- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter.70
addikt
-
dptrsk
addikt
-
Oldman2
nagyúr
-
mecsek20
tag
-
mecsek20
tag
Nekem megbízási díj volt. Évekig elfogadták, aztán egyik hónapról a másikra 1000-ről 4500 körülire emelték a havi díjat arra hivatkozva, hogy nem érkezik elegendő munkabér. (ami netto 500 felett volt több helyről havonta) Chat-es ügyintéző és személyesen a bankfiókban is azt mondták igazam van, de ők nem tehetnek semmit mert a panaszkezelési csoport illetékes. (Ilyen az OTP-nél a prémium ügyintézés) Szerintük meg nincs igazam, de méltányosságból több heti levelezés után visszautalták a különbözetet, én meg szerződést bontottam velük. Valamelyik százoldalas ÁSZF-ben le van írva h mi számít szerintük munkabérnak. Én meg nem vagyok hajlandó random időben változtatott (a változások dőlt betűvel) többszáz oldalas pdf-eket olvasgatni.
-
mecsek20
tag
-
axioma
veterán
-
Peter.70
addikt
-
borges7
aktív tag
Következő történt(tök jellemző a szórakozottságomra...), bennfelejtettem egy Foxpost automatában a VISA-kártyám, majd mikor észrevettem, le akartam tiltani a mobilbankban, de mint az imént kiderült, nem azt, hanem a virtuális kártyát tiltottam le sietségemben.
Aztán visszarohantam, és megtaláltam a kártyát az automatában, ahogy otthagytam. Kb. egy óra telt el közben.
Ezután chat-en érdeklődtem az OTP-nél, hogy újra lehet-e aktiválni, és a tanácsadó azt mondta, hogy mivel nyilvános helyen hagytam, így ha leírták róla az adatokat, akkor más is tudja elvileg használni. Vagyis az én döntésem, hogy használom-e, vagy kérek újat.
Ti mit tennétek? -
Littoral
aktív tag
-
Littoral
aktív tag
-
MasterMark
titán
-
csako
veterán
-
dptrsk
addikt
-
GabN73
addikt
-
namenlos
tag
-
emeritus
tag
-
olloczky
senior tag
Azt nem értem, hogy ez miért kerül pénzbe? Egyrészt ami feltűnt különbségben, hogy az új appban vannak ezek a kimutatások, hogy mit mire költöttél meg ilyenek, illetve a webes felületen meg lehet nézni a szerződéseidet. Szerintem ennek tök alapnak kéne lenni egy ilyen appban 2020/21ben...
-
emeritus
tag
-
emeritus
tag
-
csako
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Jövedelem
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- PlayStation 4
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Házimozi belépő szinten
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Milyen autót vegyek?
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC drón szett 2 akkuval +extrák
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett kofferben, szűrőkkel
- 100.000 ft tól elvihető RÉSZLETRE Lenovo Pro 7 16IRX9H 4090
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 - Alza élettartam garancia
- iPad felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Xiaomi Redmi Note 13 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest