Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba951
veterán
Erről a Bioware accountról nem is tudtam. Az e-mail és a jelszó valóban jó volt, csak a felhasználónevet és avatart kellett kiválasztani. És persze, hogy feliratkozok-e a ME vagy DA hírlevélre. Kicsit olyan volt mint a The Sims 3-as regisztráció, ott is ki volt töltve előre az adataim egy része.
Nemrég tettem fel a Steamről a korábban megvásárolt ME2-t. Ott nem hívták fel a figyelmem arra, hogy a Cerberus Networkhöz az Origines adataimat írjam be. Ezt azért aggályosnak tartom, hiszen ha nem így csinálod, akkor utólag már nem lehet helyrehozni. Tiszta szerencse, hogy nem foglalkoztam a játékhoz kapott DLC-vel, mert most nem az én accountomhoz lenne kötve.
Korábbról van egy Bioware accountom, onnan egy sapkát rendeltem, de ezek szerint azt nem fogom használni a jövőben...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kés topik
- Szintet lépett "lopakodó" alaplap készül a Colorful műhelyében
- Napelem
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen széket vegyek?
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Független Samsung Galaxy S23 SM-S911B/DS apró hibával
- 16GB DDR4 3200Mhz ram
- Supra LoRad 2.5 Silver Anniversary edition 1,5 m
- HP EliteBook 840 G7 i5-10310U - TOUCH 16GB RAM 256GB NVMe világítós billentyűzet, üzleti laptop
- Philips 34" 34M2C3500L/00 WQHD VA 180Hz HDMI/DP ívelt gamer monitor (019)
- Spigen Essential Ee673eu 3-portos hálózati töltő 67W Fehér (2xUSB-C, 1xUSB-A)
- MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! Starlight / SKY / SILVER
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC - ZÖLD 3 év garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 445 G9 - Ryzen 3 5425U + Radeon I 8GB I 256SSD I 14" I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest