- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #8606 üzenetére
Miért, van egy összefoglaló táblázat csak jelölésekkel? Nincs, legalábbis én anno sem találkoztam vele, meg azóta sem. Hogy a tananyagban részletezve benne van azt jól tudom, és jobb mintha nem lenne, de hétfőn jön egy új kolléga, akinek semmi műszaki jellegű végzettsége nincs. Na most neki hogy nyomjam a kezébe a 140-150 oldalas első féléves jegyzetet, hogy akkor keddre nézd át és lehetőleg csak a legfontosabb lényeget jegyezd meg? Na ezért kéne.
Mindegy, jobb híján a jegyzetből kinyomtatom neki azt a pár oldalt, meg átlapozok vele 1-2 tengely, csavar, csőkeret, motorház, műanyag ferdefogazású fogaskerék, préselt acélrúd, meg csapágygolyó rajzot, aztán ezeken nagyjából minden szerepel. Majd menet közben megtanulja. Az is valami.vén: nálunk csak bokor, de orgonának hívják
na, ne tartsatok fel, megyek le az éccakába
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes konzol + 6db játék garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest