- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83
üzenetére
nem nyugtat meg..

-
zolynet
veterán
válasz
Csabee.
üzenetére
hűvös is volt zp-ben, lenéztünk egy kicsit, Neo volt, hááááát ... az a jófajta 300ft-os hangosítás volt, se több de inkább kevesebb, egész kis tömegféleség is összegyűlt, érzi a nép h lassan vége a nyárnak ... sztem még egy bikini, puf és egy esetleges beatrice még bele beleférhet az ütemtervünkbe, majdlátjuk
jó8@all
-
NoLF
veterán
ollálá!

-
tildy
nagyúr
Álmos vagyok, ráadásul váltásban dolgozok a héten párommal, most azt hiszem előveszem a női oldalam (van olyan is) bevágom a durcát és sírok

De előtte ha már ma így 11re hazaért, odabújok hozzá. -
Csabee.
nagyúr
sajnos vége az idei nyárnak.. leis dőlök bánatomban
jóéjt mindenkinek!
-
BlacKSouL
addikt
Dehogyis
Mostanában alig iszom. Horvátországban minden nap ittam, csak keveset, na de azok a fincsi horvát sörök... ahh.
Siófokon 1. meg 3. nap mondjuk jól elszálltam, de ez is kellett kicsit. Hiába, a fütyi barack odavert, hogy decijével döntöttük, meg az a 7-8 sör...már délután 6-kor mikor a strandra mentünk kissé homályos volt, aztán onnantól már kockásodik a film. talán vacsiztunk, állítólag, aztán vissza a szállásra, onnan semmi emlék, állítólag 9-12-ig aludtam, majd felkeltem és elmentünk vagy 3-an bulizni be a központba potom 3 km- gyaloglással
3. nap meg szalonnasütéssel és babgulyással ütöttük el az időt, közte egy strand, akkor már csak sört bírtam, de abból 8-9-et. Aznap este is volt kockásodás.
Szóval azóta meg max napi 1 sör. Dehát nekem még tart a nyár basszus.

mondjuk melózok már egy hete, és ez meg pláne basszus. -
BlacKSouL
addikt
..mondom majd szisszentek egy kis sört.
Nabazmeg, hát nem elfelejtettem betenni a hűtőbe.
Most a fagyiban is kell neki minimum 25 perc, pedig nem akartam sokáig fennmaradni. De még beteszem... -
pohár
félisten
Na inkább megyek ledőlök, TV-zek még kicsit, aztán alszok, nem is vagytok túl jól, meg holnap korán is kelek...

További szép estét és jó éjt mindenkinek!

ps: ejj de régen feküdtem le ilyenkor... idejét nem tudom már... az elmúlt 5 évben tuti

-
Jánoska hegeszt még benn a melóhelyen
menni kőne má'
asszem a munka hőse címet megpályázom 
venember83: Még nem, csak érjek haza, először leszaggatom az asszony bugyiját, oszt utána esetleg
41778 - Szorít, mikor eljöttem még nem láttam rendesen, asszem mellényúltam kicsit
-
rarri
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
Mindenki tud valamit, amit más nem. Te is .

-
bnss
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Sajnos ezek a pécsiek már csak ilyenek. Tim szavait idézve: "ezek ilyenek, hallod..."

Janoska: akkor picit finomítani kell a technikán, és nyersz vele még pár másodpercet.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Winner_hun
félisten
Na, holnap (is) munka, kelek amikor akarok

-
pohár
félisten
Na, holnap go Kecskemét, kelhetek 8-kor...

-
VoDaFoNe
aktív tag
válasz
venember83
üzenetére
jó hogy mindig lehet valakire számítani.
-
pohár
félisten
Nem igaz hogy ilyen utántöltőt sehol se lehet kapni

-
VoDaFoNe
aktív tag
na. még mindig megöltök ha kérem?
-
Bubu79
addikt
válasz
kételkedem
üzenetére
Így van, adj hozzá még egy csipetnyi ködöt és az élmény feledhetetlenné válik - amolyan túlélő túra jelleggel

Médiumok előnyben

tildy: Nem úgy volt, hogy a wow erre is jó?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Tudom, getzi vagyok, ÉKE
El, melóba - bye

-
kételkedem
addikt
válasz
Bubu79
üzenetére
Az élményt havas esővel, vagy ónos esővel lehet fokozni, esetleg ezek váltakozásával. Ha a latyakos trutyit kamion vagy busz veri fel a szélvédőre, amit a fagyott ablaktörlőlapát képtelen lehúzni, akkor már csak mélyen fekvő, ködfoltos helyeken kell áthaladnunk ahhoz, hogy tökéletesen szórakozzunk!

-
-
Mawyx
őstag
Nekem meg indulni kell, nagyon félek sötétben vezetni, de ha sose próbálom, akkor mindig félni fogok, úgyhogy indulok.
-
lorcsi
veterán
válasz
venember83
üzenetére
nem, az mellette van és velvart

jössz alkatrészért ?
ngabor2: az jó kis hely
vittem én is kerót oda
csak az x-factor nem a sin mellett van, ezért szóltam
-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
nem, a chili az a csapó közepén van. a pláza mellett a factor-x van... ahova nem tudom jó szívvel ajánlani a bemenetelt... enyhény(?) túl vannak árazva a legutóbbi infóim szerint.
nolf: nem, egy 7.5%-os triple tette vidámmá az estémet.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
a budweiser az jó... de a floreffe az jobb. pontosabban más kategória. meg nagyobb. meg erősebb. nekem meg gyenge a májam... de már kezd múlni a hatása

-
NoLF
veterán
válasz
venember83
üzenetére
szőkét? vagy a barnát nem szereted?
-
frame>24
addikt
válasz
venember83
üzenetére
uhh, csúnyán benéztem
-
Ajdejóórarendemlett!
Végre nem kell fél 7-kor kelni és a vonaton nyomorogni 
-
Csabee.
nagyúr
nah Vágó István új kvízműsort vezet a TV2-nél! nézzétek ti is

-
NoLF
veterán
uszály
-
ngabor2
nagyúr
válasz
AMD Power
üzenetére
én is. háromszor voltam vért adni... ebből 2x elutasítottak... egyszer azért, emrt előtte 2 hónappal volt a szemműtétem, és bevallottam... érted, 0 vér, semmi maradandó cucc, de műtét, 3 hónap várakozás. majd a hemoglobin-szint volt 2 mmol/l-rel kisebb, mint a határérték (135 helyett 133, vagy valami ilyesmi). asszem nem megyek többet.

monnyuk az első (és egyetlen) alkalommal a végére igen erősen szédülni és izzadni kezdtem... de az elmúlt. legalább akkor segíthettem.
-
tiv61us
őstag
válasz
Psychonaut
üzenetére
sajnos /megha a fiamra is gondoltal/ egyelore nem megy, raadasul a nagy liberalis Kennedy is elment
lehet amugy tanulni tanulovizum nelkul is azt hiszem heti 6 oraban de nem ad creditet
es draga
aki tanulni akar jonni mennyen a kovetsegre es kerjen tanulovizumot
keresse ki a neten az iskolat amit akar es go
meg fogja kapni
Aktív témák
Hirdetés
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Silver- 2 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS5240, 94% AKKSI
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nekem a nyár áprilistól októberig tart. Utálom a szürke hideg esős ködös nyúlós napokat.
Ki mondja meg, hogy pontosan hol a vége? Nem igaz ? 

hol találsz te ilyeneket !!! 
Most a fagyiban is kell neki minimum 25 perc, pedig nem akartam sokáig fennmaradni. De még beteszem...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)