Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
313313
addikt
válasz
Ryan1318
üzenetére
Én egyszer az ECO gombot nem nyomtam ki, cserébe 2500-as fordulat dölé nem engedte a motrot...
Én idén adtam el az előző autómat,tavaly többet költöttem rá, mint amiért elvitték. 21 éves autó nagy baja nem igen volt(kuplung, vezérlés, fékek, felfüggesztés...etc előtte években volt cserélve). Most van valakinek egy 21 éves autója, amit szépen rendbe raktunk....
Szerk.: hibakódra rákeresve, rossz vezérlésre írja. Valamit elrontott a szerlő. Vagy elmozdult ez egyik vezérműtengely (kipufogó) vagy az okos kerék ment gajra és azt nem cserélte, vagy rossz pozicíóba állította mikor rakta össze. Ezeknek az autóknak/motoroknak már lelkük van. Akárki nem tudja szerelni, illetve oda kell rá figyelni...
Főnököm 10-11 éves Renaultján is kétszer cseréltek vezérlést 2 hónap alatt, mert az elsőt elrontották, utána olyan helyre vitte, ahol össze is bírták rakni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Visszakerült a GOG az eredeti társalapítóhoz
- World of Warships
- Óra topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Sorozatok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3823, 100% Akkumulátor
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bialetti kézi kávéőrlő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest