- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
Én csak azt nem értem, hogy a londoni és a budapesti metró összehasonlításához hogy jön az angol és a svájci szemetelési morál. Nekem elég az, hogy ha rendeltetésszerűen használok egy kapaszkodót, utána nem feketék az ujjaim, mint bármelyik random BKV-járaton (buszon is, villamoson is ugyanez van), illetve itt nincsenek összefirkálva a szerelvények. Ennyiről volt szó eredetileg - és ez is kétségtelenül menedzsment kérdése, amiből a londoni tömegközlekedésnek jobb van, mint a budapestinek...
Ja igen, és itt nem érdekel, hogy azért nem ragad a kezem a kapaszkodó használata után a mocsoktól, mert takarítják módszeresen, ahogy elvárható, vagy mert eleve nem mocskos a fogófelület... Mindegy. Tényleg az.
Szerk.: nem vettem sértésnek, vagy kaptam fel a vizet, csak én szigorúan a fenti témakörben mozogtam. 2011-ben sokkal lepukkantabb, csupa szemét negyedben volt a szállásom (North Wembley), az sokkal csúnyábban nézett ki, mint a nyolcadik kerület rosszabb részei. Pedig amúgy halál nyugis negyed volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. SSD. Digital Edition & Sony PlayStation VR2. Virtuális szemüveg.
- Dell Precision 3580 i7-1370P//32GB DDR5 RAM// 1TB SSD/ RTX A500
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Amd Ryzen 5 3600xt, Zotac Rtx 2060 12GB, 24 GB Crosair 3200MHz, komplet gamergép.
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest