- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rap, Hip-hop 90'
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
Pisztillus
senior tag
válasz
zoltanz #49799 üzenetére
No igen, de az hogy valaki rendszeresen fogyaszt egy-két üveg jó sört, vagy pár pohár jó bort, az nem egyenlő azzal, hogy alkoholista! NoLF pedig szvsz. bőven az első kategóriába tartozik, a másodikra esélye sincs. (Ráadásul az alkesznek már szinte csak az számít, hogy alkohol legyen benne, az már rég nem, hogy milyen forrásból, pl. tablettás bor.)
Amúgy meg: Szép napot mindenkinek!
-
pohár
félisten
válasz
Psychonaut #49795 üzenetére
én kihúznám a telet Miamiban és Vegasban szívesen
-
inkább az árát tekintve luxus. ha jól gondolom, amerikában ezt inkább a kevésbé tehetős réteg teszi meg, akár naponta. itt magyarországon, egy kiadós kaja egy gyorsétteremben legalább két matyi. namost ezt elég kevesen tudják kiköhögni és ráadásul szar is. amúgy ha márválasztani kell, szerintem még a kfc ami a legkevésbé mocsok...
-
NoLF
veterán
válasz
Psychonaut #49784 üzenetére
akkor új-zéland, ausztrália, vagy afrika délebbi részei a megfelelő hely számotokra, akik télen ezt kívánjátok.
-
válasz
tiv83us #49700 üzenetére
kfc-ben van ingyenes refill, mekiben rég voltam, azt nemtudom. kecsap, majonézér mindenhol fizetni kell.
dehát magyarország... nemrégiben a kfc-ben voltunk, és egy kissrác 2 percenként ment újratölteni a poharát, ami már kicsit gyanús volt. a mosdó az emeleten volt és odafele menet vettük csak észre, hogy 5 hasonló korú gyerek issza azt az eg üdítőt.. gondolom ez odakinnt nem fordul előnameg ott nem számít luxusnak gyorskajáldában enni.
-
-
NoLF
veterán
válasz
Tothgera30 #49782 üzenetére
mi lenne jobb november 28ra? 25 fok, szikrázó napsütés?
-
-
kraftxld
félisten
válasz
Tothgera30 #49779 üzenetére
17 fok, napsütés így késő délután
-
Szép jó reggelt. Bár kissé hűvös van odakint.
-
kraftxld
félisten
válasz
Psychonaut #49720 üzenetére
Nálunk tök jól meg van oldva, ki van rakva halomba a különböző méretű dobozok, bubis borítékok (különböző méretűek, és 3 kategóriára szétbontva), mindegyik már magában foglalja a postaköltséget, csak belevágod a cuccot, odaviszed a pulthoz, néni/bácsi lehúzza a vonalkódot, és kész is. A hab a tortán, hogy a kocsiátírást is el tudod intézni kb 5 perc alatt 1500Ft-nyi helyi keményvalutáért
Plusz még sok-sok egyéb okosságot, de csokit nem lehet kapni.
-
BlacKSouL
addikt
miaz atyaúristen az a superfish, és miért nem töltődik be miatta a PH?
-
Dylen
senior tag
hú, nagyon elfáradtam, de van csizma alakú bögrém!
bécs pipa -
BlacKSouL
addikt
Úgy tűnik a tarjáni városvezetés meg a közterfenntartó szopat minket idén is. Tegnap este meg hajnalban leszakadt vagy 10 centi hó. Délutánig olvadozott belőle, de az utak vizesek maradtak. 3-kor bementem melóba, +3 fok volt. Este 7 körül jöttem hazafelé, és a városban szinte mindenhol lefagyott a víz, pedig kocsi szerint 0 fok volt. Ami azt jelenti, hogy nem szórták fel az utat.
Na most aztán lehetett próbálgatni a kocsi határait, olyan volt, mintha ónos eső lett volna. bárhol gyorsítottam még 3.-ban is eltekergette a kereket. Érdekes úgy menni 55-el, hogy negyedikben lepadlózom, és elkaparDe az utcánkat sem véletlenül hívják úgy ahogy, hegynek felfelé többet világított a kis felkiáltójel, mint nem.
Tavaly se takarítottak csak úgy hetente kétszer kb. Amikor leesett az a 40-50 centi, az is takarítatlan volt 3 napig. Ma se láttam egyetlen túró-szóró kocsit sem. -
Winner_hun
félisten
mivel ingyen szerezhetsz sok jó cuccot pl: TV Laptop Telefon Toll és sok-sok mindent is
Azt a kamut még van aki elhiszi? Nagyon-nagyon régen amikor még n00bs volt az oldal címe, volt hasonló "nyereményjáték", 1 IP-vel rendelkező adminhaver különböző nevekkel vitte el az egészet. Ott csak a pénzt gyűjtik és átvágják a felhasználókat ahogy a csövön kifér.
-
ToBeY
nagyúr
Ebben X faktorban az lesz a legviccesebb,ha olyan nyeri meg aki nem is tud énekelni
-
bnss
veterán
válasz
kételkedem #49764 üzenetére
Tudom, tudom. Mostantól én sem.
-
zoltanz
nagyúr
Kié lesz az utolsó szó?
-
macikos
addikt
Mekkora egy szánalom szar ez a f*szfaktor. Az elején voltak normális, énekelni tudó lányok, akik még szépek is voltak, stb. erre most itt maradt 4 fiú (3 orrhangú idióta, egyforma hanggal, meg 1 rekedt hangú szerencsétlen) két csajjal. Az a Veca még el is megy, de maga a műsor valami rettenettxar.
-
7
addikt
Ej, mindjárt betelik a topic. Meeeeeeeeeeeeennyi sok hozzászólás...
-
-
bnss
veterán
Szép estét! Bejelentkezem, mert kételkedem megint megszól.
(Csak viccelek.)
-
-
Tim82
félisten
válasz
Tothgera30 #49748 üzenetére
Azért ez az elméleti 15/5 csúcstól arrébb van.
-
-
Tim82
félisten
válasz
Tothgera30 #49745 üzenetére
Ha már mindenkinél "nézd, hogy lekonyult az e-péniszem"-nap van...
(FiberPower 15)
-
zolynet
veterán
válasz
Winner_hun #49744 üzenetére
ügyes
-
válasz
BlacKSouL #49743 üzenetére
Nekem előfizetett 5mb-os netből ennyi maradt
.
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #48792 üzenetére
Done.
-
BlacKSouL
addikt
Na, így hogy én nyitottam ki a gyárat és csak én vagyok bent egyedül, így jön ki az elméleti 1/1M-es bérelt net elérhető sebessége kliensgépen. [link]
Azért hajszállal jobb, mint a hétköznap délelőtt mért 0,09/0,4, de azért 2010-ben amikor már a mobilnet sebességek is erősen verik ezt, nem egy dicső bitáramlat. Amazonas helyett kapilláris. -
sziasztok!
egy jó office oktatókönyvet nem tudtok véletlenül? eléggé sok van a könyvesboltban, nem tudom melyik lenne jó egy teljesen kezdő, középkorú személy számára...
-
pohár
félisten
válasz
BlacKSouL #49740 üzenetére
nekem is volt egy ilyen estém vagy 3 éve nyáron... haver hív hogy menjünk boroskólázni, nem iszunk be nagyon, mert nem hiányzik a májunknak
jó, ott volt egy jó ismerőse, én csak látásból ismertem, ő már kicsit be volt csiccsentve, na akkor kezdjünk neki mi is: a 2-1es bk-at majdnem húzóra ittam, vagy 2,5 liter bort így betakarítottam, aztán ez a marha kitalálta hogy menjünk át másik kocsmába, az nyitva van 0-24 hétvégén, hát ott még Jägert is ittam meg 1-2 boroskólát, hát az éjszaka végére 3 liter bor és 1-2 deci Jäger betermeltem, hát a kocsmában jött belőlem mindenhonnan a bor, kemény egy este volt...azóta van hányingerem a bor szagától is
-
BlacKSouL
addikt
b.zmeg, lementem este 7-re kosármeccsre...borzalmas szar volt. nb1-nek csúfolt óvoda
na hogy utána kicsit iszogassunk, éjfélre hazamenjünk hát hajnal 5 után értem haza de nemtom hogy. viszont havat takarítottam egy kocsiról részegen hazafelé jövet. remélem ezét akit gondoltam mondjuk szakadt a hó
és akkor felkelek, mondom de jó, még délelőtt lemegyek a városba.....ez volt 10 perce....aztamocskos...de berúgtam és bort ittam csak az meg tönkretesz mindig... -
fokukac
nagyúr
válasz
venember83 #49732 üzenetére
mi történt?
le vagoyk maradva, megint. homályosítsatok már föl.
ki halt meg? vagy megszűnik a ph? vagy mi van?---------------------
Tiv: nekem pontosan 24 óra volt az út tőletek haza... igaz az olcsó-átszállásos volt
olyan jetlegem volt utána, egy hét volt, mire beálltam a rendes időszámításra -
Reggel felkelek, elhúzom a redőnyt és látom hogy valami vakító fehérség van kint
! Leengedem a redőnyt, azután még egyszer felhúzom (hátha a rendszerben van a hiba) és rájövök hogy tényleg hó esett
. Felhívom Madait, hogy beszéljünk a netem gyorsításáról és díjcsomagot váltok, de nem ér rá, mert megy motort venni
. Kimegyek, kiállok az autóval, csapok egy kört és tényleg mindenhol hideg van és áll a hó, de még az út is csúszik
. Na, akkor most bennem van a hiba
? Meg vagyok fázva és még a hó is esik, de nem az a maradandó hó, hanem az a latyak, és ilyenkor csak a hólapátolás tud eszembe jutni
. Bár egy előnye ennek is van: olcsók lesznek a motorok, és lassan követem öreg barátom példáját
.
szerk.: Tényleg gyorsabb a PH
. Ez így nagyon jó
.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83 #49732 üzenetére
mondjuk nem olyan durva, mint ami nálunk volt szerdán...
ez "csak" egy lapcsalád...
-
venember83
nagyúr
Ma kinevezhetjük Parcit tiszteletbeli gyilkosnak.
-
Kidus
őstag
válasz
kételkedem #49729 üzenetére
Hat igen, az teny, hogy nem tudok egyet gondolni es aznap delutan otthon lenni egy csaladi vacsira.
Viszont cserebe lehet bazinagy 3 hetes kozos nyaralast tervezni es nagyon orulni, mikor itt vannak
Nameg emlekezni arra is, miert is roppentem ki viszonylag koran otthonrol, de ez mas kerdes. Szeretet az van meg hianyzas is.
Amugy meg sosem voltam nagy hazajaros, havonta egyszer latogattam haza ( 19 evesen suhantam Pestre lakni ), imadtam fuggetlenedni, ok meg nyilvan ehhez hozza voltak szokva mar mikor dontottem, hogy jovok ide.
El tudom kepzelni, hogy ha egy csaladban nagyon szoros a fizikai kotelek is, allandoan egyutt a csalad, meg minden hetvegen osszeules, akkor az is mas, es biztosan nehezebb is. Nalunk ez nem egyik pillanatrol a masikra tortent ugy, hogy otthon laktam, aztan hirtelen a vilag masik felere tuntemDe azert ha gyerekem lesz, az egesz biztos, hogy korbemegyek a csaladban, amint lehet.
Foleg nagyanyom szeretnem ha latna meg, elso utam hozza vezetne, az egeszen biztos -
tiv83us
veterán
válasz
kételkedem #49729 üzenetére
Dehat em a kozepkorban elunk, 12-14 ora atszallassal egyutt, es ide lehet erni
Aki kint el, az csak ossze tud dobni egy jegyre valot a nagyinakps: Most mar vizum se nagyon van.
-
kételkedem
addikt
Több ismerősömnek él kint gyereke. Most jobban belegondolva mindegyik lány és mindegyik férjhez ment
A kapcsolattartás sosem volt olyan könnyű, mint most! Mégis nehéz lehet, ha csak a monitoron látod a gyerekedet, vagy az unokádat. Nemrég szült az USA-ban élő ismerős lány, a szülei a netre feltöltött képeken látták az unokát, csak úgy mint én.
Persze, ha a gyerek elkerül otthonról akkor nem kell messzire mennie ahhoz, hogy a szüleivel megszakadjon a kapocslat, és fordítva, elmehet a Föld másik végébe és akkor is tarthatja a kapcsolatot a szüleivel.
-
Kidus
őstag
válasz
kételkedem #49727 üzenetére
Olyan sok?
Hat nekem apam azt mondta, mindig is akart egy nyugati rokont, de nem gondolta, hogy en leszek az
Igazsag szerint ok mindig is tudtak, hogy mehetnekem van, mar ezelott is imadtam kulfoldon leledzni, ha csak nyaralas celzattal, akkor is, meg sokat is beszeltem rola, hogy mennek.
Addig aggodtak, amig nem tudtak biztosan, hogy jo helyen vagyok. Onnantol, hogy tudtak, mit csinalok es hogy nem lesz gond, nyugi volt.
Vegulis csak ez szamit, meg hogy akkor beszelunk, mikor akarunk -
kételkedem
addikt
Én szívesen olvastam!
Különben is a közel ötvenezer hozzászólásból csak 49 a tiéd, nem mondható, hogy túl bőbeszédű lennél az ON-ban!
Azt gondolom, hogy bátorság kell ahhoz, hogy valaki elhagyja a szülőföldjét. Idegen országban, idegen kultúrában, idegen emberek között kell élnie a mindennapjait. Többször eljátszottam a gondolattal, hogy elmegyek, aztán itthon maradtam. Most már úgy vagyok, mint a szüleid. Itt az életem és az otthonom konkrét cím alatt!
Pár év és a gyerekeim gondolhatják úgy, hogy két bőrönddel nyakukba veszik a nagyvilágot. Hogy szülőként hogyan kell ezt feldolgozni, azt nem tudom!
-
Kidus
őstag
Az a baj egyebkent, hogy ha az ember kikoltozik kulfoldre, egybol rasutik a belyeget.
Amig otthon laktam, kedvemre szidhattam az orszagot meg a helyzetet, senki nem szolt be, maximum bologattak vagy egyetertoen sajnalkoztak.
Most mar finoman is felve fogalmazhatok meg kritikat, mert mire fel, innen konnyu, meg mar nem is vagyok magyar igazan, meg hazaarulo, meg ugye ralatasom sincs innen semmire veletlenul sem, es ezek tovabbi fokozatai/variansai.
Ugyanolyan szar minden otthon, mint eddig, sot ahogy az otthon lakozoktol hallom, sajnos meg szarabb, csak most mar ezt igy nem mondhatom ki, mert kapjam be
Es egyebkent nagyon sajnalom, hogy igy van, mert en szivesen elnek otthon, de egyszeruen tonkremennek idegileg es anyagilag. Nem mintha itten konnyu lenne, de mas a fokusz, meg mashogy ( sok esetben konnyebben ) jonnek a megoldasok.Volt fentebb egy kerdes, hogy hat akkor mit csinaljon a nemtomki.
Hat amit szeretnel. Amit erzel. Ahogy helyesnek gondolod.
Van aki kikoltozik es dolgozik, a penzt meg kuldi haza. Van aki megszedi magat, aztan hazamegy. Van, aki onmegvalositani akar es kint maradni. Van olyan is, aki utalja az egesz orszagot, es ahogy atlepi a hatart, mar nem is akarja tudni, hogy magyar volt.
Mindenfele emberek vannak, en ugy gondolom, senki folott nem szabad pallost lengetni csak azert, mert nincs roghoz kotve ebbol a szempontbol.
Ez extrem pelda de en sem szolok be anyameknak, hogy nem jottek el mar evekkel ezelott onnan ( tehettek volna es szerintem neha el is gondolkodnak rajta, mi lett volna ha.... ), nekik ott az eletuk es az otthonuk konkret cim alatt, nekem meg konnyebb volt 2 borondnyi "eletkevel" atkoltoztetni a bazist.Beszelhetnekem van ugy tunik
-
tildy
nagyúr
Node öröm az ürömben. Esik a hó.Erre még nem, de hamarosan. Na ezért érdemes volt hazajönni, imádom
-
tildy
nagyúr
válasz
Ó ja, elfelejtettem , hogy itt azért kell 4-kor vagy 5-kor már befejezni a munkát, hogy még el lehessen intézi ezt azt, hogy ügyintézni lehessen.
Én azt otthon, a fotelból szoktam. -
venember83
nagyúr
válasz
Én egy helyen szoktam elintézni a dolgomat, legyen az kis vagy nagy.
-
tildy
nagyúr
válasz
venember83 #49717 üzenetére
Postára nem mars csokiért megyek, hanem levelet, csomagot feladni. Olyan nagy kérés, hogy pukiboríték, vagy erős műanyag tasakboríték, netán postacsomag legyen?
-
tildy
nagyúr
válasz
Psychonaut #49714 üzenetére
Ugyanezt mondták, ez a feladó dolga.... Bezzeg MArs csoki, meg snickers az van, ki is van plakátolva.
-
tildy
nagyúr
válasz
Psychonaut #49706 üzenetére
Ja, ezt azt most hozott haza
Pl. egy San franciscot , illetve egy fila pulcsit is
Munkatárs jön haza, de lehet fogok csomagot is küldeni.
És lehet magyar számlára is. -
Dylen
senior tag
válasz
venember83 #49709 üzenetére
hát inkább a felső tízezerbe lenne jó bekerülni
de az előző hsz-ben a lábakra gondoltam -
nike_
addikt
válasz
Psychonaut #49706 üzenetére
mármint, én az itteni postáról beszéltem...
az itteni Postán van bubis boríték nálunk
-
-
Dylen
senior tag
válasz
venember83 #49703 üzenetére
hol lehet polifoam-ot venni?
-
Psychonaut
veterán
Ettől függetlenül vicc, hogy neked külön kell megvenni a borítékot, mert a Postán nincs (például bubis). Ja, és akkor a sorbanállásról még nem is beszéltem. 'szért nem lehet egy olyan ablakot nyitni, ahol csak leveleket lehet feladni/érkezett ajánlott küldeményt felvenni. Így délutáni csúcsidőben megvárhatok minimum öt nyugdíjast, akinek mindenképpen a délutáni csúcs során kell befizetni az összes közüzemi számláját...
SZERK: tildy: másik totyikban olvastam hogy a méltán híres Tildy Megastore már Magyarországra is szállít. Ez így ebben a formában igaz? Lehet, hogy szükségem lenne pár dologra karácsony tájékán, forintban tudnék fizetni magyar számlára (de még semmi sem biztos, csak érdeklődöm!).
-
tildy
nagyúr
válasz
Tothgera30 #49702 üzenetére
Úgy utaltad az árát, benne volt a cím, nem?
Tiv: jah. 30 vagy 70 forint a ketchup, talán?
Amúgy hogy szidjam a UK-t is. Ma hívott az ügynökség, hogy nem érkezett meg az albi bérleti díja . Több mint 730 font nem ment át. Számlaszám ellenőrizve , jó. Lloyds szexuáljon sünnel.
Szegény Lajos, ő utalta, most ezen parázik, holnap mehet be a bankba . -
pohár
félisten
válasz
Tothgera30 #49702 üzenetére
hallod, te miért a mondat végi írásjelek elé teszed a smiley-kat? engem annyira idegesít hogy áá
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gurulunk, WAZE?!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Háztartási gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- High-tech fűtőtest? Nem, szellős GameMax ház!
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Makulátlan! HP EliteBook x360 830 G8 Érintős Fémházas "Kis Gamer" Laptop 13,3" -50% i7-1185G7 16/512
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest