- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Aktív témák
-
bnss
veterán
Sziasztok, szép estét!
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #13386 üzenetére
Na, sörözzünk szombaton?
-
Pisztillus
senior tag
válasz
Akkor ezek szerint kicserélték a notidat. Gratulálok, használd egészséggel. Ez a noti hasonló házban lakik, mint a 6710s-em. Nem lesz vele gondod.
Én most a prohardver alól vagyok bent, de tegnap este, illetve ma délelőtt a logout-ot használtam, mert a prohardver mesébe illővé vált. Hol volt, hol nem volt...
-
kételkedem
addikt
válasz
A nap folyamán többen panaszkodtak hasonlóra, a hiba valószínű nem nálad van.
-
nike_
addikt
válasz
Nekem jó a PH!.
-
venember83
nagyúr
Miért nem megy a prohardver.hu? Csak logout alatt érhetem el függőségem kiváltó okát... De legalább ezt egy nx7300 alól teszem, viszlát FuSi Amilo V2030D, hello HP nx7300. Normális képernyő, ház és billentyűzet, plusz megvan a szeretnivaló 6-os ins-del-home-end-pg up-pg down blokk is. Ennél már nem sok minden lenne jobb. De ami jobb, azért megyek fel szombaton reggel Pestre, ami meg annál is jobb, az még nem jött el s nem is rajtam múlik...
-
ádyz
addikt
Szép estét!
-
nike_
addikt
válasz
Pisztillus #13372 üzenetére
De, hogy holnap hajnalig tudjak játszani...
Úgyis be kell állítgatnom egy csomó mindent rajta, net, stb..
-
fokukac
nagyúr
menstruálsz? bocs...
-
Tim82
félisten
válasz
Pisztillus #13372 üzenetére
15" méreten 1400x1500 ideális.
-
Pisztillus
senior tag
Teljesen rendben van. Vigyázok is rá, bár most ez a kedvenc, de sokkal kevésbé fárasztja a szemet, mint bármelyik másik. Illetve időnként jól kihasználom a felbontás adta előnyöket is. Win 2000-el meg a sebessége is rendben van. Ha megjön az új íróasztalom, akkor asztali gép pótló lesz, netezéshez nem járatom a nagygépet.
Nike_: Szia! Akkor te ma nem fogsz sokat aludni...
-
nike_
addikt
Kellemes délutánt!
Holnap jön a PS3 + a játékok is
-
Tim82
félisten
válasz
Pisztillus #13369 üzenetére
Hú, kicsit irigyellek. És milyenek a képernyő betekintési szögei? Úgy értem, oldalról nézve sem nagyon veszti el a színeit a kép/nem torzul? Mert akkor van egy remek IPS-paneles géped, amit becsülj meg - ilyet már nem gyártanak, wide-ban nincs ilyen.
Bár nekem is 1400x1050-es felbontású laposom van, de biztosan TN+ panel - 14"-ben nem gyártottak IPS/Flexview panelt.
-
Tim82
félisten
válasz
Pisztillus #13367 üzenetére
Nagyfelbontású egyébként az nc8000-esed? A HP business class gépei közül az nc8xxx volt a DTR kategória, némelyik modellt nagyon jó minőségű IPS panelekkel szerelték.
-
Pisztillus
senior tag
-
Tim82
félisten
válasz
bolondember #13362 üzenetére
Én tudom, de Tildy akkor nem tudta.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
bolondember #13363 üzenetére
Neked jobban kell ismerned, személyesen én még nem is találkoztam Vele.
-
kételkedem
addikt
válasz
bolondember #13362 üzenetére
Azon fut a GTA 4?
-
Tim82
félisten
válasz
Pisztillus #13335 üzenetére
Csak Neked.
(Tildy egy korábbi PH!-s talin már hitte azt, hogy ez Pista.
)
Jut eszembe, az az nc8000 nem P4M (= Pentium 4 Mobile), hanem Pentium M (vagy Banias vagy Dothan).
Ui.: kíváncsi leszek majd én is, hogy megy-e W2K alatt gond nélkül a Vista skin + rocket dock + sidebar hármas - szemezek egy gyönyörű Sony PIII-as notival, de a 256 MB maximum RAM-ja miatt szerintem az XP lassú lenne rajta.
-
blokad
senior tag
Az autóbuszban egy apácát molesztál egy skinhead. Nem sokáig tűri az apáca és odamegy a buszvezetőhöz, hogy állítsa le a skinheadet, mert hát ő mégiscsak apáca. Odainti magához a buszvezető a skinheadet és mondja neki:
- Állítsd le magadat skinhed, mert ez mégiscsak egy busz ez pedig apáca, de adok én neked egy tanácsot. Az apáca minden éjjel kimegy a temetőbe imádkozni Jézushoz. Te öltözz be Jézusnak és ő megtesz neked mindent.
A skinhead megfogadja a tanácsot és Jézusnak beöltözve várja az apácát következő éjjel a temetőben. Meg is érkezik az apáca és így szól:
- Itt vagyok Jézus és megteszek mindent, amit csak akarsz.
- Azt akarom, hogy légy az enyém!
- Jó, de ha lehetne, akkor hátulról csináljuk...
Miután megtörténik a dolog, a skinhead leveszi az álarcot és így szól:
- He-he-he, én nem is Jézus vagyok, hanem a skinhead!
Mire az apáca is leveszi az álarcot:
- He-he-he, én meg nem is az apáca vagyok, hanem a buszsofőr... -
tildy
nagyúr
válasz
concret_hp #13355 üzenetére
-
concret_hp
addikt
válasz
philoxenia #13354 üzenetére
és mér? arról lehet valamit tudni?
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
concret_hp #13353 üzenetére
Viszlát törölte írásait !
Szép napot!
-
concret_hp
addikt
hova lett az egy felmondás margójára 4 ?
-
pohár
félisten
válasz
FehérHolló #13351 üzenetére
Még nem, de már majdnem...
-
FehérHolló
veterán
Ez már az?
-
-
bolondember
MODERÁTOR
-
Szép napot mindenkinek!
Szombat 14. az kemény lesz idén, mert Valentin nap esik eme "baljós" napra.
Mindenütt vörös rózsával szaladgáló emberek...
Mi a fenét jelképez az a rózsa, mint ha valami titkos társaság jelképe lenne... Elkötelezett hívei a szerelem nagy eszméjének.Szeretkezz, ne háborúzz!
Milyen jó, hogy nekem aztán nem kell tartanom a vörös rózsás emberektől.
Senki rám nem nyitja az ajtót már évek óta. Se Húsvétkor, se Valentin-napkor. Nyugalomban telnek az ünnepek és az évek...
Sáliláb...
-
<NewL>
addikt
...éss a megérdemelt pihenés... boldogítok mindenkit!
jászomale piTTbull ....?
-
válasz
Pisztillus #13339 üzenetére
Vége lehetne már ennek a napnak, mármint munkaügyileg, mert voltam már jobban is.
-
blokad
senior tag
válasz
Pisztillus #13339 üzenetére
Na feldobtam még egy yahoo widget engine-t keresek hozzá pár widgetet és jólesz.
-
Pisztillus
senior tag
válasz
blokad #13336 üzenetére
Ennek a notinak a win7 már sok volt, mármint driverügyileg. Vista-s driver nincs hozzá, az XP-st meg nem ette meg a win7. Jó ez így 2000-el. (Egy kis retro nem árt néha.)
A melós gépemen win7 megy, tökéletes. Jó kis oprendszer lesz az.Elmoraan: Az első pillanat nálam is a döbbeneté lenne, de utána jönne a határtalan öröm.
-
pohár
félisten
válasz
Pisztillus #13332 üzenetére
Erről nekem is eszembe jutott egy vicc
-Mi az, amikor egy férfi kéjesen beszél egy nőhöz?
-Szexuális zaklatás.
-Mi az amikor egy nő beszél kéjesen egy férfihoz?
-240ft + ÁFA... -
blokad
senior tag
válasz
Pisztillus #13335 üzenetére
Hát nemtudom, az új win bétája volt fennt, de formázni kellett és most xp van fennt. Nekem ez így tetszik. Win 2000-ret még nem használtam. Igazából 98-xp-vista-7 így jöttek nekem a winek.
-
Pisztillus
senior tag
Na jó, de nem mindegy, kinek mikor derül ki...
Blokad: Ez szép, tényleg a megtévesztésig hasonlít. A win2000-el én meg minden tekintetben elégedett vagyok. Amikor utoljára használtam, akkor sokkal lassabb volt, ezen a notin (P4M 1,6 GHz, 1 GB RAM) meg nagyon szépen (és gyorsan) megy.
Win98 téma: Van egy ismerősöm, akinek 1995-ben én raktam össze a gépét. P1 233MMX, 64MB RAM, Tomato alaplap, 2,1GB HDD. Pár éve kapott egy upgrade-t: LG CD-író-DVD olvasó kombó, egy PCI-s USB kártya, 17" CRT monitor, usb külső 10GB HDD, usb Lexmark Z25 nyomtató. Valamelyik nap vett hozzá a bontóból egy AT-s billentyűzetet, mert a régi nem szerette a teát. (Ugyanis beleöntötte.) A gép win98-al a mai napig gyönyörűen megy. Az ismerősöm egyenlőre nem akar fejleszteni, mert még nem nőtte ki a gépet.
-
blokad
senior tag
válasz
-
tildy
nagyúr
válasz
Pisztillus: Dehogy 9. A döbbenet már akkor megvan, mikor kiderül a nő terhes
Max 1.5-2.
Hát szégyellje magát az a férfi, aki nem bveszi észre időben, hogy az asszonykája babát vár. Olyan egyértelmű (néha félreérthető) jelei is vannak, hogy ihaj.
Ha más nem az, hogy elkezd a pocak nőni. -
blokad
senior tag
MSN-en beteg oszt.társammal: Ő (ezután dőltel): És mit csinálsz? Csinosítgatom az xp-m. mit csinálsz? (itt egy képküldés) Áztííí de széép.
Hát igen akik nem láttak vista style-t még, meg rocket dockot.
-
pohár
félisten
-
blokad
senior tag
Na megjöttem. Suliban a menü: folyós pürékrumpli vmi rántottnak látszó hússal. Annyira nem volt rossz, de jó se.
-
bnss
veterán
Sziasztok, jó étvágyat az ebédhez!
-
rarri
senior tag
Jó étvágyat !
Piszti : Én a magyar klaviatúrába is mindig melléütök.
-
Pisztillus
senior tag
Azt az egyet viszont nagyon remélem, hogy ezek után jobban megbecsülnek. Én legalábbis azt tenném. (Fene ebbe a német klaviba, mindig melléütök, aztán nem győzöm javítani...
)
Rarri: Én is, de akkor nem árulom el...
Szia, Bon! Jó étvágyat neked is. Vagy egészségedre. (A nem kívánt rész törlendő...
)
-
NoLF
veterán
válasz
Pisztillus #13317 üzenetére
ez egy nagyon összetett dolog, még én sem látom át
főleg, hogy nem én rendelkezem a cég pénzügyeivel, és rendeléseivel, úgyhogy nem tudom mikor miért van ebből és ebből ennyi és ennyi...tope: ne kínozz
-
NoLF
veterán
válasz
Pisztillus #13311 üzenetére
itt az egyetlen igazi probléma az volt, hogy viszonteladóról beszélünk. megrendelte nálunk a nyomtatót 1 hónapja, és most jött volna érte, és vitte volna a júzerhez, akinek eladta. na ilyenkor már kicsit más a tészta, hisz nem a felhasználót kell rábeszélnem a nagyobbra, hanem azt, aki elviekben már eladta azt amiért eredetileg jött, lehet hogy már ki is számlázta, x áron... most meg kapott egy nagyobbat jobbat, de lényegesen drágábbat. de valahogy azért belement, megoldotta. én meg fújhatok egyet, és intézhetem a többieket akik szintén ilyet rendeltek és hamarosan szeretnék elvinni, de nincs... :|
-
Pisztillus
senior tag
Az alapján, amit itt leírt (eladások), szerintem már most is az. Főleg most, amikor mindenhonnan a válság folyik...
NoLF: Én megmondtam...
Meg az az igazság, hogy ilyen nyomtatóknál valószínű, hogy én is a jobb nyomtatót választom, mert nem árt, ha van benne egy kis tartalék. (Bővül a felhasználók köre, többet kell nyomtatni, stb.) Én legalábbis mindig így tervezek, hogy legyen egy kis tartalék is a rendszerben.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #13285 üzenetére
Engem meg elfelejtettél?
-
rarri
senior tag
-
blokad
senior tag
válasz
Pisztillus #13306 üzenetére
Hát hétfőn már mehetek suliba, úgyhogy elvileg meggyógyulok addigra. Mondjuk ennyit kibírok egy évbe egyszer szoktam beteg lenni.
-
blokad
senior tag
válasz
Pisztillus #13304 üzenetére
Rendben. Én meg lassan megyek le a suliba ebédelni.
-
NoLF
veterán
hát ha szerzel nekem most azonnal 2 db FS-2000D-t meg hozzá 2db TK-310et...
sajnos kétlem hogy meg tudod oldani
és tévedés ne essék, tényleg nem ittam sört vasárnap óta... mást se...persze hogy meg tudom oldani, 2 hét múlva itt is vannak a nyomtatók. az egyetlen baj, hogy a megrendelő meg itt áll az ajtóban, és náz rám értetlenül, hogy miért nem tudja elvinni amit megrendelt 1 hónapja tőlünk, és akkor még volt 30 db...
-
Racecam
nagyúr
válasz
Pisztillus #13299 üzenetére
Nem egy nagy dolog, ha a cím megfelel, akkor a "Fáradt gőzben" megnyitod, írsz egy első hozzászólást, hogy mindenki tudja kb. miről van szó, ha a cím alapján esetleg nem lenne világos, ha szeretnéd, akkor a foglalkozásodról is megemlékezel, met ez ugye úgyis ki fog derülni és vannak intelmeid, hogy mikről nem beszélhetsz, azokat is beírod. Nagyjából ennyi.
Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nintendo Switch 2
- The First Berserker: Khazan
- Motoros topic
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged