- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz
Killing #41195 üzenetére
Nem nagy dolog: ahol neked a saját hsz-nél ott van hogy szerkesztés, a nagyoknál ott van minden hsz-nél, és még mellette egy kis négyzet amibe pipát vagy mittoménmit tudsz tenni, és mellette a Törlés felírat
vwpolo... ezek a Cyanide & Happiness képregények nagyon jók, mindig fetrengek rajtuk
-
Dylen
senior tag
Nekem ma nincs munkanap
Ennek megfelelően rohadtul unatkozom, mert mindenki másnak van
-
-
pohár
félisten
Háá itt vagyokmáá én is
-
-
Bubu79
addikt
válasz
kételkedem #41177 üzenetére
Nem tudsz meglepni vele - én 120-ra saccoltam a nyugdíj korhatárt és 60-ra az átlag életkort...
Meló lesz pusztulatig - illetve ha ma mázlim lesz, akkor kánaán
Tetszenek a deficites magán- és önkéntes nyugdíjpénztári értesítők is - tiszta haszon bennük tartani a sarcot...
-
fokukac
nagyúr
válasz
venember83 #41148 üzenetére
vasárnap még megvolt...
-
Bubu79
addikt
válasz
kételkedem #41173 üzenetére
Idővel majd a szomszéd lányának kézírásával
Mekkora hatalmas település Degecz
Killing: Nekem meg tapasztalatom, nyugdíjig meg még jónéhány évem
-
zolynet
veterán
válasz
Cs.Orsolya #41124 üzenetére
Írj megmondós könyvet, hidd el több pénzed lesz, bár ez lehet nem villanyoz fel.
Akiket én ismerek és rászorulnak azok már járnak pszihológushoz. Egyik most kezdte el, de már régóta mondták Neki. Remélem elmozdítják, mert elég antiszociális volt. Itt teszem hozzá h le a kalappal azok előtt akik ezt a szakmát választották!Jóreggelt!
-
Bubu79
addikt
válasz
Killing #41162 üzenetére
Egy szóval sem mondtam, hogy szép a kilátásom, csak annyit jegyeztem meg, hogy egy fia úttest nem sok, annyi sincs benne
Van helyette kandeláber, de közel sem zümmög annyira, mint egy menetrend szerinti buszjárat - sőt, nem is hallani...
Bár hangulatosabb, mint a másik oldalon a háztetők, az tuti -
dragonfx
veterán
ma fizetni kell a parkolásért pesten mindenhol ugyanúgy?
-
Bubu79
addikt
válasz
Killing #41156 üzenetére
Elfér - épp elég busz jár-kel a ház előtt, még buszmegálló is akad...
Arról nem beszélve, hogy az ablakaim mind a ház túlsó oldalára néznek, ahol egy fia úttest nincs, csak egy park és egy völgy - és messze távol a másik városrész
Valamint cirka egy óra múlva elhagyom a várost pár napra, úgyhogy...
-
Csabee.
nagyúr
jó reggelt..
-
Bubu79
addikt
válasz
Killing #41153 üzenetére
Akármi oka lehet annak, ha nem mozdul a jószág - a levegő rendszer hibája is lehet...
Tüsszög? Ha nem, akkor kevés lehet a nyomás a levegőtartályban - anélkül pedig nem igazán muzsikál a fék, felfüggesztés, miegymás; nem igazán mocoroghat vele...
Tuti, hogy nem jókedvéből csinálja - egy ilyen jószágot pedig nem nagyon fogsz tudni egyedül arrébb tolni...
-
Killing
addikt
válasz
Bubu79 #41151 üzenetére
Nem tudom meddig húzta, de valószímű hogy nem talált benne sebességet, mert még mindig itt áll.
Főleg ez egy buszmegálló amibe betehénkedett, tehát ha faterom erre jár busszal (mivel buszvezető) akkor nagyon fog örülni a "mucle car"-nak. Ezt még tetézi az hogy éles kanyar jön, tehát ha a busz ki akarja kerülni, és jön valami őrül 120-al akkor bumm. Többen fogtak már itt villanykarót, nem egy mécsest szoktak hozni.
kételkedem: Ilyen nyugis helyekre nem járok. -
-
tildy
nagyúr
válasz
Bubu79 #41142 üzenetére
erre gondolsz?
Svéd volt. -
venember83
nagyúr
válasz
fokukac #41144 üzenetére
Mikor láttad utoljára a drótszamarad? S mikor közlekedtél vele utoljára? A bringalopás sajnos rendkívül gyakori, mehetsz rendőrségre feljelentést tenni, de nem számíthatsz semmi jóra. Ha valami pöpecebb gép, akkor már országhatáron túl van, ha meg átlagos bringa, akkor nem tűnik ki a tömegből, azért nem lehetséges a megtalálása.
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #41143 üzenetére
Szívem szerint a kompenzáló exhibicionista idióta jelzőt alkalmaznám a hasonszőrűekre, de legyen, a Te leírásod is szemléletes
Killing: Igen, ez egy tipikus Muscle Car - rengetegsok lóval a burkolat alatt és száguldó időgép pilótával a kormány mögött - nyilván gumifüsttel szokott indulni
kukac: Eltolták a biciklidet? Az gáz...
-
Killing
addikt
De örülök mikor a házunk előtt tudnak izmozni ezzel a szarral:
[link]
[link]
Hála istennek elfolyt a hűtővíz.
fokukac: Én a nyaralásom alatt kaptam a telefont hogy belepték. Kurva ideges lettem. Megtaláltuk, de a rendőrség nem adta ide mert kicsiszoltak pár alvázszámot, a többi egyezett.Ráadásul egy kocsmalakó c***ny lopta el.
-
fokukac
nagyúr
Amúgy kicsit morcos vagyok. Tegnap biciklizni akartam az egyik barátommal. Rámcsörgött, hogy menjek le. Elindultam. Keresem a biciklim, és nincs a helyén...
BAzzeg, ellopták.fura érzés, bár most már lenyugodtam.
-
Bubu79
addikt
válasz
fokukac #41140 üzenetére
Volt egy figura, aki talpig feketében, fekete motorral húzta a svéd, vagy dán, vagy mit tudom én milyen, de Volvóval járőröző rendőrök búráját - városban és városon kívül egyaránt.
Jobbára megúszta, pedig időnként csak hajszálon múlott az élete, de az utolsó mutatványra ráment a figura...
Itthon is van pár követője - felhajtott rendszámtáblával teszik a búrájukat az utakon és incselkednek a rendőrökkel...
-
rarri
senior tag
Mindenkinek szép, vidám napot kívánok !
-
tiv83us
veterán
Kurva ideges vagyok. Most raulok a dobszettemre es szanaszet verem.
Megadeth vagy Metallica? -
ngabor2
nagyúr
jó reggelt. indulás melóba
-
1010
őstag
kicsomagolasnal tenyleg a vinyora var a proci?
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz
BlacKSouL #41010 üzenetére
Kedves, én nem hárítottam át másra a felelősséget. Hanem a nyakamba vettem még párat... És csak utaltam arra, hogy más is a nyakába vehetné. Még ha nem is szülője annak a "büdös kölöknek"...
Egyébként nekem aztán nem kell bemutatni a szülőket, mivel effektíve 2003 óta dolgozom gyerekekkel, mint diagnoszta, korábban iskolapszichológus, és most terapeuta. Jelenleg egy gyerekotthonban. 2000 és 2004 között pedig tanítottam gyerekeket.
Zolynet: Ha írok egy megmondós könyvet, amiben én sem mondok semmi újat, akkor hozzám is befizeted a szaktársakat? Vagy elég, ha néha mondok valami újat, és inkább nem írok megmondós könyvet.
-
-
pohár
félisten
Nah, eddig elég laza volt a Szuperkupa
-
dragonfx
veterán
komolyan kezdek kiakadni ettől a Mo.i autós közlekedésről milyen faxságokat vezetnek be, nem lesz kedvem autozni inkább eladom a picsába a verdát.
-
NoLF
veterán
válasz
lorcsi #41101 üzenetére
ha bekopogtat, akkor rettentő sokat kell dolgozni, és nem biztos, hogy megéri.
holnap meló után megint dolgoznom kellene... de nem tudom, rá fog-e vinni a lélek. ha nem visz rá, nem keresek pénzt. ha rávisz, keresek, de nem lesz időm azt csinálni amit szeretnék.
"ördögi kör, kerékbe tör..."
Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Motoros topic
- Lexus, Toyota topik
- Elden Ring
- Autós topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Teljesen hibátlan, karcmentes Iphone 6s 64gb
- IPhone 15 128GB gyári független 2025.09.12. Apple jótállás
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest