Aktív témák
-
macikos
addikt
Mekkora egy szánalom szar ez a f*szfaktor. Az elején voltak normális, énekelni tudó lányok, akik még szépek is voltak, stb. erre most itt maradt 4 fiú (3 orrhangú idióta, egyforma hanggal, meg 1 rekedt hangú szerencsétlen) két csajjal. Az a Veca még el is megy, de maga a műsor valami rettenettxar.
-
macikos
addikt
Na én se fogok többet kereskedni, mert már a tököm tele van, hogy minden idióta felhív az "eladó iPhone adatkábel" kapcsán, de nem azért, hogy venne, hanem hogy segítsek neki telefonon keresztül, hogy miért nem működik az ő utángyártott, nem tőlem vásárolt adatkábele, a másik meg felhív, hogy: "csá főnököm, van nekem, egy kínai iPhone klónom, nincs hozzá adatkábelem", mit csináljon, tudok-e ilyen kábelt, hol vagyok megtalálható, mindezt 4 percen keresztül mondja
A legnagyobb hülye én vagyok, mert amilyen jószívű fasz vagyok még segítek is nekik
-
macikos
addikt
válasz
FehérHolló #46840 üzenetére
Na és én? Amikor öcsém kitakarította a szobámat, mert jöttek a barátai felköszönteni és akkor már nálam is legyen rend? A szobám tipikus huszonéves informatikus otthonlakós kocka férfi barlang. Minden szanaszét, de én mégis tudom, hogy mi hol van, kábelek, könyvek, papírok, szaros gatya, üres ásványvizes flakon, stb. mindenhol. Egyik délután hazamentem, öcsém diszkrét mosoly kíséretében közölte velem, hogy kitakarított. Vérnyomásom egyből négyszeresére ugrott. Felmentem, megláttam, olyan ordibálást és dührohamot még nem produkáltam. Minden el volt pakolva! Az ilyen apró kis szarok, hogy LED-ek, Li-ion akku, vezetékek, csavarok, stb. minden begórva dobozokba. Úgy 10 perc alatt sűrű káromkodások közepette mindent visszaraktam ugyanoda, ahol volt! Mindent! Ugyanúgy beállítva!
Ha nem az öcsémről van szó, akkor a rendőrök visznek el...
-
macikos
addikt
válasz
kételkedem #43774 üzenetére
Na és amikor beállsz a pénztárhoz, látod hogy alig vannak előtted, erre egy gyerek akkor érkezik meg a sorban álló szülőjéhez a színig rakott bevásárlókocsival?
-
macikos
addikt
Nincs valakinek Tesco-s "lopásjelző" sípolás mp3-ban?
-
macikos
addikt
Na neeeee
-
macikos
addikt
válasz
bolondember #39450 üzenetére
-
macikos
addikt
Bassza meg, ennyi szúnyog a világon nincs. Kimegyek az udvarra megetetni a kutyát, erre majdnemhogy nem tudok visszajönni a vérveszteségtől. OFF-ot meg hiába fújom, ezek a mocskok nadrágon keresztül is megcsípnek! Legközelebb OFF-ba áztatom a ruháimat vagy már nem tudom mit kellene csinálni.
-
macikos
addikt
válasz
Winner_hun #38174 üzenetére
lusta disznó
-
macikos
addikt
Más is nézi az alakuló ülést?
szakadok
asd
-
macikos
addikt
-
macikos
addikt
Az összes átlagos volt, konkrétan egy se fogott meg. Az külön tetszett, hogy mindegyik marketinget tanul, meg jogász, meg médiaiskola. Nem igaz, hogy nem volt se egy pincérnő vagy pultos csaj a jelentkezők között. Hétköznap sokkal szebb lányokat látok, akik nem csak kikenve szépek.
Ezt érdemes még megnézni. Overdose Photoshop előtt és után:
-
macikos
addikt
Ez a királynő mekkora egy szánalom.
-
macikos
addikt
Most húsvét van vagy mi van? Jó verset írhatna valaki, mert én csak ilyeneket találok:
zöld erdőben jártam,
babasztam azt hánytam
el akartam dőni,
neze baz+ -
macikos
addikt
Ez mekkora süti már: [link]
Lehet öklendeznék, ha meglátnám
-
macikos
addikt
Volt régebben a káromkodós topik, ilyen hülye neve volt ##$#@$#. Az hol van? Most nagy igényem lenne rá
-
macikos
addikt
válasz
macikos #17298 üzenetére
A múltkor éjszaka ugyanígy elkezdtem nézelődni youtubeon, akkor a fülzsíros és pattanás kinyomós videóknál lyukadtam ki...
Azt nem tudom, hogy most hogyan sikerült a "nem newtoni folyadékok"-tól eljutnom ehhez: [link]
Furcsa, de én röhögtem amikor megláttam
Azért nem kis tehetség kell egy ilyet összehozni
-
macikos
addikt
Firefoxban másnál se megy ez az oldal: [link] ?
Hiba megoldva. Sütikkel xarakodott a zonealarm. Régebben jó volt.
-
macikos
addikt
válasz
bolondember #12415 üzenetére
ööö, akkor inkább az előbbi
Sajnálom szegényt. Semmi értelme az egésznek... végül is USA már ott van több mint 10 éve, erre kb. most tartanak ott, hogy a robotok elakadnak a Marson a "komoly" terepen és hónapokig ide-oda mozgatják őket, hogy kiássák magukat... Én csináltam ilyet kiskoromban távirányítós autóval a kertben
De tényleg, miért akarnak az Oroszok a Marsra expedíciót küldeni? Még a holdon se voltak, nem?
USA-t nem is mondom...
"De a legnyugtalanítóbb kérdésem a technikai fejlődéssel kapcsolatos. Ugyanis, ha 40 éve tényleg képes volt a NASA 6 alkalommal embert küldeni a Holdra (az is önmagában érdekes, hogy csak Nixxon elnök alatt volt ilyen expedíció) akkor miért nincs még Holdbázis, miért nincs még mindig kész a Nemzetközi Űrállomás (aminek a finanszírozása egyébként 2016 után bizonytalan). Egyes írások szerint, ha technikailag valóban megvalósítható lett volna az oda és vissza út, akkor mára már a Holdon réges-rég lenne állomás."
Továbbá ha 40 éve simán eljutottak a Holdra, akkor hogyhogy a következőt leghamarabb 2020-ra tervezik?
-
macikos
addikt
válasz
venember83 #12407 üzenetére
Háát, egy majom biztos fogja értékelni beszíjazva, tűkkel, érzékelőkkel teleaggatva, halálfélelmében a sötét világűrt 500 napon keresztül... a ketrecben se jó, de ennél azért jobb.
bolondember: Hogy ki sajnálta Lajkát? Mondjuk én
kételkedem: Lajkát kb. valami, szakmunkások által összehegesztett dupla falú bojlerben fellőtték aztán meg csodálkoztak hogy nem bírta a +150 fokot...
-
macikos
addikt
B+ de sajnálom. Mi a francért nem Ivánt küldik fel? Szegény állatnak mi köze van a hülye űrprogramhoz?
-
-
macikos
addikt
Tiszta jó fülpucolós videók vannak youtube-on: [link]
Lehet el kellene menni a fülészetre? Ki tudja mi van odabent... Magyarországon csinálnak ilyet is vagy csak a fülmosás van? Nagyfatert biztos el kéne vinni...
PH!-n van topik a témával kapcsolatban??
-
macikos
addikt
Vannak még ügyes emberek a világon: [link]
-
macikos
addikt
válasz
kételkedem #8877 üzenetére
Bocs, de helyesbítenék: az nem férfi, hanem "férfi szerű egyed". Ráadásul ha te normálisan fogsz kezet, akkor még csodálkoznak is, hogy mit csinálsz
Ez egyébként főleg infósok körében elterjed.
Ennél jobb csak a nem köszönő parasztok tudnak lenni...
-
macikos
addikt
Na mi van, már a PH!-t is titkosítják?
Eltűntek a topikok nézettségi adatai.
-
macikos
addikt
Na mi ez a mikulás sapka a modikon? Kapok valamit?
-
macikos
addikt
Szegény Twollah, mit vétett szerencsétlen? Rasszista posztja volt vagy mi?
Ráadásul a blog bejegyzései is törölve lettek... pedig írt jókat. A személyes blogjában meg volt 1-2 könnyfakasztó alkotás...
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Megkapja a fotós különkiadást a Nubia Z70S Ultra is
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Makulátlan! HP EliteBook x360 830 G8 Érintős Fémházas "Kis Gamer" Laptop 13,3" -50% i7-1185G7 16/512
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Konyak
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest