Új hozzászólás Aktív témák

• Tim82

félisten

válasz emvy #36619 üzenetére

Én csak azt nem értem, hogy a londoni és a budapesti metró összehasonlításához hogy jön az angol és a svájci szemetelési morál. Nekem elég az, hogy ha rendeltetésszerűen használok egy kapaszkodót, utána nem feketék az ujjaim, mint bármelyik random BKV-járaton (buszon is, villamoson is ugyanez van), illetve itt nincsenek összefirkálva a szerelvények. Ennyiről volt szó eredetileg - és ez is kétségtelenül menedzsment kérdése, amiből a londoni tömegközlekedésnek jobb van, mint a budapestinek...

Ja igen, és itt nem érdekel, hogy azért nem ragad a kezem a kapaszkodó használata után a mocsoktól, mert takarítják módszeresen, ahogy elvárható, vagy mert eleve nem mocskos a fogófelület... Mindegy. Tényleg az.

Szerk.: nem vettem sértésnek, vagy kaptam fel a vizet, csak én szigorúan a fenti témakörben mozogtam. 2011-ben sokkal lepukkantabb, csupa szemét negyedben volt a szállásom (North Wembley), az sokkal csúnyábban nézett ki, mint a nyolcadik kerület rosszabb részei. Pedig amúgy halál nyugis negyed volt. :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés