Hirdetés
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pitterix: Gyógytorna
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
Aktív témák
-
tiv83us
veterán
Tildy, az a baj, hogy Magyarorszagon tenyleg azt csinalsz amit akarsz, mert a rendorseg egy vicc, semmi respect nincs felejuk, a kormany egy total failure, nincs akit tisztelni - ne adj Isten szeretni tudsz /itt most hagyjuk Ted Kennedy-t, nem ra akartam kilyukadni/.
Tulajdonkeppen barmit megtehetsz es kapsz egy nevetseges "buntetest".
Itt ha valaki engem megfenyeget, netan megut, akkor kisuhan 5 sheriff kocsi es elviszik a dutyiba az illetot, majd miutan letoltotte a 30 napot, mehet 24 honapot szemetet szedni az autopalya melle.
Ha megolik a csaladomat /nagyon szar meg a feltetelezes is/, akkor a szarhazi megy a villamosszekbe /nem a 4-6-osba/.
Ezert erzem magam itt szabadnak, mert szigoruak a torvenyek, de ha a jatekszabalyok szerint jatszok, akkor engem vedenek. A gyorshajtoknak nem idiota csekkeket kuldozgetnek, hanem utana suhannak es kihuzzak oket a forgalombol azonnal, hogy ne veszelyeztessenek senkit.
Aki elhajt egy benzinkutrol fizetes nelkul, akkor nincs az, hogy a rendorseg bamban vakargatja a fejet, merthogy "10k alatt nem buncselekmeny"...pfff vicc.
Kameran rendszam megnez, rendorseg utanasuhan, soha a budos eletben nem fog vezetni tobbet.
Tomoren ennyi.
-
tiv61us
őstag
nem nagyon tudom ertekelni annak az embernek a velemenyet amerikarol aki nem toltott el itt 1-2 evet
lehet persze velemenye ujsagbol tv-bol
ez nem baj
csak nem mervado annak aki majdnem 40-et otthon huzott le es tobb mint 10-et itt
ettol meg nem kell szeretni amerikat
en peldaul nem szeretem Indiat amiert odavagy meg a tuc-tucot
de sosem fikazom
nem vagyunk egyformak
az amerika utalat 20 eve begyuruzott hozzatok
ez teny
de mennem kell vissza melozni
Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3708, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest