- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
Aktív témák
-
Mawyx
őstag
Gyors help kellene:
e felől? vagy efelől?pl Barna hajam van, e felől nincs kétségem.
Mindkettő rém bénán hangzik, de gyorsba levelet kell írnom.
-
Nem baj, de legalább el lenne b@szva az idő
Bon3ss: Bizonyos helyzetekben áldozatokat kell hozni, légy kemény vazzegvagy igyál előtte 1-2 négyzetméter sört attól meglásd megszépül, ha nem bírsz vele csak végső esetben szólj, fél perce megboldogítom az életét, persze ha a sörök után még el bírok tántorogni addig
-
Bubu79
addikt
válasz
Pisztillus #41885 üzenetére
Hanyatlás - tanári terror, diáknyúzó dolgozatok sora, kényszer koránkelés, aludni nem hagyás óra alatt - nem is tudom hirtelen mindet felsorolni...
Ehhez képest tisztára megnyugtató elmenni melózni, ahol még fizetnek is azért, hogy rontja az ember a levegőt
-
bnss
veterán
Ez Pécsett sincs másképp... Amit adott esetben meg is értek, mert akad egy-két olyan ember, aki rendesen fel tudja húzni a TO-n dolgozó hölgyek agyát. De ha én odamegyek, illedelmesen köszönök, érthetően elmondom mi a probléma, akkor ne az legyen a válasz, hogy "lesz@rom". Sajnos erre volt már példa.
Pisztillus: a válasz: siralmas. Katasztrófa a tömegközlekedés, no meg úgy egyáltalán jelenleg alig lehet közlekedni a belvárosban. Lehet, hogy sátrat verek az egyetem területén...
-
Killing
addikt
Évnyitó megvolt, kémia dolgozat is.
-
bnss
veterán
válasz
venember83 #41880 üzenetére
A szerverek úgy, ahogy bírják, csak nincsenek fent a tantervben szereplő tárgyak, amiket fel kellene venni. Kiváló, mehetek holnap a TO-ra, ahol nem kedvelik a hallgatókat.
-
bnss
veterán
válasz
bolondember #41878 üzenetére
Nem, de jó hogy mondod, azt is fel kell venni.
-
NoLF
veterán
háhá, megint jó boltot csináltam
[link]
pörgesd át az akcós kínálatot, meg simán az összeset, jókat ki lehet fogni. 10ezer felett ingyen kihozzák, én hozzácsaptam még egy hátizsákot mert arra is szükségem van, s kevesebb mint egy cipő áráért (múlt héten otthon 18-20 körül néztem cipőket de nem volt rám való) vettem egy cipőt és egy hátizsákot, jee! alapvetően kevés a méret az akciósoknál, azért adják ilyen áron. ebből a fehér cipőből is már csak 46 van, nekem meg az kell
-
Winner_hun
félisten
válasz
venember83 #41868 üzenetére
-
Psychonaut
veterán
válasz
Derossz. Ki az, aki képes ilyet tenni szerencsétlen kutyájával? Meg kellene büntetni az ilyet...
Szép napot mindenkinek!
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
-
kételkedem
addikt
válasz
ezt NoLF olyan szépen lereagálta, had idézzem: jesszusatyaég.
-
NoLF
veterán
válasz
jesszusatyaég.
-
venember83
nagyúr
-
Pisztillus
senior tag
válasz
kételkedem #41864 üzenetére
A végén meg a Terbisil-es csajok mindenkit lenyomnának az überbrutál kenőcspuskájukkal...
Szia, Bon!
-
tildy
nagyúr
válasz
bolondember #41846 üzenetére
Mások előtt?
Majd ha a férjem lesz, akkor majd másképp fogom nevezni mások előtt, de leeht akkor is marad a párom szó. engem nem zavar. Megszoktam, nincs benne semmi barokosság, nyájasság, cifrázás.
Szóval marad a párom, Esmem, meg hasonlókNagynéha za uram szó is becsúszhat.
Becenevek házon belül oké, kifele nem azt mondom. Ex manó, szöszke, szöszkemanó, minimanó és hasonló volt, de fórumon szinte mindig a párom. Akkor még én is manó voltam.Most két nevem van otthon : tildyncs, meg tündérke.
no, és most , hogy kibeszéltem magam, megyek is tovább, programozni...
-----------------------------------------------------------------
No, Kalandorral egy véleményen vagyunk. -
bnss
veterán
válasz
kételkedem #41864 üzenetére
Ez rendben is van, de ezt miért nem lehetett reggel kiírni? Akkor már elintéztem volna a dolgaim nagy részét, amire már biztosan nem lesz idő a mai nap. No mindegy...
-
kételkedem
addikt
válasz
Pisztillus #41862 üzenetére
A két rész között pedig lenyomhatnák a szokásos hüvelygomba reklámot!
Bon: türelem tárgyat terem
-
bnss
veterán
11:30-kor nagylelkűen kiírták, hogy 14:00-tól van tárgyfelvétel. Ezért vártunk reggel 8-tól. Elmehetnek...
Szia Pisztillus! Akkor aztán tömegverekedés lenne a Puskás stadionban...
-
vágányzár
tag
lehet víz nélkül is, vákuumos zacskóval mintaz űrhajósok.....
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem #41855 üzenetére
egy klasszikust idézek zolynettel karöltve:
"túlságosan be van feszülve!" - az a baja!
-
NoLF
veterán
visszanyitották... megkönnyebbültem
-
NoLF
veterán
b+ mindjárt bekummantok és most zárták el a vizet a cégnél aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
-
tiv83us
veterán
válasz
tiv61us #41848 üzenetére
Ja, ettol a paromozastol en is kikeszulok, Kidus szerint rendben van, mert hogy egy par, meg hogy egymas parja, meg mittomen.
Baratom/baratnomezestol is kivagyok.
Egymast kozt becezgetes, amugy meg vagy menyasszonyom /amitol szinten hanyingerem van - nem a menyasszonytol, hanem a kifejezestol/, vagy felesegem/ferjem, nejem...stb az ok.
A paromnal mar csak talan az uram tud jobban felbaszni
Van nevunk, masok elott az, de cicomazni "a baratnom/parom/kedvesem" elment wc-re...na azt nem.
Na telleg hagyma 3:31, en is alszok. -
tiv61us
őstag
egyszeruen utalom
a 'paromat'
nem tehetek rola
van aki aki a grizes tesztat utalja
nem vagyunk egyformak
de 3 ora 10 igy illik lefekudnom valami alvasra
/ ps a felesegemnek legalabb 100 nicknevet talaltam de a parom nincs kozte es nem is lesz/
wodstock/ a madar aki snoopy baratja, mert tok ugy al a haja
kover kurva/egyik se igaz de szereti
csodalaos felesegem
mary
kentucky women
es meg sok
de ez a parom............
ez ellen harcolok mindenhol
a homaron mar tudjak -
pohár
félisten
válasz
bolondember #41840 üzenetére
"Monddanevem te férfiállat!!"
Bon... hát meglehet... de egy nyugtató mindenféleképpen kell utána
Na mentem Kecsóra, gudbáj!
-
-
Szép napot mindenkinek.
Barátok közt vs. Foci, hát komolyan mondom berosálok, ha felvételről megy majd a mecs, nem mintha annyira lekötne.
-
AMD Power
titán
Jó reggelt..
Készülődök .. vár a Balaton.
-
bnss
veterán
Jó reggelt! Kezdjük a reggelt egy kis viaskodással a kiválóan üzemeltetett ETR-rel! Jobb reggelt el sem tudnék képzelni...
-
pohár
félisten
Szépjóreggelt!
Álmos vagyooook, aludni akarok
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember #41824 üzenetére
Most erre mit mondjak? Ha ennyivel többen kíváncsiak erre az izgalmas sorozatra...
Van millió egy sport csatorna, akármelyik leadhatná - ha harcba szálltak volna igazán nagy elánnal a közvetítési jogokért...
Félreértés ne essék - legalább annyira "rajongok" a fociért, mint az említett sorozatért...
-
tiv83us
veterán
Ma hallottam kollegamtol, hogy a Magyar-Portugal VB selejtezot 45 perccel elhalasztjak, mert akkor kezdodott volna eredetileg, mint a Baratok Kozt...sirjak, vagy nevessek?
-
Bubu79
addikt
válasz
ngabor2 #41819 üzenetére
Minden rendös vidéki bicajos tudja, hogy hűvös reggeleken csakis fagyállóval feltöltve szabad nyeregbe ülni - az igazán rutinosak ez után már láthatósági mellényt sem húznak, valamint lámpát kapcsolni is elfelejtenek.
És természetesen csakis fekete, de legalábbis nagyon setét tónusú hacukát hajlandóak magukra ölteni, a jobb láthatóság érdekében
Pálinkás gyóreggeltet
-
ngabor2
nagyúr
jó reggelt minden erre tévedőnek.
ismét hűvös reggel és meleg délután várható... így öltözzön biciklihez a ember
no mindegy, megoldom.
-
tiv61us
őstag
mondjuk ez a marha volt vagy 20 eves
de legalabb szep elet lehetett
ebbol ember nem csinalt volna borjubecsit
3 oraja fozom
de jo lesz ettol meg
mondtuk is Maryvel ez oszt sok tejete es bornyut adhatott -
tiv61us
őstag
válasz
BlacKSouL #41801 üzenetére
en meg most fozom a amarhaporkoltet
kicsit eros lett
es oreg a marha
mondtam is Marynek oreg a beef
az istennek se ertette
aszonta, hat a fagyasztoban volt
kellet 2 perc mire rajottem itt a marha cow
a beidegzodesek
nalunk a marha a prein is marha meg az asztalon is
jot rohogtunk
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Ingatlanos topic!
- Milyen autót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Óra topik
- Gumi és felni topik
- RAM topik
- További aktív témák...
- ASUS Maximus IV GENE-Z/GEN3 - Republic of Gamers - Alaplap - Számla + Gari: 12 hó / BeszámítOK!
- MSI B250M MORTAR ARCTIC Fehér Alaplap - Számla + Gari: 12 hó / BeszámítOK!
- MSI Z270 GAMING PRO CARBON Alaplap - Számla + Garancia 12 hó! / BeszámítOK
- Intel Core i5-14400F 10-Core 2.5GHz LGA1700 Box (BX8071514400F) Processzor - Gari: 3év
- Intel Core i7-7700K 4-Core 4.2GHz LGA1151 Processzor - Több db - Számla + Gari 12 hó / BeszámítOK!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570S AORUS MASTER alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 34 VA 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest