- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
tiv61us #41295 üzenetére
errefele a politika olymértékben átszőtte azt, amit te életnek és társadalomnak nevezel, mint a Laokoón csoportot a kígyó. nem jó senkinek (pontosabban biztos jó valakinek, csak annak nem örül a többség), de olyan vékony a határ, hogy inkább nem érdemes belemenni ilyenekbe.
-
Pisztillus
senior tag
válasz
tiv83us #41288 üzenetére
Eszedbe ne jusson! (Mármint édesapádat bannolni.) Tény, volt itt egy kis vita, de annak már vége. Mindenkinek megvan a maga álláspontja, van akié ilyen, az övé meg olyan. Mint írtam, ő már nem ebben a világban él (Magyarország), ezért furcsák neki az itteni dolgok - de ez fordítva is így van. De ez a változatosság viszi előre a világot, szvsz. Különben is, édesapádat ilyennek szeretjük, én mindig érdeklődve olvasom a hozzászólásait.
-
-
ngabor2
nagyúr
válasz
kételkedem #41282 üzenetére
-
Hugo85
aktív tag
válasz
bolondember #41283 üzenetére
A kettőhöz nem volt szerencsém, de ez az első amiről beszélek és nem nagyon köt le. Nem is a grafika, azt lekakilom. Ugyanolyan ellenfelek, furcsa fegyverek, nincs normális sebzési térkép. Nemtudom, valahogy többre számítottam, bár elég régi játék
Mindegy, ha már megvettem végigtolom.
Van valami kiegészítő is az egyhez. Vagy az a kettő?
Azt mondod az még rosszabb?
-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83 #41278 üzenetére
úúúgy szeretnék néha unatkozni. csak ülni a tóparton, pecázni, hogy a legnagyobb izgalom ott abban az időszakban egy 6-kilós amur fárasztása legyen... máskor meg egyéb típusú izgalmak
-
tiv61us
őstag
válasz
ngabor2 #41272 üzenetére
nem hiszem hogy azzal politizaltam hogy sajnalatomat fejeztem ki Ted Kennedy szenator halala miatt akit ma temetnek
egyebSt ebben a topikban ez csak egy hallgatolagos es el;fogadott megallapodas mert ez ON topik
de tenyleg nem emlekszem hogy sokat politizaltam volna
sot egyaltalan nem emlekszem -
pohár
félisten
válasz
kételkedem #41267 üzenetére
Ez hülye...
-
Hugo85
aktív tag
Ez a F.E.A.R. nevű játék egy határ szar... kellett megvennem csak me' occsó'... érdekes pedig anno a demo (vagy 4 éve
) tetszett... legalább is azt hiszem.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
tiv61us #41269 üzenetére
mindezt elhisszük (vagy hogy a magm nevében beszéljek, elhiszem), a probléma nem is ez. az a probléma, hogy az alapelvek mindenkire vonatkozik. abban pedig benne van, hogy a fórumon a politikát kéretik mellőzni. véleményem nekem is van sokmindenről, csak nem írom le
jobb a békesség, legalább itt legyen az
-
tiv61us
őstag
válasz
Pisztillus #41233 üzenetére
ez egy ertekelheto normalis velemeny
a hatamon felall a szor mikor valaki mondja sose mennek ki amerikaba mert utalom Oket
honnan tudja ha meg nem volt?
es miert nem akar mindent megismerni a vilagon amit csak lehet?
meg tetszik a " ah en inkabb Afrikaba mennek"\
csak nem tudom mi zarja ki a kettot
en pl. nagyon tervezem hogy jovore elviszem Maryt Magyarorszagra
ra egy evre meg szeretnek eljutni Ausztraliaba
ez regi vagyam -
tiv61us
őstag
at a mai politikai helyzetrol meg van a velemenyem
dehgoy olyan nagyon leszoltam volna arra nem emlekszem
teny es valo sok okbol sose fogok hazakoltozni
pl. itt van a csaladom
es szeretem amerikat
en magyarorszagot is szeretem, de ami az utobbi 10-12 eve otthon folyik az innen nezve enyhen furcsa
nem tudom elkepzelni itt hogy julius 4-en rohamrendorok lepjek el a varosokat pl
na haggyuk
tema lezarva -
bnss
veterán
Szép estét!
Végre egy kis lehűlés, végre egy nagyot lehet majd aludni.
-
kételkedem
addikt
-
tildy
nagyúr
válasz
kételkedem #41264 üzenetére
Ugye a dátumot és nézted? Most mit csinált.
Mondjuk az érdekes, hogy egyiknek ban, másik meg aki nyíltan azt mondja hogy simán sz.rik az alapelvekre, annak meg oda sincs szólva, hogy ezt nem kéne . Akinek inge,nyugodtan vegye fel. -
kételkedem
addikt
-
fokukac
nagyúr
válasz
Pisztillus #41261 üzenetére
miről van szó?
mit csinált? -
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem #41260 üzenetére
nem, én kékre gondoltam.
DELL-ek vannak nálunk, nem IBM-ek.
-
Pisztillus
senior tag
válasz
kételkedem #41260 üzenetére
Én is így látom. Csak ne harcolja ki a ZT*-t, mint előtte jó páran...
*: ZT=Zéró Tolerancia
-
Pisztillus
senior tag
válasz
kételkedem #41250 üzenetére
Sajnálom a srácot, nem ilyennek indult...
Ha jól tudom, ez a második egy hetese, azután a végleges jön...
-
Pisztillus
senior tag
válasz
kételkedem #41247 üzenetére
Már megint mit követett el?
-
Tim82
félisten
válasz
kételkedem #41247 üzenetére
És ha a csúcsnál kiénekli a magas cét?
-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83 #41241 üzenetére
biztos csak akar venni egy zongorát
-
fokukac
nagyúr
namost akkor csináltátok máér zongorán? : )
-
tildy
nagyúr
válasz
tiv83us #41238 üzenetére
Oké, értem mit mondasz. Csupán megjegyeztem, hogy valahol nem kell "külön" tiltatni, hogy visszatartó erejű legyen. És ezért jöttem Skandináviával, mert ott működőképes az, amit mi alapból is "triviálisnak" gondolunk, hogy úgy kéne , hogy működjön .
De mint látom, szerinted is az lenne a jó, csak ugye nagy számok törvénye... ÉS ebben igazad is van.Esmein csodálkozik mindig az Ikeában , hogy nem az van kiírva, hogy tilos a dohányzás, hanem hogy nemdohányzó, illetve hogy bíznak az ember szabad józan eszében, és nem lebegtetik mindenhol , hogy ezt meg ezt meg ezt tilos.
Na valami ilyesmire értettem. -
tiv83us
veterán
Jah a skandinavok. Csak ugye ott nem 300+ millioan elnek. Tobb emberbol tobb barom kerul ki.
De nem ertem miert jossz Skandinaviaval, mikor Magyarorszagon 10 millio el, annak joresze fosik a torvenyre es mindezt teheti minden kovetkezmeny nelkul.
Erre leirtam az amerikai allaspontot.
Persze Lichtensteinben is tuti belulrol fakad a szeretet, meg a mantra meg a tokom tudja, ahol elnek durvan negyvenezren mint egy nagyobb faluban.
De USA-ban sem ugy kell elkepzelni, hogy mindeni csak arra var, hogy elkaphasson es jol kirabolhasson, megeroszakolhasson, majd lelojon.
Csak van visszatarto ero es ennek a halojaba beleakad nehany barom.
Most allitolag megtalaltak a romak gyilkosait.
Igy latatlanba megmondom, hogy esetleg kap az egyik egy 30 evet, a tobbi oltan 15-20 korul es 10 ev mulva kint lesz mind az utcan.
Itt mar jovohonapban hat lab melyen lennenek. Ez valamilyen szinten "megelozes" is. -
tildy
nagyúr
válasz
tiv83us #41234 üzenetére
Hogy értsd mire gondolok: sokkal szabadabbnak érzem pl. a skandinávokat, mert ők nem azért nem tesznek dolgokat, mert törvinyéleg tiltott, hanem mert belülről fakad, hogy normálisan viselkedjenek egymással, hogy megálljanak a zebra előtt,hogy ne menjenek el benzinkútról fizetés nélkül, vagy hasonlók. Nem azért teszik, mert kötelező, meg elvisz a rendőr, hanem ahogy én láttam, ez náluk belülről fakad.
Azt hiszem valahol inkább ez az igazi szabadság. -
tiv83us
veterán
Tildy, az a baj, hogy Magyarorszagon tenyleg azt csinalsz amit akarsz, mert a rendorseg egy vicc, semmi respect nincs felejuk, a kormany egy total failure, nincs akit tisztelni - ne adj Isten szeretni tudsz /itt most hagyjuk Ted Kennedy-t, nem ra akartam kilyukadni/.
Tulajdonkeppen barmit megtehetsz es kapsz egy nevetseges "buntetest".
Itt ha valaki engem megfenyeget, netan megut, akkor kisuhan 5 sheriff kocsi es elviszik a dutyiba az illetot, majd miutan letoltotte a 30 napot, mehet 24 honapot szemetet szedni az autopalya melle.
Ha megolik a csaladomat /nagyon szar meg a feltetelezes is/, akkor a szarhazi megy a villamosszekbe /nem a 4-6-osba/.
Ezert erzem magam itt szabadnak, mert szigoruak a torvenyek, de ha a jatekszabalyok szerint jatszok, akkor engem vedenek. A gyorshajtoknak nem idiota csekkeket kuldozgetnek, hanem utana suhannak es kihuzzak oket a forgalombol azonnal, hogy ne veszelyeztessenek senkit.
Aki elhajt egy benzinkutrol fizetes nelkul, akkor nincs az, hogy a rendorseg bamban vakargatja a fejet, merthogy "10k alatt nem buncselekmeny"...pfff vicc.
Kameran rendszam megnez, rendorseg utanasuhan, soha a budos eletben nem fog vezetni tobbet.Tomoren ennyi.
-
Pisztillus
senior tag
válasz
tiv61us #41231 üzenetére
Én meg úgy vagyok vele, hogy szívesen eltöltenék ott hosszabb időt, de elsősorban turistaként. Beutaznám az egészet, megnéznék minden látványosságot a Szabadság szobortól a Grand canyonig Alaszkán át.
Ahogy mondtad, nem vagyunk egyformák (és mondtam már én is), én viszont kíváncsi vagyok, szeretek minél több dolgot megismerni. S ha egyszer szerencsém lesz, még a turistaút is összejön (bár előtte barátkoznom kell a repülés gondolatával - olyat még csak vizsgáról ki csináltam).
-
tiv61us
őstag
nem nagyon tudom ertekelni annak az embernek a velemenyet amerikarol aki nem toltott el itt 1-2 evet
lehet persze velemenye ujsagbol tv-bol
ez nem baj
csak nem mervado annak aki majdnem 40-et otthon huzott le es tobb mint 10-et itt
ettol meg nem kell szeretni amerikat
en peldaul nem szeretem Indiat amiert odavagy meg a tuc-tucot
de sosem fikazom
nem vagyunk egyformak
az amerika utalat 20 eve begyuruzott hozzatok
ez teny
de mennem kell vissza melozni -
tildy
nagyúr
válasz
tiv83us #41219 üzenetére
Te tényleg nem
-----------------------------------------
tiv61us: haha... Muhahha.Tudod én sokáig azt hittem, az USA a szabadság és a lehetőségek országa. Igen szabad vagy, ha azt csinálod amit mi előírunk, hogy lehet. Federal law, ugyebár...
Aztán persze lehet tévedek , de remélem inkább a fiad akar majd meggyőzni róla, hogy tévesen látom -
ádyz
addikt
fizetés megvan, irány nézelődni.
-
fokukac
nagyúr
Itt a hidegfront, hál' Istennek hétvégén már megint...
de jól esik. mondjuk elég vicces, Szegeden 34 fok, Győrben 16... -
tiv83us
veterán
válasz
ngabor2 #41217 üzenetére
En nem kuldok senkit sehova, o az apam, nem tarcsazom fel es mondom, hogy "fater, gyere mar kicsit balhezni".
Egyszeruen hanyingerem van mar, hogy miert nem lehet beken hagyni Amerikat, Magyarorszagot.
En sem irok be semmi faszsagot, mikor valami faszsag tortenik kishazatokban es keltek ezzel flame-t.
Jo, tudom, fokukac linkje valojaban vicces, de a reakcio mar kevesbe.
Remeletem a hozzaszolasombol ez kiderul, sikerul ravilagitani. Nem sikerult. -
BlacKSouL
addikt
Na én is teszek mán be ilyet mer ez jó [link]
-
tiv83us
veterán
válasz
venember83 #41215 üzenetére
Upsz, ketertelmu
De ha akarjatok ratok kuldom -
dragonfx
veterán
faxom fog itthon főzni g**i f***a kivan vele
-
fokukac
nagyúr
Nesztek egy kis Amerika...
nem hiszem el, komolyan...
-
pohár
félisten
válasz
vwpolopg #41202 üzenetére
Azaz
Elsőre nem fogtam fel, de a kommenteket olvasva leesettMeg hogy kiloccsantotta a gyerekre a teret, és laktózérzékeny
Ja meg hogy 'drágám rugdos a baba'
Azon majdnem meghaltam olyat sikítottam
Aki nem ismerné ezeket a képregényeket, itt megnézheti őket magyarul, és itt van a hírhedt állatos képregény is
-
Winner_hun
félisten
válasz
Pisztillus #41203 üzenetére
Már járok rajta, sík terepen semmi gond vele.
-
Pisztillus
senior tag
válasz
Winner_hun #41201 üzenetére
Szép napot!
Hogy van a bokád?
-
Winner_hun
félisten
Jóóó reggelt, egész jót aludtam
Aktív témák
Hirdetés
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged