- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
Aktív témák
-
fokukac
nagyúr
jó reggelt!
ma olyan Garfield-os napom van.
igen erősen... -
csapos2
addikt
-
rarri
senior tag
Mindenkinek napsütéses szép reggelt kívánok !
-
Csabee.
nagyúr
Szép jó reggelt!
Ma megkezdődik a suli már nekem is
-
pohár
félisten
Ez a Szörnyek az űrlények ellen mekkora mese
Régen röhögtem ennyit -
venember83
nagyúr
Rendkívül ajánlott film a tv2-n.
Még az eleje.
-
tildy
nagyúr
Nagyon simán mennek a dolgok, hm, hihetetlen.
-
pohár
félisten
válasz
Winner_hun #43184 üzenetére
Gondolom nem erre gondoltál
-
Pisztillus
senior tag
válasz
neduddki #43180 üzenetére
Most már nagyjából a helyén van az egész (a keresztcsont mindig is a helyén volt), csak a terhelést nem bírja még, most ahhoz szoktatom.
Kidus: A Diablo 3-ra én is kíváncsi vagyok. Ritkán veszek játékot, de ennek ott kell lennie a polcomon! (Főleg, ha már végre megveszem a polcot is, és felfúrom a falra.
)
-
Kidus
őstag
válasz
Pisztillus #43178 üzenetére
Ja, lassan jon a Dio3, ra kell gyurni
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #43181 üzenetére
Én milyen példát mutatok?
Az újhullámos fiatalok bármelyike képes lenne az asztal alá inni - legalábbis a részeg tinihordákat elnézve olyan érzésem van időnként
-
neduddki
nagyúr
válasz
Pisztillus #43178 üzenetére
HI!
kis stessz miatti osszeomlas, kicsi tmozdult a pulpa:- ) kersztcsontod ehjjin van?
udv
neduddki
p.s. Venseg: koszi ranezek
mod: megbor ne viccel, kojokkoromban nagyapoam mindig csinalt, 2 pohar utan a legstabialbb kikepzesen resztvevo elkoholistak is igen nagy bajba keruiltek
a mutot nagyin varom kugyed!!!
minek neekm kis ott van akezem nem teccik???:- )))
amugy erkezoben: FK 180 BK, keress ra:- )
-
Bubu79
addikt
válasz
neduddki #43171 üzenetére
Küldök én olyan mustot, hogy egy hétig le sem szállsz a nagy fehér porcelán kamionról
Tegye fel a kezét, aki kóstolt már meggybort!
Kedvesem testvérééknél járva a sógor jelölt kínált meg belőle - valami eszméletlenül finom, irgalmatlanul alattomos, mert édes, 15fok környéki szesztartalommal - itatja magát ezerrel
De volt mellette finom balatoni száraz fehér nedű és vörös édes is - csillogott is a szemünk a pincéből előkerülvén
Jut eszembe - mezei pengét szánsz a torkomnak, vagy a kerámia pengéset?
neduddki: A közelmúltból nem tudok - nfs 6 után meghalt az ipar - a legjobb az nfs-ek közül is a Porsche Unleashed volt - nekem az az etalon...
-
Pisztillus
senior tag
válasz
neduddki #43171 üzenetére
Szerencséd volt, ez egy csigolya elmozdulás, vagy valami hasonló, amit helyre lehet rakni, láttam már ilyet. Gyógyulást!
A térdem kacifántosabb eset, a térdkalács sérült és mozdult el a helyéről, de szerencsére már a javulás útjára lépett. Járni már egyre jobban tudok, de a lépcsőket nagy ívben kerülöm, legalábbis felfelé.Bubu: Tudom, ahogy szoktad...
Kidus: Jó, hogy mondod... Holnap elő is ásom a Diablo2-t valamelyik doboz mélyéről. Minap kerestem valamit, és úgy rémlik, hogy azt láttam az egyikben...
-
pohár
félisten
válasz
Winner_hun #43154 üzenetére
Ez egy klip vagy micsoda?
Piszti... az lehet hogy arrafele lennénk, ilyen kis távolságon belül nem alakult volna ki élet
Bubu... Blood, Carmageddon, stb...
-
neduddki
nagyúr
válasz
Pisztillus #43167 üzenetére
HI!
hat hogyne persze es megnem votlam a mesterm keze alatt azota:- (((
de jarni mar hejjel kozzel egeszen mint ujkoromban:- ))) mogyuk most nem emelgetem a 160k-s szumosaim egy darbig:- )))udv
neduddki
mod: Bubu: sorrr fujjjjjjjj azt a szar??? brrrr keseur is szensavas is elkohol is van bennne fujjjjjjjjj:- ((( de rendes vagyok kugye egy jo kis 100 mustot 2 lityit oszt akko r meguszod az kesem:- )))
-
Bubu79
addikt
válasz
neduddki #43166 üzenetére
Talált, süllyedt - Tiéd az általad kiválasztott, pénztárnál kifizetett sör, melyet elfogyaszthatsz esti magányodban
Véncsont: Duke Nukem 3D, ahogy Mediddlo mondta
Az Általad említett játékokkal viszont sosem játszottam
Pisztillus: Eszem azt a nagy szívedet...
... sóval, borssal, kiskanállal, hogy jobban fájjon
-
-
Bubu79
addikt
válasz
neduddki #43163 üzenetére
Olyat nem ismerek, csak a német verziót - dermedve
#43166: Csak a hét fogást ne gyakorold rajtam, mert a röhögéstől inkontinencia zavaraim lesznek
Kidus: Valami van, de nem az igazi - az adott játéknak évek ( vagy talán évtizedek? ) óta várják a folytatását - minden évben ígérik, hogy most aztán végre kész, mégsem látta még senki
-
-
Pisztillus
senior tag
válasz
venember83 #43157 üzenetére
Akkor Bubuval megegyeztek. Övé a bőr, a többi a tiéd...
(ÉKE!
)
Ugyan Bubu megelőzött, de akkor is így hagyom!
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #43157 üzenetére
Miután kifordítottam a bundájából viheted
-
Bubu79
addikt
válasz
neduddki #43155 üzenetére
Keményen, mint a Rolling Stones
( Aki megmondja melyik játékban bukkant fel ez a benyögés, ihat egy sört hazafelé
)
Úgyis kéne valami szőnyegféle a kandalló elé, a Te bőröd pont megtenné - az Asszony is bolondul a macskákért és én is oda vagyok értük, jó helyed lenne nálunk
De egyébként a nyakamra tényleg ráférne egy kezelés - a sok üléstől mintha kezdene beállni a csapágyazása
-
Winner_hun
félisten
Kéne nekem egy youtube-os link, úgy néz ki nem tettem el könyvjelzők közé és még véletlen se jut eszembe a neve. A videón egy dj kimegy az utcára, nyom egy kis zenét, elpakol, elmegy, de egy kosárlabda miatt visszamegy, kipakol, visszapörgeti az időt...
-
Bubu79
addikt
válasz
neduddki #43152 üzenetére
Asszem ma macskát nyúzok - hihetetlenül szép ágyelő lesz Belőled
A hülye a legkevesebb ( mások is mondták már, de nekik sem hittem
) - na de ez... Vérlázító
Csóresz medve próbálja felnyitni a benzin leszívás rémétől rettegő márkatársad szemét és ez a hála...
Szia Pisztillus
-
neduddki
nagyúr
HI!
gu eszmbe: 2 hete talakoztamelosszor facelia mezzel, asztakutja eltem legjobb meze, nem ojjan kibaltaoztt edes, szinte savanykas fantorpikus:- )))
udv
neduddki
mod: BUBU: hujjjjjjjjjeeeeeeeeeee:- )))
-
Csabee.
nagyúr
Jóéjt mindenkinek!
-
Pisztillus
senior tag
Ezt most már én is nagyon jól tudom. De visszagondoltam a 20 évvel ezelőtti kiselőadásomra, ám írtam azt is, hogy azóta a csillagászat sokat fejlődött, sokmindent újraértékeltek - többek között azt is, mi lesz a Napból az életciklusa végén. Az akkori számítások alapján opció volt a szupernóva is, ma már nem az. Viszont ha a Nap akkora lenne, hogy szupernóvaként végezné, akkor most valahol a Jupiter táján üldögélnénk, vagy még azon is túl...
Venember, neduddki: Ezt nem ismertem... eddig.
Rarri: Jó éjt!
Nicsak, egy medve! Szia, Bubu!
-
rarri
senior tag
Mindenkinek jó éjszakát, szép álmokat kívánok !
Norbi : Imádom ezt a számot !
-
neduddki
nagyúr
válasz
Pisztillus #43143 üzenetére
HI!
hat bennem jol elvesszet, de leglabb a memrima meg annyora nem szar , de enekelve inakbb ne kerd
amugy imafodm a verseket foelg ha akd hozza kivalo zene is:- )))udv
neduddki
p.s. BALTIIIIIIIIII bazzzzzzz hun vagy?????
mod: Venseg: csak elokreul egy rajongo:- )))
Csillagok:
-
venember83
nagyúr
válasz
Pisztillus #43143 üzenetére
-
pohár
félisten
válasz
Pisztillus #43138 üzenetére
Sokkal de sokkal nagyobbnak kéne lennie a Nap tömegének mint most, csak akkor szólna akkorát hogy pár millió fényévre is eljusson a por amit elszór
Pont mostanában volt az NG-n egy jóféle műsor erről, láttam 2x is -
Winner_hun
félisten
-
neduddki
nagyúr
válasz
Pisztillus #43141 üzenetére
HI!
szemedben egnek a csillagok/tavolba nezel de en itt vagyok/ most enge iolej at ne az ejszakat/ vedd eszre vegre hogy szeretlekces talalj ram
udv
neduddki
p.s. BUBUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
-
neduddki
nagyúr
HI!
nhs vajld-on okavango delta van!!!:- )))
udv
neduddki
-
ádyz
addikt
megyek feküdni, jó éjszakát
-
Pisztillus
senior tag
Jó éjt neked!
Algieba: Éppen ezért írtam, hogy a vörös óriás teória az elfogadott. A szupernóva lehetőségéről nagyon régen olvastam egy könyvben (éppen kiselőadásra készültem - de van már vagy 20 éve is annak), de már akkor is csak kis valószínűséggel előfordulható lehetőségként írták. Azóta a csillagászat rengeteget fejlődött, rengeteg dolgot újraírtak már benne. Én is azt gondolom, hogy vörös óriás lesz belőle. No, de még messze van az...
-
válasz
Pisztillus #43132 üzenetére
A Nap nem fog felrobbanni. Kicsi a tömege a "tűzijátékhoz".
-
bnss
veterán
Azt hiszem elteszem magam holnapra, további szép estét és jó éjt kívánok, a megfelelő aláhúzandó!
-
rarri
senior tag
válasz
Pisztillus #43128 üzenetére
Szia !
-
NoLF
veterán
válasz
Pisztillus #43132 üzenetére
köszönöm ismét
bizony, holnapra ennek már nyoma sem lesz. de elősegítem a gyógyulást egy gyógysörrel szerintem, abból nagy baj nemigen lehet
-
Pisztillus
senior tag
Egészségetekre, és még egyszer boldog szülinapot! Reggelre kutya bajod sem lesz!
Algieba: Pontosan, és a fűtőanyag egészen a vasig fog cserélődni. Ott aztán végképp megáll a tudomány, s ami utána jön... Mondjuk jópár csillagász véleménye szerint a Nap a mérethatáron van a vörös óriás vagy a szupernóvarobbanás között, de inkább a vörös óriás teória az elfogadott.
-
ádyz
addikt
válasz
Pisztillus #43128 üzenetére
olvastam. ;)
-
válasz
Pisztillus #43121 üzenetére
Kb. 3 milliárd év múlva esedékes a Napunk felfújódása. A földi élet még 1,5M évig virgonckodhat. Aztán egyre tüzesebb lesz a csillagunk, ahogy küzdeni fog az egyensúlyi helyzetének fenntartásáért. A sugárnyomása a fogyó hidrogén miatt nem lesz elegendő, ezért át fog váltani a héliumra, aminek magfúziója még több energiát termel. Ettől fújódik fel.
A Napunk egy átlagos csillag. A vörös óriás állapot után össze fog húzódni, és kiégett magja fehér törpeként fogja kisugározni magából a hőt, de magfúzió már nem lesz benne. Halott lesz, egy forró, fehér kísértet.
-
NoLF
veterán
válasz
Pisztillus #43124 üzenetére
jó is volt
csodás kis gardenpartit csináltam, megfelelő volt minden, iszonyat finomak lettek a husik, a sali, tökéletesen klappolt minden. aztán persze a végére elvetemedtünk rendesen, fél7kor kerültem ágyba
most kevésbé érzem jól magam
-
Pisztillus
senior tag
Szia, rarri!
Ádyz: Lásd Algieba válaszát eggyel előbb!
Algieba: Akkor én egy kicsit tovább gondolkodtam...
-
ádyz
addikt
válasz
Pisztillus #43121 üzenetére
ja, én aszittem, hogy a megint következő világvégére gondolt, amit 2012-re jósolnak/tak meg.
Algieba aszittem a plazmás izére gondolsz
-
Nem jóslatokra, meg világvégére gondoltam. Egyszerű emberi hibák sorozata elvezet minket egy újabb világháborúig.
Már most szószban vagyunk, csak nem akarjuk tudomásul venni.A Knowing katasztrófa-helyzete csacsiság volt. A Napunk egy stabil fősorozati csillag, nem fog plazmát köpni ránk.
-
NoLF
veterán
hát vót baj no
-
Pisztillus
senior tag
Nem, nem. Környezetvédelem kérdése, a megújuló és a nem megújuló energiaforrások kezelésének kérdése, stb. Jó páran gondolták már úgy, hogy a háború a megoldás, de tévedtek.
Algieba meg arra gondol, hogy mi lesz akkor, ha majd a Nap elégeti a benne található összes hidrogént. Vörös óriássá dagad, s akkor már a mérete akkora lesz, hogy a Föld pályáján is túlér. No de ez egyelőre sok-sok millió év múlva esedékes.
-
-
A központi csillagunk sugárzása a földi légkör és magnetoszféra nélkül legyalulná a felszínről a bioszférát. A napfény egyszerre élet és halál. Érdekes.
-
ádyz
addikt
válasz
Pisztillus #43114 üzenetére
ó jeee, gyilkoljunk le pár milka embert, pár milka emberrel!
aztán meg ráfogjuk a disznóinfluenzára, vagy mi a picsa az.
-
Pisztillus
senior tag
válasz
Psychonaut #43109 üzenetére
Nekem nem az jött le, hogy ez a te véleményed is. Csak amilyen világban élünk, nem árt odaírni azt, hogy ez nem a te véleményed - a félreértések elkerülése végett.
Jó éjt és jó pihenést!
Ádyz: Csak a tudósok arra nem jöttek még rá, hogy az ember egészségére a legveszélyesebb: Az ember!!
-
BlacKSouL
addikt
[link]
Nem baj, nyomassuk mer az jó. -
pohár
félisten
válasz
Winner_hun #43110 üzenetére
Fuck off
Amúgy rám is jótékonyan hat
-
Psychonaut
veterán
Pisztillus: nem is tudom, honnan jött le nektek az, hogy nekem ez a véleményem. Azért, mert viccesnek találom? Mert nevetek rajta? Akkor azonosulok is vele?
Ez nálam nem így megy...Senkire nem haragszom, senkinek nem akarok a lelkébe gázolni. Csak leírtam/leírom a véleményemet. Algi, szerintem ezért ne csessz le minket. Főleg így ismeretlenül. Ha ismernél, akkor elfogadnám a "kritikádat" (megérteni nem érteném meg akkor sem), de így nem.
Na, de hagyjuk ezt a témát. Vasárnap este vidámabb dolgokról is beszélhetnénk, mintsem hogy itt szájkaratézunk. Úgysem fog megváltozni egyikünk véleménye sem.
Én például a magam részéről aludni térek. Holnap 6-kor kelek, és irány a suli. Jó éjt mindenkinek!
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #43094 üzenetére
Tessék, az eredeti után ez elrettentésképp hat, tuti.
pohár: Nem hiszek az effajta alternatív gyógymódokban.
-
pohár
félisten
válasz
venember83 #43105 üzenetére
Önmagát nem tudja gyógyítani, de mást tud vele
Egy szép hölgy látványa mindig jótékonyan hat a férfiakra -
ádyz
addikt
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Stellar Blade
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Facebook és Messenger
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Gopro hero 7 black
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest