Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunork
veterán
válasz
csaba951
üzenetére
Szia!
Közben még járt az agyam.
Ha nem akar játszani, akkor minek az egész???

Bár a másik 3 játékot nem is néztem, időm sem volt rá, mert folyton kizártak. Ma mondjuk előre megbeszélten 24 órára.
Múlt hét csütörtökig minden rendben volt. Csak ÉN használtam a fiókomat.Fiam multizik egyedül, kemény huszonvalahány óránál tart, tehát nincs "agyonnyúzva" a multi. Ha a szám közben nagyott nőtt volna, akkor lehetne gyanakodni. de nem.Az idő terén nyerő vagyok.
BF3 előrendelve jött, tehát nekem már akkor fent volt a gépen, mikor még 2 nap hátra volt a szerverek indításáig...Közben:
danih: hát a születési dátumot is átállította, ezen nem tudok segíteni, vagy elhiszik nekem, vagy nem, bár én az ilyen helyeken a valódi adatokat adom meg, elvégre úgy véltem, egy legális helyen ez nem probléma...akár a személyimet is elkérhetik, pont nem érdekel már ez sem...Folytatás:
Bankkártya kizárva, kp-ban fizettem minden játékért. A legtöbb játék a CD Galaxis-tól jön, de befigyel a Supergamer-től, 576KByte-tól, Gameshop-tól is...mert erre akartam nevelni a fiamat...bár ez már kezd oldódni, mármint az elvek...
Ki a jogos tulaj?
Én. Más nem lehet.
Számlák itt vannak előttem, ha kérnék, ez a tuti. Meg a dobozos játékok, mindenféle kóddal, DLC-kel.
Ez nem lehet vita.
Ha kell, beviszem, csak nem tudom, hogy hova. De felőlem ki is jöhetnek hozzám, még kávét is készítek!
Csak nem értem, hogy minek reklamál abból az országból, chat-el a supporttal, mire ez az egész??? Még az jutott eszembe, és a jóhiszeműség vezérel most nagyon, hogy netalán az EA b@szta el, és kiadott két azonos kódú játékot??? Bár ezt nehezen tudom elképzelni...
Mindegy, reggel 9 előtt megkávézok, elszívom a szokásos kettő cigit hozzá, kitolom a kábelt
, és megy a telefon. Már szinte családtagként fognak üdvözölni...Csak most kérek majd egy tökös gyereket, ne egy Beácska próbálja megoldani a számára valószínűleg lehetetlen feladatot... Közben meg majd tovább filózok a legalitás vs. torrent témakörön, hogy talán van más oka is, nem csak a pénztelenség ennek a háborúnak...5 napja tart ez a kínlódás. Fáradok. Bár a Jóisten is megszusszant pindurkát a hatodik napon...
Új hozzászólás Aktív témák
- Zsír Lenovo ThinkPad X13 G3 "Golyóálló" Laptop 13.3" -35% Brutál i5-1245U 12Magos 16GB 512GB FHD+
- Macbook Retina 12 2017 8/256 (A1534)
- Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon X Elite 32/1TB FHD+ 22Hó Gar
- Samsung Odyssey LS49CG954SU OLED Monitor
- DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H440 fehér GIGABYTE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, és megy a telefon. Már szinte családtagként fognak üdvözölni...Csak most kérek majd egy tökös gyereket, ne egy Beácska próbálja megoldani a számára valószínűleg lehetetlen feladatot... Közben meg majd tovább filózok a legalitás vs. torrent témakörön, hogy talán van más oka is, nem csak a pénztelenség ennek a háborúnak...