- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
Aktív témák
-
bnss
veterán
Sziasztok!
Végre van egy kis időm felolvadni.
-
tildy
nagyúr
válasz
bolondember #14395 üzenetére
Bolondember: még nem. Én ma foglaltam asztalt.
vistaval mi votl a gond? Új notim wifijét eldobálgatta, de olyan szinten , hogy ha elment a háló , akkor restart kellett, mert utána már egy hálózatott sem látott. Fura módon win7 eddig pöpec.Másik gépen közben vígan wifiztem.
Volt még egy olyan baja is, ha kinyomtam a hátsó vga csatin másik monitorra a wowot, akkor behülyült tőle.
(Bár ezt megnézem majd win7 alatt is).
nem tudom, hiába csilivili a vista, nekem nem nyerte el a tetszésem em sebességben sem egyébben, viszont win 7 meg még csak cirka 1 napja van fenn, ezért érdemileg majd később nyilatkozom .(Másik gépen win7 már 3 napja fenn van.
-
pohár
félisten
Én meg vettem az Auchan-ból fél kiló kenyeret, csinálok jóféle szendvicset
-
tildy
nagyúr
Kajáról jut eszembe jövő héten torkos csütörtök, este 8ra már foglaltam is a lurdyban asztalt. Megyünk bowlingozni is
-
Vegyes gyümölcsleves
Rántott tonhal, párolt rizsJó étvágyat mindenkinek
Du. mehetek tanfolyamra, kellett nekem beírni hova akarok, erre szólnak, hogy ma mehetek is 16:30-19:00-ig Kedd, Csütörtök (120 órás kis rendszerinformatikus tanfolyam
)
-
ToBeY
nagyúr
A Scrubs valami angol szleng amit nem értünk? Vagy miért Dokiknak fordították ezt a filmsorozatott a magyarok?
-
NoLF
veterán
rúzsai marhacomb filé vörösboros aszalt szilvaszószban falusi tócsnival
hajrá hajrá!
-
pohár
félisten
Hello mindenki!!
Most jöttem a suliból, de 3-ra mehetek vissza másfél órás tesire, ami egy 20 perces fejtágításból fog állni, és utána 6-ra mehetek vissza a suliba, és este 10-re leszek otthon...
Érdekes lesz az esti 8-as vonattal hazamenni... -
Lépnem kell, sok teendőm van.
Közben megfájdult a fejem, mert háromfelé kell figyelnem.
Szép napot mindenkinek!
-
NoLF
veterán
válasz
kételkedem #14378 üzenetére
én nem vagyok az a sokáig bent ücsörgő típus. ha valaki meg öntözget ilyen szarokat, akkor inkább ki is jövök. a száraz szauna nem a mindenféle illóolajos szutykokról szól, számomra legalábbis.
-
tildy
nagyúr
Sok év Windows xp után (most már végre használható és stabil rendszer ), két hét majdnem agybaj vista után tiszta öröm és bódottá win7et hazsnálni. Első windows, amire akár pénzt is kiadnék
-
<NewL>
addikt
hátha kitisztul
nem jó ez a tetű msn
hibakódozik már 2. napja...
annyit olvastam a gogléban,h 3x futassam le a hibaelhárítót és lehet menni fog. már hatodjára futtatom...
Hibakód : 81000306
valakinek volt már ilyen? esetleg köze lehet a múltkori msn vírusomhoz?
már újraraktam az egészet de így is ezt írja ki.
[link]
tegnap állítgattuk az routerem,vagy ahoz lenne köze?
de mi az a proxi? -
Szerkesztem az újságot. Ma este át kell küldenem a tördelőnek. Szeretem a munkámat. Emberekkel beszélek, témákat boncolgatok. Le is fogom tenni a mobilmániámat és felpiszkálom a szómenési mániámat.
Igazi dumagép vagyok. Alkotni jó!
Különben is megtaláltam az ideális mobilt. Kibírt nálam két hónapot, plusz egy szakítási kísérletet.
Persze most fűtés idején nem kockáztatom az épségét és a J300 reszket a mellényzsebemben, mikor röpködnek a farönkök...Tényleg, mennem kell megnézni a tüzet.
Gyönyörű idő van. Igaz, kora délelőtt boltba menet arcomra fagyott a mosoly. A kertet 20 centis hótakaró fedi. Bokán túl merült el benne a lábam, amikor lementem a madáretetőhöz.
Plusz a pára az ablak szoba felöli alsó szegélyére fagyott. Írtam este, hogy hideg van a szobámban. Áh, de senki sem hitt nekem.Sáliláb.
-
NoLF
veterán
válasz
venember83 #14310 üzenetére
- melóhelyemtől 3 percre van, pont útba esik hazafelé
- ingyen van, mert a cégnek van bérlete, akkor megyek amikor csak akarok
- van szauna is, minden edzés után fél órát lehet méregteleníteni jól
- nincs bicajom, síelni nem tudok, futni nem vagyok hajlandó hóban fagyban, de még normál időben se nagyon -
NoLF
veterán
ejha!
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem #14365 üzenetére
Andrássyn nem volt sale.
vagy 6-7 fokkal tűnt melegebbnek.. Mármint az idő.
-
zolynet
veterán
válasz
bolondember #14364 üzenetére
jóreggelt
a pofám lefagyott még ezen a kis szakaszon is, nem kellett volna borotválkozni így a hét derekán, ráért volna ...
-
rarri
senior tag
Sziasztok ! Mindenkinek vidám , szép napot kívánok !
-
Str8 sk8r
őstag
válasz
fokukac #14360 üzenetére
...miért volna valami szégyelnivalóm?
...egyébként most gondolkodom, hogy az ettől régebbi hozzászólásaimat nem találtam, pedig voltak...nagyrészt a piaci hsz-ok tüntek el...
...akkor még nem volt offtopik, meg ilyenek, és nagyrészben egymás hirdetését offoltuk szét, úgymond uppolva(pl gugával)...
...
-
RexpecT
addikt
Megyek aluszni,mert negyed 7 kor wake up van
.
-
Str8 sk8r
őstag
válasz
neduddki #14354 üzenetére
...tényleg, hátha tudsz nekem segíteni...
...két hónapja hajtok mindenfelé 4db hőérzékelőt...régebben lehetett kapni a P3-as lapokhoz...kéteres fekete "madzagon" lógott, az egyik felén a kéttüsis csati, a másik végén meg egy sárgás folialapkák között a hőérzékelő...biztos emlékezel még rá...
...no ilyen cuccost honnan keríthetek?
...nyugdíjasnak már vagy két honapja rágom a fülét, mert aszongya' megrendelte, de nem hozták még...
...
...Algieba: jó éjt...
-
Jó éjt és szép álmokat!
Aludni tértem. -
neduddki
nagyúr
válasz
Str8 sk8r #14353 üzenetére
HI!
mar 2008igencsak vekonyka vot egesz evben, /2007 karacsonyara annyi gep volt hogy nov kozepen vegen marcsak aszt raktam ossze ami eppen meg volt a nagykerben/ 2008 karacsonyara 2(!!!) gep volt de alkatresz az szinte amit csak artal vot boseggel, /2007 dec 10-re teljesen kikeszutlam es lefaradram 2 het stabil fekes egy enterovirus miatt ami igencsak erdekes tuenteket produkatl/ 2008 nem vosetl meg. ezek maganso gipek, ceges esetben annyira nem lehet vitatkozni, kell akkor kell /de azert ott is csokent a forgalom,/ meg leginkabb a laptotyokon lehetett erezni hogy kitolasok voltak ill. a betervezett izet kisse meg kelelt huznyi
udv
neduddki
-
bnss
veterán
Jó éjt, azt hiszem kellene egy keveset aludni.
-
neduddki
nagyúr
válasz
venember83 #14347 üzenetére
HI!
az elmutl 3 evben /tavajj nyarig/ 1-2 kiveteltoleltekintve csak amd-t raktamossze:- )))
udv
neduddki
mod: sot irodaba meg mindig:- ) mongyuk a 6-7k ft-s msi alaplap meg a 4-5k-s semprn nagyon hianyzik:- (((
-
neduddki
nagyúr
HI!
mult heten vegre vo tidom osszraknyi a dg43nb e5200es parost, folotteb teccik a joszag 5 hdd-val idelban ~81w teccik:- ) na szovla ugy vitam vele, hogy akkor fejlesztem a goszagot a /bosegesen oleg/ box-os huto hejejre felteszek egy kvad bordat /q9450/, kerestem mar egy idej mire ma du megtanatam, eddgi is megvot de nem hittem el hogy a kvadhoz a 1cm magas izet adnak, de megis, na annyi a kulomseg, hogy ezen rez is van /huha:- )))/ na honap ha leszidom kiprobalom azt az acelos dogoT:- )))
udv
neduddki
mod: ja es az a leneyg, hogy a boxos fullaluvacak is 3 ora orthso utan ~50-51fokot hazusik a e5200es ugy hogy a alap ~850rpm felmegy ~880rpm-re:- )))
-
-7 és mivel derült az ég reggelre -10 alá fog menni.
Igen, ez nekem kemény tél, tekintve, hogy fával fűtünk, és a házunk nincs hőszigetelve. Este pedig senki sem eteti a kazánt, vagyis most egyre hidegebb van idebent is.Szerk.: Ami igaz, a kis netbook sem melegedhet fel.
A számítógépek legalább jól érzik magukat.
-
Fantasztikus... Tényleg kemény fagy van, mert a szobámban látom a leheletem páráját és a tollpaplanom alatt is fázom. Azért ez ritkán fordult elő az idei télen, pedig átlagos hideg tél volt. Azonban a mostani februári hideg meglepően kemény. Nem számítottam rá. Meg ilyenkorra már kifárad a szervezetem a hideg elleni védekezésben, és egyre nehezebben tudja felmelegíteni magát.
Fázom. -
Ramius
őstag
begyorsult a ph
-
Str8 sk8r
őstag
válasz
bolondember #14337 üzenetére
...pedíg nekem kecskének tűnik...a másik meg tita...
...
...mod: ígyhát a lámához lehet mindkettő közelebb áll mint a "bornyúhoz"...
...
-
Ma melegedtem a centerben, ültem egy széken, és az E60-sal próbáltam elcsípni az egyik nyílt wifit.
Közben vagy hárman (pasik) jegyezték meg a társuknak, hogy nézd már mi van a csajnál!Mi lenne? Egy okostelefon.
Lévén, hogy a tündi-bündi mütyürkék helyett a nagy tudású mobilokat kedvelem.
Bár van mütyürkém is, de ő pihenőn van. Kímélni kell a tojás Siemenst.Jelenleg tetszik a V3 rokona a V3i és a V3xx is. Tetszetős színekben pompáznak.
De maradok az ezüst E60-nál. Még nem fejtettem meg, hogy miért, de valami agyviszkető módon vonz a világos szürke előlapja. -
válasz
<NewL> #14329 üzenetére
Ööö. Én a HandyWi-t használom.
De mostanában a kedvenc helyemen magam sem tudom befogni a wifit. Ezek a rádióhullámok kis szédelgők. Pedig a jel erős, még sem kapja el az E60. áááIzé, ma este gyakran iii pakolok három darab magánhangzót alapvetően értelem nélkül a hozzászólásaimba. Ezek amolyan szellemi ásítások. Üresjáratok... ne szépítsem a valóságot, hogy csak a csont tartja egyben a puding állagú agyvelőmet... Kész. A mai nap ilyen...
-
tildy
nagyúr
Windows fikázásom már a múlté , most hogy próbáltam már winxpt, vistát, és most a win7t.
A középső, azaz a vista nem nyűgözött le, wifi kezelése khm, hagyott kívánnivalót maga után, node ez a win7, szép , gyors , mi kell még? (backup rendzsernek egy ubuntu)
Meglesem wow hogy fut rajt. -
ngabor2
nagyúr
válasz
Ramius #14327 üzenetére
nem vagyok én zoofil... majd vágányzár esetleg
pohár: AKKORA kontaktlencsét? ráadásul páros ujjú patás lábaival hogy teszi be?
vén: -5, vagy akár 0°C-ban, térdig érő hóban nem igazán szeretek se futkorászni, se bicajozni. nem vagyok én eszkimó, a nyarat szeretem. én se vagyok önimádó, de pillanatnyilag ez a legkulturáltabban elérhető zsírégető módszer. oké, a krematórium valszeg hatásosabb lenne, de azt egyelőre nem szeretném kipróbálni
no, jóccak.
-
-
<NewL>
addikt
Valaki ért a wifirouterekhez egy csöppet?
Vettem egy dlink mittomén milyen routert,eljött egyik haverom megcsinálni,mert vakon vagyok a témában. A telefonom az istennek se akarja látni a wlant. Felmegyek a router mellé,viztornyon kb 1 km-re lévő wlant látja,de ami 20centire van routeremet nem.
pedig mutogatta a srác ,hogy kifele is csinálja a jelet,a gépemen meg most is tökéletesen megy ezzel a routerrel is.Algi : esetleg a telefonba valami nincs beálítva?
A régin semmitse állítottam mégis tudtam a suliba wifizni. Vagy azok más hálózatok,nyiltak vagy mi?
mert ilyeneket szokott kiirniMással még nem próbáltam itthon ,majd hétvégén hugom laptopjával megnézem,ha az se látja nem tudom mi van vele.
Szeva pohár,látom itt vagy
almaléé
plusz délután óta msnem sincs
-
ááá elveszett a hozzászólásom... vacak a netem.
Sóhaj.
Álmos vagyok. De hiába fekszem le korán, mert hamar felriadok, hajnali kettőkor, amikor normális esetben aludni térek. Aztán csak forgolódok.
Így várnom kell legalább tízig. Utána már van esély rá, hogy reggelig paplan alatt maradok.Szép estét mindenkinek!
Hideg van. Kora este -7-et mutatott a hőmérő. Brrr....
-
pohár
félisten
válasz
bolondember #14323 üzenetére
Ezt láttam én is, nagyon kemény
De mi az, egy rövidszőrű láma? -
ngabor2
nagyúr
válasz
bolondember #14321 üzenetére
melyik része? vagy a kettő között?
-
Str8 sk8r
őstag
...csak mert a CPU-tuning HQ eredmény...topikban megbeszélés tárgya az X2-esek táblázata, és én egyedül kevésnek tartom magam ahoz, hogy meghatározzam a paramétereket, stb...elkelne egy kis segítség...
...
-
ngabor2
nagyúr
válasz
próbáltad, vagy csak csúúúnya gonosz előítéletes vagy?
-
tildy
nagyúr
-
bnss
veterán
Szép estét, ez a nap is elszállt... Majdnem teljesen, itt az ideje egy sörinek.
-
Str8 sk8r
őstag
válasz
Csakénvagyok #14309 üzenetére
...apukám...
...szereztél nekem egy szép napot...köszike...
...vannak még apró örömök az életben...
...
...kiderült hogy fokukac-cal már 4 éve is egy topikba írkáltunk...
...
...Janoska26: ne tessen "eevenni" a pontyaimat...
...
-
válasz
... a lustaság...
-
NoLF
veterán
indulandusz gyurmázni, byez
-
nicoka
tag
Na, most lezárom magam valami vákuumos cuccba. Indulhat a tanulás. Valószínűleg holnap írok egy föci-kémia kombót...
-
nike_
addikt
Sziasztok!
-
pohár
félisten
Nah megjöttem emberek, látom már hiányoztam nektek mint mókusnak az erdőtűz
5-re megyek suliba, adatbázis előadás lesz, és utána vége is a napomnak
Aktív témák
Hirdetés
- Túra és kirándulás topic
- Befutott a MindsEye végső előzetese
- Le Mans Ultimate
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Apple MacBook
- Xbox Series X|S
- Házi hangfal építés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged