Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba951
veterán
Erről a Bioware accountról nem is tudtam. Az e-mail és a jelszó valóban jó volt, csak a felhasználónevet és avatart kellett kiválasztani. És persze, hogy feliratkozok-e a ME vagy DA hírlevélre. Kicsit olyan volt mint a The Sims 3-as regisztráció, ott is ki volt töltve előre az adataim egy része.
Nemrég tettem fel a Steamről a korábban megvásárolt ME2-t. Ott nem hívták fel a figyelmem arra, hogy a Cerberus Networkhöz az Origines adataimat írjam be. Ezt azért aggályosnak tartom, hiszen ha nem így csinálod, akkor utólag már nem lehet helyrehozni. Tiszta szerencse, hogy nem foglalkoztam a játékhoz kapott DLC-vel, mert most nem az én accountomhoz lenne kötve.
Korábbról van egy Bioware accountom, onnan egy sapkát rendeltem, de ezek szerint azt nem fogom használni a jövőben...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest