- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Zicokuka: Minden változik,a Cod 2 örök
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- ldave: New Game Blitz - 2025
Aktív témák
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #8899 üzenetére
A kőszénben meg az a jó, hogy már kész van, csak össze kell lapátolni.
-
NoLF
veterán
válasz
venember83 #8896 üzenetére
vagy arra, hogy tűzoltók
-
zoltanz
nagyúr
válasz
venember83 #8896 üzenetére
Nem kell kp, elég ha a benzint (kincs manapság), meg a kaja szállást állja. Ha fontos megmenteni a szüzeségtől, hát legyen, nekem így is jó lenne.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Pisztillus #8870 üzenetére
igen, én is azt olvastam, h korrekt kis lap - amúgy próbáltam SATA és PATA vinyóra is tenni...
nem sok különbség. volt. söt, semmi.
Ma tesztelgetek kicsit - de gyanítom, h valamikor kénytelen leszek télleg kölcsönkérni a tiédet - amit majd megbeszélünk...
-
zoltanz
nagyúr
válasz
hejesírásó #8893 üzenetére
Azthiszem a szülei közel vannak a tűzhöz, nem csórik.
-
zoltanz
nagyúr
válasz
hejesírásó #8888 üzenetére
Na jó küldök neki egy levelet, a témához írom, hogy nem akarok több kéretlen levelet, oszt ha nem válik be gerely.
Ui :csak én meg már 35 vagyok és ritka az ilyen fiatal husi .
-
macikos
addikt
Vannak még ügyes emberek a világon: [link]
-
hejesírásó
senior tag
szkúzi, hozzá vagyok szokva h otthon van mozilla helyesjrásell. itt meg nincs.
nem erősségem a magyar.kételkedem: én azt nem szeretem, mikor vki sietősebben fog rá a kezmre mint ahogy én ráfognék, és emiatt az idiótája az ujjaimat töri össze csak azért mert siet vhová. és biztos vagyok benne h ő meg azt hiszi h meleg kis kocsog vagyok vagy ilyesmi.
csak azért mert nem kapkodom el a kézfogást.
a héten megfordult bennem, h tökre diszkriminatjv h ha munkában vagy a pasiknak köszönsz és kézfogás, de a nőknek csak köszönsz. ez nem jó így->de munkában meg nem pusziszkodsz. pedig vmi testi interakció jó lenne->így lenne igazságos nemNolf: a nick direkt ez, hogy aki tud a sorok között lvasni levágja, h nekem nem anyanyelvem. egyébként vagy 3-4-5 féle képpen lehet értelmezni
-
zoltanz
nagyúr
Az Iwiw -en ha valaki küld csoportos üzenetet és törlöm, írja a feladónak pirossal valahogy? Köszi müszi.
-
NoLF
veterán
válasz
kételkedem #8877 üzenetére
fuj attól engem is mindig kiráz a hideg
-
macikos
addikt
válasz
kételkedem #8877 üzenetére
Bocs, de helyesbítenék: az nem férfi, hanem "férfi szerű egyed". Ráadásul ha te normálisan fogsz kezet, akkor még csodálkoznak is, hogy mit csinálsz
Ez egyébként főleg infósok körében elterjed.
Ennél jobb csak a nem köszönő parasztok tudnak lenni...
-
kételkedem
addikt
Utálom, ha kézfogáskor a másik férfi csak nyújtja a kezét és nem fog. Olyan mintha egy levágott sertés első csülköt fogdosnék.
-
pohár
félisten
Ehehe, itt tolják magukba előttem a Whopper menüt az emberek
-
NoLF
veterán
válasz
hejesírásó #8873 üzenetére
higgyek
-
macikos
addikt
Na mi van, már a PH!-t is titkosítják?
Eltűntek a topikok nézettségi adatai.
-
hejesírásó
senior tag
válasz
venember83 #8871 üzenetére
vsz-leg létezik. lehet h bizonytalan a jövő és a mult, de léteznek. márpedig ezek létezéséből lehet azért elég biztosan következtetni arra h létezhet vmi féle jelen.
nekem ennyi elég hogy higyjek a létezésében.
-
zoltanz
nagyúr
válasz
venember83 #8871 üzenetére
Nekem elég ha belenézek a tükörbe és elég bizonyoság, hogy létezik az idő.
-
venember83
nagyúr
válasz
hejesírásó #8866 üzenetére
Ebben az esetben nem állíthatod bizonyossággal, hogy létezik, nem?
-
Pisztillus
senior tag
válasz
bolondember #8834 üzenetére
Rálestem a neten, egy nagyon jó kis deszka az. Ha egy másik VGA-val is problémázik, akkor csere, mert ő lesz a hunyó. Még egy kérdés: a rendszerindító winyó melyik sata vezérlőn van? A déli hídhoz kapcsolódón (ebből van 6 db, sárgák), vagy a Gigabyte jelzésűn (ebből van 2 db, lilák)?
-
hejesírásó
senior tag
válasz
venember83 #8862 üzenetére
természetesen nem. ez a jelen különlegessége.
-
zoltanz
nagyúr
válasz
bolondember #8864 üzenetére
Meg van nyitva két ablakban, copy- paste -val átmásolom a címet, azt írja: nem található.
-
zoltanz
nagyúr
válasz
hejesírásó #8861 üzenetére
A múlt biztos csak a tudatmódosítók hatására bizonytalaná válik az emlékezet. A pilanatot megélni kell nem kutatni...
-
hejesírásó
senior tag
válasz
venember83 #8858 üzenetére
a múlt nem biztos, a jövő bizonytalan, csak a jene a biztos. de amint biztos máris nem biztossá válik, de abban a végtelenül kicsi időinterval-ban jelen igenis van.
-
csapos2
addikt
válasz
venember83 #8858 üzenetére
Én a Bleki által említett dologra gondoltam, de ez sem rossz.
-
zoltanz
nagyúr
Az miért van gyerekek, ha valami fel van töltve a gyótubra és rákeresek a címre és azt írja nincs ilyen.
-
kételkedem
addikt
válasz
BlacKSouL #8855 üzenetére
konkrétan.
igen.-------------
Van itt egy térkép arról, milyen lenne a térség a tengerszint 100(!) méteres emelkedésekor. Hogy mekkora hülyeség ilyeneket rajzolni!
Egyrészt ahogy elnézem simán bekékezték a 100m alatti területeket. Namost pl a folyók nem szállítanák el a vízgyűjtő területekről a csapadékot, tehát a sokkal magasabban levő területek is víz alatt lennének. A Kárpát-Medencében ismét a Pannon tenger hullámozna.
Másrészt miért pont 100m? Merjünk nagyot álmodni! Legyen 250m!
Akit érdekel van egy egész cikk erről az egészről.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
kételkedem #8852 üzenetére
pina?
valakinek már csak ki kell mondani, ma még úgyse hangzott el
-
csapos2
addikt
válasz
hejesírásó #8853 üzenetére
Van most? Jövő?
-
csapos2
addikt
Csak az biztos, ami elmúlt?
-
Racecam
nagyúr
válasz
venember83 #8846 üzenetére
Nem.
-
hejesírásó
senior tag
Zlaty- akkor nem értetted a célozgatásomat. a kinti ZB gyár alapításakor végzett n.számlálási adatok alapján a KINTI ZB-ot is fácánozni kéne.
És te elhiszed, hogy a jöttünk szerzetesek készítik a sört most is ugyan úgy mint régen?
ha voltál kolostorukban és láttad két szemeddel, akkor nem mondtam semmit.
egyébként a BK-ben van egy 3 karakteres rövidítés (de lehet 4) amit ha mondasz akkor FRISS hambit kapsz, minden értelemben. szval nem azt ami már vár 1-2 perce a csúszdán, hanem TOTÁL frisset. várni kell rá kicsit, de megéri. próbáljátok ki, nagyon érezni, h nem vártál rá. ezt is csak a volt albitársamtól tudom. hogy mit kell mondani arra már nem emlékszem, de ha megkérdezitek a managert (pultos nem biztos h vágni fogja) akkor megmondja.
-
BlacKSouL
addikt
Mindenesetre közelebb áll a valósághoz, mint a MD-s termékek fotói és a valódi termékeik. Mikor először vettem kézbe a sima whoppert egy BigMac után, csak bámultam rá, hogy ekkora is van? Egyébként amiket én ettem elég jól hasonlítottak erre, biztos csak kivételeztek velem mint törzsvendég
Amúgy én sem járok azóta ilyen helyekre, és akkoriban sem minden nap, sőt, de néha kellett ez az ízvilág is a nyelvemnek -
BlacKSouL
addikt
válasz
kételkedem #8821 üzenetére
-
-
hejesírásó
senior tag
az újságban csak a kázmér és hubát hiszem el.
rádióban csak netes rádiót tolok, ott nincs hírek
tv ben szinte csak mesét, sportot, dokut nézek, na jó meg sci fi sorozatokat.
de akkor ennyi erővel a trapista sörök sem trapisták mert már rég nem arról szól mint amikor kitalálták a szerzetesek.
a zlaty bazantot meg nevezzük már a nevén. egyszer megnéztem egy népszámlálási adatot a ZBazant-ot gyártó városra abban az érában amikor a gyárat felhúzták....az alapján ZB-nak nevezni egy vicc.->A. fácán a helyes.
és nem nincs á.sávos matrica a notimon és nincs árpád pöttyös gumilabdám. -
NoLF
veterán
válasz
hejesírásó #8833 üzenetére
úgy bírom, hogy az emberek mindent elhisznek ami le van írva
dolgoztál már bármelyik gyárban ahol ilyesmiket állítanak elő? nem dobálóznál a grammokkal, trust me
csináltam már házi hambit, igen. hidd el, az a hús amit én felhasználok, köszönőviszonyban sincs azzal, amit tömegtermeléssel előállítanak s elvisznek a gyorskajáldába hogy ott finomat csináljanak belőle
remélem nem veszitek kötözködésnek, én csak szeretem tudni, mit eszem éppen, mert ugye az vagy, amit megeszel
ja, fogadjunk azt is elhiszed, amit az újság ír, meg amit a híradóban mondanak
bizony, meg amit megiszol
így váltam tegnap este soproni fekete démonná, 1895-é, edelweissá, zlaty bazanttá, arany ászok félbarnává, és dreher bakká
-
BlacKSouL
addikt
válasz
bolondember #8815 üzenetére
Egyszer tuti beugrok nosztalgiázni
hejesírásó: bizony jártam. Mikor még a Raktár utcában laktam, akkor 1 perc volt a megállója a Szentendrein, és az egyetem kapujában tett le. Háztól házig járat egy frissen a fővárosba költözött kisvárosi vidéki 18 évesnek nem rossz főnyeremény.
Én amúgy szerettem, jó sokáig ment, de tényleg városnéző volt. Néha iszonyat tömeggel, de akkor is. És a hazafelé úton a megállója a Fanni büfénél volt, ahol finom volt a hambi mikor kedvem szottyant hozzá
Amúgy a Gellérttől a vili-metró-vili nem biztos hogy hosszabb út volt ám legalábbis időben. Viszont pontosabb volt. Ha nem siettem buszoztam, mert annak lehetett bármi akadálya útközben.kételkedem: Ha jól rémlik egy szenyó, talán közepes sültkrumpli, meg 4 deci üdítő, én mindig kólával kértem, jég nélkül, mert egyébként befosatós hideg volt. A szendvicsben meg van valami jó nagy frissnek látszó hús, uborka, paradicsom, sajt, meg talán valami majonéz is. Mindenesetre nekem ízlett összességében. És sosem siettem, mindig elharapdáltam vagy 20 percig.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Pisztillus #8824 üzenetére
rissítettem az adatlapom..
Amúgy egy GA-MA790X-UD3P van benne. Én már nagyon hajlok rá, h az a bibis..
pedig pont ma egy hónapos - procival együtt. Müködni még nem müködött rendesen..
-
hejesírásó
senior tag
te egy minőséget szerető ember vagy? dá.
akkor tessék elolvasni mi van a félix pur-ra ráírva. vmi ilyesmi h 100g-ketchuphöz 130 vagy 160g paradicsomot használnak. a heinz is majdnem ilyen jó. a BK-ben minőségi ketchuőpot használnak, és a hús is 100 boci, mi a probléma?
az unilever meg globusz 60-80g-ot használ fel 100g ketchuphöz.
ezt a különbséget mind ránézésre mind ízre érezni lehet.
csináltál már otthon hambit? házilag? a BK nem áll tőle olyan nagyon messze.
bocs csak mint tapasztalt és tudatos hambifogyasztó eszen azért most fennakadtam
-
kételkedem
addikt
válasz
Racecam #8829 üzenetére
Leszarom
Nem le, ki!
De ez csak mellékszál.Szerintem a változatosság a lényeg. Ahogy nem lehet csak hambin élni, úgy csupán répatortán sem. Egy egészséges felnőttnek nem árt, ha néha hamburgert, vagy egyéb "szemét" kaját eszik.
Algieba:kincsesbánya!
-
NoLF
veterán
válasz
hejesírásó #8822 üzenetére
nem eszem hambit, nem eszem puffancsot, nem iszom kólát. nem eszem ketchupot, nem eszem lapkasajtot.
a tömegtermelés velejárója, hogy nem lehet minőséget előállítani, úgyhogy nekem senki ne mondja, hogy bármelyik gyorskajálda nem szemet ad az emberek szájába
-
Racecam
nagyúr
válasz
bolondember #8823 üzenetére
Így van!!!
Jalapeno-t a világnak!!NoLF-i: Nem szemét az, igenis jól esik néha. Egyébként is erről a szemét-nem szemét, műkaja, meg akármi dologról én csak egyet tudok mondani. Leszarom.
Ha ízlik, akkor megeszem, ha nem akkor felőlem lehet akár milyen egészséges szuper-kaja, nem köll. -
zoltanz
nagyúr
válasz
kételkedem #8827 üzenetére
Nem csak álmos vagyok én is kicsit, és az áll t egy l el írtam ami valjuk meg elég durva.
-
zoltanz
nagyúr
válasz
kételkedem #8821 üzenetére
Lazíts, nem láttad a mosolygós kacsingatós smile -t a postom végén.
bolondember
Kezd hasonlítani egy motor életre keltéséhez a dolog...
-
Pisztillus
senior tag
válasz
bolondember #8813 üzenetére
Ez már tényleg X-akta... Az ubuntura kíváncsi vagyok, bár annál alapból nem derül ki semmi, mert ahhoz, hogy az nVidia zárt meghajtót telepíteni tudja, net kell - onnan húzza le.
Én azt mondom, hogy ha nem tér jobb belátásra, holnap sétálj el a Radeon-ért, és kiderül, hogy azzal mit alkot. Mert ha azzal is hülyéskedik, akkor a lap lesz a hibás.Tényleg, milyen lapról van szó pontosan? (Mert nézegetem az adatlapon a gépet, de az már valahogy nem az igazi...)
Amúgy meg: Szép napot mindenkinek!
-
hejesírásó
senior tag
ha házilag csinálsz rendes (nem fagyasztott) marhahusiból hambit, felix pur minőségü ketchuppal és minőségi lapkasajttal stb, akkor kb ugyan ennyire jön ki.
tudom mert kb kéthavonta csinálok 4-5 hambit.nem látom okát h a BK-miért szemét. a husijuk 100 marhahusi, a puffancs ugyan az mint a bolti, csak kicsit több menne a tartósjtószer. a pari, a sali, a hagyma ugyan az mint amit boltban is kapsz. hol a probléma? otthon is megiszod hozzá a nem túl egészséges kúlát.
egy volt albitársam másdik ember egy Bp-i BK-ben és sokat mesélt.
ne keverd össze a BK-et a Mc'd -vel. ott a hagyma porból van pl!!! a hagyma...sose gondoltam volna, hisz ropog ha ráharapsz. és még sorolhatnám. na az szemét.
-
kételkedem
addikt
válasz
bolondember #8813 üzenetére
Valami alapvető és súlyos gond van. Ubi sem fog felmenni. Innen szedd le az Ultimate Boot CD-t, bootolj be róla, teszteld a memóriát, a processzort. Nekem akkor volt ilyen huncut a gépem utoljára, mikor a 2,2-es cerka megsült. Nem teljesen, tehát a telepítő elindult, de utána semmi.
BS: a tájat már látom! Mi volt a menüben?
zoltanz szerinted, ha mindegy lenne neki, akkor Delirium Tremenst, Kwakot, Krieket inna
-
Csabee.
nagyúr
Várnom kellett egy illetőt és a szar időben nem állhattam kinn. Ha meg bemegyek akkor ciki ha csak leülök. Ma eldobta a telefonon a hálózatot és a telefon automata benyelte a 100asom. Életembe először használtam vna jol rábasztam. Villamosmegállóba kölcsön kértem egy telefont... Ciki volt de kellett telefonálnom. Fél percet beszéltem adtam neki 200at.. Így on 300ft ba került nekem fél perc...Fasza a nap
-
Racecam
nagyúr
válasz
bolondember #8815 üzenetére
Hogyne lenne, én is szoktam ott Whopper-t tolni sok hagymával, hagymakarikával. Néha egy kis garnéla is lecsúszik.
-
hejesírásó
senior tag
-
BlacKSouL
addikt
válasz
kételkedem #8812 üzenetére
Na akkor elmesélem innen szintén vidékről
A linkelt helyen anno volt egy Burger King. Most valami pubot ír, de rég jártam arra. Én a III. kerületben laktam albérletben, és a BME-re jártam. Aztán hazafelé nem 86-os busszal(budai dunaparti panorámabusz) jártam néha, ami elvitt a Gellért tértől majdnem az albiig, hanem átviliztem 47-49-el a Fővám téri szabadidőközpont és gyermekmegőrző(pórnép nevén Közgáz) elé, és ott a Vásárcsarnokkal szemben volt a BK. Oda szépen beültem, és elmajszoltam egy Whopper menüt kólával. Aztán továbbsétáltam a Vámház körúton a Kálvin térre, ahol felültem a kékmetróra, és felmásztam vele Árpád-hídig. Ott 1-es vilivel át Budára Flóriánon át a Rendelőintézet megállóig, és onnan 5 perc séta volt haza. -
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Pisztillus #8742 üzenetére
az a gond, h fel se települ.
Felmásolja a fájlokat, telepít, újraindul, registryt update-eli, kerreg a vinyó, hirtelen fekete képernyö, bal felsö sarokban villog a kurzor, a vinyó kerreg még egy kicsit és ennyi.
fekete képernyö és villogó kurzor mentén eltelik köbö 2 perc és onnantól vinyó se kerreg, num lock kialszik, nem reagál semmire.tehát nemtom. :S
próbáltam Rész ajánlásával (h csak 1 vinyó legyen, amire telepítek), de mindegy, ugyanaz. Két vinyóra is próbáltam - SATA és PATA.
nemtom.
Ma megpróbálok ubuntut feltenni, memtestet nézni, satöbbi...
-
hejesírásó
senior tag
NFL-t nézi vki?
Ez a Flaco mekkora láma lett. tavaly voltak jó napjai, de olyan hibákat csinált most.....
cseszheti h a védelem jó, ha nem passzol normálisan.
érintenek vkit a bezárt máv vonalak?
-
zolynet
veterán
válasz
Csabee. #8802 üzenetére
nem volt hajnalig tartó tivornya, még a juve-bayern 2félidőből is láttam 12percet, azaz akkora már itthon voltam ... 3x2dl bort ittam, soknak se mondanám, kevésnek se
Bubu79: előtte is és utána is ettem szendót, lehet az is megnyomta a gyomrom ... meg a hétvégi zabálás is megviselt
-
hejesírásó
senior tag
Reggelt pittypangok!
Aktív témák
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 R9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Zászló és fokozat kijelző LED panel szimulátorhoz (Simhub vezérelt)
- Állítható magasságú, 3D nyomtatott videókártya támasztók, a kínálat folyamatosan bővül.
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia
- SCUF Instinct Pro RED
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya