- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Janoska26
üzenetére
de igen, én láttam. biztos kolbászt tölt... ja, nem, azt már megtöltötte, meg a maradék húst meg is sütötte (fasírtnak, friss, saját laskagombával, természetesen
). akkor muffint süt... ja, nem, azt is megsütötte, 2 tepsivel is 
tehát nem marad más, mint kockul és sörözik. csak a sörért kell a hűtőig elvánszorognia.
pohár: úgy látom, továbbra is csak a lényeg nem esik le neked: a többiek beszélgetnek itt a társasággal. te meg beböfögsz olyanokat, amire jó közelítéssel a kutya nem kíváncsi. az előzőnek van ez a topik, nem az utóbbinak.
-
És hozzád?
visszanéztem, ezen az oldalon, #12201 és #12294 között a 94 hozzászólásból 23 db volt a tiéd. Ez majdnem 25%-os arány. És ebben benne van az is, hogy majdnem fél napig nem voltál itt.
Ezek közül a legértelmesebb az volt, amikor megpróbáltál tanácsot adni Kolombusznak, hogy hogy kell hangot kiszedni egy avi fájlból.
Az összes többi hozzászólásod értelmetlen volt.
-
pohár
félisten
Ma este névnapozunk

-
blokad
senior tag
"Hallom, hogy az esőcseppek kopognak az ereszen, egy aprócska kis tű táncot jár a bakelit lemezen...."
Jelentem itt is esik.

-
(Kolombusz)
veterán
Hmmm, ma elköltöttem 70 ezer forintot sícuccokra, de szemüveg, meg léc és bot még sehol. Bár idén nem is tervezek ilyeneket venni.
Vettem egy bakancsot, ilyen hótaposó, 20k volt, akciósan, csak ez volt jó a lábamra, pedig 3 nagy sportboltot is bejártunk. Átlagban 45-ös cipő kell, hát ez 46.5-ös.
Vettem egy Columbia nadrágot, ez is akciósan 20k volt. Aztán egy kabátot, ezt nem tudom milyen márka, 15k volt, határozottan barátságosabb, mint a 35k-s Columbiák. Amúgyis van egy barátom, neki van egy Columbiája, ami rá nagy, majd egyszer megnézem, aztán ha jó, megveszem.
Meg vettem még polár felsőt, meg ilyen hőtartó nadrágot, meg felsőt és kesztyűt.A szemüveg egyelőre nem kell, meg nem is találtam olyat, ami jó, mert amit szemüveggel lehet hordani, az mind kényelmetlen volt. Majd keresek jövőre, esetleg nézek Debrecenben, vagy Pesten.
-
bnss
veterán
Sziasztok!
Esik eső...

-
Szép napot mindenkinek!
-
Gömbszörpre fel
Isten tartsa meg a szokását annak aki kocsmába is kitalálta a netet
A kékszarvast nem látta valaki?

-
NoLF
veterán
na és akkor most a jól megérdemelt pihenés, miután fejedelmi lakomát rittyentettem a szüleimnek (és persze magamnak
)roston fokhagymás-vajas kakukkfüves-bazsalikomos lazacfilé
serpenyős fokhagymás-citromos chillis bazsalikomos garnélarák
medvehagymás-petrezselymes tepsis burgonya
olivaolajas-balzsamecetes kerti saláta, fekete retekkelkicsit tele vagyok

-
zolynet
veterán
sziasztok
este irish cat &

-
niti
aktív tag
válasz
kételkedem
üzenetére
Totálisan.... betonozni lehetne vele...
Élősködők ellen kapta.
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
kételkedem
üzenetére
Nekünk is Philips melegszendvics sütőink vannak. Egy természetesen eltört, milyen jó, hogy kettőt kaptunk, most a másodikat használjuk. Ilyet vettünk a nagyszülőknek is, náluk tényleg minden nap használva van és bírja.
-
rarri
senior tag
Szépet !

Sajnos mennem is kell, ma mindenki legyen vidám, érezzétek jól magatokat !

-
Str8 sk8r
őstag
válasz
kételkedem
üzenetére
...lehet a nagy rohanásban csak csikorgó talpakkal tudott megállni a topiknál...
......ToBeY: van egy ismerősöm, aki ismer egy jó kárpitost, és elég fanatikus dolgokat is bevállal jó pénzért...ha tényleg fontos utána érdeklődhetek...
... -
nike_
addikt
Sziiiiiiiiiiasztok!
-
kételkedem
addikt
A szendvicssütőt direkt gyártják ilyenre. Nekem egy Philips évekig bírta, pedig szinte naponta volt használva, nem rég feladta a harcot és kettétört a kapocs. Néztem mindenféle márkájút és nem találtam értelmes megoldású kapoccsal készült sütőt. Eltörik egy ilyen 12 Ft-os alkatrész, lehet cxserélni az egész sütőt. A másik megoldás, hogy egy 5kg-os súlyzót raksz a tetejére

-
tildy
nagyúr
No ez a reggel is jól indult:épp reggelit akartam Esmeinnek készíteni, melegszendvicset, mikto a melegszenyósütő kapcsa megadta magát és szétpattant. Igazándiból ez a kezemben már nem is tudom hanyadik ilyen sütő, amely ily végre jut. kb. a 4.
Miént nincsenek fémkapcsos melegszenyósütők ???
Más: megnéztem tescoban azt a 99E-s fusit. Külsőre tetszetős, sajnos nem volt műszakis emberke, így szét nem tudtam nyitni, csak üvegfalon át láttam.
Baloldalt van a füles ki és bemenet, a picimaci, és a dvd író. tetszetősen nézett ki, de szeretném kézbe is venni. Vékonyabb volt , mint a msotani gépem. -
ToBeY
nagyúr
Nem tudjátok létezik olyan hely,ahol plüs maci huzatát kicserélik?

Van egy macim kb 1m-es, születésem óta megvan,és a elég rosz állapotban van.
Hiába van megvarva egyszerűen a cérna kiszakad a szövetből.
Érthető módon kidobni nem szeretném, mivel fontos nekem ez a tárgy. -
Sianis
addikt
Sziasztok!
Brüsszel, felhős, esős, de azért jó hangulat!

Sianis
-
kételkedem
addikt
Szép napot mindenkinek!

Ideért a tavasz. Napsütés, tavasz illat.
-
Csyppa
senior tag
E!
-
tiv83us
veterán
Node bekak...

-
Még néhány sornyi tapsikolós szmájlit rakjál be, kisöreg, hadd lássa mindenki, milyen jól tudsz magadban is csetelni...!

szánalmas.
-
pohár
félisten
Mentem én aludni, sehol semmi, halál...

Szép álmokat mindenkinek!!

-
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
A legegyszerűbb megoldás :
Szerezz egy virtualdub-ot, és mentsd ki a hangot wav.ként.lehet, hgoy rinyálni fog, hogy vbr a hang, de azzal nem kell törődni.
amúgy pedig :
[link] -
niti
aktív tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Szerintem nem kell tudni hozzá

De van mégegy: (ezen kifeküdtem)
Szerintetek miért szeretnek busszal utazni a munkanélküliek?
Megmondjam?
Mert ott van a lesz állás jelsző...
Többet nem mondok nem roncsolom vele az idegrendszereteket. Ha tetszenek, itt van egy nagy csomó: [link] -
Jó éjt és szép álmokat!
Délelőtt vár rám a konyha, a nagy rakás mosatlannal...
Muszáj kialudnom magamat a kötelező házi munka előtt. -
niti
aktív tag
Jó estét Uraim!
Tudják-e vajon, hogy hívják azt a ficsillát, amelyik nem fél? Na?
Pohár: az. Ficsilla. Szóval?

-
pohár
félisten
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Szerintem MKVMerge-vel szét is tudod szedni a filmeket audio és videora, ha már egyesíteni is tudod őket ezzel

De bocsi ha hülyeséget mondtam

-
(Kolombusz)
veterán
Srácok, ha adott egy avi film, annak hangsávjából hogyan vághatnék ki egy részletet?
-
pohár
félisten
válasz
Pisztillus
üzenetére
Szép álmokat!!

Neked is Bon3ss!

-
-
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Ez aztán tetszetős lehetőség-halmaz.
De jó, hogy itt lapít mellettem a fekete V3. Még nem is sejti, hogy mi vár rá.
A fene, a mobil-ízlésembe. Hogy az összes telefon képes felkelteni az érdeklődését. Ennyire vegyes csapatot: Nokia 8310, E60, Motorola V3, SE J300, Siemens SL55. Mindet kedvelem. Mindegyikkel törődök, és hol egyik, hol másik van beüzemelve. Most éppen hárman vannak bekapcsolva, a V3, a J300, és egy Motorola Z3, ami eladására vár. Ma leteszteltem, hogy milyen a mindennapi használat során. Teljesen rendben van. Egy jó közép-kategóriás modell.
A fene az ízlésemet, még ő is tetszik.
Jaj... Neee
Szerk.: Van egy nagyon szép állapotú V3i az ismerősömnél. Szürkés-kék metálfényű. Azt hiszem minden cuccával, kártyával együtt 13e. Vagy csak 11e? Keverem a telefonok adatait. Sokan vannak.
-
bnss
veterán
Azt hiszem mára elég volt a "kockulás", jó éjt!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
pohár
félisten
válasz
Pisztillus
üzenetére
Ahogy mondod!!

A földimogyorós viccem tetszett??

-
-
pohár
félisten
válasz
Pisztillus
üzenetére
Nekem ez annyira nem tetszik, inkább party-zok

-
(Kolombusz)
veterán
válasz
Algieba
üzenetére
A V3 szana széjjel hackelhető, én annak idején rengeteget buzeráltam a V3i-m szoftverét, régi szép idők...

Operátor név helyett azt írta, hogy (Kolombusz), a külső kijelzőn telefonálás közben egy Nissan logo világított, kihangosítva a zene ütemére villogott a kijelzője, meg a billentyűzete és még sokkal durvább dolgokra is képes lett volna, ha mélyebben bele merek nyúlni a szoftverébe. iTunes mód bekapcsolása, edge adatátviteli képesség aktiválása (bizony ilyet is tud, egy kínai szolgáltató szoftverét kell feltenni). Ha jól rémlik, még a bootolás animációját is lecseréltem.
Ehhh. Miért is vettem egy vagyonért 6600 Foldot magamnak? Occsón kellett volna egy V3i-t, aztán szana széjjel hekkelni. Na mindegy.
-
-
pohár
félisten
válasz
Pisztillus
üzenetére
Hát el volt tűnve a topicban, de te is tőlem csented most, én megkerestem

ádyz... jó éjt neked is!!

-
-
Függetlenítettem két rég lejárt hűségű mobilomat. Most aztán újra belakom őket.

Az öregecska J300 még mindig teljesen jó, és végre megy a vodás kártyámmal. A V3 vodás volt, de a függőségére fogtam, hogy nem tudok rá javát telepíteni. Most kiderül, hogy szabad mobilként, mire megyek vele.
(Nem vagyok rossz kislány, mindig megvárom a függetlenítéssel a hűségidő végét. Amikor megvan az új telefon, a "fölöslegessé" váltatt felszabadítom. Amolyan mobil szabadságharcos vagyok.
)
A J300 kapott egy aranyos témát, tengericsillag koktélt fogyaszt, míg csengőhangnak beraktam az egyik kedvenc filmes idézetemet: "Egy jó tanács Billy bácsitól: ne vegyetek drogot! ... Legyetek pop-sztárok és megkapjátok ingyen."Most a V3 következik.
Sosem unom meg a játékot a telefonokkal. Telepíteni, tölteni, szoftvert-frissíteni, fincsi szórakozás.

-
rarri
senior tag

Jó éjszakát kívánok mindenkinek !

-
pohár
félisten
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Disco babyyy, discooo!!!

ádyz... van ám

-
(Kolombusz)
veterán

-
ádyz
addikt
rarri, lehetséges, nem kizárt!...

Mellesleg, [link@bocs]
-
pohár
félisten
válasz
kételkedem
üzenetére
Azt én is szeretem, de már kicsit unom a káposzta közül kiszedegetni a csontokat

Mi holnap névestézünk, lesz töltött káposzta, toroskáposzta, paradicsomos húsgombóc, vmi sült hús amihez kell sajt meg kukorica is, meg lesz fasírt is, meg pacal-csülök-köröm pörkölt kis velővel, de mivel én rühellem a pacalt lesz külön csülök is
Szép álmokat!!

-
rarri
senior tag
válasz
kételkedem
üzenetére
Szép álmokat !

-
rarri
senior tag
válasz
kételkedem
üzenetére
Érezd jól magad a disznóvágáson, egyél , igyál sokat !

-
Én majd csak 24.-én kortyolgatok bort, mert akkor lesz a 31. születésnapom.

De akkor sem sokat, csak keveset.Azon töprengek, hogy milyen cserepes virágot, bort, csokit vegyek magamnak a jeles napon.
Mobilom van. Most kütyüre nem gondolok.
-
kételkedem
addikt
Holnap nálunk lesz disznóvágás. Mi is 100 -120 Kg-ost vágunk. Délig dolgozom, délelőtt a szüleim és a hentes elkezdik a mókát én csak délben kapcsolódok be. Remélem jut egy korty házi szilvórium és egy korsó sör is a disznóságokhoz.
Apám elvitt 200l szilvacefrét, 150l magozott sárgabarack cefrét és 200l vegyes cefrét a főzdébe. Azt mondja a főzdés: "Nem baj, ha mindből szilvapálinka lesz? Most szilvát főzök."
Így kaptunk szilvapálinkát
-
ádyz
addikt
Szerintem felejtsük el a válságot és...........igyunk!

Aktív témák
Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- YouTube
- Facebook és Messenger
- Gitáros topic
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Mesterséges intelligencia topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Infinix Zero 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- HP Zbook 17 G2 Workstation,17.3"FHD,i7-4810MQ,16GB,256GB SSD,K3100M 4GB VGA,DVD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). akkor muffint süt... ja, nem, azt is megsütötte, 2 tepsivel is 

...

Kutyasampon kettő az egyben
...

(Bocsi...)