- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Letiltott a Marketplace
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
válasz
venember83 #49159 üzenetére
múltkor megismerkedtem egy dubai és egy bahreini sráccal, és beszélgettem velük az ottani életről... elképesztő mi megy ott, és mennyi pénzzel rendelkeznek...
-
NoLF
veterán
válasz
venember83 #49197 üzenetére
nem azért mondtam, hanem hogy ne vonja el a figyelmét a ph. nem kell mindent gyorsan megcsinálni, csak simán nem látom értelmét feljönni sírni, aztán meg gondolkodni hogy hol is tartottam.
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #49197 üzenetére
Szerintem kapni fog egy viharlámpát, amit ugye diszkréten a megfelelő helyre akaszthat!
-
BlacKSouL
addikt
válasz
bolondember #49190 üzenetére
Lehet hogy azért nem jött át, mert nekem a péntek délután is ugyanolyan szar, és erre még felfogást se tudok erőltetni úgy, hogy a japán vezértől ülök másfél méterre, és 10 percenként teljesen összefüggéstelen témákban kérdezget a 9-en felül még. Meg talán azért is, mert mostanában a hétvégéket sincs miért várnom. És mert kezdem néha úgy érezni, hogy az életem épp egy rakás sz.r, csak épp néha hígabb, néha sűrűbb.
-
pohár
félisten
válasz
kételkedem #49188 üzenetére
múlt héten vagy azelőtti héten 2k-t nyertem, ez még nem a csúcs
-
lujó55
addikt
válasz
bolondember #49190 üzenetére
Pláne úgy, hogy a hét közepén mindig jó idő van, hétvégén meg szakad az eső.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
BlacKSouL #49189 üzenetére
látom számodra nem jött át.
a lényeg:
Feri úgy fog fel minden egyes munkanapot (hétfő, kedd, szerda, csütrötök és a péntek délelőtt), minthaz HÉTFŐ lenne, mert minden nap szar.De péntek déltől ő már azzal a felfogással dolgozik, hogy az hétvége, s így sokkal jobban elviselhető a hátralévő pár óra..
-
BlacKSouL
addikt
válasz
bolondember #49173 üzenetére
Akkor nem értem. Nekünk péntek déltől is hajtani kell, egész a munkaidő végéig, pl. ma is. Szűk 9 ügyben kellene dolgoznom párhuzamosan, két kézzel, egy szájjal, 10 ujjal, és még kollégám sincs itt ma. Tudom tudom, akasszak viharlámpást a tökömre hogy éjszaka is tudjak dolgozni...
-
pohár
félisten
nyertem puttón 400ft-ot, ódejómár
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #49184 üzenetére
-
fokukac
nagyúr
válasz
venember83 #49159 üzenetére
ennek az ára pedig alig pár ezermilliárd dollár adósság volt, amit nem tud törleszteni az építő cég... Nem kis pánikot okozott ezzel egy évvel ezelőtt.
Ja, és az épületek nagy része üresen áll... Ambíciózus, de értelmetlen városfejlesztés volt, nagy lufit fújtak, ami kidurrant... -
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #49181 üzenetére
Hidd el, a kizsákmányolás az kizsákmányolás, nevezzük ahogy akarjuk. Itt csak az arányokkal tudsz bizonygatni, hogy ha kölcsönkértél 50k-t akkor ne kelljen már 200k-t visszafizetned. Ugyanezt csinálják a bankok, csak a jogi rendszer támogatásával. "A tőkés azonban ... nem veszi el minden ingó és ingatlan vagyonod, csak azért, mert egyszer kölcsönkértél tőle húszezret." Dehogynem! És a rendőrök is ott állnak, védve a végrehajtót és a rakodó munkásokat.
Félreértés ne legyen: nem azt mondom, hogy felejtsük el a kölcsönt és áldomás rá, azt igenis tessék szépen visszafizetni! Csak vannak alacsonyabb intelligenciával rendelkező népcsoportok akik ezt másképp rendezik le egymás között. -
kételkedem
addikt
válasz
lujó55 #49176 üzenetére
A kettő nem ugyan az! (persze tudom, hogy te sem gondoltad egészen komolyan)
A tőkést a profit érdekli. A számok. Célja a minél nagyobb profit elérése. Ez a vázolt példában úgy néz ki, hogy a világ egyik felén nevetséges költségen előállít egy terméket, amit a másik felében jó áron tud értékesíteni.
Sajnos mindig lesznek kizsákmányoltak. Az ázsiai gyerekmunkások, akik havi néhány garasért güriznek, és igen, a szabolcsi almatermelő is idetartozik. Tavaly volt olyan aki akár 6 Ft-ot is kapott 1kg ipari almáért!A tőkés azonban nem ver meg, ha nem fizeted vissza a kölcsönkért összeg minimum ezerszeresét! nem veszi el minden ingó és ingatlan vagyonod, csak azért, mert egyszer kölcsönkértél tőle húszezret.
-
lujó55
addikt
válasz
venember83 #49178 üzenetére
Bocs, nem Leninre gondoltam, hanem Jézusra
-
lujó55
addikt
válasz
Pisztillus #49177 üzenetére
Nemcsak, hogy ugyanúgy folytatja, de kapcsolatra tesz szert, jól megerősödik a súlyzózásban és még enni is kap, meg nem is fog fázni.
Miért nem viszik ki az ilyeneket a 4-es metrohoz lapátolni? Óránként egy pohár víz, aztán meló amíg bírják. Adót úgysem fizet, a társadalomnak úgysincs nagy haszna belőle, ráadásul nem szaporodik... -
Pisztillus
senior tag
válasz
kételkedem #49175 üzenetére
Csak az a baj - szvsz - hogy a rokonság segítségével bentről ugyanúgy folytatja... Amúgy egyetértek.
Amúgy meg: Szép napot mindenkinek! (Végre jó az EliteBook-on az r betű - valami kosz volt alatta, de kiszedtem!)
-
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #49175 üzenetére
Ennyi erővel az összes tőkést be lehetne zárni a börtönbe...
Mi kerül egy Adidas cipőn 25000-be és még szarul is néz ki, de a fülöp szigeteken megvarrják egy ezresért, Hamburgig meg leszállítják egy másik ezresért.
1 kiló alma miért 250Ft, mikor a Kisvárdai őstermelőnek meg forintfillér alapon számolnak. -
kételkedem
addikt
Nem hiszek a börtönben, nem hiszem, hogy egy doboz cigi ellopásáért, egy spangli elszívásáért vagy falfirkálásért börtönbe kell zárni bárkit. Az uzsorások azonban olyan hihetetlenül mocsok emberek, akiket valóban el kell távolítani a társadalomból! Aki más nyomorát kihasználva elszedi annak nyugdíját, segélyét, mindenét, amiből aztán fényűzően él, az kerüljön börtönbe!
-
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #49170 üzenetére
Hát ez van, ha az ember csak bekukkant...
-
tyler87
csendes tag
totál agyhalott lettem ettől..hála az égnek péntek van és már félig agy kikapcs van
[pénteki agyzsbbasztó kreténség..]jó7végét all
-
kételkedem
addikt
válasz
lujó55 #49166 üzenetére
Ha szabad így fogalmaznom, rendszeresen lukra futsz!
Legutóbb Mawyx, most meg ez!
Nem, nem utazom Dubaiba! venember berakott két fotót a néhány évvel ezelőtti városról és a mairól. Erre én azt válaszoltam, hogy emberfeletti amit a Dubajban művelnek! Pénz nem számít, a lényeg, hogy minden a leg-leg-leg legyen! bolondember erre megkérdezte: ez azt jelenti, hogy mennem kell Dubaiba, mint leg-leg-leg?!
Erre született ez a poszt, amit sikerült félre értened! -
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #49165 üzenetére
Hivatalosan Dubaj, gyakorlatilag azonban kb. mindenki a Dubai főnevet használja.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
bolondember #49154 üzenetére
közalkalmazott ugye?
-
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #49165 üzenetére
Ennyiért? Olcsóbb, mint egy odú a XIV. kerületben!
Besz@rtam! Törjön el a lábad Dubajban, de felment az agyvizem az irigység miatt!
Mennyi ideig leszel? -
kételkedem
addikt
válasz
bolondember #49164 üzenetére
Igen.
Már találtam is szállást!
11 700 Ft/fő/éj reggelivel. Ennyiért Hajdúszoboszlón sem lehet éjszakázni, nemhogy Dubaiban!
Na jó, az utazási költség egy picit megnyomja a végösszeget, de a szoba akkor is bagóért van!
Egyébként Dubaj vagy Dubai
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem #49163 üzenetére
ez azt jelenti, hogy mennem kell Dubaiba, mint leg-leg-leg?!
-
zolynet
veterán
válasz
bolondember #49158 üzenetére
azt tényleg jól elhúztuk, behúzhatnánk 1x
jelenleg 1 képem sincs, ~4-6giga képem ment a levesbe, hdd meghülyülés -
venember83
nagyúr
Már máshol is megjelent a fórumon, de lenyűgöző:
-
zolynet
veterán
válasz
bolondember #49156 üzenetére
nem mutattál be neki
ma úszás, szauna, termál ... egy jó szabi, lassan megyek is
szép napot -
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem #49155 üzenetére
van aki nem ismeri Ferit?!
-
kételkedem
addikt
válasz
bolondember #49154 üzenetére
Az ki az a Speri Feri?
Már ha idézed ugye? -
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83 #49152 üzenetére
nem is.
ahogy Speri Feri mondja:
"minden mnkanap hétfő - de péntek déltől hétvége!" -
válasz
venember83 #49152 üzenetére
Azért a Hétfő, meg a Szerda még jó időben telt el, ma tény nincs az a jó idő
UI: Ma legalább csak 3-ig vagyok, már ezért is jobb.
-
bolondember
MODERÁTOR
kellemest mindenkinek!
-
NoLF
veterán
ah vesztettünk... s alig játszottam, azt is szarul.
na majd legközelebb.
-
pohár
félisten
nem rossz ez új Szupercsapat
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #49144 üzenetére
Gratulálok, kedves Watson!
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #48933 üzenetére
Tu-tumm. Tu-tumm. Tu-tumm.
Tutturuttu-tutturuttutu-tutturuttutu-tutututututut
Tu-tturu tumm. tu-tturu tumm.
Tu-tumm. Tu-tumm. Tu-tumm. -
zoltanz
nagyúr
Történelem kombinált feladat:
Ha IV. Béla 20 év alatt 32 törvényt alkotott, akkor 15 év alatt 10 törvényt hányadik András alkotott? -
bnss
veterán
válasz
bolondember #49135 üzenetére
Műveleti sorrend? (Régi szép idők, milyen nyugodt világ volt általános iskolás szemmel.)
Az a csúnya gomb, mindig útban van...
-
vikvuk
senior tag
válasz
bolondember #49130 üzenetére
ennyi () elég is
-
bnss
veterán
válasz
Csakis a gondolatmenet átláthatóságáért került oda, tényleg nem kell a műveleti prioritás miatt.
-
ladybug
őstag
válasz
Hálás köszönet.
-
ladybug
őstag
Segítség, légyszi.
Van egy matematikai feladat és nem tudok rájönni a megoldásra.
Tedd zárójelekkel igazzá a következő állítást.5X4:2+8-2=40
Előre is köszi.
-
Pisztillus
senior tag
Muszáj volt, mert bár van másik lámpa is (a neon a fürdőszobaszekrényben van), de asszonypajtás mondta, hogy nem sokat lehet így látni. Igaza volt - nem álltam neki neon nélkül borotválkozni.
Ha meg már vettem fénycsövet, akkor már vettem hozzá azt a kis kitekerhető gyújtótrafót is - azt sem árt időnként cserélni. (A kimúlt fénycső kb. 5 évig bírta, a trafóval együtt.)
Piros keret meg nem lesz, de most aztán tényleg spongyát rá!
-
Mawyx
őstag
válasz
Pisztillus #49120 üzenetére
Már azt hittem én vagyok te, kiégett a fürdőmben a neon és sötét van, de én nem mentem el venni
(#49124) Pisztillus: kedves vagy, de már édesmindegy, várom a főoldalon a piros villogó keretet...
-
zoltanz
nagyúr
válasz
Pisztillus #49120 üzenetére
Kincse?
-
tiv83us
veterán
válasz
venember83 #49117 üzenetére
Tenyleg nem ertem mirol beszelsz
-
Mawyx
őstag
Köszönöm, hogy próbálkozol kiállni mellettem, nagyon kedves tőled!
Jöttem, mert szóltak mi megy itt...
Egyszerűen nem értem miért kell ezt újra és újra reklámozni, újra és újra kiírni. Csomó ideig nem írtam ide, hátha csitulnak a kedélyek, visszatérek, erre újra ez megy.
Eltiltást is kaptam, mert ki akartam rugatni magam a ph-ról emiatt, de szerencsére nem végleg bannoltak, utólag örültem neki, hogy nem ment tönkre a nickem, de elkeserít, hogy a számtalan kérésem ellenére újra beírja valaki rólam azt, amit én magamtól nem adok ki/meg. Milyen jogon mégis? Senkiben nem lehet megbízni, egyszerűen senkiben. De kapni kell pofonokat, ebből tanulunk. -
benvolio
őstag
Üdv és egészségetekre!
-
tiv83us
veterán
válasz
venember83 #49113 üzenetére
Hm?
-
bnss
veterán
Szerintem zárjuk le ezt a témát, hamarosan úgyis új topic nyílik, az itt elhangzottak közvetlenül nem lesznek olvashatók, csak ha valaki veszi a fáradtságot és visszakeresi. Szerintem.
---
Szép estét!
-
Tim82
félisten
Már csak azért sem lényegtelen a téma, mert kapásból levontad a következtetést, hogy az "emberiség normálisabb felével" szemben, amelyhez szerinted nyilván nem tartozom, egy ilyen fajsúlyú és komolyságú hozzászólással gonosz és aljas módon a lelkébe akartam gázolni.
mert ugyis kitekered a mondanivalom , ugyis belekotsz , akkor meg felesleges. - ezt akár én is írhattam volna rólad, de teljesen felesleges.
Nekem trivialis volt, hogy ezt meg csak veletlen se emlitsem meg -> tanulva a korabbiakbol . - nekem nem, mert nem tudhattam, hogy ugyanúgy áll-e hozzá, tekintve, hogy a helyzet már rég nem ugyanaz. Innentől goto első bekezdés.
-
tildy
nagyúr
Igazabol lenyegtelen mennyire fajsulyos hsz volt amit irtal ,de ez a tema nala kenyes tema , inkognitoban akar maradni, mert igy erzi jol magat . Csak ennyit akartam mondani .
Igen , valoban nem valasz a jelenlegi kerdesedre amugy , meg sem proballak meggyozni, hogy miert logikus abbol a hozzaszolasbol a jelenre is levonni kovetkeztetest ( ergo nem emlitjuk meg) , mert ugyis kitekered a mondanivalom , ugyis belekotsz , akkor meg felesleges.
Nekem trivialis volt, hogy ezt meg csak veletlen se emlitsem meg -> tanulva a korabbiakbol . -
Tim82
félisten
Még a szerkesztésed előtti hsz.-re: elővetted az eredeti incidenst, szép-szép, csak épp ez nem válasz továbbra sem.
Azt meg nem tudom, hol olvastad, hogy bocsánatot kértem, mert nem tettem.
Ja és azért nézd már meg egyszer, hogy mire kapta fel a vizet most, mekkora "súlyosságú" hozzászólást írtam, még csak nem is felé irányozva, hanem Lujó55-ön élcelődve...
Már szerk. utáni hsz.-edre: "AMugy te magad irtad, "Én kérek elnézést, ha ekkora traumát/lelki törést/feszültséget/frusztrációt okoz neked a téma.""
Tudom, hogy nem erősséged az irónia. Egyszerűen meglepődtem ugyanazon, amit neked is írtam itt két bekezdéssel feljebb.
Pisztillus: "Azt viszont tartom, hogy az említett hivatkozásokban kiderült tény (számomra legalábbis) semmit nem von le Mawyx tekintélyéből, sőt, inkább határozottan örülök neki."
Ezzel én is így vagyok, nem oszt, nem szoroz a dolog.
-
Pisztillus
senior tag
Sorry, ha valakinek a lelkébe gázoltam volna. De úgy gondoltam, hogy Mawyx ezen postra adott ezen válasza nekem elég nyomós ok volt, hogy ne hozzam fel a témát. Csak emiatt mertem írni, hogy hagyjuk már, tiszteljük a másik "bogarasságát" egy kicsit azzal, hogy nem hozzuk fel a témát. Azt én sem értem, hogy ez neki miért kellemetlen, ha akarja, majd ő elmondja. Úgyhogy elnézést, ha valakinek a lelkébe gázoltam volna, nem állt szándékomban. Azt viszont tartom, hogy az említett hivatkozásokban kiderült tény (számomra legalábbis) semmit nem von le Mawyx tekintélyéből, sőt, inkább határozottan örülök neki.
És most elmentem fénycsövet venni, mert így kissé homályos a fürdőszoba.
Szerk.: Fránya német billentyűzet, súlyosbítva, hogy be volt akadva az r betű. De már kipucoltam írás közben...
-
Tim82
félisten
Szeretném, ha a mostani kifakadás előtt megmutatnád azt a nyomatékos hangadást, mely alapján tudnom kellett volna, hogy a korábbi megsértődése, illetve ami ahhoz vezetett, még most is érzékeny pont. (Megsúgom: nincsen ilyen nyomatékos hangadás, amikor visszajött, úgy viselkedett, mintha meg sem történt volna a korábbi sértődése.) Ha lett volna, nyilván a "többség/normális rész"-hez hasonlóan tiszteletben tartom én is...
Ezek után nem érzem egészen helytállónak a gondolatmenetedet.
Aktív témák
Hirdetés
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Makulátlan! HP EliteBook x360 830 G8 Érintős Fémházas "Kis Gamer" Laptop 13,3" -50% i7-1185G7 16/512
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- Edifier MR4 2.0 Aktív hangfal / Fekete
- Garmin Marq Captain (újszerű, ful szett + extra szíj)
- 2db Asrock H110M-HDV, 8GB RAM, G4400 + hűtő
- ASUS TUF 2 év Garis Brutál Gamer Laptop 16" ! Ryzen 9 7845HX 24x5.2Ghz! 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070
- Lian Li SL120 V2 ventilátor szett - 4 db normal + 3 db reverse blade + vezérlő, kábelek, újszerű
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- Lenovo ThinkStation P330 SFF / ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest