy a MobilKincstáron keresztül is. Kiválasztod mely állampapírt akarod megvenni, a weblap/app végigvisz egy folyamaton aminek a végén lesz sima Simple Pay fizetési mód is, ami teljesen ingyenes.
Illetve majd ha vissza akarsz utalni az államkincstártól a saját OTP számládra, az is költsegmentes lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Szólánc.
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen notebookot vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Stellar Blade
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest