Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Aktív témák
-
vergilx
őstag
na jó reggelt all
-
bnss
veterán
Muszáj ezeket az idióta képeket beszúrni? Vagy legalább linkként szerepelne... Annak ellenére, hogy nem sokat járok errefelé, mindig ezekbe az idióta képekbe botlok. Nem egyszer le lett ez már ide írva... Van másik téma az ilyen idióta képeknek. A legegyszerűbb az lesz, ha hanyagolom ezt a témát is...
-
pohár
félisten
válasz
kételkedem
üzenetére
dupla

-
pohár
félisten
válasz
kételkedem
üzenetére
Nyeremények:
A kisorsolt, és a stúdióban megjelent játékosok alapnyereménye 30.000 Ft.
A számhúzó nyereménye 1.000.000 Ft, a négy számhúzó-jelölt nyereménye pedig egyenként 100.000 Ft az alapnyereményen felül.
Kérjük, hogy azt az átvételi igazolást, amellyel pályázott feltétlenül őrizze meg, mert a stúdióban át kell adnia. Telefonos, internetes, sms-es játék esetén kérjük hozza magával személyi igazolványát, lakcímkártyáját illetve számlaszámának igazolására a bankszámlaszerződését vagy bankszámlakivonatát. Azon mobiltelefon előfizetőknek, akik hitelkeretük, univerzális egyenlegük vagy mobilszámlájuk terhére fizették a játék ellenértékét, a telefonkészüléket és azt a SIM kártyát kell magukkal hozniuk, amelyről a pályázásra jogosító játékokat fizették. OTP bankjegy-automatán befizetett játék esetén a nyereményigényléskor be kell mutatnia azt a bankkártyát, amellyel a fogadás történt.
A TV-műsorba történő pályázással a pályázó játékos hozzájárul ahhoz, hogy - amennyiben pályázatát az SzZrt. kisorsolja - a pályázatában megadott személyes adatok közül a nevét és lakcímét (csak a helység megjelölését) az SzZrt. nyilvánosságra hozza.
Jah, és 8 embert hívnak be, abból csak 5 mehet a stúdióba, a többi elkullog 30k-val

-
Csabee.
nagyúr
srácok van legális win7-em

-
pohár
félisten

-
pohár
félisten
Hát szevasztoooook

Délben indulunk Pestre, szorítsatok este hogy milliomosként térjünk haza

-
kételkedem
addikt
Ha nem is alatta, de a fa hasábok között!

A kalitkában tartott hullámos papagáj nem fecske, hogy bírja a repülést. Szerencsétlen jószág megszökött valahonnan, majd a röpködésben annyira elfáradt, hogy csak le kellett érte nyúlni. Az újamba is csak félerővel tudott csípni, még a bőrömet sem sértette fel a csőre.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
kételkedem
üzenetére
ilyen szép a kilátás az ablakotokból?

-
Killing
addikt
válasz
kételkedem
üzenetére
Itt is felelhető egy papagály. De azt le kéne lőni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ÉKE!

-
bnss
veterán
válasz
kételkedem
üzenetére
Szép napot kívánok én is!

A farakás alatt találtad legalább szegény madarat?
(ÉKE) -
kételkedem
addikt
válasz
Sipi16
üzenetére
Szép napot mindenkinek!
Tegnap vettem 35.5 mázsa tűzelőt, aminek a felét már be is hordtam az utcáról. Ma behordom a másik felét és már jöhetnek is a hűvösebb éjszakák!

Fahordás közben egy végtelenül elgyengült hullámos papagájt is sikerült elfognom, most kalitkában pihen!

-
Sipi16
őstag
Röggölt!
-
Csabee.
nagyúr
jó reggel!
nem vagyok alattvaló

-
dragonfx
veterán
jó regglelt alattvalóim

-
Psychonaut
veterán
Jó reggelt!

Nemsokára indulok, nem leszek valameddig. Vagy de. De csak read-onlyban.
Legyetek rosszak.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Killing
addikt
Gyó reggelt!

-
"Aj-jaj-jaj, aj-jaj-jaj,
Egy levelet felkapott a vihar
Ajjajjaj, ajjajjaj,
Lehet a szívben is zivatar.
Tudom szeretet nélkül minden ház üres,
Minden városka lakatlan.
Minden zseni ügyetlen,
Céltalan üzenet a palackban."Quimby dalszövege most telibe talált.
Az előbb ment az egyik rádióadón és gyorsan rákerestem szövegrészlet alapján a dalra.
-
neduddki
nagyúr
válasz
frame>24
üzenetére
HI!
emlekimben mintha liquid moly lenne, de nem vagyok bisztos mod" nem mintha lenyeges lenne csak basztat hogy elfejtettem:- (((
udv
neduddki
mod: muszaki kemiabaol volt egy labor ahol olajokkal es keozsirokkal foglakoztunk, es mikro beoptem a grafit utan mos2-t gybol kaptam arra a laborra egy 5-st:- )))
-
Psychonaut
veterán
Na dezzsvíreim! Lefeküdöm mára, mert leragadnak pilláim. Legyetek rajok, holnap jövök.

-
pohár
félisten
válasz
Psychonaut
üzenetére
-
zolynet
veterán
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Tomate
üzenetére
hát ez a nem semmi! ezekért a számokért büntették meg őt?
picit más: tarhálós emberek a sziget mellett ilyet szól hogy 3óra alatt 4000et tarhált össze az auchan parkolóba.. hihetetlen
-
Tomate
veterán
Vazze mekkora lol
Ne moderáljátok fiúk.

Már miért ne, mert vicces?

[ Módosította: Racecam ]
-
Csabee.
nagyúr
srácok ma nekem lesz a legjobb dolgom! délután esküvő este lagzi
már alig várom 
-
Vladi
nagyúr
-
rarri
senior tag
válasz
Psychonaut
üzenetére

Megyek aludni, mindenkinek jó éjszakát kívánok !

-
rarri
senior tag
Ez most vicc ?
Ebben a pillanatban írt nekem is valaki, elég furcsa név alatt. 
Psycho :már piszkál.

-
pohár
félisten
I'm a miami bitch... On a miami beach

-
Tim82
félisten
Kb. 2-3 hete megy a móka, az illető tapad a PH!-ra, mint kutyagumi a cipőtalpra.
neduddki: nekem még nem írt, de majd fog, gondolom. Akkor írok neki valami olyasmit, hogy "Ön azzal, hogy Tim82 felhasználónak írt, hozzájárult ahhoz, hogy IP-címét és elérhetőségeit kiemelt prioritással továbbítsuk a BSA, az ASVA stb. felé. Együttműködését köszönjük - ne aggódjon, hamarosan megkeressük."

-
Tim82
félisten
Szólj, hogy ugyanazt a warezoldalt új felhasználónévvel Neked is reklámozta privátban valaki, akit előtted kb. 200 ember jelentett már a modkerben. Ja és kérdezz rá, hogy nem lehetne-e valahogy megoldani az illető esetében az ipban-t.

neduddki: Vakegérke az érvényes távoltartási végzés ellenére 50 méternél közelebb mert kerülni "no name"-hez, ezt Kékszarvas, mint a törvény szigorú őre nem tolerálta és szankciót alkalmazott.
-
Psychonaut
veterán
válasz
neduddki
üzenetére
Néhány embert no name (lesz*rom azokat akik segíteni akarnak, nem hallgatok a tanácsokra) stílusa idegesít, néhány embert meg az, hogy ezt kis szürke barátunk szóvá is teszi, nem egyszer, nem kétszer. Egyik oldalon Vakegérke, másikon ng2.

Nem derült ki, hogy no name létező személy-e, vagy fikció.

-
zolynet
veterán
AFK a szegedi közlekedés, a belső sávba 41el poroszkál
M5 sima volt, csak 2x használtam refit, 1x dudát, kamionos mi más -
neduddki
nagyúr
válasz
Psychonaut
üzenetére
HI!
koszi:- ))
es mi az elomneye hogy el van tiltva etto a szerencsitlenytul?
udv
neduddki
p.s. gyun esembe: van mar vegleges allaspont hogy a NevNelkuli az kinek a buliregje? /multkor beleakadtam veletneul vmibe amin aszt feszegettek, hogy vajh kinek lehet a jaccotere?/
-
Vladi
nagyúr
Émbörök!
Akkor mi a teendő, ha valaki privát üzenetként reklámoz warezt?
Ugye a pm tartalma nyilvánosan nem közölhető. Akkor? -
Psychonaut
veterán
-
csapos2
addikt
Írástudatlan: A szamár ügyes, és megtalálja a megfelelő hangot minden esetben. Ez sikerességének kulcsa. ;-]
Az egér meg kicsit vak. -
dragonfx
veterán
normális vagyok cucuka???
itthon egyedül holnap melo..zenélek...rágozok...és hallgatom a zenét de nem megyek sehova tiszta gáz.
-
hoffman_
nagyúr
Beírom ide, örüljetek velem. Remélem nem okoz problémát
Szóval.Megvan a jogsi.
thx. nem tudom látszik-e, de most krv@ boldog vagyok

-
rarri
senior tag
válasz
Psychonaut
üzenetére
Kikérem magamnak !
10 perc még nem ölés ! 

-
Sipi16
őstag
Na asszem én bevágom a szunyát...
Most nézem, hogy ez az 1700. napom itt.

Gunátt!
-
csapos2
addikt
Szerintem a sz....ból elég volt, jöhet a d...ás. Kolombusz szókimondó volt, és nyers, ennyi. Nem tolerálták.
Aktív témák
Hirdetés
- Parkside szerszám kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Új CPU-magokka, de régebbi PowerVR GPU-val jöhet a Tensor G6
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Fűnyíró topik
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- További aktív témák...
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- 276 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (ELKELT)
- 27% - MSI RX 6650 XT GAMING X 8GB GDDR6 Videokártya!
- HP Zbook 17 G2 Workstation,17.3"FHD,i7-4810MQ,16GB,256GB SSD,K3100M 4GB VGA,DVD,WIN10
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 650 G9 15" Laptop! I5-1245U / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

és én oda regelve vagyok fősuli révén 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ebben a pillanatban írt nekem is valaki, elég furcsa név alatt.