- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- Gurulunk, WAZE?!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
bolondember #8815 üzenetére
Egyszer tuti beugrok nosztalgiázni
hejesírásó: bizony jártam. Mikor még a Raktár utcában laktam, akkor 1 perc volt a megállója a Szentendrein, és az egyetem kapujában tett le. Háztól házig járat egy frissen a fővárosba költözött kisvárosi vidéki 18 évesnek nem rossz főnyeremény.
Én amúgy szerettem, jó sokáig ment, de tényleg városnéző volt. Néha iszonyat tömeggel, de akkor is. És a hazafelé úton a megállója a Fanni büfénél volt, ahol finom volt a hambi mikor kedvem szottyant hozzá
Amúgy a Gellérttől a vili-metró-vili nem biztos hogy hosszabb út volt ám legalábbis időben. Viszont pontosabb volt. Ha nem siettem buszoztam, mert annak lehetett bármi akadálya útközben.kételkedem: Ha jól rémlik egy szenyó, talán közepes sültkrumpli, meg 4 deci üdítő, én mindig kólával kértem, jég nélkül, mert egyébként befosatós hideg volt. A szendvicsben meg van valami jó nagy frissnek látszó hús, uborka, paradicsom, sajt, meg talán valami majonéz is. Mindenesetre nekem ízlett összességében. És sosem siettem, mindig elharapdáltam vagy 20 percig.
-
Racecam
nagyúr
válasz
bolondember #8815 üzenetére
Hogyne lenne, én is szoktam ott Whopper-t tolni sok hagymával, hagymakarikával. Néha egy kis garnéla is lecsúszik.
Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LEGO klub
- Xbox Series X|S
- iPhone topik
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Interactive Brokers társalgó
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- ÚJ, 27% számla! Dell Alienware AW3423DWF OLED Monitor! 3440x1440 / 165Hz / 0.1ms / FreeSync!
- Lenovo ThinkPad P14s 14 FHD(1920x1080)i7-1165G7/32GB RAM/512GB SSD/Nvidia T500 4GB/4G LTE
- Kingston HyperX Renegade DDR5 6400 CL32 (6000CL30) 2X16 GB - 2033-ig gari itthon
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, 4.6GHz) AM4 Processzor
- AMD Ryzen 9 5900X 12-Core 3.7GHz AM4 (64M Cache, Up to 4.8 GHz) Processzor!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max