- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- weiss: Filmzene hasonlóság
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
hun_Banderas
csendes tag
Az OTP Banknál kétféle virtuális kártya érhető el:
- Az egyik a sima virtuális kártya. Erre szimplán Virtuális kártya néven hivatkoznak. Ez egy az egyben ugyanazt tudja, mint egy fizikai kártya (csak nem kerül fizikailag legyártásra), tehát a főszámládhoz van rendelve és használható mind Internetes vásárlásra, mind érintéses fizetésre (NFC).
- A másik az úgynevezett webKártya. Ez egy speciális feladatú virtuális kártya kifejezetten csak netes vásárlásokhoz. Ehhez külön számla tartozik - az úgynevezett webkártya számla - és csak Internetes fizetésre használható (tehát NFC-s fizetésre nem!). Szóval ennek a fő célja az, hogy növelje a netes vásárlások során a biztonságot (külön számla).Mindkettő MasterCard kártya egyébként. Ha az OTP mobil applikációban a kártya Virtuális kártya néven szerepel, akkor az előbbiről van szó. Ha webKÁRTYA néven, akkor az utóbbiról (meg látszik is, hogy külön számlához van rendelve).
Sima virtuális kártyát egyszerűen igényelhetsz az OTP mobilbank applikációban: A Kártyáim fülön kattints a jobb felső sarokban lévő + (plusz) jelre. Ekkor feldobja a Virtuális kártya igénylése ablakot.
-
DS39
nagyúr
-
hun_Banderas
csendes tag
Sima virtuális kártyáról beszélünk ugye és nem úgynevezett webkártyáról? Előbbi esetén alapból mennie kéne a digitalizálásnak és az NFC-s fizetésnek. Külön beállításról én sem tudok, ami ezt tiltaná. Sikerült a kártyát hozzáadnod a kiszemelt digitális tárcához (bármely appot is használod erre) vagy már ott elhasal a dolog?
-
Llew
senior tag
-
Noxy
veterán
Sztm parkolásra is el kellene felejteni ez a hulladékot.
Parkl, Cristo, Mobiliti app-k.
Bármelyik jobb és olcsóbb.
Mobiliti 65 Ft kényelmi díj, nincs teljes napra befoglalás. Parkolás végén fizeted a tényleges díjat, és ha nincs elég pénz a b..kártyán a parkolást akkor is megállítja. Utólag rendezheted a számlát az app-ban.
(A héten jártam úgy, hogy 75Ft volt kevesebb a Revolut kártyán.)
-
Vision
veterán
-
yogibear
addikt
Sajnos ez már csak ilyen...

Amúgy senki nem terelt át...
Csak tavaly január 24-től a régi netbanknál napi 1 milla utalási limitet állítottak be... amit viszont bármikor meg lehet emelni, ha többet kell utalnod...
Május 8-től meg az újban is...
Értem én, hogy kézben a mobil azt csak pöttyintek kettőt és kész, de sajna ez nem az az ország...
A szimpliből is kettő van, mert képtelenek voltak az újba beleintegrálni a MC-ot (amúgy 3 évig úgy osztogatták a Visa-kat a lejárt MC-k helyett, hogy nem volt hozzá telefonos app), így végül tavaly előtt szeptemberben rákényszerültek a Gpay, Xpax stb beengedésére...
Akkor miért várjunk el, hogy egy mobilbankot képesek legyenek működőképesen összehegeszteni? -
Peter.70
addikt
-
viralmind
aktív tag
-
DS39
nagyúr
-
Moleman
addikt
-
yogibear
addikt
Perelhetsz, de amíg ingyenes az app, elhajtanak, mint a magzatot, mert webből netbankból megy...
minden hazai banknak kötelező biztosítania az ügyfelei számára a fizetési kérelemre válaszul kezdeményezett azonnali fizetések indítását.
Azt nem írja elő a törvény, hogy azt hogyan kell biztosítani... -
Moleman
addikt
-
namenlos
tag
-
DS39
nagyúr
-
vnorbi
aktív tag
-
csako
veterán
-
Peter.70
addikt
-
törölt tag
Takaréknál nekem 50.000 volt a napi limit. Internetbank nem volt. Kérésre nem bocsátották. Váltsak csomagot.
Régi jó áras csomag volt.
Viszont MBH atmnél van lehetőség a legtöbb készpénz felvételre egy alkalmanként, egyes atmeknél, akár 6-800 ezer forint is. Otp atm szívatós, ha nincs ott számlád.
-
F.E.K..
senior tag
-
DS39
nagyúr
-
skroy
senior tag
-
4264adam
nagyúr
-
4264adam
nagyúr
és [axioma] és [IntelKiller7] :
Köszönöm a segitséget

Egyszerűbb volt a probléma mint gondoltam, első oldalon a számom 3 helyen megfelelően szerepelt, míg a második oldal a szerződésben ami a Kontroll leírást taglalja felcseréltek 1 számot. Ez okozta az anomáliát.Az én felszinességem volt, hogy nem néztem meg a számok sorrendjét az utolsó oldalt
-
törölt tag
Nincs baj vele, ha neked az tetszik. Én biztosan nem fizetnék érte, ha van ingyenes megoldás. De nekem a kinézete sem tetszik. Bár én 15 éve használtam utoljára OTP-s SMS-t, abban talán ékezetek se voltak, vagy voltak csak balra dőlőek, már nem emlékszem. Csak arra emlékszem, hogy nem voltam elégedett. A push üzenet viszont tetszik. A böngészős bankolást meg nem tartom biztonságosnak. Hiába van könyvjelző, ott nagyon figyelni kell. Az appot meg betettem a Knoxba, ott semmi más nincs és azonnal látom, ha valami nem gömbölyű.
-
Addel
senior tag
És akkor a fogyasztóvédelmi hatóság valyon mi ?
-
törölt tag
-
DS39
nagyúr
-
yogibear
addikt
-
törölt tag
-
GabN73
addikt
-
Redneck
nagyúr
-
skroy
senior tag
-
Redneck
nagyúr
A szóismétlésért elnézést, köszi az infót Criminal017!
Noxy:
Muszáj volt, mert apró kb sosincs nálam, sms-ben pedig szintén vonja, és a zóna számát sem tudtam. Kb. 5-10 percet parkoltam, de ilyen parkolómaffiákkal nem kockáztatok. -
Noxy
veterán
-
Criminal017
őstag
-
viktorhu
veterán
A vaterán az előre utalás a jellemző módszer. Utánvétet már szinte senki nem mer biztosítani, mert sokan nem veszik át a csomagot, aztán fizetheted az oda-vissza postát eladóként, ami elég nagy bukás egy csomag esetén.
Viszont a vatera elvileg lecsekkol eladóként - már nem emlékszem a részletekre, mert nagyon régen regisztráltam, de emlékszem, hogy a bankszámlámat valahogyan igazolnom kellett, plusz ott vannak az eladói értékelések, meg a számlatulajdonost is könnyen megtalálná a rendőrség, ha gond lenne.
-
alakesh
tag
Visszakérést tud rá beadni az utaló banknál, de ez költséges, és hosszadalmas. Az utaló fél bankja megkeresi a fogadó bankot, aki kiértesíti az ügyfelet, és megkérdik, hozzájárul e a visszautaláshoz. Ha igen, visszautalják a bank költségén, ha nem, akkor értesítik az utaló felet, és igény szerint megadják a fogadó alapadatait ahhoz, hogy polgári peres úton visszakövetelje az összeget.
-
dptrsk
addikt
Velem még sosem történt ilyen, de úgy tudom, megfelelő indok kell a visszahíváshoz és mindenképp előtte Téged is értesít a saját bankod, hogy érkezett egy ilyen kérés és teljesíthetik-e. (Jogtalan gazdagodás is bűntetendő, így ha pl. egy lakás árát utalta Neked valaki, akkor, ha beleegyezel visszavonják a tranzakciót, s az utaló fél örül, neked pedig nem kerül pénzbe a visszajuttatás)
Ha megtagadod, akkor hatóság fele kell fordulnia, ha úgy gondolja tévedés történt és jogtalanul van nálad a pénz.
-
Razor1
aktív tag
-
Peter.70
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Macska topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását típustól függetlenül
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Lemon / 12 hónap jótállás
- Használt 1TB NVME SSD-k - frissítve: 04.11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest