- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Aktív témák
-
AMD Power
titán
Jó estét mindenkinek...
Hogy hívják ezt a műsorvezető hölgyet?
-
rarri
senior tag
Hahó !!!
-
Str8 sk8r
őstag
...má' megin' esik ez a fránya hav...már több mint 1 cm...
...
-
philoxenia
MODERÁTOR
Szép napot!
Éder mester. Én nyertem....
-
Ramius
őstag
Nahát.
Visszaolvastam. -
Str8 sk8r
őstag
válasz
Pisztillus #14578 üzenetére
...én is azért tudom megcsinálni, mert gyakorlatilag a "melóba" még annyit se kell csinálnom mint otthon: csak 2 óránként sétálok egy 5-10 percet...a többi "szabadfoglalkozás" csak legyek fenn, és figyeljek oda...
...
-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83 #14577 üzenetére
ha jól számoltam, 1... az is a törlés után kb. 1 órával.
a temetősre meg nem mondok semmit, mert az már túl morbid lenne
-
Str8 sk8r
őstag
válasz
Pisztillus #14574 üzenetére
...átaludtam a tegnapi napot, és a ma délelöttöt...14:20-kor keltem...
...elötte kb 50 órát voltam talpon, most meg szombat estig...
...
...nicoka: üdv...hogy megváltoztál...
...
-
fokukac
nagyúr
válasz
BlacKSouL #14564 üzenetére
nem tud olyat, hogy belenagyít?
a 4 éves samsung plazmánk (ami már akkor is kifutó típus volt) is tudja a nagyítás funkciót... sőt, teljesen szabadon lehet állítani, hogy milyen legyen a kép pozíciója.Fura.
Mindegy, nekem, ha lesz is ilyenem valaha, sose fogok rajta tévét nézni, szóval annyira nem izgat a dolog...
-
nicoka
tag
Helló evribádi.
-
törölt tag
Batman kollégáról lehet tudni valamit?
-
bnss
veterán
válasz
bolondember #14563 üzenetére
Sokszor én is...
-
NoLF
veterán
na akkor meg kellett állni tankolni, ennek egyenes következménye, hogy sört kell venni
pedig azt hittem megfelelően felszerelkeztem, de úgy tűnik mégsem.
jó, hogy kollegas hozta ezt a kis acer csodát a mobilnettel, sörölés közben még szórakozthatok is
nem tudom milyen lesz ez az egerszalóki fürdőzés, ilyen időben... -
BlacKSouL
addikt
trigondodekaéder
kukac: ha hazaérek megnézem, még melóban vagyok (majdnem azt írtam dolgozok
)(de most kivételesen elég sokat) Igen, tegnap nem nagyon sikerült olyan beállítást találni, ami legalább majdnem használható képet mutat. Én azt hittem van olyan legalább, hogy a szélét kihúzza pontosan, a tetejét-alját meg vágja. Csakhogy nincs olyan módja, amiben pont a széléig húzná ki. Tehát még akkor sem lehet rendesen belőni, ha a 4:3-as adásba beerőltetik a szélesvásznat azzal hogy letakarnak fönt-lent belőle. Csakhogy mivel mostanában nem nagyon van direkt szélesvásznú adás, eddig csak a Hustleren láttam, meg egyetlen egyszer a Dakar közvetítésen, és egyelőre leginkább tévének használjuk, muszáj valahogy megszokni, mert az is fura, hogy a nagy lób.szó tévé közepén kell egy akkora képet nézni, amekkorát a 72 centis Yuganskorionneftegaz gyártású Orion-nak brandelt készüléken lehetett, és lehet még most is. Aztán a 100Hz-es LCD fogalomzavart is szokni kell, mert még a magas beállítású Motionflow esetén is fura a kép, ha nagy méretű egyenes vonalakkal határolt tárgyat húznak egyenletes sebességgel a kamera előtt.
Szóval nagyon tetszik amúgy ,csak szokni kell, meg várni hogy az adások is haladjanak a korral, legalább a digitális verziók. -
fokukac
nagyúr
válasz
BlacKSouL #14553 üzenetére
nézd már meg, mi van a hátulján?
Hol gyártották, Szlovákiában, vagy Spanyolországban?Amúgy pedig úgyse a hátulját nézed...
A képarányokkal meg nem érdemes szöszölni. Legalábbis a szerény nyomott véleményem szerint.
4:3-as adást 4:3-ban kell nézni, és kész. Esetleg belenagyítva, de az arányokat megtartva, igaz, akkor a kép alját-tetejét nem látod.
De az összes többi megoldás véleményem szerint az igénytelenség csúcsa, ami kis hazánkban nagy divat, mármint, hogy a 4:3-as tévéadást 16:9-re széthúzva nézzük, igaz, hogy mindenkinek szép lófeje van, de legalább többszázezres tévénk van...
A "smart" pedig egy hatalmas parasztvakítás.
Ugyanúgy torzít, csak trükkösebben, a közepén kevésbé, a szélén sokkal jobban. Ennél még a síma 16:9 is jobb, az legalább egyenletesen, lineárisan torz.
Sajnos a foci eb alatt több meccset is így kellett megnéznem, nem voltam elragadtatva tőle. Ahogy ment jobbról balra a kamera, nagyon zavaró volt, mintegy halszem-optika, a pálya szélén levő reklámfelirat a kép szélén mondjuk 10 centis volt, középen 5, aztán a kép másik szélén megint 10. ugyanígy torzíott az emberek feje, de még a labda is. A kép szélén mintha rögbilabda lett volna, középen meg kerek. És így kellett nézni, mert a tévé tulajdonosa szerint ez volt a jó, és kész.
De biztos megint bennem van a hiba, és nem értem a magasművészetet, mint ahogy azt sem, hogy a 4:3-as tv-adást miért kell 16:9-ben nézni?
Miért kell becsapni a legfontosabb érzékszervünket?
-
Bubu79
addikt
válasz
Pisztillus #14557 üzenetére
Feladom - pedig még nincs is rajta elég bélyeg...
Hiába, öregszem - nehezen tartok lépést a szárnyaló elmétekkel
-
Bubu79
addikt
válasz
Pisztillus #14555 üzenetére
Akkkor hogy rövidrezárjam a dolgot, egyszerűen csak annyit mondok, hogy poliéder - ezt überelje valaki
Szia Pisztillus
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac #14487 üzenetére
Egyébként meglátszik hogy rálátásom van anyagminőségi kérdésekre is, (japán cégnél naná) mert első dolgom amit észrevettem mielőtt még kioperáltuk volna a dobozból(az se volt épp leányálom), hogy olyan gyenge minőségűnek tűnő olcsó kopogós fröccsöntött műanyagból van pl a hátulja, hogy szinte fáj. Persze nem az a lényeg egy ilyen eszköznél, de olyan elrettentően olcsó hatású. A többi része tetszik, a megvilágított logó zseniális, egyébként meg annyi mindent tud, hogy még sokára lesz az hogy egyáltalán bármilyen véleményt tudok mondani róla. Analóg SD adások nem szebbek mint ahogy várja őket az ember, ráadásul a képarányokkal is kell kicsit szöszölni. Igazából nem jöttem rá, hogy mi a legideálisabb a különböző módon (teljes, szélesvásznúsított) leadott 4:3 forrású műsorok esetén. Juteszembe, Hustler néha 16:9-et is ad..
Mindenesetre be kell hozzá szereznem egy HDMI-s VGA-t a gépbe, hogy azzal is kipróbálhassam, ugyanis a jelenleginek nincs HDMI-je, és mindig is ki akartam próbálni valami látványosat ekkora monitoron -
Tim82
félisten
-
NoLF
veterán
frankón esik a hó? erős
na indulunk dezsőfalvára, adjaiste'! -
Tim82
félisten
Meg, az összköltség talán hét-nyolcezer forint volna. Egy használt PIII-as Thinkpad meg mondjuk 25 ezer.
(Vennék én neki, de ez az Asus (T9400) a saját gépe, és hallani sem akar arról, hogy erre költsek. Netezésre, Skype-ra, szakdolgozat-írásra meg így is jó lesz. Azonkívül ez is masszív, magnézium-alumínium házas darab, a kialakítása nem sokkal rosszabb szerintem egy Thinkpad T2x-nél, egy számottevő negatívumot tudok mondani, hogy 14" méretnél miért nem tudták belső optikai meghajtóval megoldani...)
-
<NewL>
addikt
az isten ver ezzel a rúterrel
nem jó a wireless része.
megyek veszek egy újat! idegességembe... -
Tim82
félisten
Semmivel. Pont ott nem maradt pasztanyom, ahol kellett volna lennie pasztának. Erősen ledörzsöltem ronggyal, ami nem jött le, azt hagytam, kapott egy kis Thermaltake pasztát, de csak cseppnyit, majd vissza. Azóta valahogy nem melegszik. Megy a ventije bekapcsoláskor egy kicsit és kész. Ja igen, Celeron 900 Mhz-es processzor van benne, de elkezdtem ugyanilyen órajelű PIII-M-et keresni.
A végén az lesz, hogy fel lesz bővítve:
- 128 -> 384 MB RAM (ez megvan)
- 20 GB/4200rpm HDD -> 40+/5400
- Cerka 900 MHz -> PIII-M 850/900/1000 MHz (dupla akkora L2 cache)
- ja és a külső ODD dobozában is cserélem majd a DVD-ROM-ot íróra.Ja és hozzácsaptam egy Linksys picimaci wlan-kártyát is.
Még mielőtt megkérdezi valaki, barátnőm gépe -> minél jobban tudja használni, annál kevésbé akar majd a sajátom elől kitúrni.
-
ToBeY
nagyúr
Fog itt még Április közepén szakadni hó én azt mondom
-
rarri
senior tag
Szép délutánt ! Nemsokára itt a tavasz !
-
pohár
félisten
Szép napot emberek!
-
bnss
veterán
Jó étvágyat mindenkinek!
kételkedem: akkor Te teljesen jogosan használhatod ezt a szállóigét: "Na ki a király?!"
(én kérek elnézést)
-
bnss
veterán
válasz
Pisztillus #14521 üzenetére
Tervbe van véve!
Mint mondtam, ilyen szívós pasztával még nem találkoztam, pedig volt már a kezeim között olyan PC - nem is egy -, ami nem látott 3-4-5 éve új pasztát. Ez a notebook pedig 2,5 év körüli.
-
tildy
nagyúr
válasz
bolondember #14510 üzenetére
Ha ezzel arra akarsz célozni, hogy sokat jár a szám, akkor gonosz vagy
-
válasz
Pisztillus #14519 üzenetére
Szerencsére én sem dolgozok velük, nem vegyész a végzettségem.
Régebben volt itt foszforsav is, de leálltak a gyártásával vagy 3 éve. (annak láttam a hatását egy autón, na az nem egy kellemes dolog) -
bnss
veterán
Szép lassan sikerült leszedni, a bordáról még nehezebben jött le.
ngabor2: bő gázzal sem lenne jobb?
Pisztillus: 70%-os alkohol nincs itthon, ha lenne, akkor...
Amúgy édesanyám alkoholos fertőtlenítőjét szoktam használni - sajnos már nem kapni ebben a formában, valami mást használnak már injekciók előtt.
(Gyógyszertári alkoholt be kell szereznem...)
Az MX-2 megtette a hatását, alig dolgozik a ventilátor, eddig úgy ment, mint a kávédaráló.Tim: nem, szürke volt, mint a legtöbb paszta, de olyan volt az állaga, mint amikor a cementet berakod műanyag zsákba - mondjuk nyáron - és bepárásodik.
-
válasz
Pisztillus #14516 üzenetére
Akad az is, de mondom mik vannak:
Klórszulfonsav, kénsav monohidrát, akkumulátor kénsav (50, 30 %), OLEUM 20-AS 104,5%, OLEUM 60-AS 113,5%, analitikai kénsav ...Na előre is jó étvágyat.
-
bnss
veterán
Ilyen hővezető pasztával sem találkoztam még, pedig szedtem már szét pár PC-t, amit megvétele óta nem pasztáztak újra, de a notebookom processzoráról egyszerűen nem akar lejönni a paszta. Köszi Asus!
-
zolynet
veterán
a mai büntetés: cejetlek
omg
-
tildy
nagyúr
válasz
bolondember #14504 üzenetére
Nem hinném, hogy Esmnek ilyen téren gondjai lennének
-
zolynet
veterán
válasz
bolondember #14495 üzenetére
hajnaltájt elüvöltök egy 'jóóóónapooooooooooot'-ot
NoLF: adjátok meg Dezsőnek ami jár
-
bnss
veterán
Sziasztok!
Úgy érzem sikerült megfázni, ma reggel annyit tüsszentettem, mint máskor egy hónap alatt. legalább letudom a "kötelező" évenkénti néhány nap betegséget az év elején. -
tildy
nagyúr
válasz
Racecam #14500 üzenetére
Én tegnap láttam őt egy teázóban
Bolond: gonosz vagy
Torokfájósan sok jótól meg lehet a másikat fosztani
Egyébként ja szuperül érzi magát.
Más: Tegnap felhívtam a kékvirág(
) ügyfélszolgálatát, mert jött telefonszámla. mondom höh, kártyás vagyok. A számlán -1400 ft körüli összeg szerepelt, d eén azt hittem nekem kell befizetni, erre kiderül, ők fizetnek
Maximális respect a volt munkahelyemnek.
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- OLCSÓ MONITOROK
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged