- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Eastman
addikt
válasz
venember83 #15097 üzenetére
-
Esmein
nagyúr
válasz
kételkedem #15090 üzenetére
Tudja hát, opera minin csöndben figyeli az eseményeket, miközben a 3g cellák lelkiismeretesen dobálják egymásnak a hazafelé tartó útján egy hosszú munkanap után.
-
venember83
nagyúr
-
RexpecT
addikt
Nagyon finom ez a k és f alma-fahéj-keksz ízű joghurt.
-
Tim82
félisten
Köszönöm.
-
tildy
nagyúr
válasz
kételkedem #15090 üzenetére
hm....Bolondom: ne bolondozá itt
Én nem vagyok hardcore hittérítő,én csak sunyin csinálom. Alatomosan. Látjáka népek, én ezt használom, annyira sz@r csak nem lehet, ha én is használom, szóval emiatt van.
Tudom téged nem tudnálak átnevelni (férjnekvaló is ezt mondta)
-
nike_
addikt
Estét..
Tim: Részvétem (Racevétem).
-
bnss
veterán
Sziasztok!
Tim: őszinte részvétem!
Traxx: köszi az infót, utánajárok.
-
kételkedem
addikt
válasz
bolondember #15089 üzenetére
Esmi tudja, h ugratod a kisasszony(á)t?
Természetesen én is csak savazom a résztvevőket, kéretik nem véresen komolyan venni.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem #15087 üzenetére
én egy régi Moldova-könyvben olvastam, én is onnan tudom..
@tildy: ha 11 éve vagy sanzon-rajongó vagy és mindenkit térítgetsz, akkor miért is vagytok ilyen kevesen?! Lehet, h mégse olyan jó?
ui, 4 gyk.: nem flém volt, ugratom a kisasszonyt.
-
tildy
nagyúr
válasz
bandus #15072 üzenetére
Nem tetszik a króm. 11 éve opera user vagyok, az is maradok
Tudod ami jó , attól nehezen válik meg az emberNekem az opera bevált, néha firebug miatt indítok csak ff-t, ie-t meg a kedves ügyfelek miatt , ha szólnak, hogy már megint másképp jelenik meg valami
Én nem tudtam megszeretni sem az FF-t, sem az IE-t.@:nem tudom milyen pdad van, de a miénken van ie is... Na az olyan is.
-
kételkedem
addikt
válasz
bandus #15081 üzenetére
Az atomenergia, napenergia, szélenergia kiaknázásának lehetőségei hazánkban.
Sokan félnek az atomenergiától, pedig szerintem igazából ez jelenti az egyetlen alternatívát az olaj, szén, gáz erőművek kiváltására. Lehet termelni villamos energiát a szél vagy a nap segítségével is, csak nagyságrendekkel költségesebben, mint ahogyan egy modern atomerőművel. Szerintem
Bubu ezt megmutatom a srácaimnak is! Azt hittem, ilyen fagyasztásos sztori csak a rajzfilmekben van
-
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #15080 üzenetére
Vannak On-Site berendezések, ilyet üzemeltetünk Székesfehérváron is, az ALCOA-ban, de a telepítésük csak ott éri meg, ahol folyamatosan szükséges a technologiához a nitrogén.
A dolog egyébként sokkal egyszerűbben és pazarlóbb módon működik - le van telepítve néhány cseppfolyós N2 tartály, ezekbe hordják tőlünk a nitrogént.
Miután az anyag megtette a dolgát - lehűtötte a talajt, nemes egyszerűséggel szélnek eresztik, ugyanis ekkorra már gáz halmazállapotú. Tehát a dolog úgy működik, hogy bemegy a cseppfolyós és kijön a gáz...
Hogy gazdaságos-e? Nem.
De gazdaságosabb, mintha újracseppfolyósítanák, hiszen az plusz energiát emésztene fel - és még így is olcsóbb, hogy után kell tölteni a tartályokat...
Tim: -
van valami energetikával kapcsolatos téma,amiről szívesen olvasnátok?
mert kell írnom pár beadandót, de ötletem nem nagyon van.. aztán ami elkészült, azt közzé teszem a logouton
-
venember83
nagyúr
válasz
Bubu79 #15076 üzenetére
A nitrogént nem lehet valami mobil munkaállomáson belül lehűteni, hogy ne kelljen oda-vissza furikázni a telepről a kamionnak, szállítva a megfelelő hőmérsékletű nitrogént? Vagy elvisz egy adagot a telepről, az átmenve a csöveken, felmelegszik, visszahozza a kamionos a már gáznemű nitrogént s viszi vissza a telepről a visszahűtött nitrogént?
-
Tim82
félisten
Túlestünk nagyapám temetésén, de ennyire szorongó és felkészületlen papot... bakker.
-
Bubu79
addikt
Négyes metró építkezés, Duna part, pesti oldal.
A munkát nehézzé teszi a part menti talaj laza szerkezete - félő, hogy a fúrópajzs felett megindul a talaj - valahogyan szilárddá kell varázsolni, hogy kialakíthassák az alagutat...
Fagyasztás - folyékony nitrogén segítségével - a fúró előtti talaj szakaszba körben csöveknek fúrnak helyet, a csövek U alakban visszafordulnak, a furatok mélysége átlag 60cm. A csövek elhelyezése után a csövekben folyékony nitrogént keringtetnek, a -192 fok körüli folyadék körben megfagyasztja a talajt, szilárd alapot nyújtva a gépeknek...
Ez után elhordják a kitermelt földet és kezdődik az egész előlről.
A képet az egyik sofőrünk rögzítette, aki utánpótlást szállított a helyszínre
Ja, üdv
-
ádyz
addikt
Szép napot!
-
<NewL>
addikt
-
válasz
kételkedem #15067 üzenetére
Köszi.
Találtam egy Able2Extract nevezetű progit, ami képes átalakítani bmp, jpg, gif, png, tiff formátumba. -
nike_
addikt
Háli.
-
kételkedem
addikt
-
venember83
nagyúr
Egye meg a fene, munka híján kezdhetjük kivenni a szabadságokat...
-
Valaki tud mondani progit arra, hogy képekkel teli PDF állományt elmentsek BMP, JPG... vagy akármilyen más képformátumba ?
-
rarri
senior tag
Szép délutánt emberek !
-
BITBOYS
addikt
válasz
bolondember #15061 üzenetére
Nincs beleszólásuk
-
kételkedem
addikt
válasz
bolondember #15058 üzenetére
broáf brrr
-
BITBOYS
addikt
válasz
venember83 #15057 üzenetére
ez jó
bolondember: A sör+tej kombó veszélyes elegy, nagy fosi lehet belőle -
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83 #15057 üzenetére
sör tejjel?
érdekes kombó...
-
NoLF
veterán
válasz
venember83 #15053 üzenetére
akkor se találtam még normális dobozos tejet ami ízlett volna...
-
venember83
nagyúr
Dobozban nem csak UHT tej lehet.
Bár egy ideje nem ittam üzleti tejet, sikerült találni egy nőt, aki megfelelő házi tejet hoz. Ez sem száz százalékosan házi, mert hűtőben tartva egy hét alatt se romlik meg, de ízre mindenképp jó, van rajta tejföl, szóval jó áru, meg az ára is fele a bolti tej árának...
-
tildy
nagyúr
Hm, egész jól halad az operauserré változtató projektem. Egyik "tanítványom" épp most segít mobilra operaminit telepíteni csajoknak
Ráadásul ő maga hardcore FF user volt
mondjuk mit várhat az ember , norvég cég, norvég böngésző.
Hm, önfényezés offvenember: hazitejen tejszín van. Tejföl max akkor, ha már savanyúan adják neked a tjeet.
-
NoLF
veterán
válasz
venember83 #15036 üzenetére
heh. viszont ezerszer finomabb a tej benne. szvsz
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #15045 üzenetére
Manapság már mindenhol megy az OMG, meg minden nagyobb díj győztesének a tiszteletére felállnak az Oscar gálán, a sok túlzás meg show-elem. Broáf...
-
RexpecT
addikt
Lecsúsztattam egy kis mákos tésztát
.
-
kételkedem
addikt
válasz
RoyalFlush #15044 üzenetére
A munkahelyi gépen nincs hang, de ha jól látom percekig OMG, OMG
Biztosan van benne egy kis rájátszás is, de bájos ahogy örül a szobrocskának. -
RoyalFlush
őstag
-
tildy
nagyúr
válasz
tejeszacseszes csajok mondjanak le, de legalábbis kössék fel magukat
-
Jó étvágyat mindenkinek
Tejberizs, tejszínes..., tejkaramella...
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
bezzeg az üveges/műanyag flakonos...
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #15030 üzenetére
Dobozos.
-
Bub0rek
tag
Sajna, most van egy kis dolgom, de délután vissza nézek.
tildy:ezzel egyett is értek, de azért nekik se mindegy , hogy hogy nézünk ki. Pl általánosban is csufoltak, engem meg a barátnémat. Mi voltunk a reprások stb. azóta az önbizalmam az ablakba van. Na de most tányleg mennem kell. Puszi mindenkinek. Vigyázzatok addigis magatokra.
Csá- csá.
-
NoLF
veterán
válasz
venember83 #15030 üzenetére
s miért nem?
-
Bub0rek
tag
Eddigi pasijaimnak teccetek, csak neki kicsi. De ő gondolt gyogyszere is. Ő annak jóbban örülne. De végülis mi a pasiknak akarunk tetszeni. Az én fejemet is lelehet ne cserélni, egy modellre. Akkár rántottát is lehetne belöle csinálni.
Mondjuk, mit akkarok 30- évesen.
vénember: Igaz, mi is csak a dobozosat isszuk.
-
venember83
nagyúr
Nem szeretjük a zacskós tejet.
-
tildy
nagyúr
válasz
bolondember #15027 üzenetére
Nekem sosem mondta egyik párom se, hogy kisebb legyen
Bezzeg ha ők hordanák, lenne hiszti
Kár. Jobban örülnék, ha a fejemet ütné meg a becsapodó ajtó. -
bnss
veterán
Sziasztok!
Hó esett, hó elolvadt, most minden csupa víz.
-
Bub0rek
tag
Kellemes hó esést, mindenkinek.
Kicsit késön hózzta a Miki,
dee sebaj. Csak ne kellene lapátólni
utálom.
tbs: Ha lehetne én is ujra születnék. Én is plasztikázhatnám, magam. Igaz a párom aszt szeretné, hogy a mellemet, egy kicsit nagyobbra. De ilyenek ezek a pasik.
-
tildy
nagyúr
-
NoLF
veterán
nyomatja durván. megérkezett az abált szalonna, azt hiszem lakoma következik ismét
-
BlacKSouL
addikt
Mindenki beleveszett a hóba? Vagy csak nálunk szakadt le megint egy nagy adag? És még mindig esik. Nem szeretem, különösen a holnapi, meg a holnaputáni üzleti utam miatt. Meg amúgy is, le akarom már vetni a télikabátom. Napsütést akarok..
mod: Jóhogy nem frissítettem a lapot, pedig mikor elkezdtem írni még alig volt reggeli hsz
-
Tim82
félisten
Király. Hóesés és temetés, ez lesz ma...
-
Racecam
nagyúr
válasz
RoyalFlush #15009 üzenetére
Gyógyulj meg!!
u.i.: tbs: Te is?
-
tbs
addikt
Plasztikai műtétet akarok..! Plasztikai műtétet akarok..! Plasztikai műtétet akarok..!
-
zolynet
veterán
jóreggelt
egy jófajta 15perces hóeltávolítással kezdtem, autóról, annyira nem hiányzottGabesz: jóbulást
-
kételkedem
addikt
válasz
Jobbulást!
Hideg van, szakad a hó. Úgy látszik a tél még kitart egy kicsit. Pedig január-február, jön a nyár!
-
nicoka
tag
válasz
Jó reggelt mindenkinek!
Jobbulást flöss.
-
RoyalFlush
őstag
-
Esmein
nagyúr
és mi a franctól ilyen gyors a ph? olvassak vissza?
-
BlacKSouL
addikt
-
tiv83us
veterán
No, ugy tunik ma ejjel atallunk
Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Elite: Dangerous
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plusz
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Fotó állvány eladó
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest