- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
Mi? Hogy?
Azt hiszem bealudtam a gép előtt...
-
Bubu79
addikt
válasz
philoxenia #29995 üzenetére
Mackó, nem kutya - de tulajdonképpen én sem veszem zokon, ha ilyentén leszek a kebelbarátja valakinek
Egyébiránt más bige is akadik
Kebelbarát - valahogy így
-
philoxenia
MODERÁTOR
Azt hinné pedig az ember a nevéről, hogy régi magyar sporteszköz....[link] vagy valami csaj
Boo' Boo' : Kebelberát?
Ki tudja tovább szerkesztgetni a hsz.-ét....
-
Ammónium nitrát is van
Egyébként vegyipari cég ahol dolgozom, de nem vegyészet a szakterületem (szóval nem én fogog senkit se robbantani, bár van 1-2 laboros ismerős a cégnél beszélek velük, kit kell eltenni láb alól)
-
Sipi16
őstag
válasz
kételkedem #29989 üzenetére
Nincs akkora szerencsénk.
-
Bubu79
addikt
válasz
Mit mondtál, melyik "pénzintézménynél" is dolgozol? Bank of Bin Laden?
Philo: Jó ez a Google translate - de kicsit mintha be lett volna nyomva a tolmács
Arról nem is beszélve, hogy Booboo a mackó -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
bolondember #29986 üzenetére
-
Killing
addikt
válasz
Kösz az infót!
-
Killing
addikt
válasz
bolondember #29986 üzenetére
A tied melyikből van?Most így hirtelen nem ugrik be.
Bubu:Nem McGyver leszármazottja. -
ngabor2
nagyúr
válasz
Bubu79 #29975 üzenetére
a műtrágya mellett a kénsav nem sokmindenre jó. ha gázolaj lenne mellette... akkor talán.
oké, mégiscsak jó lehet, de ahoz már komolyabb felszerelés kell, és nem biztos, hogy megéri. akkor már inkább... de ezt megfogadtam, hogy nem írom le. túl veszélyes.
a műtrágya a földekre való, a kénsav meg az iparba. az amúgy se jó vízkőoldásra
hopp, arról nem is beszélve, hogy szuperfoszfát műtrágyával nem sokmindenre megy a tenorista
-
Bubu79
addikt
válasz
Killing #29980 üzenetére
- Naná - egy kedves mackó egy vidám sorozatból
ngabor2: Miért nem megy sokra vele? A róka szájából is kiénekelték a sajtot és az se sok mindenre jó
Meg amúgy is - lehet, hogy valamelyik leszármazottja - neki sem kellett több egy bombához, mint némi mosogatószer és egyéb háztályi kemikáliák - meg amúgy is - mit tudhatsz Te erről - nem értöl hozzá, úgyhogy neszójjábe -
-
Killing
addikt
válasz
kételkedem #29970 üzenetére
Kezdem azt hinni hogy turista vagy.
Eggyel előttem:Én az időt néztem csak.Szvsz nekem az fontosabb lenne.De a te döntésed. -
kételkedem
addikt
válasz
philoxenia #29964 üzenetére
Majd eszek valami mekiben vagy fogaadóban, azzal nem lesz gond. Hazafelé nyújtok még rajta egy kicsit. Elmegyek először Lónyára és csak onnan jövök majd haza
Killing Egyszerűbb az autópálya, de kb 100km-el hosszabb. A pályamatrica, a plussz km és a magasabb fogyasztás van az egyik oldalon, a másikon a forgalmas, sok településsel tarkított út.
-
Sipi16
őstag
válasz
zolynet #29966 üzenetére
A közösségi élet a legjobb mivel emeletenként legalább két nyugdíjas lakik mindig tudnak valakikről beszélni.
Mondjuk a panel sem egyszerű, de a belsőgangos az odaver. Főleg amikor kicsit ittasabban megy haza az ember az átlagnál és akkor semmit sem tudsz csöndbe csinálni.
-
Killing
addikt
válasz
kételkedem #29961 üzenetére
Autópályán egyszerűbb lenne.Vagy nem?Durván 1 óra mínusz,csak matricát kell venni.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Kaját mindenképp vigyél, nagyon hosszú út...
-
Racecam
nagyúr
válasz
Lenne egy koncertzongora, egy kétajtós szekrény és egy békebeli páncélszekrény, tömör acél. Mikor érsz ide?
-
NoLF
veterán
a legnagyobb probléma ezzel kapcsolatban az, hogy hétfőre le kell adnom a fordítást, és még kb a negyedénél sem tartok...
-
Killing
addikt
válasz
philoxenia #29952 üzenetére
Ezt fullra nem értem.
-
Bubu79
addikt
válasz
philoxenia #29946 üzenetére
Eh - Ti földhözragadt halandók nem tudhassátok hol lehet ilyesmikre szert tenni
NoLF: Ó Te szegény
-
NoLF
veterán
b+ le kell ma mennem vitorlázni a Balcsira... :|
-
Killing
addikt
válasz
philoxenia #29946 üzenetére
Han Solora nekem ezt dobta:[link]
-
zolynet
veterán
válasz
Bubu79 #29944 üzenetére
Painkiller v egy jófajta Hocico számra, de mostanság egy kis X-fusion ... van választék
-
Bubu79
addikt
válasz
zolynet #29941 üzenetére
Csak keményen, mint a Rolling Stones
Erőlködött egy időben az alsó szomszéd is holmi digitális zajjal úgy, hogy kitette a mini hifi hanszólóit az ablakba, de sikerült elnyomni, mint a sörszagot az orbit...
Beizzítottam a lassan 25 éves Vidi erősítőmet, bevágtam a Carmen-től a Három Kismalacot és úgy negyedéig tekertem fel a hangerőt.
A terápia sikeres volt, azóta sem akart térzenét adni
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Cs.Orsolya #29929 üzenetére
jókérdés.
egy szinkron, egy felirat.
így áll szándékomban megtekinteni.
Ha feliratos filmet akarsz, akkor MOM Park, ott mindig adnak így. -
zolynet
veterán
válasz
Bubu79 #29938 üzenetére
azal kezdem h nagyon tetszik a stílusod, mondta h bocs ezért de ...
aztán az ordibálás közepette mondta h én legalább átmentem szólni h hangos a zene, hámondom félreértés ne essék de én ilyet nem mondtam, ill azt sem h halkítsa leakkor már tökmindegy volt
még mindig él a közhely: nagy az Isten állatkerje, csak alacsony a kerítés (nagyon!) -
Killing
addikt
válasz
kételkedem #29936 üzenetére
Fogd a slagot,locsolj be vele az ablakon.
Lehet hogy becsukná az ablakot.
zolynet:Az Ez az a házról ez jutott eszembe:[link] -
Bubu79
addikt
válasz
kételkedem #29932 üzenetére
Hogyan jutottál az őszhöz? Focusszal mentél rá?
A panel hangulatához tartozik, amit említettél - nincs is vidámabb, mint amikor szinte a füled mellett harsan fel a nóta, melyet heves szelek dudorásznak - kotta nélkül, improvizálva - szomszéd által performálva
Guttenmorgen
zolynet: Van ízlése a szomszédodnak - egytől-egyig jó számok
-
zolynet
veterán
válasz
venember83 #29934 üzenetére
teszem hozzá akivel összespanoltam gyorsba az már egy 20cm-is késecskével jött ki, kicsit eldurrant az agya, azt hittem lemegy a fsz-i kiabálót elhallgattatni
kicsit sorozat gyilkos feje voltfelszabadul egy albi Ráday 41ben, 50+rezsi ha érdekel vkit
-
Killing
addikt
válasz
venember83 #29934 üzenetére
Énekelt?
Akkor elhiszem hogy nem bírtál aludni.
-
venember83
nagyúr
válasz
zolynet #29930 üzenetére
Heh, anno iskolába járásom ideje alatt nem volt ritka a román himnusz kényszerű meghallgatása reggel a felső szomszéd jóvoltából, mindezt a rádió műsorának megkezdésekor, tehát 6 órakor. Este (10-11 óra környékén) meg ugye ment a jó öreg Singer varrógép. Szóval szerencsés vagy, sokkal szívesebben hallgattam volna reggel magyar himnuszt és tankcsapdát. Persze azóta sok idő eltelt. A költözés viszont rendkívül jó ötlet.
-
Killing
addikt
válasz
kételkedem #29932 üzenetére
Ilyen hangosan csinálja?
-
kételkedem
addikt
válasz
zolynet #29930 üzenetére
A reggeli nap sugarai besütöttek a hálószoba ablakán, énekesmadarak csiviteltek mikor felébredtem.
Kora reggel feldaraboltam azt a fél őzet, amiből holnap pörköltöt fogok főzni a fiam ballagására. Megetettem a kutyákat, macskákat csirkéket. Nem kellett veszekedni egy szomszéddal sem.Tehát lényegesen jobban ébredtem mint te.
A szomszédom viszont reggel óta öklendezik a fürdőszobájában, szerintem neki nagyon rossz reggele van
-
zolynet
veterán
jól indul a reggel, 4szomszéd üvölt egymásra a körfolyosón, beleértve engem is
én az 2ról az 1re szapultam, kollega a 2ról meg a fszesre, aki jó arc volt mert reggel jó számokat tett be: indított egy Himnusszal, aztán jött egy Tankcsapda - Ez az a ház, kevés a luxus szolíd a kényelem, telitalálat, majd Scorpions-Wind of Change, mondtam is neki h jó arc vagy, nem kell lehalkítani nem azé jöttem
tegnap 2 albit néztünk meg, ma 4-5öt hívol felinnen menni kell
remélem szebben ébredtetek
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz
bolondember #29915 üzenetére
tf2 feliratos?
Képzeld, ott nem adták a terminájtort feliratosan. Meg sem nézem másképpen.
Az meg micsoda csalódás volt, hogy a zix-men, kezdetek-et szintén szinkronnal, és széthúzva láttam, hogy a szereplők néha lelógtak a képről, vazz, mintha a tévét néztem volna egy lcd-n...Panaszt is tettem, hogy szélesvásznú látványért fizetem a mozit. Közölték, hogy legközelebb a film elején jöjjek ki panaszolni, és akkor tudnak lépni... Mondtam, jó. Mindezt lenyűgözően kedvesen tettem, mert humanoid, indulatait jól elaboráló, érett elhárító mechanizmusokkal rendelkező civilizált lény vagyok, és a mozi szétverése nem lett volna túl elegáns tőlem...
-
pohár
félisten
Nah nyugovóra térek, szép éjszakát mindenkinek!
-
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Racecam #29923 üzenetére
Hát egyre kevésbé ..
Nagyon kiesek a páros gyakorlatokból, ellenben bal kézre már szinte külön kell gyúrnom, hogy egyforma legyen a két karom.
Basszus,én meg azt hittem attól fáj a jobb karom, hogy furán hordom a táskám, meg rosszul ülök az asztalnál melóban..de így már világos
[link] nem tudok szabadulni a hangulattól
-
tildy
nagyúr
válasz
fuck, szerdán államvizsga
Szerintem az ördögnek kék szeme van, és azzal öli az embert.
Félelmetes. Én félek a kék szeműektől.
LEhet mert látom a szembogarukat? -
pohár
félisten
válasz
JELEN!
-
tildy
nagyúr
válasz
bolondember #29913 üzenetére
cúnya kék.
Előszőr megláttalak azt hittem te vagy maga az ördög.
Komolyan megijedtem tőled. -
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Cs.Orsolya #29912 üzenetére
NEKEM van cake szemem.
-
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Cs.Orsolya #29907 üzenetére
éééén nem tudom jól értem-e, de most akkor épp a szinguláris egy és egyetlen G-pontos orgazmust élted/éled át, amit szeretnél inkább máshol másvalakivel együtt (is) átélni?
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
most, h elolvastam, csak ennyit tudok mondani: ÍJ.
well, cum to da club.
-
válasz
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Cs.Orsolya #29897 üzenetére
"-where's Jan?
-She's dead." -
Cs.Orsolya
senior tag
válasz
Bubu79 #29906 üzenetére
Szendi Gábor szaktársra hivatkozva erre csak annyit mondhatok: mire azt feltalálják, addigra negatív zónába kerül a húspiaci értékem. Nekem kérem, nincs időm, ketyeg a biológiai órám, meg az időzített hormonbombám, és még ki tudja mim ketyeg. Térben is csak egy ponton tudok anyagként létezni, mert ha legalább két ponton léteznék, akkor megvalósulhatna a szimultán több G-pontos orgazmusos szingularitás is, de sajnos még az sem megy. Szóval, kérem, nekem terem sincsen több.
Nem lehetne a meta- és kvantimfizikus bácsiknak kicsit sietniük? (Reménykedősen nagy szemekre tágpupillásított szépennézős szmájli) -
Bubu79
addikt
válasz
Cs.Orsolya #29905 üzenetére
Tulajdonképpen elég régóta dolgozik az emberiség néhány jeles képviselője az időutazás és a teleportálás know-how-ján is, már nem lehet olyan messze a megvalósulás - türelem
Most viszont el - alvás - jó éjt Mindenkinek
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #29903 üzenetére
Igaz - viszont nem találkoztam az oldalbordáddal
-
Bubu79
addikt
válasz
Cs.Orsolya #29901 üzenetére
Még ezen az oldalon megleled - kicsit lejjebb
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz
Pisztillus #29900 üzenetére
Az exek nem érdekelnek. Aktuális egy van. A jövendőbelit meg egyelőre kihagyom.
Bubu: Nahát, Te többet tudsz róla, merre van, mint én...
Az már más kérdés, hogy azt is tudod, ki a pasim...
Aktív témák
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független ajándék
- új bontatlan MacBook Air M3 8GB 256GB SSD silver ezüst Apple magyar 1 év garancia
- szinte új 13 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD midnight éjfekete Apple 3 év garancia
- új bontatlan 13 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD sky blue égkék Apple 3 év garancia
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke tok
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest