Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
Sikerült megoldanom. A neten találtam rá a megoldásra.
Tehát:
Indítottam a játékot az asztali ikonnal a játékindító ablak megjelent - korább az volt a gond ha itt rákattintottam a PLAY-re akkor már maga a játék nem indult - megnyitottam a feladatkezelőt és rákattintottam a fifa játékindító ablakban lévő PLAY-re innentől fontos: amint feltünt a fifa exe-je jobb klikk tulajdonságok és kompatibilitási módban futtatásan és sikerült elindult a játék. -
Cs1csó
titán
Üdv, elkezdtem próbálgatni a FIFA 18 PC-s játékhoz pár MOD-ot - FIFA Final Big Patch, és a Commuity MOD-ot - kisebb nagyobb sikerek voltak de most eljutottam oda, hogy a játék nem indul.
Azóta a Windows-t is újratelepítettem - Windows 10 RS4 (RS5 volt fent korábban de azon nem mennek a MOD-ok) majd telepítettem az Origin-t majd a játékot az le is frissítette magát a net-ről ahogy szokta újra telepítés után rákattintok az indításra feljön a Launcher ablak itt kattintok a PLAY-re és semmi.
Valami ötlet? Most ha érkezésem az RS5-el újrateszem a Windows-t és a játékot is.
Amennyiben nem tudom megcsinálni és ti sem tudtok itt segíteni milyen email-re tudok írni - magyar vagy angol nyelven - vagy telefonálni - magyar nyelv -ahol tudnak segíteni.
-
Cs1csó
titán
Üdv, miért van az, hogy egy ideje amikor az asztali ikonnal elindítom a FIFA 17-et akkor feljön az Origin főablaka, ha bezárom és elindítom a játékot majd kilépek a játékból és bezárom a FIFA kis játékindító ablakát akkor megint felugrik az Origin főablaka (azt tudom mivel korábban is így volt beállítva hogy a show origin after gameplay az application settings-nél ki van kapcsolva) most nálam van a hiba vagy újítottak valamit a srácok?
-
Cs1csó
titán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Bal oldalról ezt a fekete sávot, valamint alulról ezt a chat biszbaszt nem lehet valahogy eltüntetni vagy legalább összébb nyomni?
Üdv el lehet tüntetni a baloldali sávot. Fent a menüsávban katt arra hogy VIEW - azon belül - ZOOM ezt vedd 125%-ra és kész.
-
Cs1csó
titán
Egyre jobb nálam továbbra is a qtwebengineprocess - az origin része - zabálja a legtöbb ramot.
-
Cs1csó
titán
i5 4690 cpu 3.5 Ghz, origin 30%-on eszi, mi van? Leállítom a feladatkezelőben, tálcaikonról nem ment majd elindítom nagynehezen elindul aztán rájövök FIFA 17 DEMO - KÖNYÖRGÖM ATTÓL MÉG HOGY EGY NYAMVADT DEMÓ KIJÖN MIÉRT KELL MEGHALNIA AZ ORIGINNEK??????????
ÁLLÍTSANAK BE TÖBB SZERVERT VAGY KORÁLÁTOZÁSOKAT, de a normál játékosok akiket vagy nem érdekel a foci vagy csak a demo vagy más érdekli ne szívjanak már emiatt KÖNYÖRGÖMM!
DILETTÁNS KAPZSI BANDA.
Tanulhattak is volna a hibából a BF1 demónál kb. ugyanez volt.
-
Cs1csó
titán
Gusztustalan, undorító, kicsinyes, és valljuk be szánalmas is egy ekkora volumenü cégtől mint az EA. Ez tipikusan az az eset amikor minimális anyagi haszonért - gondolom konkrét usadollár, még tovább csökkent a ,reputációjuk az elismertségük a játékos közösség részéről amit valljuk be még egy ilyen kis nyelv esetén mint a magyar is többet ér mint pár dollár. Ők tudják majd visszanyal az fagyi.
Gondolom pl. a FIFA-ból kivett magyar szinkronnal is spóroltak de veszítettek olyanokat aki tegyük fel pont emiatt szerették és esetleg azóta az újabb verziókkal nem játszanak vagy átnyergeltek a PES-re amiben szintén nincs magyar nyelv de legalább olcsóbban hozzá lehet jutni.
-
Cs1csó
titán
Ez az új ORIGIN stabil vagy még béta verzió? Azért kérdezem mert nekem nem volt bekapcsolva a beta frissítés és mégis frissített ellenben azóta csináltam egy gép reinstallt, felraktam az origint és még a régi települt majd kb. egy napra rá frissítette magát az új verzióra 9-ről 10-esre.
-
Cs1csó
titán
-
Cs1csó
titán
válasz
regener
üzenetére
Melyiket pontosan? Amúgy már végigzongoráztam a chat-et is kikapcsoltam a helpert, az összeomlás automatikus küldést, ne legyenek ajánlatok a játékkönyvtár jelnejen meg ne legyen a játék alatt - jobb alsó sarok - origin szinte mindent. Nekem nem jött be de ugye ez van.
Amúgy ez a szöveg az élményről mekkora már.
-
Cs1csó
titán
Üdv, nálam az ORIGIN mappában van egy - QtWebEngineProcess.exe cucc ami a feladatkezelőben nézve a legtöbbet zabálja 70MB körül - elvileg nem vírus - virustotal - és ha kikapcsolom az origint akkor megszűnik és ha törlöm akkor az origin nem fut, tehát normál része az originnek de attól még sokat zabál tud erről valaki valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Gitáros topic
- DOOM - The Dark Ages
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Revolut
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD IPS Gari
- Nothing Phone 1 (8GB/128GB, dual sim, független) + Nothing tok + Nothing bontatlan fólia
- LIAN LI Hydroshift II LCD-C 360CL - használt, garancia: iPon 2027.10.29-ig
- 2 monitor + dual kar csomagban (LG 25UM58-P ultrawide + BenQ XL2411T 144Hz) hibátlan
- Eladó újszerű iphone 11 Pro Max 64Gb
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
- Új, Aktiválatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
5 éves játék? Úgy látszik ennyi idő nem volt elég