Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• tiv83us

veterán

válasz tildy #41227 üzenetére

Tildy, az a baj, hogy Magyarorszagon tenyleg azt csinalsz amit akarsz, mert a rendorseg egy vicc, semmi respect nincs felejuk, a kormany egy total failure, nincs akit tisztelni - ne adj Isten szeretni tudsz /itt most hagyjuk Ted Kennedy-t, nem ra akartam kilyukadni/.
    Tulajdonkeppen barmit megtehetsz es kapsz egy nevetseges "buntetest".
    Itt ha valaki engem megfenyeget, netan megut, akkor kisuhan 5 sheriff kocsi es elviszik a dutyiba az illetot, majd miutan letoltotte a 30 napot, mehet 24 honapot szemetet szedni az autopalya melle.
    Ha megolik a csaladomat /nagyon szar meg a feltetelezes is/, akkor a szarhazi megy a villamosszekbe /nem a 4-6-osba/.
    Ezert erzem magam itt szabadnak, mert szigoruak a torvenyek, de ha a jatekszabalyok szerint jatszok, akkor engem vedenek. A gyorshajtoknak nem idiota csekkeket kuldozgetnek, hanem utana suhannak es kihuzzak oket a forgalombol azonnal, hogy ne veszelyeztessenek senkit.
    Aki elhajt egy benzinkutrol fizetes nelkul, akkor nincs az, hogy a rendorseg bamban vakargatja a fejet, merthogy "10k alatt nem buncselekmeny"...pfff vicc.
    Kameran rendszam megnez, rendorseg utanasuhan, soha a budos eletben nem fog vezetni tobbet.

Tomoren ennyi.

• tiv61us

őstag

válasz tildy #41227 üzenetére

nem nagyon tudom ertekelni annak az embernek a velemenyet amerikarol aki nem toltott el itt 1-2 evet
    lehet persze velemenye ujsagbol tv-bol
    ez nem baj
    csak nem mervado annak aki majdnem 40-et otthon huzott le es tobb mint 10-et itt
    ettol meg nem kell szeretni amerikat
    en peldaul nem szeretem Indiat amiert odavagy meg a tuc-tucot
    de sosem fikazom
    nem vagyunk egyformak
    az amerika utalat 20 eve begyuruzott hozzatok
    ez teny
    de mennem kell vissza melozni

Aktív témák