- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
Aktív témák
-
Infranyuszi
aktív tag
unicum, jéger,vodka,tequila,+koktélok és mindenféle fincsi gyümölcspárlat jöhet.amikor csak akarom.
másfelől meg énis minden szart megveszek.csakmert kell. mert akarom. megvettem az eperillatú pendrájvomat is, sose használtam.de úgy kellett.
ezt tolja az agyamba a tévé: veeeeeeddddddddddddd meeeeeeeeeeeeeeeeg
és én bizony megveszem
de sose költök többet,mint amennyim van. csak nagyon kivételes alkalmakkor. -
válasz
Infranyuszi #39893 üzenetére
Én tegnap ilyet ittam, valahogy a sör nem az én műfajom, inkább boros vagyok
Bubu: Elég mély lehetsz, meg sötét, ha belédesnek
( ÉKE visszavág)
-
Tim82
félisten
Az imidzs fenntartása lényeges.
*
Kezdek arra rádöbbenni, hogy kütyübeszerzéseimet egyre inkább sanyarú gyermekkorom határozza meg. Gyerekként sokáig (14 éves koromig, de ténylegesen saját gép 20 évesen lett) nem volt számítógépem, most van cirka 3. Mobilom is viszonylag későn lett (2001 végén), most valamiért rákattantam a hifi cuccokkal való szemezésre. Nem számít, hogy mindent mp3-ban hallgatok, nekem akkor is kell, mert ez is kimaradt.Gondolom, a legtöbb fogyasztó valahogy így van vele...
-
Algieba
őstag
Szép jó napot mindenkinek!
-
Tim82
félisten
válasz
Infranyuszi #39893 üzenetére
-
Infranyuszi
aktív tag
unicum. megkívántam. de úgy istenesen.
-
Tim82
félisten
válasz
Infranyuszi #39886 üzenetére
Liteonka & Rarri: Nyugi, csak azért írtam, hogy elrontsam a romántikát.
(egyébként true story, csak azt felejtettem el hozzátenni, hogy a lánnyal hosszú-hosszú ideig jártam, és ez a kapcsolat közben volt. De ezek az apróságok szvsz nem olyan lényegesek.
)
-
Infranyuszi
aktív tag
bubu...belédestem... *kész*
-
rarri
senior tag
válasz
Infranyuszi #39886 üzenetére
Azért 5 %-nak nem az.
Tim : Nem tudhatod, hogy nem-e a nő használt ki.
-
Infranyuszi
aktív tag
-
Bubu79
addikt
Mondtam én egy szóval, hogy Rád gondoltam?
Szép nyári este volt - az égen ragyogtak a csillagok, s mi úgy döntöttünk a tetőn leszünk egymáséi, mert az olyan romcsi...
Tett halála a gondolkodás - a figyelmeztető táblákat és a házmester haragját figyelmen kívül hagyva bátran szabadítottuk meg a tetőkijárat ajtaját a rajta lógó tuto lakattól, s már osontunk is kifelé - légyottunk helyszínére, a kilencemeletes ház tetejére.Lágy szellő fújdogált ( vazzeg ez de qrva magas!!! ) - borzolta hajunkat ( meg az idegeimet - sehol egy korlát, sehol egy ötpontos biztonsági heveder!!! ), s az elénk táruló látkép csendre intett mindkettőnket ( naná, a helyi Patyomkin művek még az éjszakánál is sötétebb füsttel borítá be a felleget ).
Gyönyörködtünk a látványban - az alant elsuhanó forgalom fényei, a barátságos kis házikók ablakaiból kiszűrődő derengés, a sétáló emberek, mint hangyák vonulnak útjukos - és nicsak, mintha maga Batman járná a háztetőket, ugrál egy sötét alak, tetőről tetőre, hátán egy nagy zsákkal ( Tutira nem a Mikulás - az ritkán jár feketében és nyáron nem is annyira aktív
)
A csillagok mint valami távoli csillár halovány fényei ragyogták be az éjszakát - augusztus lévén elhúzott egy-egy csillag a látóhatár alá - talán épp Győzike volt az, vagy netán _Hargitai Beja? Ki tudhatná azt?
Megtaláljuk végre egymást - ajkunk összeforr, vérünk felpezsdül, s mint az őrültek kezdjük letépni egymásról a ruhát, dobáljuk szerteszét ( nem tudván, hogy reggel majd a villámhárítóról kell levadászni a boxeralsómat - hacsak nem akarom, hogy zászlóként lobogjon, hírt adva a csatáról, mely az éj leple alatt zajlott... )...
Elborít minket a vágy, leteperjük egymást, s kiéhezve esünk egymás testének...
Azazhogy esnénk - a szigetelés még őrzi a nappali forróságot, s pillanatok alatt harmadfokú égésekkel leszünk gazdagabbak, melyeket az orvosi ügyeleten látnak el - s kíváncsian várják a beszámolót, hogyan is sikerült összehozni a kátránypapírt és a hátamat - ezen a csodálatos augusztusi estén...
-
ngabor2
nagyúr
tegnap délután minket is hazazavart nyékről a szél... annyira fújt, hogy a sátrat el akarta vinni. csak begyűrtük a kocsiba, itthon hajtottuk össze. de jó volt a kint töltött kb. 1 nap pecázás. majd írok róla logoutot, fényképekkel
ja, amúgy ma esett itt is az eső, most épp nem esik.
-
Nimrod
addikt
válasz
Infranyuszi #39876 üzenetére
Azért a cigi eléggé illúzióromboló ebben a képben.
-
Tim82
félisten
válasz
Ami még jobb: Margitsziget, gyertyafény, zene mp3-lejátszóról + mini hangfalakkal, tortaszeletek - az augusztus, csillaghullás, üveg bor, terítő és átlaghőmérséklet stimmel. Tuti recept, én már jutottam így be bugyiba.
(Azt hiszem, most odab@sztam a romantikának.
)
-
Ramius
őstag
válasz
cigi minek? ejj...
-
Infranyuszi
aktív tag
a seprű csak vicc volt
mondjuk szerintem egy kéményseprű azért odabacna :c)) azilyen rostás vagy milyen, nem kéne
viszont ez a háztetős dolog most megmozgatta a fantáziám. Lehet az romantikus. Augusztus, csillaghullás, egy üveg bor meg egykis pogácsa, egy piros-fejér kockás terítő, egy doboz cigi és olyan 28 fok átlaghőmérséklet .. *felsóhajt* Azért lehet ez romantikus. -
Ramius
őstag
jóreggelt
-
Infranyuszi
aktív tag
vagy ráugrokegy kéményseprőre
D vagy seprűre
*vinnyog*
-
Infranyuszi
aktív tag
oké.
Mától majd nézem a pasikat meg a háztetőket. Weeee :c)
-
Tim82
félisten
válasz
Infranyuszi #39863 üzenetére
És mi akadályoz meg benne? Keress egy szimpatikus partnert meg egy szimpatikus háztetőt. Bár ma egy kicsit talán hideg van hozzá.
-
Infranyuszi
aktív tag
énisakarokháztetőnkufircolni. *toporzékol*
-
Nimrod
addikt
Volt már Bing és Google kereső összevetés az oldalon? Mert ha már túl sok is akkor nem bloggantok róla.
-
tildy
nagyúr
www.idokep.hu.
hasznos.
Ha nem is esik, de hideg van . -
Oly
őstag
Reggelt...
Idén először szerettünk volna strandra menni, erre mit látok?
Esik az eső itt Miskolcon.Valaki Debrecen-Szoboszló környékéről jelenthetne egy időjárási állapotot.
-
tiv61us
őstag
ja es egyszer dugtam hazteton is
ezt el is felejtettem -
pohár
félisten
Az élet 4 nagy igazsága:
1. Nem éred el a nyelveddel az összes fogad!
2. Az összes idióta ezt most megpróbálja!
3. Az 1.igazság,hazugság!
4. Most már idióta vagy!
-
Tim82
félisten
Max. törlik a linket...
Az általam ajánlott módszerrel a Firefox könyvjelzőket le tudod menteni egy .htm fájlba, majd FF újratelepítés után tudod importálni. Nekem működött FF-Opera viszonylatban is.
Pisztillus módszerét nem próbáltam, szerintem az övé jobb lehet, mert valszeg az esetleges elmentett jelszavaidat, beállításaidat stb. is el tudod vele menteni.
-
Pisztillus
senior tag
Milyen rendszer? XP esetén a c:\Documents and Settings\a_te_userneved\Application Data\Mozilla alkönyvtárban van a firefox minden cucca. Ezt kell valahová elmenteni, majd az új rendszeren ugyanide visszamásolni, akár a firefox telepítése előtt. Arra figyelj, hogy az Application Data rejtett (rendszer) könyvtár, tehát ennek a megjelenítését be kell kapcsolni pl. a total commander-ben.
Vista és win7 esetén ugyanez c:\Users\a_te_userneved\AppData\Roaming\Mozilla alkönyvtárban található, ahol az AppData a rejtett könyvtár.Na de elég volt belőlem ennyi, léptem aludni!
-
pohár
félisten
válasz
Pisztillus #39837 üzenetére
Jah, sajna
De nincs kedvem újrarakniAmúgy a Firefox könyvjelzőket valahogy meg kéne menteni a haláltól...
Ötlet?Jah igen, most jutott eszembe, hogy az adatwinyomon nincs elég hely arra, hogy átcuccoljak a kisebbről...
Sőt, az adatwinyom Vista van, azt is le kéne darálni
Eehh, kár hogy itthon nincs egy olyan ismerősöm akinek van egy 500gb-ás külső winyoja hogy ráhúzzak mindent ami kell, aztán format és vissza minden cucc
-
Bubu79
addikt
Ezt pedig egy darabig szopogathatnád - bár nem tudom, hogy sarki közértben kapható-e és hogy van-é mandulás verzió is - mindenesetre szép darab
Korbács nincsen, a sodrófát is eddig még csak sütihez vette elő - meg amúgy is tudja, hogy ha kell, állati gyors is tudok lenni, bár utálok az életemért rohanni
A fahéjjal óvatosan - afrodiziákum
A sör elfogyott - megyek durmolni - gyó éjtet Népek
-
Tim82
félisten
válasz
Bubu79 #39833 üzenetére
Ja, amit konkrétan félreértettél - én arra gondoltam, hogy a zasszony ajándékképpen kicsit megkorbácsolt.
Álcázott kívánság? Mindenki magából indul ki. Én ki szoktam egyenesen mondani, ha akarok valamit. Most épp egy mandulás Magnumra vágyom, de nem hiszem, hogy kapható az éjjelnappaliban, ráadásul esik az eső és fáj mindenem a tegnapi spicces-bringás esésem után, a francnak sincs kedve ezért kimozdulni.
Ja, meg még lottóötös és kukac kedvence (értsd: most akár én is mondhatnám Dolák-Saly helyett
) hiányzik a teljes elégedettségemhez, de így is jó most. Cool zenéket hallgatok épp (U2, Tori Amos, ilyenek), tejszínhabos-fahéjas kávét ittam, zen van, inner balansz és písz.
-
pohár
félisten
válasz
Pisztillus #39832 üzenetére
Hú, az szép
De nekem itt elöl a winyoknál porszűrő van a venti előtt, csak a táp szívja alulról a levegőt be magába, lehet az porosítA huzattal szerintem baj nincsen, most 2 venti üzemel (elöl-hátul) a CM690-emben
59fokos a GPU-m idle-ben, és 35 a proci ugyanígy
-
Bubu79
addikt
Akár el is hihetném, ha nem az előbb linkeltél volna egy képet holmi latex cumóról, melyet nekem ajánlottál, majd egy kérdésnek álcázott kívánságot...
Vicc az öreg bácsival, aki a kupiban nem jut nőhöz, viszont felajánlják neki a Bélát?
"...
- És ki fog erről tudni?
- Maga, én, a Béla - meg az a hat ember, aki a Bélát lefogja, mert Ő sem olyan"
Mod.: Black cat, white cat forever!
-
-
tildy
nagyúr
válasz
fokukac #39714 üzenetére
Állat. bár a magyar rész sem volt rossz
-
Bubu79
addikt
válasz
Pisztillus #39819 üzenetére
Ugye, hogy ugye? Én is rögtön a melegedésre tippeltem [link]
-
tildy
nagyúr
MA elszopogattam pár @-ot
-
pohár
félisten
Hmm... Miért lehet az, hogy egyszer csak játék közben belassulok 3FPS-re?
Kb olyan, mintha P3-as géppel nyomatnám a Crysis-t FullHD-ban
Egyszer elkezdi, még a játékból is kínszenvedés kilépni utána -
Pisztillus
senior tag
válasz
Bubu79 #39801 üzenetére
Plitvice tényleg gyönyörű, tanúsíthatom. Tavaly jártunk ott, csak néztünk körbe-körbe... Meg persze fotóztam ezerrel. Igaz, két zivatar is elkapott, de bánta a fene! A buszban hazafelé megszáradtunk...
Pedig de megnéznélek abban a szerkóban...
(ÉKE!
)
ló úr: Na ezen viszont már nem tudok segíteni.
-
Bubu79
addikt
-
Oly
őstag
válasz
Winner_hun #39797 üzenetére
Nekem tegnap reggel fordult át a 200.000 km
Vagyis nem fordult, mert digitális a kijelző.Én 106k-val vettem. Még az idén bele rakom a százezredik km-t.
-
ló úr
őstag
válasz
Pisztillus #39798 üzenetére
Azokat is utálom mert van tengerpartjuk,nekünk is van vmi tócsának hívott szarunk de az nyáron tele van köcsöggel
Télen meg homárokkal
Tim82: Az alsó 150 CM rendben van de az a fej mint egy liter zsacskós tej undorító
,am meg a sör a bor a pálinka csússzon le a torkunkba
[link]
-
fokukac
nagyúr
olvasgatom a régi napirajzokat, és vinynogok.
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Ingatlanos topic!
- Milyen autót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Óra topik
- Gumi és felni topik
- RAM topik
- További aktív témák...
- ASUS Maximus IV GENE-Z/GEN3 - Republic of Gamers - Alaplap - Számla + Gari: 12 hó / BeszámítOK!
- MSI B250M MORTAR ARCTIC Fehér Alaplap - Számla + Gari: 12 hó / BeszámítOK!
- MSI Z270 GAMING PRO CARBON Alaplap - Számla + Garancia 12 hó! / BeszámítOK
- Intel Core i5-14400F 10-Core 2.5GHz LGA1700 Box (BX8071514400F) Processzor - Gari: 3év
- Intel Core i7-7700K 4-Core 4.2GHz LGA1151 Processzor - Több db - Számla + Gari 12 hó / BeszámítOK!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G5: i7-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű ASUS ZenBook 14 UM3402 -14" 2.8K OLED 90Hz -Ryzen 5 5625U - 16GB -512GB - 1,5 év garancia
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest